Binnenland

Schetters, Meester & Aukema publiceren analyse over sterfte en vaccins, dit zijn de uitkomsten

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nog steeds overlijden veel meer mensen dan gebruikelijk is voor de tijd van het jaar, melden onderzoekers van het statistiekbureau CBS. Er is al maanden sprake van oversterfte. Vorige week overleden naar schatting 4100 mensen, 1050 meer dan te verwachten viel op basis van sterftecijfers van eerdere jaren.

Deze week publiceerden hoogleraar Ronald Meester van de Vrije Universiteit Amsterdam, professor Theo Schetters en informatieanalist Wouter Aukema een analyse over coronavaccinatie en sterfte. Hun onderzoek wijst op de coronavaccinaties als één van de factoren voor de sterfte onder 65- tot 80-jarigen, schrijft data-analist Daniël van der Tuin op Substack.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Niet mag doorgaan

Het drietal analyseerde overheidsgegevens over sterftecijfers en officiële cijfers van het vaccinatieprogramma. Uit hun analyse blijkt dat er voor de groep 65- tot 80-jarigen mogelijk een verband is tussen sterfte en vaccins.

De onderzoekers stellen dat er meer onderzoek nodig is en dat massavaccinatie niet mag doorgaan zonder het publiek te informeren over de risico’s:

Our results for the 65 – 80 cohort strongly suggest that further investigation into the direct mortality effects of COVID-19 vaccinations is urgently called for, and that the current mass vaccination campaign should not be continued without proper public information about the risks.

Duitsland

Toen Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zorgminister Hugo de Jonge confronteerde met het onderzoek werd hij beschuldigd van het verspreiden van ‘desinformatie’.

Eerder zagen Duitse onderzoekers een verband tussen oversterfte en vaccinatiegraad. De Duitse politica Ute Bergner (Bürger für Thüringen) liet onderzoek doen naar de oversterfte in de deelstaat Thüringen. De statistici die ze inhuurde kwamen tot de conclusie dat de oversterfte toeneemt met de verhoging van de vaccinatiegraad.

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 jaren geleden

Er is sprake van Oversterfte, ik denk eerder dat er spraken is van genocide.

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Helaas te laat, want de meeste prikken zijn al gezet. De kranten schreeuwen massaal om maar die booster te gaan halen, want de eerdere 2 zijn niet werkzaam tegen die zogenaamde Omicron variant.

Jammergenoeg zullen de 75% domme schapen er zich bang door laten maken en massaal die spuit gaan halen.

Als burger met een gezond boerenverstand adviseer ik gewoon gezond eten en drinken met beweging en extra supplementen als propolis, multi A-Z vitamine, vitamine D 1000%, echinacea en quercetine, spirulina en chlorella. Dat zijn de werkelijke boosters van je immuunsysteem.

Randy
Randy
2 jaren geleden

Het virus zit in de spuit het is nooit concreet bewezen dat covid bestaat dit is ingespoten en gemuteerd, eerst met de de pcr test werd er gezocht via 3 primussen of je positief of negatief was nu met omikron wordt er gezocht via 2 primussen dus logisch dat er meer cijfers naar boven komen alles is corrupt compleet alles

Wappie
Wappie
2 jaren geleden

Simpel tussen 65 en 80 zijn veel met pensioen als die door een prik om zeep gaan is dat een behoorlijke bezuiniging. Hoekomt het dat het minimumloon wel omhoog gaat maar de AOW géén cent ??

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x