BuitenlandCorona

Schok: Hoogzwangere vrouw weigert coronatest voor baby, krijgt te horen dat kind toebehoort aan de staat

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn schokkende beelden opgedoken uit Groot-Brittannië van een hoogzwangere vrouw die een coronatest voor haar baby weigert en vervolgens van verpleegsters te horen krijgt dat haar kind toebehoort aan de staat.

De moeder zegt dat haar ongeboren baby van haar is, maar de verpleegsters beweren dat dit na de geboorte niet langer het geval is. “Dus als de baby eruit is, is hij niet meer van mij?” vraagt ze. “Ik heb hem op de wereld gezet, mijn bloed stroomt door zijn aderen.”

Walgelijk

Haar echtgenoot bemoeit zich er vervolgens ook mee: “Ze gaan mijn baby niet testen op corona. Genoeg. Ze zeggen dat ze de beveiliging erbij halen als we niet instemmen. Weten jullie dat dit viral gaat? Dit is walgelijk.”

De moeder herhaalt vervolgens dat ze niets te zeggen hebben over haar kind. Ze maakt duidelijk dat ze weten welke rechten ze hebben als ouders.

Coronahysterie

“Jullie kunnen niets doen zonder mijn toestemming,” zegt de moeder. Een verpleegster waarschuwt daarna dat haar weigering om de baby te onderwerpen aan een PCR-test ‘zal worden gedocumenteerd’ en dat jeugdzorg zal worden ingeseind.

Dit is een voorbeeld van hoe de staat controle uitoefent op kinderen en de coronahysterie gebruikt om de uitrol van steeds strengere beperkingen te rechtvaardigen.

[Infowars]

4.7 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joost
Joost
1 jaar geleden

Het meest verbazingwekkende is dat er blijkbaar idioten van zusters zijn die daar aan meewerken.

Edward
Edward
1 jaar geleden

De geinjecteerde mens is kennelijk zijn verstand verloren, in wat voor nachtmerrie zijn we beland.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Walgelijk! Maar te verwachten in een wereld waarin psychopaten steeds meer macht krijgen. Die verpleegsters wens ik niet veel goeds toe. Hoeveel spuiten zouden ze ZELF al gehad hebben, als je zo gevoelloos bent geworden, dat je een a.s. moeder zo behandelt?
Ik had trouwens ook al gelezen, dat iedereen die zo’n gentechinjectie heeft gehad, ook geen autonoom persoon meer is. Hij of zij is vanaf dat moment eigendom van de farmaceut, die het zogenaamde “vaccin” heeft geleverd.
Natuurlijk weet het merendeel van de bevolking hier natuurlijk niets van. Dat is lekker allemaal verborgen gehouden. ALLE rechten die wij als mensen OOIT hadden, zijn ons op een slinkse wijze afgenomen.
Wij leven inmiddels met z’n allen in een rechteloze maatschappij.
Dat pasgeboren baby’s met een staaf in de neus worden geprikt. Ik kan geen woorden vinden, hoe ik daarover denk. Wat mij betreft mag diegene die dat uitvoert, ter plekke doodvallen!

Lianne
Lianne
1 jaar geleden

Wat bizar..
Er komt geen eind aan de vreselijke berichten.. dit is toch afschuwelijk wat deze ouders te horen krijgen..
Je kind afstaan aan de staat. Ik hoop dat ze blijven strijden voor hun kindje..
En dat de mensen die aan deze verschrikkelijke praktijk meewerken streng gestraft gaan worden.
Maar dat zal wel ijdele hoop zijn….vrees ik

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x