Homepagina » Mens en Dier » Schokkende uitspraak: “Hillary Clinton heeft nog maar een jaar te leven”
Schokkende uitspraak: "Hillary Clinton heeft nog maar een jaar te leven"

Schokkende uitspraak: “Hillary Clinton heeft nog maar een jaar te leven”

Hillary Clinton bevindt zich in een vergevorderde fase van vasculaire dementie en heeft nog maar een jaar te leven. Dat stelt een Amerikaanse ‘professor van een medische faculteit’ die anoniem wil blijven.

De 68-jarige presidentskandidate is ‘nooit hersteld’ van een bloedprop in 2012 die ‘de oorzaak’ is geweest van de ziekte. De ‘complexe toevallen’ die ze heeft laten volgens de professor zien dat het ‘extreem onwaarschijnlijk’ is dat ze nog langer dan 18 maanden zal leven.

In een 10 minuten durende video op YouTube geeft de professor tekst en uitleg aan de hand van hersenscans, medische gegevens en videofragmenten. “Hillary Clinton doet mee aan de presidentsrace terwijl ze weet dat ze zal sterven,” klinkt het.

Stervende

“Patiënten die worden gediagnosticeerd met vasculaire dementie leven gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Ik heb gedurende mijn carrière veel patiënten met hersenaandoeningen behandeld. De aftakeling bij Hillary lijkt te worden veroorzaakt door een progressieve ziekte zoals vasculaire dementie.”

“Er zijn maar weinig doktoren die zich hierover uitspreken omdat ze zich er niet mee willen bemoeien. Hillary Clinton is ziek en waarschijnlijk stervende.”

In het filmpje, dat inmiddels ruim een kwart miljoen keer is bekeken, wordt gezegd: “Het is onredelijk om te zeggen dat er niets mis is met haar. Haar cognitie wordt duidelijk aangetast. Zeer spoedig is ze niet langer in staat om het presidentschap op zich te nemen.”

Rampzalig verhaal

Clinton liep na een bezoek aan Europa in 2012 een buikvirus op. Ze raakte daardoor uitgedroogd, viel flauw en liep door de val een hersenschudding op. Vervolgens vormde zich een bloedprop in een bloedvat tussen haar hersenen en schedel. Na haar ziekenhuisopname moest ze maandenlang een speciale bril dragen.

Zondagochtend bezocht Clinton in New York een herdenking van de aanslagen van 11 september 2001. Ze stond ongeveer anderhalf uur in de open lucht, waarna ze na enig overleg vertrok. Een voorbijganger filmde hoe ze, wankelend en niet meer in staat om te lopen, in haar auto werd geholpen.

Na een paar uur riep ze naar journalisten dat ze zich ‘geweldig voelde’. Een verklaring voor haar problemen werd niet gegeven, behalve dat ze bevangen was door de hitte. Later op de dag kwam de Clinton-campagne opeens met een heel ander verhaal: ze heeft een longontsteking opgelopen, die vrijdag al was geconstateerd. Zo maakte ze van een ongunstig verhaal een rampzalig verhaal.

[Express]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Volgens mij is ze eigenlijk al lang overleden en lopen ze nu enkel met der onvolwassen clones rond te zeulen. Ze word constant verteld wat ze moet zeggen met oorstukken en schrikt overal van alsof ze een klein kind is.

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

“Volgens mij is ze eigenlijk al lang overleden…”

Je zou (zoals gewoonlijk) wel eens gelijk kunnen hebben!
https://www.youtube.com/watch?v=xEY1iNNrwz8

Martijn1205
Martijn1205
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

“Ze lopen nu enkel met der onvolwassen clones rond”???

Gaat het niet over de platte Aarde dan gaat het wel om clones van Hillary? Nog even los van het taalgebruik, echt Arwijn zoek eens hulp!

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Martijn1205
4 jaren geleden

Laten we het in plaats van ‘clones’ dan ‘dubbelgangers’ noemen en ja de aarde is plat, alleen heb jij daar nog geen onderzoek naar gedaan. Geeft niets, niemand is perfect. 😉

Klik hier en vergelijk de Hillary’s van voor en na haar WTC 7 impressie.

http://sitsshow.blogspot.nl/2016/09/SENSATIONAL-WABC-TV-Ch-7-in-NYC-Reports-Hillary-Clinton-s-DEATH-she-was-Replaced-by-a-Body-Double.html

Martijn1205
Martijn1205
Reactie op  Armonicus
4 jaren geleden

Dat de Aarde niet plat is dat weet iedereen die ook maar enige opleiding afmaakte en een klein beetje logisch kan nadenken. Blijkbaar ben jij net zo’n kneus als Arwijntje maar ook dat geeft niet, als ik een scheet laat dan spuiten er elfjes uit mijn kont en kom dat maar eens onderzoeken!!

En geniale Stel hieronder, ja dubbelganger gerst zetten bananenrepublieken in……

Stef kraa
Stef kraa
Reactie op  Martijn1205
4 jaren geleden

Hallo jumbo terug naar de schoolbanken! Er is al eeuwig bekend dat er clones ingezet worden.

Logiter
Logiter
4 jaren geleden

Kiezen tussen een uber narcist of een lijk….weer een bevestiging dat de “president” niet meer is dan een stroman(vrouw),en danst naar de pijpen van poppenspeler(s).

helder
helder
4 jaren geleden

en toch denk ik, en ik kan het mis hebben, dat Hillary tot president wordt gekozen. Mocht ze dan uitvallen door ziekte, back is Obama.

Venus Project
Venus Project
Reactie op  helder
4 jaren geleden

Dat kan niet. Obama zal geen Vice president worden. De Vice president neemt het stokje over van de president na aftreden.

Elise49
Elise49
Reactie op  Venus Project
4 jaren geleden

Misschien dat haar man het dan overneemt?

Ikke
Ikke
Reactie op  helder
4 jaren geleden

Dat denk ik ook.
Ze moet het in November nog afmaken voor de democraten maar zal zich terugtrekken waardoor Obama kan blijven.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  helder
4 jaren geleden

Dan heb je nog altijd the vice-president, en niet Obama. In de VS bestaat er geen derde termijn voor de president…

Ikke
Ikke
Reactie op  Rob ter Horst
4 jaren geleden

Dus als een gekozen presidentskandidaat kort voor de beëdiging ernstig ziek is of dood gaat word de vicepresident de nieuwe president? Ik dacht ergens gelezen te hebben dat Obama dan kan blijven zitten. Dus eigenlijk is bij deze verkiezingen de runningmate zeer belangrijk, en wie word dan zijn vicepresident ?

Ikke
Ikke
Reactie op  Ikke
4 jaren geleden

Ik heb het antwoord gevonden.

Mocht een president overlijden voordat inauguratie plaatsvindt, geldt de opvolgingslijn ook. Dan wordt dus de vicepresident direct ingezworen als president. Mochten alle 18 personen (opvolgers in lijn) tegelijkertijd overlijden (bijv. door een nucleaire aanval), is er grondwettelijk niets vastgesteld. Om die reden kan er een soort “mogelijke opvolger” aangesteld worden die zich op een andere plek bevindt. Tijdens de inauguratie van Barack Obama was Minister van Defensie Robert Gates om die reden afwezig.

Verder is er een probleem mocht ooit een kabinetslid president worden: zowel het Huis van Afgevaardigden kan een nieuwe spreker benoemen als de Senaat een nieuwe President pro tempore. De hoogste persoon neemt dan automatisch de macht over.

Ikke
Ikke
Reactie op  Ikke
4 jaren geleden

Het lijkt tocht iets minder simpel.

http://rickwells.us/clinton-quit-obama-force-third-term/

Some have been concerned that if Clinton were indeed seriously ill and unable to continue, that Hussein Obama might decide he’s just going to keep his current job as dictator of the US. Nobody’s stopped any of his other illegal acts to this point, why would Congress suddenly develop actionable levels of testosterone and decide to honor their obligations under the Constitution.

Jelle
Jelle
Reactie op  helder
4 jaren geleden

Er is maar 1 de president wordt van America en dat wordt Bernie Sanders .
Als je het niet geloofd ?????? mij een biet maar hij wordt het wel.

najef
najef
4 jaren geleden

De bevolking kiest zelf om dit systeem, dit wedstrijd wie is het meest ongeschikt om een land te leiden.
Iedereen weet dat dit systeem hun niet vertegenwoordigd en toch geven ze het keer op keer legitimiteit. Dit komt natuurlijk omdat
ze bang zijn in het onbekende en ze moeten een leider hebben die hun leid.

School systeem is natuurlijk de schuldige.

Franss
Franss
4 jaren geleden

Als je een artikel plaatst van een anonieme persoon die een hele belangrijke verkiezing probeert te beïnvloeden dan loop je kans loopjongen te zijn van Trump of Putin.

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Franss
4 jaren geleden

“Als je een artikel plaatst van een anonieme persoon die een hele belangrijke verkiezing probeert te beïnvloeden dan loop je kans loopjongen te zijn van Trump of Putin.”

Huh? Doet Putin ook mee met de Amerikaanse presidentsverkiezingen?

Padja
Padja
Reactie op  Franss
4 jaren geleden

@franss
Dat is al heel lang overduidelijk

exegese
exegese
Reactie op  Franss
4 jaren geleden

Wat jij beweert @Franss gaat alleen op als het onwaarheden betreft. Als een artikel pure waarheid bevat dient het altijd het volk waar het aan gericht is. Een zeer belangrijk onderscheid wat men dient te maken bij een dergelijke stelling.

Franss
Franss
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

[ Als een artikel pure waarheid bevat ]

Als…

John
John
4 jaren geleden

Obama kan gewoon blijven zitten waar hij zit hoor. Als de noodtoestand wordt uitgeroepen in Amerika door bv een oorlog dan kan de op dat moment zittende president gewoon blijven zitten.

Wim
Wim
Reactie op  John
4 jaren geleden

Wat ben je een Socialist, weg met die Obama.

Mariatje
Mariatje
Reactie op  John
4 jaren geleden

Daarom kan het gewoon ook part of the show zijn dat Hilly een rolletje mag spelen maar dat van tevoren al vast stond dat zij het niet zou worden maar dat bijv Obomma mag blijven.

ACB
ACB
Reactie op  Mariatje
4 jaren geleden

Of ze is een te grote mislukkeling en dient te verdwijnen zodat ze verder kunnen met puppet obama

frans
frans
4 jaren geleden

Bernie Sanders wordt de president!!

poes
poes
4 jaren geleden

Ik denk dat Obama nog ff door gaat.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
J. Hofmans
J. Hofmans
4 jaren geleden

Als je je bedenkt hoeveel moorden zij op haar naam heeft staan, dan maak je je veel minder zorgen over dergelijke berichten.

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster luidt noodklok: ‘Dit is genocide!’

Verpleegster Erin Olszewski vocht afgelopen jaar in ...

vaccin

‘Mijn oma van 93 is vanochtend overleden. Een paar dagen na de tweede vaccinatie’

De ziekenhuis- en verpleeghuismedewerkers die ik heb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x