Mens en Dier

Arts: ‘Jullie worden zwaar voor de gek gehouden!’

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse arts en staatssenator Scott Jensen deed begin vorig jaar een schokkende bekentenis. Hij kreeg een brief van het ministerie van Volksgezondheid waarin stond hoe hij overlijdensaktes moest invullen in de coronacrisis. In de brief stond dat hij overleden patiënten niet hoefde te testen op corona om corona te kunnen opgeven als doodsoorzaak.

“Als ik een 86-jarige patiënt met een longontsteking heb die nooit is getest op corona, moet ik corona toch als doodsoorzaak opgeven,” zei Jensen. “Dat doen we normaal gesproken niet.” De arts zei dat autoriteiten op deze manier de cijfers manipuleren en dat corona in ruim 90 procent van de gevallen een milde ziekte is.

Jensen kreeg het medisch tuchtcollege op zijn dak omdat hij ‘misinformatie’ zou hebben verspreid over het invullen van overlijdensaktes en ‘verkeerde adviezen’ zou hebben gegeven. De beschuldigingen werden uiteindelijk verworpen.

Onder druk gezet

De arts bleef strijden, bleef de waarheid verspreiden en liet overal zijn stem horen, tot hij eind vorige maand opnieuw werd geconfronteerd met de cancelcultuur. Hij plaatste een filmpje op Facebook waarin hij zegt dat we voor de gek worden gehouden. De video werd in korte tijd ruim vier miljoen keer bekeken, waarna Facebook er een dikke stempel op plakte: ‘misleidend’.

Hij kreeg een telefoontje van ‘factchecker’ AP, het persbureau dat in de Tweede Wereldoorlog nauw samenwerkte met de nazi’s. Hij sprak drie kwartier met een medewerker, maar dat mocht niet baten. Volgens AP doet Jensen in de video ‘misleidende beweringen’ over het aantal coronagevallen.

Alle reden om het filmpje wél te bekijken. “Jullie worden zwaar voor de gek gehouden,” zegt Jensen. Hij vertelt dat de WHO op de dag van de inauguratie van Joe Biden met nieuwe richtlijnen op de proppen kwam om het aantal fout-positieve testuitslagen terug te dringen. Dat terwijl artsen en professionals in 2020 nog werden aangemoedigd – soms zelfs onder druk gezet – om de diagnose corona te geven. Een vermoeden was al voldoende.

“Dat is de reden waarom het aantal griepgevallen na maart 2020 opeens kelderde,” zegt Jensen.

Walgelijk

Volgens de nieuwe richtlijnen moeten patiënten met coronaklachten ook positief zijn getest voordat de diagnose corona mag worden gegeven. De WHO adviseerde daarnaast om het aantal cycli bij de PCR-test te verlagen. Je kunt natuurlijk op je klompen aanvoelen dat het aantal gevallen als gevolg van deze nieuwe richtlijnen zal kelderen.

“Er gebeurden op de inauguratiedag twee dingen die het aantal coronagevallen gegarandeerd zouden doen dalen,” benadrukt Jensen. “Was dit politiek gemotiveerd? Kunnen we politici en bureaucraten vertrouwen?”

De arts vindt het ‘walgelijk’ hoe het volk wordt behandeld. “Jullie worden voor de gek gehouden.”

De video staat nog wel ongecensureerd op Twitter:

4.8 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bep ket
Bep ket
2 jaren geleden

Walgelijk dit ik wist het wel had zo.n vermoeden echt ziek dit

Christina
Christina
2 jaren geleden

Zovelen weten het, maar niemand doet iets!!

uiltje
uiltje
2 jaren geleden

ben ik mee eens

Annette
Annette
2 jaren geleden

Alweer een held! Scott Jensen heeft natuurlijk hartstikke gelijk met wat hij zegt. Ik wilde dat er nog veel dokters zouden opstaan. Het probleem is waarschijnlijk dat zij dat niet kunnen. Vaak zijn zij verbonden aan een praktijk met anderen, hoge hypotheeklasten en eventueel schulden die meoten worden afbetaald. Ik ben er heilig van overtuigd dat er vele artsen dagelijks in gewetensnood zijn. Alles wat er in het afgelopen jaar is voorgevallen, heb ik in mijn lange leven (ben bijna 72 jaar) nog nooit meegemaakt. Het is wel zo, dat ik al zo’n 5 jaar geleden op alternatieve sites terechtkwam en daar dingen op las, waarvan ik dacht: dat kan niet waar zijn, dat zijn complottheorieën. Helaas zijn veel van die theorieën NU werkelijkheid geworden.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x