Homepagina » UFO » Het is zover: legerveteranen en wetenschappers gaan UFO’s opsporen voor de kust van Californië. Dit is het doel
Het is zover: legerveteranen en wetenschappers gaan UFO's opsporen voor de kust van Californië. Dit is het doel

Het is zover: legerveteranen en wetenschappers gaan UFO’s opsporen voor de kust van Californië. Dit is het doel

Een aantal legerveteranen, wetenschappers en ondernemers gaan zich inzetten in het opsporen van onbekende vliegende objecten oftewel UFO’s.

Ze hebben zich aangesloten bij een ngo die UAP eXpeditions gaat heten.

De organisatie wordt geleid door Kevin Day, een gepensioneerde marineofficier en radarbeheerder die gestationeerd was op één van de schepen die betrokken waren bij een inmiddels beroemde UFO-waarneming waarbij onder meer een object in de vorm van een Tic Tac werd gesignaleerd.

Vandaag de dag

Day volgde de objecten op de radar aan boord van de USS Princeton en denkt dat ze zelfs vandaag de dag nog in het gebied rondvliegen.

De groep gaat onder meer getrainde waarnemers en wetenschappers inzetten en daarnaast wordt gebruikgemaakt van de nieuwste experimentele technologieën.

Denk daarbij aan geavanceerde camera’s die worden gebruikt om de objecten te volgen en vast te leggen.

Zoveel mogelijk

Het doel is om er zoveel mogelijk over te weten te komen.

Ook dr. Kevin Knuth, voorheen werkzaam voor het Ames Research Center van de NASA, heeft zich aangesloten bij de organisatie.

Twee fases

Hij liet weten dat het project zal bestaan uit twee fases. Eerst wordt er met behulp van satellieten gespeurd naar onbekende objecten in de regio.

Vervolgens worden de objecten vanaf een groot schip voor de kust van Californië gevolgd en bestudeerd, aldus Knuth.

[Vice]


Vond je dit artikel waardevol? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Nu pas? Of alweer….Wat zouden ze met die informatie doen, wereldwijd bekend maken? Zou dat ook maar iets veranderen? Er bestaat veel materiaal en er zijn duizenden meldingen van allerlei aard aangaande dit fenomeen maar dat komt van gewone mensen en die kun je natuurlijk niet serieus nemen want die zijn niet helemaal in orde 🙁

  13 likes
 2. Sonar of radar een kleine 100km uit de kust gooien van Californie vinden ze genoeg.
  Word veel melding gemaakt van uso’s en aangezien daar een ingang onder het water ligt met een doorsnede van 120m staant op weer veels te dikke pilaren waarvan ik dan weer denk dat Wij die niet gemaakt hebben..(te groot en te zwaar)..
  Maar dat is mijn visie op het spel.

  7 likes
 3. Zo zit het niet helemaal in elkaar rop..Niet dat ik het wel weet…Vroeger in bollen en nu in schotels en bollen….en die bollen film ik ook wel eens met mijn drone…Maar geen scherp beeld ondanks de 14mp camera…

  3 likes
 4. Als het ze lukt deze Ufo’s te weten op te sporen en hopelijk uiteindelijk ook fysiek contact met inzittende ‘Aliens’ kunnen maken, dan zouden ze aan deze ‘Aliens’ contractloze samenwerkingen moeten gaan voorstellen.

  Nml. hun ET-technologieën hebben ons nog een hoop te leren!

  2 likes
 5. Ufo,s alliens, het zijn de moderne goden van nu in deze tijd, vroeger zaten ze op een wolk of ze huisde in een vulkaan, of in een bliksem, nu vliegen ze in een schoteltje rond.

  2 likes
 6. ‘ Het is zover?……..Gaan ze er met een speedboot achteraan? Hahahahhahaa

  1 likes
 7. Mensen die aliens en ufo’s zien en geloven, mijn zegen hebben ze. Ik heb er niets mee.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

Artsen: Meer doden door zelfmoord dan coronavirus sinds lockdowns. ‘Ongekende aantallen’

Artsen uit het noorden van Californië zeggen ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...