CoronaMens en Dier

2 essentiële grafieken die Kuipers niet liet zien tijdens de coronapersconferentie

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!

“De omikronvariant verspreidt zich sneller. In de afgelopen twee weken is het aantal besmettingen pijlsnel gestegen. Tot een ongekende hoogte, ondanks de lockdown,” zei zorgminister Ernst Kuipers vrijdag tijdens de coronapersconferentie.

“Elke dag meer dan 30.000 besmettingen. Meer dan 200.000 in een week,” ging hij verder. Er werden vier grafieken getoond die vergelijken hoe het gaat met de ‘besmettingen’ in Nederland, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk. Die laten een stijgende lijn zien. “Daar zijn nog veel meer besmettingen dan hier,” aldus Kuipers.

Grafieken over het aantal ziekenhuis- en ic-opnames werden echter niet getoond, tot verbazing van onder meer verslaggever Wouter de Winther en Albert Verlinde. Als je een grafiek laat zien en je zegt er verder niets bij over de schaal of aantallen, kunnen mensen ook denken: Amerika is een veel groter land, geen wonder dat er veel meer besmettingen zijn, zei De Winther aan tafel bij Beau.

Bewuste keuze

“Er waren twee essentiële grafieken niet,” voegde Verlinde toe. “Als je dan grafieken gebruikt en je laat twee essentiële weg, namelijk dat de ziekenhuisbezetting afneemt de afgelopen periode en ic-bedden afnemen, dan vind ik dat heel raar.”

De Winther opperde dat het een bewuste keuze kan zijn geweest. “Dan zaai je toch weer een soort tweedracht als je niet uitkijkt,” aldus Verlinde.

Maurice de Hond laat de grafiek waarin het aantal ziekenhuis- en ic-opnames is verwerkt zien op zijn website. “Een heel belangrijke grafiek werd door Ernst Kuipers bij de persconferentie niet vertoond. Het bewijst dat de regering zich opnieuw baseert op de veel te sombere RIVM-modellen. Dat is de reden waarom de samenleving ontwricht blijft,” zegt De Hond.

Duidelijke ontkoppeling

De grafiek, die gemaakt is door Maarten van den Berg, laat zien dat het aantal ziekenhuis- en ic-opnames, maar ook het aantal sterfgevallen blijft dalen terwijl omikron piekt. De coronasterfte is gedaald tot bijna nul procent.

Ontzettend duidelijke ontkoppeling nu tussen ‘besmettingen’ en ernstig ziek worden, licht Van den Berg toe.

5 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
4 maanden geleden

Kuipers lijkt niet voor niets op een GIER… dat zijn lijkenpikkers… erg toepasselijk dat deze anorganische man de “gezondheid” onder zijn vleugels heeft…….

Mike
Mike
4 maanden geleden

Deze zombie staat heel nederland te vertellen wat ze moeten doen!!als het niet zo triest was zou het zeer zeker lachwekkend zijn!

Rapture Ready
Rapture Ready
4 maanden geleden

Kuipers =angst aanjager….

Na Hugo, de nig ergere opvolger?

rop
rop
4 maanden geleden

Er is nog een veel grotere virus variant in omloop, de Naam ervan Heet de angst crazy virus. of de Totale Gekte.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

99
0
We lezen graag je reactie!x