Buitenland

De ene na de andere journalist sterft plotseling en onverwacht tijdens WK voetbal in Qatar

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Voor de derde keer in korte tijd is er een journalist overleden tijdens het WK voetbal in Qatar. Het gaat om de technisch directeur van ITV Sport, Roger Pearce.

“We hebben zeer treurig nieuws voor jullie vanuit Qatar,” zei ITV-presentator Mark Pougatch. “Onze technisch directeur, Roger Pearce, die hier was voor zijn achtste wereldkampioenschap, is helaas overleden.”

“Hij had altijd een glimlach op zijn gezicht en bracht een glimlach op jullie gezicht,” zei de presentator, die Pearce ‘professioneel en extreem populair’ noemde.

Condoleanceregister

Eerder overleed de Qatarees Khalid al-Misslam ‘plotseling’ tijdens zijn werkzaamheden als fotojournalist, berichtte The Gulf Times. Hij werkte voor de tv-zender Al-Kass. Zijn overlijden werd kort vermeld tijdens een live-uitzending.

Vrijdag stierf de Amerikaanse journalist Grant Wahl tijdens de kwartfinale tussen Nederland en Argentinië. Hij werkte voor CBS Sports.

De FIFA heeft mensen de gelegenheid gegeven om hun steun te betuigen door in ieder stadion in Qatar een condoleanceregister neer te leggen. Dat liet Bryan Swanson, hoofd mediarelaties van de FIFA, weten op social media.

Verrassend

“Het is onwaarschijnlijk dat een journalist met een terminale ziekte naar het wereldkampioenschap zou gaan. Het is verrassend dat ogenschijnlijk gezonde personen plots overlijden,” reageert de Amerikaanse cardioloog en internist Peter McCullough op Twitter.

Hij voegt toe dat de familie en artsen de plicht hebben om bekend te maken of ze waren gevaccineerd en zo ja, wanneer en hoeveel doses ze hebben gekregen.


4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
5 maanden geleden

Nou..als prominente personen bij bosjes neervallen, moet er toch een lampje gaan branden.

Victor Hugo
Victor Hugo
5 maanden geleden

Het “klimaat” slaat onverbiddelijk toe. Tijd voor de klimaat lockdowns, anders gaan we er allemaal aan!

Mr Me
Mr Me
5 maanden geleden

Zo krijgen wij wel meer kans op eerlijke journalisten in de wereld.
Dat is mooi.

Underground
Underground
5 maanden geleden

Je mag het niet hopen natuurlijk. Maar triest voor diegene die plotseling dood neer valt, tijdens een wedstrijd. Laat de wereld maar zien dat we geregeerd worden door Demonen van het WEFNAZIE.. Er word daar gevoetbald op een Kerkhof. Net als de coronaspuiten een schande die nooit meer geëvenaard zal worden. Er word wereldwijd genocide gepleegd. En maar zeiken over de Nazies met hun Gaskamers. Maar ze zijn nooit weggeweest.. Jij bent de volgende !!

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x