Paranormaal

Ex-FBI’er zag engelen op rampplek Vlucht 93 (video)

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een oud-politieagente die de FBI verliet vanwege een posttraumatische stressstoornis na 9/11 heeft een boek geschreven over de engelen die de plaats in Pennsylvania bewaakten waar een vliegtuig was neergekomen.

Lillie Leonardi schreef het boek In The Shadow of a Badge: A Spiritual Memoir naar aanleiding van haar ervaringen op de rampplek van Vlucht 93.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Haar leven veranderde voornamelijk door wat ze die dag niet zag. “Waar ik me het meest over verbaasde was dat er helemaal geen lichamen waren,” zei ze.

Te klein

Leonardi (56) herinnert hoe de geur van brandende dennenbomen en vliegtuigbrandstof in haar neus prikte. Ze zag ook een smeulende krater met wrakstukken die te klein waren om van een passagiersvliegtuig met 40 inzittenden inclusief bemanning afkomstig te kunnen zijn.

“Ik stond versteld, het was alsof de grond het vliegtuig had verzwolgen,” zei Leonardi. “Toen zag ik glinsterende lichten en werd het mistig. Op dat moment verschenen de engelen. Ik zei niets tegen mijn collega’s want dan zouden ze me voor gek hebben verklaard.”

Diep geraakt

Twee jaar lang sprak Leonardi niet over haar ervaring. Ze was emotioneel en fysiek diep geraakt en begon uiteindelijk toch haar vrienden en collega’s te vertellen over wat ze had gezien.

Haar voormalige baas Kenneth McCabe (59) stuurde speciale teams naar de rampplekken om bewijs te verzamelen. Hij ging in 2004 met pensioen. “Ik geloof haar. Ik heb het hele boek gelezen,” zei McCabe. “Ik weet dat ze 100 procent gelooft in wat ze zag. Ik weet dat ze geestelijk gezond is.”

Het verhaal van Leonardi heeft inmiddels de aandacht getrokken van het lokale televisiestation WQED. Er werd een uitzending gewijd aan haar boek.

Spiritualisme

Leonardi woont nog altijd in Arnold, een stadje even ten noordoosten van Pittsburg, waar ze in 1984 haar carrière begon als eerste vrouwelijke politieagent van haar korps.

Leonardi was gelovig katholiek, maar is sindsdien overgestapt op wat ze ‘spiritualisme’ noemt. Ze twijfelt niet aan wat ze heeft gezien, maar vraagt zich af waarom zij het mocht zien. “Tot op de dag van vandaag weet ik dat ik die engelen zag, ik heb daar nooit aan getwijfeld. Maar waarom ik?”

In onderstaande video vertelt Lillie Leonardi over de aanwezigheid van aartsengel Michaël op de rampplek.

Bron: AP

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Deze mevrouw heeft engelen gezien, zegt ze. Hoe weet deze mevrouw hoe engelen er uit zien? Bestaan daar foto’s van? Is er überhaupt ooit onomstotelijk vastgesteld dat engelen bestaan? Zijn jullie je er allemaal van bewust dat deze mevrouw een financieel motief heeft om te beweren dat ze engelen heeft gezien? Zou er misschien een andere verklaring kunnen zijn voor wat mevrouw heeft gezien?

““Ik geloof haar. Ik heb het hele boek gelezen,” zei McCabe. “Ik weet dat ze 100 procent gelooft in wat ze zag.”

Er zijn ook mensen die 100% geloven dat ze Napoleon zijn, dat maakt het niet gelijk waar.

” Ik weet dat ze geestelijk gezond is.”

Hoe weet u dat? heeft u haar onderzocht? Bent u ook psychiater?

Zomaar wat vragen die door mijn hoofd schieten als ik dit lees.

BartB
BartB
11 jaren geleden

Er zijn nooit lichamen gevonden op de ‘rampplek’ in Pittsburg.

Dat zet je toch aan het denken…
Zaten er uberhaupt wel mensen in het vliegtuig?

Er zijn nooit grote brokstukken gevonden van ‘het vliegtuig’ dat neerstorte in Pittsburg.

Dat zet je toch aan het denken…
Wat het wel een vliegtuig dat neerstorte?

Debb3
Debb3
11 jaren geleden

Eindelijk iemand die ook zo’n ervaring heeft gehad. Mijn dochter heeft op sterven gelegen ze zou die nacht nog maar 10%kans hebben om de ochtend te halen ze was al afgeschreven door de dokters later die ochtend leefde ze nog steeds en haar vooruit gang ging in eens heel positief dokter begrepen het niet wat de oorzaak was wonderbaarlijk deed ze haar oogjes open en ze was klaar wakker. Een tijdje naderhand ging ik haar ophalen ze mocht naar huis ik foto’s maken van de gangen van het ziekenhuis. Thuis aangekomen deed ik de foto’s op de Com en zag daar een helder lichte wezen staan met vleugels die helder wit waren en een heldere trap naar boven echt om even te zeggen ik heb haar gered nu ga ik weer. Heel erg apart en eigenlijk nooit aan iemand verteld ben blij dat ik het nu kan delen. Ik heb bewijs gezien dat ze toch echt bestaan. Dus deze gek is niet meer zo heel gek. Namasté

Bassie
Bassie
11 jaren geleden

@Wesley: Wat is er mis met financieel gewin? Ik neem aan dat jij tot op heden ook nog geld nodig hebt om je ding te doen?

Ben jij: “als ik het niet zie, dan bestaat het niet”?

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x