Homepagina » Mens en Dier » Arts: ‘Jullie worden zwaar voor de gek gehouden!’
arts
Foto: Scott Jensen en oud-gouverneur Mark Dayton (Governor Mark Dayton CC BY 2.0)

Arts: ‘Jullie worden zwaar voor de gek gehouden!’

De Amerikaanse arts en staatssenator Scott Jensen deed begin vorig jaar een schokkende bekentenis. Hij kreeg een brief van het ministerie van Volksgezondheid waarin stond hoe hij overlijdensaktes moest invullen in de coronacrisis. In de brief stond dat hij overleden patiënten niet hoefde te testen op corona om corona te kunnen opgeven als doodsoorzaak.

“Als ik een 86-jarige patiënt met een longontsteking heb die nooit is getest op corona, moet ik corona toch als doodsoorzaak opgeven,” zei Jensen. “Dat doen we normaal gesproken niet.” De arts zei dat autoriteiten op deze manier de cijfers manipuleren en dat corona in ruim 90 procent van de gevallen een milde ziekte is.

Jensen kreeg het medisch tuchtcollege op zijn dak omdat hij ‘misinformatie’ zou hebben verspreid over het invullen van overlijdensaktes en ‘verkeerde adviezen’ zou hebben gegeven. De beschuldigingen werden uiteindelijk verworpen.

Onder druk gezet

De arts bleef strijden, bleef de waarheid verspreiden en liet overal zijn stem horen, tot hij eind vorige maand opnieuw werd geconfronteerd met de cancelcultuur. Hij plaatste een filmpje op Facebook waarin hij zegt dat we voor de gek worden gehouden. De video werd in korte tijd ruim vier miljoen keer bekeken, waarna Facebook er een dikke stempel op plakte: ‘misleidend’.

Hij kreeg een telefoontje van ‘factchecker’ AP, het persbureau dat in de Tweede Wereldoorlog nauw samenwerkte met de nazi’s. Hij sprak drie kwartier met een medewerker, maar dat mocht niet baten. Volgens AP doet Jensen in de video ‘misleidende beweringen’ over het aantal coronagevallen.

Alle reden om het filmpje wél te bekijken. “Jullie worden zwaar voor de gek gehouden,” zegt Jensen. Hij vertelt dat de WHO op de dag van de inauguratie van Joe Biden met nieuwe richtlijnen op de proppen kwam om het aantal fout-positieve testuitslagen terug te dringen. Dat terwijl artsen en professionals in 2020 nog werden aangemoedigd – soms zelfs onder druk gezet – om de diagnose corona te geven. Een vermoeden was al voldoende.

“Dat is de reden waarom het aantal griepgevallen na maart 2020 opeens kelderde,” zegt Jensen.

Walgelijk

Volgens de nieuwe richtlijnen moeten patiënten met coronaklachten ook positief zijn getest voordat de diagnose corona mag worden gegeven. De WHO adviseerde daarnaast om het aantal cycli bij de PCR-test te verlagen. Je kunt natuurlijk op je klompen aanvoelen dat het aantal gevallen als gevolg van deze nieuwe richtlijnen zal kelderen.

“Er gebeurden op de inauguratiedag twee dingen die het aantal coronagevallen gegarandeerd zouden doen dalen,” benadrukt Jensen. “Was dit politiek gemotiveerd? Kunnen we politici en bureaucraten vertrouwen?”

De arts vindt het ‘walgelijk’ hoe het volk wordt behandeld. “Jullie worden voor de gek gehouden.”

De video staat nog wel ongecensureerd op Twitter:

4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bep ket
Bep ket
1 maand geleden

Walgelijk dit ik wist het wel had zo.n vermoeden echt ziek dit

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Bep ket
1 maand geleden

weer n goede arts/mens., moge er velen volgen……!

Christina
Christina
1 maand geleden

Zovelen weten het, maar niemand doet iets!!

Flou Rita
Flou Rita
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Inderdaad probeer maar iets te doen, je word meteen de mond gesnoerd

uiltje
uiltje
1 maand geleden

ben ik mee eens

Annette
Annette
1 maand geleden

Alweer een held! Scott Jensen heeft natuurlijk hartstikke gelijk met wat hij zegt. Ik wilde dat er nog veel dokters zouden opstaan. Het probleem is waarschijnlijk dat zij dat niet kunnen. Vaak zijn zij verbonden aan een praktijk met anderen, hoge hypotheeklasten en eventueel schulden die meoten worden afbetaald. Ik ben er heilig van overtuigd dat er vele artsen dagelijks in gewetensnood zijn. Alles wat er in het afgelopen jaar is voorgevallen, heb ik in mijn lange leven (ben bijna 72 jaar) nog nooit meegemaakt. Het is wel zo, dat ik al zo’n 5 jaar geleden op alternatieve sites terechtkwam en daar dingen op las, waarvan ik dacht: dat kan niet waar zijn, dat zijn complottheorieën. Helaas zijn veel van die theorieën NU werkelijkheid geworden.

Ikke
Ikke
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Heel veel artsen staan met ons en zijn een rechtzaak begonnen tegen deze oplichting vd regering..ten name van geldbedragen aan nemen vd WEF te Davos .

Annette
Annette
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Dank je voor je reactie. Ik weet dat er artsen zich verzameld hebben (o.a. Elke de Klerk). Het punt is alleen dat het er nog veel te weinig zijn om daadwerkelijk tegengas te geven. De hele medische stand zou moeten opstaan.

Rob
Rob
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Ook advocaten verenigen zich en verzamelen bewijzen. Maar zolang al die groepering bezig zijn gaat het circus gewoon door en dan kunnen ze eindeloos blijven organiseren en verzamelen. Dan is er één groot ander probleem: het volk. Die blijft intussen voor het overgrote deel gehoor aan de fascisten geven en gooit hun eigen leven weg. Ja, zo kun je oneindig bewijs blijven verzamelen tot er niemand meer is. Het volk moet als groep zich ook gaan organiseren zodat de verdeeldheid verdwijnt. Het volk is de enige groep die er een einde aan kan maken door gewoon verder te gaan met het leven in plaats van alles te laten beperken. Het volk is de meerderheid en kan dus de grootste impact hebben. Dan kunnen de bewijzen verzameld worden en kan er straks misschien een keer tribunalen gehouden worden. Ook vanuit de politie is niet iedereen het (blijkbaar) eens met de gang van zaken. Uit die hoek werd ook al door iemand gezegd dat het klaar is als de massa die opstaat te groot is om te kunnen controleren / onderdrukken. Als dat uit de hoek komt van degenen die worden geacht het volk met grof geweld op de knieën te krijgen en te houden dan wil dat wel iets zeggen. En dat is in feite hetzelfde als wat ik verder schrijf, dat het volk zich ook moet gaan organiseren. Dat is geen strijd voeren maar het leven weer oppakken. DAT moet het volk zelf doen, open gooien wat dicht gegooid wordt, oppakken wat afgepakt wordt, negeren wat opgedrongen wordt als zogenaamde maatregelen enz. Dat is allemaal beperking, tot uiteindelijk de dood toe.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Helemaal eens met follow the money!

Jacob
Jacob
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Ik ben ook 72, ga en sta waar ik wil, niet ingeënt, nog steeds in blakende gezondheid, zal mij nooit laten testen, want die wattenstaafjes zijn niet te vertrouwen, voor je het weet word je juist daardoor besmet. zie alle gevallen van gezonde mensen die zich zo nodig wél lieten testen, gevolg: ze kregen corona, terwijl men daarvóór gezond was. In mijn lijf geen enkele injectie, nooit, wat de gevolgen ook zullen zijn, want die komen er voor gezonde mensen, géén OV, géén NS, géén restaurantje, géén cafeetje, géén museum en ga zo maar door. We leven met een schofterige, naar geld en macht verzuchtende wereld. De super-rijken hebben ons in de tang en lachen erbij, kijk maar naar dat trio Rutte, deJonge en Grapperhaus, stem daarom FvD, want deze klanten dienen te verdwijnen uit de politiek en te worden berecht. Opsluiting voor het leven in een psychiatrische kliniek.

Annette
Annette
Reactie op  Jacob
1 maand geleden

Jacob, ik denk er hetzelfde over. Helaas heb ik op 8 januari jl. mijn bovenarm gebroken en het was zo’n gecompliceerde breuk dat ik geopereerd moest worden. Je snapt het al: ik moest getest worden. In zo’n situatie heb je gewoon geen keuze. Op een andere site vertelde ik dit verhaal ook en die persoon zei: dan was ik met die gebroken arm blijven lopen. Dat is natuurlijk waanzin. Ik kon mijn arm niet eens bewegen zonder te vergaan van de pijn. Wat betreft terrasjes, bioscopen enz. denk ik precies hetzelfde. Dan maar niet. Verder gingen mijn man en ik iedere winter overwinteren in Portugal. Ging deze winter natuurlijk niet door, maar ik vermoed helemaal nooit meer, gezien het feit dat wij die spuit aan ons voorbij laten gaan. Dan maar geen Portugal.

ster
ster
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Je kan ook via een boedtest een corna test laten doen onze arts zei dat dit mogelijk was en onze kleinkind is getest via bloed.

Annette
Annette
Reactie op  ster
1 maand geleden

Ster, dank je wel voor de informatie. Ik hoop niet dat ik weer snel iets breek, maar ik zal dit zeker onthouden. Voor mij geen staaf meer in mijn neus.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Heb geen medelijden met dit soort mensen, slappe karakterloze mensen, elitaire moordenaars, nota benè een “”EED”” afgelegd, om mensen koste wat het kost te genezen, in plaats van rijk dood te overlijden !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Precies wat u zegt, gewoon chantage is het goede woord.

Nico
Nico
1 maand geleden

Waar is die brief ? Dat is het bewijs.

Ikke
Ikke
1 maand geleden

Dat worden we ook al jaren lang ,befon in de schoolbanken ..de leugens van elke leerkrachten die tot op heden eraan mee doen .

Arie N
Arie N
1 maand geleden

Dat is hier van het zelfde laken een pak. Veel artsen hebben hier ook corona op de overlijdensaktes gezet zonder de patiënt gezien of onderzocht te hebben. Dat leverde meer op dan dat je de echte oorzaak van overlijden op de akte zette. Alles alleen maar om de cijfers hoog te maken en angst meer aan te wakkeren. Want het zullen hier ook gerust niet zo veel overledenen zijn dan dat er in een normale griepperiode in voorgaande jaren gevallen zijn.

Mickey
Mickey
1 maand geleden

Beste mensen… hebben we niet genoeg argumenten om te gaan protesteren?? Waarom zijn we bang… we kunnen allen winnen?

Chantal
Chantal
1 maand geleden

Ik zou wel eens willen weten hoeveel van het kabinet die voor al die corona maatregelen zijn zich al hebben laten inenten?

Lies
Lies
Reactie op  Chantal
1 maand geleden

Ik denk niemand die zijn toch niet gek😀

Mickey
Mickey
Reactie op  Lies
1 maand geleden

Dat is alleen maar beter… dan kunnen ze ons ook niet verplichten… maar die idioten die willen graag geprikt worden, krijgen ze die prik van mij en m’n falilie.

Jacob
Jacob
1 maand geleden

Wat een moedige arts, deze Scott Jensen, alle lof voor deze man die de waarheid niet ten onder houdt. Ik hoop maar dat onze “bange, angstige” Nederlanders die zich zo vlug wilden laten vaccineren, er geen nadelige gevolgen aan overhouden en zich niet meer laten vaccineren met een 2de shot, anders kunnen de begrafenis ondernemers het werk straks niet meer aan. NEDERLAND, WORDT WAKKER. STEM FvD, !!!!!!!!

Huub
Huub
Reactie op  Jacob
1 maand geleden

Bedankt ga zo door, weg met de volksverlakkerij

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Jacob
1 maand geleden

Zoek Pr.Dr. Didier Raoult uit Marseille maar eens op is al meer als een jaar voor ons aan het vechten, juridies aangevallen en zelfs met de dood bedrijgt door de Pharma maffia !

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

huisarts

Oud-huisarts confronteert medisch tijdschrift met ongemakkelijke vraag: ‘Waar is het virus?’

We horen vaak dat het virus overal ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

58
0
We lezen graag je reactie!x