Buitenland

Aantal vaccindoden in Amerika passeert 6000, duizenden gevaccineerden opgenomen in ziekenhuis

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ook in de Verenigde Staten eisen de coronavaccins steeds meer levens. Daar zijn inmiddels meer dan 6100 mensen gestorven als gevolg van de prik. Nog eens 2500 mensen kregen na toediening van de prik een hartaanval en 17.000 kregen een ernstige allergische reactie.

Meer dan 400.000 Amerikanen kregen na de inenting last van zeer ernstige, zelfs levensbedreigende reacties. Deze cijfers blijven elke dag stijgen, wat niet vreemd is aangezien het gaat om een volledig experimenteel vaccin dat niet uitvoerig is getest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het lijkt bovendien niet eens te werken. Volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC zijn inmiddels 4115 volledig gevaccineerde mensen met corona opgenomen in het ziekenhuis of gestorven.

Autoriteiten bagatelliseren de gevaren

De CDC zegt dat deze zogeheten doorbraakinfecties zich vooral voordoen bij ouderen. De autoriteiten bagatelliseren de gevaren van de prikken. Zo zei Paul Offit, een adviseur van de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA, dat deze gevallen ‘te verwachten zijn’ en dat de prik ‘niet 100 procent effectief is’, zelfs niet tegen ernstige ziekte.

In Israël is de helft van de mensen die nu besmet raakt met corona volledig ingeënt. De CDC doet ondertussen onderzoek naar de dood van een 13-jarige jongen uit Michigan die drie dagen na de prik overleed.

Zorgwekkende bevindingen

In The New England Journal of Medicine staan zorgwekkende bevindingen. Ongeveer 13 procent van de vrouwen die de prik nam, kreeg een miskraam. Bij het VAERS, dat bijwerkingen in de VS bijhoudt, zijn in totaal 720 miskramen gemeld na coronavaccinatie.

Het vaccin lijkt mensen niet te beschermen tegen het virus en heeft dodelijke gevolgen. Het lijkt daarmee problematischer te zijn dan de ziekte waartegen het is ontwikkeld.

[One American News]

4.8 60 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
3 jaren geleden

Wie wil er nou vrijwillig in een loterij meespelen waar de hoofdprijs de dood is en de troostprijzen een verschrikkelijke bijwerking?

Bibi
Bibi
3 jaren geleden

Wat moet er nog gebeuren voordat de ogen open gaan bij de “blinde” schapen?
Als er zoveel doden gaan vallen dat ze er niet meer omheen kunnen?
Maar waarschijnlijk zoeken ze dan nog een excuus
Zolang het maar niet aan het heilige vaccin ligt . . . . .
WTF!!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 jaren geleden

Nederland begint wat dat betreft steeds meer op Amerika te lijken…Binnenkort gaat Doktor Hugo Mengele ijsjes uitdelen om Kinderen over te halen zijn Experimentele Spuitje te nemen…dat bleek vanmiddag maar weer eens toen ik voor de zoveelste maal contact had met het Ministerie van VWS en vroeg waarom mijn “12-jarige” zoon toch het Experimentele Gen-Therapie-Nood-Vaccin mag laten inspuiten terwijl ik het pertinent NIET WIL…Ik ben toch zijn vader?! Ik heb toch beslissingsbevoegdheid?!

Antwoord: Nee Meneer uw zoon bepaalt zelf wat hij wil, zijn stem is doorslaggevend…zo dat staat in de wet…

Vraag: Maar mijn Zoon van 12 weet toch helemaal niet wat Myocarditis, Anafylactische Shock, Auto-immuunziekte of Cardiotoxiciteit is, dus hoe kan ie dan de consequenties overzien en een weloverwogen en rationele beslissing maken? U bent bekend met de Code van Neurenberg neem ik aan?

Antwoord: Ja meneer dat weten de meeste Volwassenen ook niet…en het is zijn eigen vrije keuze…en ik ken de Code van Neurenberg…

Vraag: Dus als hij zelfmoord wil plegen dan mag dat?!

Antwoord: Ja meneer dat mag hij, dat is zijn eigen persoonlijke vrije keuze….

Ze heeft de verbinding daarna maar héél erg snel verbroken….

Jan Doornbos
Jan Doornbos
3 jaren geleden

Kortom, op deze manier worden de doelstellingen van de nazi’s bereikt. Ze zeggen het recht in ons gezicht. ‘De vaccins zijn effectief’. Op zich geen leugen. Het is maar wat je wil bereiken nietwaar? Hoe dan ook, rij en melkboer voorzichtig.

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x