Buitenland

‘Schokkend aantal’ gevaccineerden belandde in ziekenhuis door hartritmestoornis

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 14 december heeft Nature Medicine een studie van de Universiteit van Oxford gepubliceerd over het risico op myocarditis, pericarditis en hartritmestoornis na een ‘coronabesmetting’ en vaccinatie.

De Oxford-onderzoekers onthullen dat één op de 100 gevaccineerden werd opgenomen in het ziekenhuis of stierf door een hartritmestoornis (voor of na vaccinatie).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Schokkend aantal

Van de 38.615.491 gevaccineerde mensen waar de studie zich op richtte, zijn er tijdens het onderzoek 385.508 (1,0 procent) in het ziekenhuis beland of gestorven door een hartritmestoornis (voor of na vaccinatie). 86.754 (0,2 procent) gevallen deden zich voor binnen 1-28 dagen na vaccinatie. Van de mensen die zijn opgenomen of gestorven, zijn 39.897 (10,3 procent) positief getest op corona. 29.694 (7,7 procent) testten positief voor vaccinatie. Er stierven 7795 mensen door een hartritmestoornis (1108 van hen waren positief getest).

Jim Hoft van website The Gateway Pundit spreekt van ‘een schokkend aantal’ gevaccineerden dat in het ziekenhuis terechtkomt met een onregelmatige hartslag.

De onderzoekers zagen na een positieve test en een tweede dosis van het Moderna-vaccin een verhoogde kans op een hartritmestoornis.

Lees hier meer over de studie.

[The Gateway Pundit]

4.7 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rrr
rrr
2 jaren geleden

In de statistische manipulatie worden deze geprikten geregistreerd als “ongevaccineerd”

Celia
Celia
2 jaren geleden

Het zoveelste onderzoek dat vaccinanieschade aantoont en er zullen nog vele volgen. Vraag is alleen wie zich hier iets van zullen aantrekken. Mensen die het over ons te zeggen hebben niet, ben ik bang.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Hoe lang gaat dit nog duren?

Johnny
Johnny
2 jaren geleden

Ha, dan is de vaccinatiegraad in de UK dus ook vet onder de 60%. Als alle overheidsleugens (en hun ‘partners’ zoals bedrijven en media) en bedrog, censuur en noem maar op ooit nog eens in wereldwijde mainstream media terechtkomen (als dat nog bestaat dan) dan word dat een heel heel heel erg lang verhaal. Er zal niemand ooit nog terug willen naar dat oude en toen al doodzieke ‘normaal’. De gevaccineerden die hun boosters nu halen zijn echt knettergek. Die negeren niet één rood stoplicht maar een stuk of 800 en rijden nog vol gas door. Jammer dat overheidscijfers nooit kloppen (of bij elkaar gelogen) want ik ben best benieuwd hoe klein die 3e boosterclub/cult zal zijn. Zou het die 30% hardcore drugsverslaafden en gehypnotiseerden (als in een coma) zijn die toch wel alles van de criminele staat geloven en pikken? Want ik ken persoonlijk niemand die nog een booster haalt.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x