Buitenland

In 2 minuten wordt duidelijk gemaakt dat wij worden belogen en bedrogen over Oekraïne

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

De Sovjet-Unie trok 400.000 troepen terug uit Oost-Duitsland, op voorwaarde dat de NAVO niet zou opschuiven naar het oosten. President George Bush verzekerde Gorbatsjov dat de NAVO geen inch naar het oosten zou opschuiven.

De NAVO zou uiteindelijk 1600 kilometer naar het oosten opschuiven. In Polen en Roemenië werden bovendien Aegis-raketsystemen geplaatst, die kernraketten kunnen afvuren en Rusland binnen enkele minuten kunnen bereiken.

“Dat is onvergeeflijk,” zei de Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. in gesprek met Jordan Peterson.

(Video verwijderd? Klik hier...)

We hebben deze democratie vernietigd

Vervolgens hebben we in 2014 de democratisch gekozen president van Oekraïne, Viktor Janoekovitsj, afgezet. De CIA investeerde vijf miljard dollar in een coup waarbij de regering op gewelddadige wijze omver werd geworpen, aldus Kennedy.

“We hebben deze democratie vernietigd en onze eigen regering geïnstalleerd, die twee maanden daarvoor door het Witte Huis was uitgekozen.”

Belogen en bedrogen

De nieuwe regering startte onmiddellijk een oorlog tegen de Russisch sprekende bevolking in Donbass, verbood de Russische taal en doodde 14.000 burgers, merkte Kennedy op. “Er waren veel provocaties.”

“In 2 minuten en 19 seconden wordt duidelijk gemaakt dat wij worden belogen en bedrogen door ‘onze’ politici en de aan hen gelieerde grote bedrijven en de MSM,” zegt financieel expert Ab Flipse.

4.8 285 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leroy Smith
Leroy Smith
3 maanden geleden

Maar dit is gewoon geschiedenis. Dit heeft zich allemaal vlak voor onze ogen afgespeeld. Hoe kan dit dan ontkend worden?

Avax
Avax
3 maanden geleden

Zo is dat!

Dubito
Dubito
3 maanden geleden

Vertel eens wat nieuws…. alles al maanden bekend – zo niet langer.

Maar bij mij om de hoek wappert nog steeds een Oekraïense vlag.

B.watervogel
B.watervogel
3 maanden geleden

Zo en nou is het genoeg geweest, Robert F Kennedy jr heeft gesproken. Als die domme schapen nou nog met hun kuddegedrag weer beginnen te zeiken dat Rusland de boosdoener is zullen we, als ze geen partij kiezen voor de wakkeren ook hun moeten zien als wef aanhang met hun nwo. Het verzet of een opstand wereldwijd kan en mag nu niet meer uitblijven.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x