BuitenlandCorona

‘Schokkend aantal’ lege coronaziekenhuizen in Groot-Brittannië. Honderden artsen ‘vervelen zich’ en ‘zitten te duimendraaien’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Privéziekenhuizen die door het Britse gezondheidsinstituut NHS zijn overgenomen om het coronavirus te bestrijden, zijn grotendeels leeg, zo hebben artsen aan The Mail on Sunday laten weten.

Honderden Britse topartsen ‘zitten te duimendraaien’ tijdens de uitbraak. In de tussentijd hadden ze andere patiënten kunnen helpen, die nu risico lopen omdat hun operatie is uitgesteld.

Afgelopen maand zijn in Groot-Brittannië 8000 ziekenhuisbedden in privéziekenhuizen overgenomen door het NHS in de strijd tegen Covid-19.

Schokkend aantal

Een orthopedisch chirurg uit Londen zei zaterdagavond: “We zien een schokkend aantal lege privéziekenhuizen en lege bedden.”

“De meeste daarvan staan stof te vergaren terwijl vele artsen zitten te duimendraaien,” zei hij. “En dit kost het NHS miljoenen.”

“Ik heb 25 patiënten die zo snel mogelijk zware operaties moeten ondergaan,” zei de chirurg. “Eén van hen heeft artritis, huilt het iedere avond uit van de pijn en kan niet slapen.”

Grotendeels leeg

“Ze vroeg me of ik iets kon doen. Ik moest haar zeggen dat ik niets kan doen en adviseerde haar om pijnstillers te nemen.”

Een tweede arts zei dat zijn ziekenhuis ‘aardig leeg is’ en een derde zei dat hij ‘nogal verveeld’ is.

Een vierde arts zei dat privéziekenhuizen in het noorden van Londen ‘grotendeels leeg zijn’.

Tienduizenden

Een maand geleden waarschuwden sommige wetenschappers dat er iedere dag tienduizenden mensen zouden overlijden en dat ‘we ieder beademingsapparaat en ic-bed nodig hebben’.

Eén arts zei daarnaast dat er nu meer mensen dreigen te sterven aan de gevolgen van kanker en hartziekte.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kikoe
Kikoe
2 jaren geleden

Mijn vriendin wetkt in een groot ziekenhuis in belgië en dezelfde situatie. Wachten op godot die niet komt.

Elise
Elise
2 jaren geleden

100% mee eens.

Willem
Willem
2 jaren geleden

Waarom laten die artsen zich niet horen via de msm? Lijkt me niet dat ze die allemaal kunnen weren

Exegese
Exegese
2 jaren geleden

En zo is het bijna overal. De grote ramp die weer voorspeld is op basis van de zogenaamde computermodellen komt voor de zoveelste keer niet uit, net als met de dramatische zeespiegelstijging die eveneens niet kwam. Computermodellen zijn er alleen om mensen angst aan te jagen, meer niet . Raar dat ze er steeds weer mee wegkomen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x