UFO

Het is zover: legerveteranen en wetenschappers gaan UFO’s opsporen voor de kust van Californië. Dit is het doel

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een aantal legerveteranen, wetenschappers en ondernemers gaan zich inzetten in het opsporen van onbekende vliegende objecten oftewel UFO’s.

Ze hebben zich aangesloten bij een ngo die UAP eXpeditions gaat heten.

De organisatie wordt geleid door Kevin Day, een gepensioneerde marineofficier en radarbeheerder die gestationeerd was op één van de schepen die betrokken waren bij een inmiddels beroemde UFO-waarneming waarbij onder meer een object in de vorm van een Tic Tac werd gesignaleerd.

Vandaag de dag

Day volgde de objecten op de radar aan boord van de USS Princeton en denkt dat ze zelfs vandaag de dag nog in het gebied rondvliegen.

De groep gaat onder meer getrainde waarnemers en wetenschappers inzetten en daarnaast wordt gebruikgemaakt van de nieuwste experimentele technologieën.

Denk daarbij aan geavanceerde camera’s die worden gebruikt om de objecten te volgen en vast te leggen.

Zoveel mogelijk

Het doel is om er zoveel mogelijk over te weten te komen.

Ook dr. Kevin Knuth, voorheen werkzaam voor het Ames Research Center van de NASA, heeft zich aangesloten bij de organisatie.

Twee fases

Hij liet weten dat het project zal bestaan uit twee fases. Eerst wordt er met behulp van satellieten gespeurd naar onbekende objecten in de regio.

Vervolgens worden de objecten vanaf een groot schip voor de kust van Californië gevolgd en bestudeerd, aldus Knuth.

[Vice]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
2 jaren geleden

Nu pas? Of alweer….Wat zouden ze met die informatie doen, wereldwijd bekend maken? Zou dat ook maar iets veranderen? Er bestaat veel materiaal en er zijn duizenden meldingen van allerlei aard aangaande dit fenomeen maar dat komt van gewone mensen en die kun je natuurlijk niet serieus nemen want die zijn niet helemaal in orde 🙁

Mrs. No-one
Mrs. No-one
2 jaren geleden

Als het ze lukt deze Ufo’s te weten op te sporen en hopelijk uiteindelijk ook fysiek contact met inzittende ‘Aliens’ kunnen maken, dan zouden ze aan deze ‘Aliens’ contractloze samenwerkingen moeten gaan voorstellen.

Nml. hun ET-technologieën hebben ons nog een hoop te leren!

rop
rop
2 jaren geleden

Ufo,s alliens, het zijn de moderne goden van nu in deze tijd, vroeger zaten ze op een wolk of ze huisde in een vulkaan, of in een bliksem, nu vliegen ze in een schoteltje rond.

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Sonar of radar een kleine 100km uit de kust gooien van Californie vinden ze genoeg.
Word veel melding gemaakt van uso’s en aangezien daar een ingang onder het water ligt met een doorsnede van 120m staant op weer veels te dikke pilaren waarvan ik dan weer denk dat Wij die niet gemaakt hebben..(te groot en te zwaar)..
Maar dat is mijn visie op het spel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x