Mens en Dier

Schokkende nieuwe podcast Lange Frans over pedo-elite in Nederland: ‘Het is nu klaar’

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“Is het zo dat allerlei wereldleiders en vooraanstaande mensen zich stiekem bezighouden met pedofilie en ritueel misbruik?” Die vraag stelt Sven Hulleman in een nieuwe aflevering van de podcast van Lange Frans. De aflevering staat vooral in het teken van de pedo-elite. Wereldwijd, maar ook in Nederland.

“Hebben zij een geheim meegekregen vanuit de oudheid? Aanbidden zij de god Moloch die kinderoffers vroeg? De Minotaurus vroeg ieder jaar zeven jongens en zeven meisjes uit Athene die werden losgelaten in een doolhof. Bij Paleis Het Loo heb je ook zo’n doolhof. Daar bekruipt je een heel naar gevoel,” zegt Hulleman in onderstaande video.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Die pedofilie die is er, die zit daar bij de hoogste typjes,” voegt Frans toe.

30.000

Hij verwijst naar een tweet van Roger Stone, de man die vrijuit ging met dank aan president Trump. Stone suggereerde enige tijd geleden dat oud-generaal Michael Flynn een lijst heeft met ontzettend hooggeplaatste pedofielen die weleens het einde zou kunnen betekenen van een aantal zittende machthebbers in Nederland.

Hulleman schat dat er alleen al in Nederland 30.000 (!) pedofielen zijn die bepaalde posities bekleden.

In de podcast gaan de heren ook in op vlucht MH17 (volgens Hulleman eigenlijk vlucht MH370) en de theorieën rond het bedrijf Wayfair:

[YouTube]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eindhoven
eindhoven
3 jaren geleden

waalre (arnold Schwarzenegger en madonna gezien daar in de buurt)die hebben weer verbinding met belgie,artiesten en tv,joop van den ende gezien in de buurt van waalre en linda de mol,kijk eens hoe rijk die zijn vergeleken met ons eerlijke burgers

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Vanaf de Romeinen speelt dit al en vooral de katholieke kerk heeft pedofilie overal verspreid in de wereld.
En zonder opsporing gaan ze tot op de dag van vandaag ermee door, ook in Nederland.

Justin
Justin
3 jaren geleden

Er zijn op het moment ruim 180.000 nog gesloten/nog niet behandelde aanklachten over variërend van hoogverraad tot pedofilie tot mensenhandel /kinderhandel ,spionage ,moord ,rituele offeringen etc door personen van hoog tot laag van over de hele wereld, deze aanklachten gaan in de komende tijden /jaren geopend en behandeld /berecht worden waar sommigen zelfs de doodstraf krijgen ,per aanklacht zijn er ongeveer 90 onderdelen dus ze hebben het er al druk mee , deze 180.000 personen weten wat hun te wachten staat dat is ook de reden dat er van alles aan de hand is op het gebied van false flags ,Corona was 1 van de afleiding manoeuvres ,
Het was de bedoeling dat rond deze tijd er openheid van zaken gegeven zou worden maar er is besloten dat het volk het nog niet aankan omdat het te schokkend is wat er naar boven zal komen hetgeen kan leiden tot grote onrust en chaos.dus zal er in de komende tijd druppelsgewijs wat naar buiten gebracht worden.
Op dit moment is er ook grote vooruitgang geboekt met het arresteren van MS13 leden ,de grote koppen zitten vast plus een groot deel van de rest,deze bende handelde niet alleen in drugs en wapens maar ook in kinderen (in opdracht) die verkocht werden voor bovenstaande praktijken,.en in moord in opdracht.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x