Homepagina » Gezondheid » Acteur Mark Ruffalo haalt uit naar Monsanto: “Jullie vergiftigen mensen”
Acteur Mark Ruffalo haalt uit naar Monsanto: "Jullie vergiftigen mensen"

Acteur Mark Ruffalo haalt uit naar Monsanto: “Jullie vergiftigen mensen”

Begin deze maand werd de Amerikaanse acteur Mark Ruffalo voor het tv-programma CBS This Morning geïnterviewd over de nieuwe film Spotlight. Vlak voor het interview zag hij hoe Monsanto-topman Hugh Grant ontwijkende antwoorden gaf op kritische vragen die werden gesteld door het team van CBS.

Ruffalo had al snel genoeg van de gladde praatjes van Grant, de man die ‘verantwoordelijk is voor zoveel ellende en ziekte in de wereld’. Je loopt niet iedere dag de directeur van Monsanto tegen het lijf en daarom wilde Ruffalo van de mogelijkheid gebruikmaken om iets te zeggen namens miljoenen anderen.

Hij stapte op hem af en zei wat velen denken: “Jij houdt je bezig met het monopoliseren van voedsel. Je vergiftigt mensen. Je maakt kleine boeren kapot. Je maakt de bijen dood. Wat je doet is verkeerd.”

Grant antwoordde daarop: “Wat wij doen is in mijn ogen juist goed.” Natuurlijk denkt u dat, aldus Ruffalo.

De acteur zegt op EcoWatch nog het volgende tegen Grant:

Hugh, het zijn niet je woorden die je bedrijf zo slecht maken. Het zijn de vreselijke dingen die jullie doen. Mensen zoals jij en je bedrijf zijn slecht omdat jullie slecht zijn. Als je probeert te verdoezelen dat je slecht bent, halen die gladde praatjes van je niets uit. Mensen zullen je altijd blijven begroeten zoals ik dat deed.

In 2003 trof Monsanto een schikking met 20.000 inwoners van Anniston in Alabama die claimden dat een fabriek van de landbouwreus lokale rivieren, meren, de bodem en de lucht had vervuild met kankerverwekkende PCB’s.

In 2012 trof Monsanto een schikking met tienduizenden inwoners van West Virginia die beweerden dat ze waren vergiftigd door blootstelling aan kankerverwekkende chemicaliën die werden gebruikt voor de productie van Agent Orange.

In 2015 oordeelde de Wereldgezondheidsorganisatie dat glyfosaat, het actieve bestanddeel van onkruidbestrijdingsmiddel Roundup van Monsanto, waarschijnlijk kankerverwekkend is voor mensen.

In september 2015 werd Monsanto door een Franse rechtbank schuldig bevonden aan het vergiftigen van boer Paul François. In diezelfde maand klaagden twee Amerikaanse boeren Monsanto aan omdat ze naar eigen zeggen kanker hebben gekregen door blootstelling aan Roundup.

Waarom wordt ons voedsel geproduceerd door een gifexpert?

[EcoWatch]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wilma
Wilma
5 jaren geleden

Waarom wordt ons voedsel geproduceerd door een gifexpert?
Omdat we leven in een wereld waar alles net omgedraaid is en waar we constant voorgelogen worden.
Welkom in de wereld van de leugens !!

kim
kim
5 jaren geleden

Citaat; Waarom wordt ons voedsel geproduceerd door een gifexpert?

Duh,.. zolang er gigantische bedragen onder de tafel geschoven worden blijft het doorgaan, DAAROM dus.
Vul zelf maar in door wie die bedragen ontvangen worden..

jippieeeee!!!
jippieeeee!!!
5 jaren geleden

eten deze kl**tzakken ook hun eigen vergifdigde voedsel die zij aan hele volkeren aansmeren? ? ?

berend
berend
5 jaren geleden

Onze aarde is al zo verkloot waardoor de dampkring stuk is en leven op aarde een hel is/wordt. Een bedrijf als Monsanto heeft een technisch/chemische oplossing gevonden doormiddel van chemtrails. “Joepie” de oplossing? Zonlicht blokkeren, maar daar in tegen is het bekend dat dit soort middelen ons voedsel/insecten dood dus hebben ze genetisch gemanipuleerde planten ontwikkeld die wel tegen die chemicaliën kunnen (wij mensen alleen niet). Ik denk dat elke westerse overheid verplicht is om hier aan mee te werken anders komen ze in de problemen. Waarom heeft Monsanto medische bedrijven overgenomen die medicijnen ontwikkelen? Simpel, omdat veel mensen allergieën of ziektes krijgen door die rotzooi dus hebben ze mooi de kans om op deze mensen te testen.

De Toekomst genetisch gemanipuleerde mensen (of medicatie) die tegen het gif kan en gezond is en de rest gaat dood aan klote ziektes. Zo breng je de hoeveelheid mensen terug wat gezond is voor de aarde.

x

Check Also

corona

Nobelprijswinnaar waarschuwt: coronaprik veroorzaakt mogelijk ‘neurodegeneratieve ziektes’

Het coronavaccin veroorzaakt mogelijk neurodegeneratieve ziektes, waarschuwde ...

gates

Zo ver reiken de tentakels van vaccinboer Bill Gates

Advocaat Robert F. Kennedy jr., de zoon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x