Buitenland

Duitse onderzoekers zien verband tussen oversterfte en vaccinatiegraad: ‘Pittige conclusie’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse politica Ute Bergner (Bürger für Thüringen) heeft onderzoek laten doen naar de oversterfte in de deelstaat Thüringen. De afgelopen zes weken was er een oversterfte in Duitsland van 10 procent.

De statistici die Bergner heeft ingehuurd, zijn tot de conclusie gekomen dat de oversterfte toeneemt met de verhoging van de vaccinatiegraad. Vaccinatiedoden dus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De beelden zijn op social media geplaatst door onafhankelijk journalist Henning Rosenbusch:

Tweedeling en discriminatie

Bergner zei woensdag in de Thüringer Landtag dat burgers zelf moeten kunnen bepalen of ze zich laten vaccineren. 2G werkt tweedeling en discriminatie in de hand, aldus de politica.

Data-analist Daniël van der Tuin wijst erop dat ook in Nederland sprake is van een onverklaarbare oversterfte en dat de oversterfte in Groot-Brittannië van 10.000 inmiddels is doorgedrongen tot de reguliere media.

Van der Tuin ontdekte dat er géén oversterfte was toen de vaccinatiecampagne in Nederland begon. Tegen het einde van de zomer was een vaccinatiegraad van ongeveer 80 procent bereikt. Hierna liep de sterfte echter verder op. Op dit moment hebben we te maken met oversterfte. Dit zijn geen coronadoden. “Maar wat is wel de verklaring?” vraagt de data-analist.

Eigenlijk overal

Neuroloog Jan Bonte zegt over het Duitse onderzoek: “Oversterfte in Thüringen, zoals eigenlijk overal. Parallel aan de vaccinatiegraad. Niemand geïnteresseerd?”

Auteur en spreker Hans van Tellingen voegt toe: “Dit is een pittige conclusie. Oversterfte in Duitsland wordt gecorreleerd aan de vaccinatie. Of dit klopt? Het lijkt er wel steeds meer op. In elk land zie je hetzelfde patroon. Meer en meer onderzoek zal volgen om te bewijzen of dit ook echt zo is.”

4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jootje
Jootje
2 jaren geleden

Maar gewoon lekker door prikken hoor ?

Krueger
Krueger
2 jaren geleden

Let op , het gaat onderliggend lijden worden , terwijl dat “nicht im frage” was bij “coronadoden”. De meute is ziende blind…..

Don
Don
2 jaren geleden

Joh, wat een verrassing! Moet dit echt nog ‘onderzocht’ worden of kunnen we gewoon ons logisch, gezond verstand gebruiken?
Nog een tipje voor Hugo Mengele en mede criminelen: misschien is nul-G nog een goede optie. Gewoon IEDEREEN permanent opsluiten en overal tanks door de straten laten rijden met een zero tolerance beleid. Frisse neus = kogel. En dat een jaar of 5 achter elkaar. Denk dat je het ‘killer’virus’ dan echt wel onder controle krijgt. ‘T is maar een tip…..doe ermee wat je wilt…..

F.B.
F.B.
2 jaren geleden

Het is gewoon een feit en na de booster gaan er nog veel meer omvallen met hun verminderd immuunsysteem. Daarom sta op en kom op voor de ongevaccineerden, kan je mensen die nog niet gevaccineerd zijn en die twijfelen praat met ze om het niet te doen. Laat ze andere nieuwssites zien dan de dictatoriale msm. Wij ongevaccineerden hebben nog heel wat hobbels te nemen maar we komen er sterker uit. Daarom stem FVD die zien het complete verhaal.

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x