Homepagina » Mens en Dier » Schokkende uitspraak: “Hillary Clinton heeft nog maar een jaar te leven”
Schokkende uitspraak: "Hillary Clinton heeft nog maar een jaar te leven"

Schokkende uitspraak: “Hillary Clinton heeft nog maar een jaar te leven”

Hillary Clinton bevindt zich in een vergevorderde fase van vasculaire dementie en heeft nog maar een jaar te leven. Dat stelt een Amerikaanse ‘professor van een medische faculteit’ die anoniem wil blijven.

De 68-jarige presidentskandidate is ‘nooit hersteld’ van een bloedprop in 2012 die ‘de oorzaak’ is geweest van de ziekte. De ‘complexe toevallen’ die ze heeft laten volgens de professor zien dat het ‘extreem onwaarschijnlijk’ is dat ze nog langer dan 18 maanden zal leven.

In een 10 minuten durende video op YouTube geeft de professor tekst en uitleg aan de hand van hersenscans, medische gegevens en videofragmenten. “Hillary Clinton doet mee aan de presidentsrace terwijl ze weet dat ze zal sterven,” klinkt het.

Stervende

“Patiënten die worden gediagnosticeerd met vasculaire dementie leven gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Ik heb gedurende mijn carrière veel patiënten met hersenaandoeningen behandeld. De aftakeling bij Hillary lijkt te worden veroorzaakt door een progressieve ziekte zoals vasculaire dementie.”

“Er zijn maar weinig doktoren die zich hierover uitspreken omdat ze zich er niet mee willen bemoeien. Hillary Clinton is ziek en waarschijnlijk stervende.”

In het filmpje, dat inmiddels ruim een kwart miljoen keer is bekeken, wordt gezegd: “Het is onredelijk om te zeggen dat er niets mis is met haar. Haar cognitie wordt duidelijk aangetast. Zeer spoedig is ze niet langer in staat om het presidentschap op zich te nemen.”

Rampzalig verhaal

Clinton liep na een bezoek aan Europa in 2012 een buikvirus op. Ze raakte daardoor uitgedroogd, viel flauw en liep door de val een hersenschudding op. Vervolgens vormde zich een bloedprop in een bloedvat tussen haar hersenen en schedel. Na haar ziekenhuisopname moest ze maandenlang een speciale bril dragen.

Zondagochtend bezocht Clinton in New York een herdenking van de aanslagen van 11 september 2001. Ze stond ongeveer anderhalf uur in de open lucht, waarna ze na enig overleg vertrok. Een voorbijganger filmde hoe ze, wankelend en niet meer in staat om te lopen, in haar auto werd geholpen.

Na een paar uur riep ze naar journalisten dat ze zich ‘geweldig voelde’. Een verklaring voor haar problemen werd niet gegeven, behalve dat ze bevangen was door de hitte. Later op de dag kwam de Clinton-campagne opeens met een heel ander verhaal: ze heeft een longontsteking opgelopen, die vrijdag al was geconstateerd. Zo maakte ze van een ongunstig verhaal een rampzalig verhaal.

[Express]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Volgens mij is ze eigenlijk al lang overleden en lopen ze nu enkel met der onvolwassen clones rond te zeulen. Ze word constant verteld wat ze moet zeggen met oorstukken en schrikt overal van alsof ze een klein kind is.

Logiter
Logiter
5 jaren geleden

Kiezen tussen een uber narcist of een lijk….weer een bevestiging dat de “president” niet meer is dan een stroman(vrouw),en danst naar de pijpen van poppenspeler(s).

helder
helder
5 jaren geleden

en toch denk ik, en ik kan het mis hebben, dat Hillary tot president wordt gekozen. Mocht ze dan uitvallen door ziekte, back is Obama.

najef
najef
5 jaren geleden

De bevolking kiest zelf om dit systeem, dit wedstrijd wie is het meest ongeschikt om een land te leiden.
Iedereen weet dat dit systeem hun niet vertegenwoordigd en toch geven ze het keer op keer legitimiteit. Dit komt natuurlijk omdat
ze bang zijn in het onbekende en ze moeten een leider hebben die hun leid.

School systeem is natuurlijk de schuldige.

x

Check Also

medewerkers

Spoedeisende hulp dicht omdat medewerkers weigeren zich te laten vaccineren

De spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis in ...

doktersassistent

Doktersassistent luidt noodklok: 90% ziekenhuispatiënten gevaccineerd, bijwerkingen worden niet gemeld

Doktersassistent Deborah Conrad liet het ziekenhuis waar ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x