Gezondheid

“Vaccins kunnen homoseksuele gevoelens opwekken bij kinderen”

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een anti-vaccinatiegroep beweert dat kinderen homoseksuele gevoelens kunnen krijgen als ze worden ingeënt. De claim, die niet wordt ondersteund door wetenschappelijk bewijs, heeft veel losgemaakt op Twitter. Er bestaat al geruime tijd controverse over verbanden tussen vaccins en autisme, maar naar deze claim is nog geen onderzoek verricht.

Afgelopen week plaatste VacTruth een bericht op zijn Facebookpagina waarin wordt gesteld dat vaccinaties de hormoongehaltes in het bloed van kinderen kunnen wijzigen waardoor ze homoseksuele gevoelens kunnen krijgen. De groep plaatste ook een link naar een studie waarbij is gekeken naar hormoongehaltes en seksuele geaardheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

VacTruth, een belangengroep die tegen kindervaccinaties is, helpt ouders naar eigen zeggen met het vinden van informatie over ingrediënten en bijwerkingen van vaccins. “Denk je dat het vaccineren van een kind invloed kan hebben op de seksuele geaardheid?” vroeg de groep. “Homoseksualiteit komt ook voor in de natuur en bij andere soorten en bestond al voordat mensen werden ingeënt. Sommigen geloven dat vaccins de seksuele geaardheid kunnen beïnvloeden, anderen geloven dat niet.”

De groep voegde toe: “Het is bekend dat vaccins de hormoonfunctie verstoren en vruchtbaarheids- en schildklierproblemen kunnen veroorzaken. Het is dus een legitieme vraag.”

The Spudd, een website die mythes en legendes probeert te ontkrachten, beweert dat kritische reacties op de site van VacTruth waren verwijderd en dat bepaalde gebruikers een ban hadden gekregen. Volgens thespudd.com is dit een truc die vaker wordt gebruikt zodat het lijkt alsof iedereen het eens is met wat er wordt gezegd.

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tsja
Tsja
9 jaren geleden

De anti vaccinatie gekkies (levensgevaarlijke idioten m.i.) laten zo goed zien wat ze werkelijk zijn. Niet alleen lichaamlijk ongezond… Ookgeestelijk.

Rob
Rob
9 jaren geleden

Zit vast wel een kern van waarheid in. Tegenwoordig is bijna elke man homo, kijk naar de jeugd alleen maar homo’s. Ook word je er overal mee dood gegooid, op tv 80% homofielen, kinderprogramma’s alleen maar homo’s. Ook qua mode alles verwijfd, strakke broekjes, rokken, sjaaltjes, hoge laarsjes, uggs etc. Volg je de mode niet, lijk je niet op een verwijfde man dan hoor je er niet bij. Zo word je ook behandelt op scholen door leraren etc. Vroeger was homo een scheldwoord, nu is het een compliment. Oowja alle “voedings” producten etc zijn ook testosteron verlagend. Mannelijk gedrag, opkomen voor jezelf of je dierbaren, opkomen tegen onrecht is allemaal verboden. Hedendaags valt een duw al onder mishandeling. Zelfs kinderen van 10 jaar worden opgepakt als ze vechten. Belachelijke softe samenleving, en de politiestaat mag altijd geweld gebruiken en dit word zelfs aangemoedigd en nooit gestraft.

rik
rik
9 jaren geleden

Maar waarom vertellen jullie dan niet meteen van al die vaccins die je hetero maken?

kenn
kenn
9 jaren geleden

te veel pornofilms kijken kan ook homoseksuele gevoelens opwekken !

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x