Mens en Dier

‘Knettergekke’ Bruls: noodwetgeving voor huisvesting Oekraïners, ook waar buurtbewoners dat niet willen

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls zei maandag zorgen te hebben over de opvang van Oekraïense vluchtelingen op de langere termijn. “De grote opgave gaat nog komen,” zei hij bij een overleg van de burgemeesters van de veiligheidsregio’s. “We weten niet hoeveel mensen er gaan komen. Dat is de grootste uitdaging.”

De veiligheidsregio’s hebben de opvang van de eerste 25.000 Oekraïners rond. Ze verwachten nog tienduizenden vluchtelingen. “Het zal hard werken zijn, het zal af en toe chaotisch zijn, het zal af en toe ook pijn doen. Ik heb eerder gezegd: het zal ook lelijk worden. Er zullen echt keuzes gemaakt moeten worden, waarbij je niet kunt zeggen: ik wil wel een Oekraïner, maar geen Syriër,” zei Bruls voor de camera van de NOS. “Het zal én én moeten zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik denk ook dat het heel verstandig is dat het kabinet nu noodwetgeving aan het voorbereiden is,” voegde hij toe. De burgemeester van Nijmegen zei te vrezen dat in enkele gevallen dwang zal worden toegepast en dat op bepaalde plekken toch huisvesting gerealiseerd zal worden, ‘ook al wil u dat niet’ of willen een aantal buurtbewoners dat niet.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niets verbaast mij nog

Bruls krijgt veel kritiek. “De woorden ‘noodwet’ en ‘gedwongen’ uit de mond van Bruls, dat voorspelt weer veel ellende voor Nederlanders,” verzucht gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Uitgeverij De Blauwe Tijger twittert: “Die knettergekke Bruls weer. Laat hem eerst maar zelf drie Oekraïners en twee Syriërs in z’n pens huisvesten.” De uitgeverij schrijft erbij dat het hier woordkunst betreft.

“Is het wel de bedoeling dat Nederlanders in hun eigen huis mogen blijven of hoe zit dat?” vraagt publicist en jurist Sietske Bergsma. “Niets verbaast mij nog.”

Grote mond

Eerder deze maand zei Bruls: “Als er nog meer vluchtelingen komen, zul je ook achter de hand moeten houden dat je af en toe een beslag moet leggen op een pand of een locatie.”

Statenlid Martin Bos reageerde: “You will own nothing, and you will be happy.” Media-ondernemer Erik de Zwart voegde toe: “Waarom heeft deze man altijd zo’n grote mond als het over de belangen van een ander gaat?”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piekok
Piekok
2 jaren geleden

Waar bemoeit die volgevreten gek zich overal mee.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Zijn naam spreekt boekdelen!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hahahaha….jaja daar gáán we weer…een beetje “dwang” zijn we inmiddels wel gewend van die zwaar Corpulente Opgeblazen Brulkikker met Morbide Obesitas…Tuurlijk al die Zielige Oekraïeners zijn van Harte welkom in Nederland, net als die Oorlogsmisdadiger Führer Zelenskyy op het Binnenhof…ons kent ons…

BEELDEN ZEGGEN MEER DAN DUIZEND WOORDEN

Een beeld spreekt een eigen taal, heeft een geheel eigen dynamiek & brengt een boodschap vanuit een “ruimer” bewustzijn:

OORLOGSMISDADEN BEGAAN DOOR ZELENSKYY’S OEKRONAZI-REGIME

https://rumble.com/vy10px-massale-volksgerichten-voor-vermeende-verraders-in-oekraine.html

Deze Rumble video is een compilatie van korte videos uit deze twitterdraad:

https://mobile.twitter.com/Youblacksoul/status/1505309631542931459

Al deze Video’s zijn mede mogelijk gemaakt dankzij de gulle Financiële & Militaire steun van de Tweede Kamer der Staten-Generaal in Den Haag, de MK-ULTRA-Mainstream-Media-PSYOPs & natuurlijk al die compleet Hersenloze Donateurs van Giro 555.

Namens Führer Volodymyr Zelenskyy nogmaals hartelijk bedankt voor al die warme steun, het geld & de wapens die we van de Hollanders hebben mogen ontvangen. Zoals u ziet is uw geld zéér nuttig besteed…

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Een van de eisen voor het Totalitarisme is het overbodig maken van de mens.

Als je dus maar genoeg mensen binnenhaalt waarvoor geen werk is en daar bovenop is er ook niet genoeg werk voor het volk zelf (ondanks dat anders wordt gesuggereerd) dan is men overbodig gemaakt.

Back to top button
151
0
We lezen graag je reactie!x