Homepagina » Mens en Dier » Schokkende nieuwe podcast Lange Frans over pedo-elite in Nederland: ‘Het is nu klaar’
lange frans
Foto: YouTube/Lange Frans

Schokkende nieuwe podcast Lange Frans over pedo-elite in Nederland: ‘Het is nu klaar’

“Is het zo dat allerlei wereldleiders en vooraanstaande mensen zich stiekem bezighouden met pedofilie en ritueel misbruik?” Die vraag stelt Sven Hulleman in een nieuwe aflevering van de podcast van Lange Frans. De aflevering staat vooral in het teken van de pedo-elite. Wereldwijd, maar ook in Nederland.

“Hebben zij een geheim meegekregen vanuit de oudheid? Aanbidden zij de god Moloch die kinderoffers vroeg? De Minotaurus vroeg ieder jaar zeven jongens en zeven meisjes uit Athene die werden losgelaten in een doolhof. Bij Paleis Het Loo heb je ook zo’n doolhof. Daar bekruipt je een heel naar gevoel,” zegt Hulleman in onderstaande video.

“Die pedofilie die is er, die zit daar bij de hoogste typjes,” voegt Frans toe.

30.000

Hij verwijst naar een tweet van Roger Stone, de man die vrijuit ging met dank aan president Trump. Stone suggereerde enige tijd geleden dat oud-generaal Michael Flynn een lijst heeft met ontzettend hooggeplaatste pedofielen die weleens het einde zou kunnen betekenen van een aantal zittende machthebbers in Nederland.

Hulleman schat dat er alleen al in Nederland 30.000 (!) pedofielen zijn die bepaalde posities bekleden.

In de podcast gaan de heren ook in op vlucht MH17 (volgens Hulleman eigenlijk vlucht MH370) en de theorieën rond het bedrijf Wayfair:

[YouTube]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eindhoven
eindhoven
6 maanden geleden

waalre (arnold Schwarzenegger en madonna gezien daar in de buurt)die hebben weer verbinding met belgie,artiesten en tv,joop van den ende gezien in de buurt van waalre en linda de mol,kijk eens hoe rijk die zijn vergeleken met ons eerlijke burgers

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
6 maanden geleden

Vanaf de Romeinen speelt dit al en vooral de katholieke kerk heeft pedofilie overal verspreid in de wereld.
En zonder opsporing gaan ze tot op de dag van vandaag ermee door, ook in Nederland.

duitinzakje
duitinzakje
Reactie op  Bas van Stapelberg
6 maanden geleden

@Bas:

Waar heb jij die pertinente onzin vandaan? Je papegaait de leugens van de nieuwe wereld orde elites.

Dat pedofielen de kerk zijn binnengedrongen is een feit, maar dat was nu juist om de kerk kapot te maken. Ze zijn ver gekomen, maar het zal ze niet lukken. Al dat misbruik stamt vooral uit de periode jaren zestig tot jaren tachtig. Dit was het gevolg van massale infiltratie door communisten en vrijmetselaars in de jaren dertig en veertig.

http://www.traditionalcatholicmass.com/home-m135.html

Pedofilie wordt wel goed gevonden in de talmud. Daar wordt gezegd dat een man seks mag hebben met een meisje van drie jaar !!! Overspel mag niet maar als een vrouw zin heeft in een uitstapje, begint ze maar iets met een jongen van acht, negen jaar. Zo’n kind begrijpt toch niet wat er gebeurt, werkt dus niet bewust mee en dan is het geen overspel.

Waar in het NT vind jij iets dergelijks? De katholieke kerk volgt het NT !!!

Petrus
Petrus
Reactie op  duitinzakje
6 maanden geleden

duitinzakje,
Zo te lezen ben jij nog in diepe slaap.
Wakker worden zal nog een hele toer voor je worden.
Ik wens je veel wijsheid in je verdere leven!

Alfredo
Alfredo
Reactie op  duitinzakje
6 maanden geleden

Sorry, probeer je nu 6000 jaar geschiedenis weg te schrijven met een link. Azteken, egytenaren, ze waren allemaal bezig met mensen offeren en welke gekke zaken nog meer. Kijk naar hun eigen tempels en beschrijvingen en niet naar de geschreven records van de jaren 70 en 80 waar de geschiedenia werd herschreven

Justin
Justin
6 maanden geleden

Er zijn op het moment ruim 180.000 nog gesloten/nog niet behandelde aanklachten over variërend van hoogverraad tot pedofilie tot mensenhandel /kinderhandel ,spionage ,moord ,rituele offeringen etc door personen van hoog tot laag van over de hele wereld, deze aanklachten gaan in de komende tijden /jaren geopend en behandeld /berecht worden waar sommigen zelfs de doodstraf krijgen ,per aanklacht zijn er ongeveer 90 onderdelen dus ze hebben het er al druk mee , deze 180.000 personen weten wat hun te wachten staat dat is ook de reden dat er van alles aan de hand is op het gebied van false flags ,Corona was 1 van de afleiding manoeuvres ,
Het was de bedoeling dat rond deze tijd er openheid van zaken gegeven zou worden maar er is besloten dat het volk het nog niet aankan omdat het te schokkend is wat er naar boven zal komen hetgeen kan leiden tot grote onrust en chaos.dus zal er in de komende tijd druppelsgewijs wat naar buiten gebracht worden.
Op dit moment is er ook grote vooruitgang geboekt met het arresteren van MS13 leden ,de grote koppen zitten vast plus een groot deel van de rest,deze bende handelde niet alleen in drugs en wapens maar ook in kinderen (in opdracht) die verkocht werden voor bovenstaande praktijken,.en in moord in opdracht.

Jets
Jets
Reactie op  eindhoven
6 maanden geleden

CNN?

Clinton News Network
Cartoon News Network
etc.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  eindhoven
6 maanden geleden

Nou ‘duitinzakje’ katholieke kerk is vanaf haar oprichting ontstaan in handen van hardcore pedo’s.

PRAVDA
PRAVDA
Reactie op  Bas van Stapelberg
6 maanden geleden

De misstanden in de RK is later pas gekomen. Tijdens de inquisitie waren er Sefarden die ooit voor de Spanjaarden vochten en hierdoor een status kregen binnen de RK, zij vormde de Jesuiten orde, waaruit ook vrijmetselarij tak was ontstaan; denk maar aan de Orde van de Rozenkrans en Opus Dae, bijv.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  PRAVDA
6 maanden geleden

De Sefardische Spaanse en Portugesche Joden bedoeld U, de echte grote slaven houders, ook in de later Zuid Amerikaanse Koloniën, zij hebben direct met de Jezuiten te maken, niet de Rozecrusians, Opus Dei ? is een open vraag, maar goed deze Maranos Joden in een Katholiek jasje, waren in wezen niet meer Joods !

Herman de Graaf
Herman de Graaf
6 maanden geleden

Oproep. Wees ook in Nederland alert op manipulaties !
https://youtu.be/ixBsVodyJP0

Let op het einde van dit fragment (= kenmerkt de nieuwsredactie van FoxNews).
https://youtu.be/bh3m1JJ9EDA

Elise
Elise
6 maanden geleden

Vraag: Word je pedofiel of ben je van jezelf pedofiel? Is het een trauma(geen liefde) vanuit je jeugd? Of zijn het mensen die geen geweten hebben(dna/zo geboren)? Of combi van beiden? Of hebben die mensen nooit geleerd om respect voor al het leven te hebben?
Rituelen: Mensen offeren voor een god is klinkklare onzin. Het is egoïsme om zelf te kunnen leven. Jij houdt meer over. Dus als mensen zeggen dat we met teveel zijn, dan moet je je afvragen of ze wel goed bij hun hoofd zijn. Uitgangspunt blijft: We zijn niet zomaar met zo velen op de wereld gezet. Het is aan de natuur om ons te verwijderen en dan bedoel ik zonder inmenging van een mens. Natuur geeft genoeg eten en je moet delen en de balans van de natuur eren. Zo simpel is het.
Waarom moet de mens dan weg? Omdat men een hightech wereld wil opzetten en daarom zijn/worden mensen overbodig voor het systeem. Dus het systeem(machthebbers) bepaalt over leven en dood en dat is satanisch. En dit moet stoppen!

maurits
maurits
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Mooi verwoord en geformuleerd beste Elise , ik ben het volkomen eens met U , je hebt een klaar en nuchter inzicht in het leven

jenne aakster
jenne aakster
6 maanden geleden

Richard Dawkins de nieuwe religie, hij weet alles tot in de finesches, de kleinste nano, ja het leven heeft voor alles zijn eigen oplossing, maar met deze oplossingen zijn millioenen jaren gemoeid, mijn vader vertelde dat in zijn jeugd en waar hij vandaan kwam, mensen die niet van kinderen jonge meisjes af konden blijven, vaak bij de dooi in het voorjaar onder het ijs van daan kwamen, werd besloten en uitgevoerd, het hield gewoon erg huis in de rural omgevingen, hier in Frankrijk heeft bijna iedere familie beslissingen moeten nemen om hun kinderen te beschermen tegen ooms en tantes, het is een spook, gewoon liquideren is nog het beste, op een slimme en wijze manier, duwtje uit het raam en zo, Vr. Groet !

cspr
cspr
6 maanden geleden

Niemand kan twee heren dienen; want of hij zal den enen haten en den anderen liefhebben, of hij zal den enen aanhangen en den anderen verachten; gij kunt niet God dienen en den Mammon.

p.Landman
p.Landman
6 maanden geleden

Kijk aub eens naar wat Maxima doet bij hele arme mensen met dat geld uitlenen .volgens mij hangt ze hun kelen aan de kapstok ,oh wat doet ze een goed werk door ons betaald.

Ocri
Ocri
6 maanden geleden

Even een brainwave.

De vrijmetselaar Elite gebruikt kinderen voor hun eigen gewin. Sexs, Bloed, stamcellen verjonging, immuniteit etc.
Hoeveel kinderen worden er misbruikt ?
En wat is er met de kinderen verder gebeurt.
Leven ze nog ?

Dit gebeurt al decennia blijkbaar.
Er zullen vele slachtoffers zijn en waar zijn die ?

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Ocri
6 maanden geleden

Duidelijk zichtbaar de oude Satan lieden, je ziet ze jonger worden, wat denk je met hoeveel kinder orgaantjes dit gebeurd, en het constante bloedverniewen, bekijk Soros maar of Rothschild om er een paar te noemen !

x

Check Also

who

WHO past criteria coronatest aan vanwege vals-positieven

De WHO heeft experts gewaarschuwd dat ze ...

trump

Trump in afscheidstoespraak: Het beste moet nog komen

President Donald Trump heeft dinsdag in een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x