Homepagina » Mens en Dier » Schokkende uitspraak: “Hillary Clinton heeft nog maar een jaar te leven”
Schokkende uitspraak: "Hillary Clinton heeft nog maar een jaar te leven"

Schokkende uitspraak: “Hillary Clinton heeft nog maar een jaar te leven”

Hillary Clinton bevindt zich in een vergevorderde fase van vasculaire dementie en heeft nog maar een jaar te leven. Dat stelt een Amerikaanse ‘professor van een medische faculteit’ die anoniem wil blijven.

De 68-jarige presidentskandidate is ‘nooit hersteld’ van een bloedprop in 2012 die ‘de oorzaak’ is geweest van de ziekte. De ‘complexe toevallen’ die ze heeft laten volgens de professor zien dat het ‘extreem onwaarschijnlijk’ is dat ze nog langer dan 18 maanden zal leven.

In een 10 minuten durende video op YouTube geeft de professor tekst en uitleg aan de hand van hersenscans, medische gegevens en videofragmenten. “Hillary Clinton doet mee aan de presidentsrace terwijl ze weet dat ze zal sterven,” klinkt het.

Stervende

“Patiënten die worden gediagnosticeerd met vasculaire dementie leven gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Ik heb gedurende mijn carrière veel patiënten met hersenaandoeningen behandeld. De aftakeling bij Hillary lijkt te worden veroorzaakt door een progressieve ziekte zoals vasculaire dementie.”

“Er zijn maar weinig doktoren die zich hierover uitspreken omdat ze zich er niet mee willen bemoeien. Hillary Clinton is ziek en waarschijnlijk stervende.”

In het filmpje, dat inmiddels ruim een kwart miljoen keer is bekeken, wordt gezegd: “Het is onredelijk om te zeggen dat er niets mis is met haar. Haar cognitie wordt duidelijk aangetast. Zeer spoedig is ze niet langer in staat om het presidentschap op zich te nemen.”

Rampzalig verhaal

Clinton liep na een bezoek aan Europa in 2012 een buikvirus op. Ze raakte daardoor uitgedroogd, viel flauw en liep door de val een hersenschudding op. Vervolgens vormde zich een bloedprop in een bloedvat tussen haar hersenen en schedel. Na haar ziekenhuisopname moest ze maandenlang een speciale bril dragen.

Zondagochtend bezocht Clinton in New York een herdenking van de aanslagen van 11 september 2001. Ze stond ongeveer anderhalf uur in de open lucht, waarna ze na enig overleg vertrok. Een voorbijganger filmde hoe ze, wankelend en niet meer in staat om te lopen, in haar auto werd geholpen.

Na een paar uur riep ze naar journalisten dat ze zich ‘geweldig voelde’. Een verklaring voor haar problemen werd niet gegeven, behalve dat ze bevangen was door de hitte. Later op de dag kwam de Clinton-campagne opeens met een heel ander verhaal: ze heeft een longontsteking opgelopen, die vrijdag al was geconstateerd. Zo maakte ze van een ongunstig verhaal een rampzalig verhaal.

[Express]


Vind je dit leuk? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Volgens mij is ze eigenlijk al lang overleden en lopen ze nu enkel met der onvolwassen clones rond te zeulen. Ze word constant verteld wat ze moet zeggen met oorstukken en schrikt overal van alsof ze een klein kind is.

  19 likes
 2. Kiezen tussen een uber narcist of een lijk….weer een bevestiging dat de “president” niet meer is dan een stroman(vrouw),en danst naar de pijpen van poppenspeler(s).

  25 likes
 3. en toch denk ik, en ik kan het mis hebben, dat Hillary tot president wordt gekozen. Mocht ze dan uitvallen door ziekte, back is Obama.

  2 likes
  • Dan heb je nog altijd the vice-president, en niet Obama. In de VS bestaat er geen derde termijn voor de president…

   5 likes
   • Dus als een gekozen presidentskandidaat kort voor de beëdiging ernstig ziek is of dood gaat word de vicepresident de nieuwe president? Ik dacht ergens gelezen te hebben dat Obama dan kan blijven zitten. Dus eigenlijk is bij deze verkiezingen de runningmate zeer belangrijk, en wie word dan zijn vicepresident ?

    2 likes
    • Ik heb het antwoord gevonden.

     Mocht een president overlijden voordat inauguratie plaatsvindt, geldt de opvolgingslijn ook. Dan wordt dus de vicepresident direct ingezworen als president. Mochten alle 18 personen (opvolgers in lijn) tegelijkertijd overlijden (bijv. door een nucleaire aanval), is er grondwettelijk niets vastgesteld. Om die reden kan er een soort “mogelijke opvolger” aangesteld worden die zich op een andere plek bevindt. Tijdens de inauguratie van Barack Obama was Minister van Defensie Robert Gates om die reden afwezig.

     Verder is er een probleem mocht ooit een kabinetslid president worden: zowel het Huis van Afgevaardigden kan een nieuwe spreker benoemen als de Senaat een nieuwe President pro tempore. De hoogste persoon neemt dan automatisch de macht over.

     0 likes
     • Het lijkt tocht iets minder simpel.

      http://rickwells.us/clinton-quit-obama-force-third-term/

      Some have been concerned that if Clinton were indeed seriously ill and unable to continue, that Hussein Obama might decide he’s just going to keep his current job as dictator of the US. Nobody’s stopped any of his other illegal acts to this point, why would Congress suddenly develop actionable levels of testosterone and decide to honor their obligations under the Constitution.

      0 likes
  • Dat kan niet. Obama zal geen Vice president worden. De Vice president neemt het stokje over van de president na aftreden.

   5 likes
  • Er is maar 1 de president wordt van America en dat wordt Bernie Sanders .
   Als je het niet geloofd ?????? mij een biet maar hij wordt het wel.

   4 likes
  • Dat denk ik ook.
   Ze moet het in November nog afmaken voor de democraten maar zal zich terugtrekken waardoor Obama kan blijven.

   0 likes
 4. Als je een artikel plaatst van een anonieme persoon die een hele belangrijke verkiezing probeert te beïnvloeden dan loop je kans loopjongen te zijn van Trump of Putin.

  11 likes
 5. Obama kan gewoon blijven zitten waar hij zit hoor. Als de noodtoestand wordt uitgeroepen in Amerika door bv een oorlog dan kan de op dat moment zittende president gewoon blijven zitten.

  2 likes
 6. Ik heb Amerika nooit serieus genomen, maar nu doe ik dat helemaal niet meer met die clown Trump en Hilarious die stervende is.

  4 likes
 7. De bevolking kiest zelf om dit systeem, dit wedstrijd wie is het meest ongeschikt om een land te leiden.
  Iedereen weet dat dit systeem hun niet vertegenwoordigd en toch geven ze het keer op keer legitimiteit. Dit komt natuurlijk omdat
  ze bang zijn in het onbekende en ze moeten een leider hebben die hun leid.

  School systeem is natuurlijk de schuldige.

  2 likes
 8. Bernie Sanders wordt de president!!

  2 likes
 9. Als je je bedenkt hoeveel moorden zij op haar naam heeft staan, dan maak je je veel minder zorgen over dergelijke berichten.

  2 likes
 10. Ik doe ook een duit in het zakje van de complottisten.
  Een hybride Alien wordt thans voorbereid via plastische chirurgie om de echte Hillary, mits ze eenmal gekozen is tot president, te vervangen. De echte Hillary wordt thans alleen gebruikt om de verkiezing te winnen, want de Alien Hillary is nog niet zo ver. Bovendien moet ze de huidige Hillary, die over eeen jaar zal sterven, grondig bestuderen in haar doen en laten om later succesvol het Hillaryschap … presidentschap…over te nemen.

  2 likes
 11. Ik denk dat Obama nog ff door gaat.

  1 likes
 12. Monica lewinski kan haar plaats nemen zou misschien overal vreden zijn eindelijk

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

We gaan er allemaal aan! Zien: Trump steekt op briljante wijze de draak met mensen die in global warming geloven

Tijdens een bijeenkomst in Hershey in de ...

ground zero

Ik voelde dat er iets niet in de haak was. Lid van traumateam dat naar ground zero werd gestuurd gooit alles eruit

De Amerikaanse oud-onderminister Paul Craig Roberts heeft ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.