Binnenland

Schrijver: hier heeft het ‘duivelsgebroed’ zich in Nederland genesteld

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!

De BBC schrijft over een grote bijeenkomst van satanisten in de Amerikaanse stad Boston. De satanskerk wil toestemming van het stadsbestuur om zijn vlag te mogen hijsen voor het stadhuis.

‘Think you know about Satanists? Maybe you don’t’, schrijft Rebecca Seales voor de BBC. Daar kan deze verslaggever zomaar eens gelijk in hebben, zegt schrijver Hans Siepel, die erop wijst dat in de oude geschriften wordt gewaarschuwd dat de ‘duivelse’ machten zich in schaapskleren hullen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Dood en verderf

Hij noemt namen van een aantal christelijke ‘satanisten’ die hoog in de hiërarchie staan. “Hugo de Jonge met zijn medisch-wetenschappelijk wonder dat dood en verderf zaait. Ook Wopke Hoekstra met zijn oorlogspropaganda scoort hoog. En wat te denken van het ‘duivels’ Bikker-meisje van het CU, die leugens transformeert tot godswoord,” aldus Siepel.

Als dat geen duivelswerk is

Ook de christelijke media krijgen ervan langs. “Als ergens dit duivelsgebroed heeft genesteld, dan wel bij Trouw, EO, KRO/NCRV. […] Tijs van den Brink scoort hoog met zijn coronaleugens en het wegkijken en wegmoffelen van de oversterfte. Ook hoofdredacteur van Trouw, Cees van der Laan, mag niet ongenoemd blijven. Meegedaan aan de heksenjacht tegen de niet-gevaccineerden en pleitbezorger van censuur. Als dat geen duivelswerk is,” zegt de schrijver.

700.000

Hij geeft ook christelijke oud-politici een veeg uit de pan. “Nog niet zo gek lang geleden bombardeerden CDA-prominenten – en nu ministers van Staat – Balkenende en De Hoop-Scheffer met leugens en bedrog 700.000 onschuldige Iraki’s de dood in. Precies dit duivelswerk is waar christelijke politici heel erg goed in zijn.”

4.8 234 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
1 jaar geleden

ja, het zijn echte schurken.

in de meeste vlaamse gemeenten ook. maar ook bij alle politieke partijen.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik ben het 100% met de schrijver Hans Siepel eens. Ik denk inderdaad, dat satan op dit moment de wereld regeert. ERG GENOEG!!!

In dit verhaal gaat het vooral om “mensen” (met opzet tussen aanhalingstekens, omdat deze satansfiguren in mijn ogen de naam mens niet verdienen), die ogenschijnlijk een christelijke achtergrond hebben.

Zij zijn prominent lid van christelijke partijen en christelijke omroepen, maar hun gedrag doet precies het omgekeerde van wat je van christenen zou moeten verwachten.

Een Hugo de Jonge, die als een wolf in schaapskleren miljoenen mensen voorhoudt om VOORAL de prikken te nemen om erger te voorkomen. Niemand maakt mij wijs, dat hij NIET geweten heeft wat deze prikken konden veroorzaken.
En in plaats van dat hij met pek en veren is weggestuurd, maakt hij er nu op het ministerie van Volkshuisvesting OPNIEUW een grote puinhoop van.

Ook de opvolgster van Gert Jan Seegers, Marianne Bikker met haar huichelachtige gezicht en manieren, is een “goed” voorbeeld van hypocrisie.

Hier in dit verhaal gaat het dan voornamelijk om satanisten met een christelijke achtergrond.

Goed gekozen natuurlijk, omdat er geen grotere tegenstelling denkbaar is tussen christenen (God, Liefde, Licht) en satanisten (Duivel, Haat, Donker).

Maar naast die christelijke satanisten is er natuurlijk nog een véél grotere groep, die helemaal niets met het christendom te maken hebben. Dan bedoel ik de aanhangers van D66 (bijgenaamd Demonen66), PvdA, GL, VVD en andere partijen.

Al met al een ongelooflijk grote groep van tegenstanders. Allemaal zorgvuldig geselecteerd om hun duivelse werken uit te voeren.

HOE de (nabije) toekomst eruit zal zien…. IK weet het niet, maar ik ga mij er niet teveel druk over maken, want dat heeft geen zin.

Ik probeer zoveel mogelijk te leven in het NU.

NIEMAND (ook onze tegenstanders) weet niet wat de toekomst brengt. En dus heeft het geen zin om in een negatieve spiraal te komen. Daar heb je alleen jezelf mee!

Andre
Andre
1 jaar geleden

Mirjam Bikker (CU) stond op dodenherdenking 4 Mei vooraan te klappen toen Zelenskii werd ingevlogen met het regeringstoestel door de duivelse hogepriesters Rutte en Kaag.

Frontrust
Frontrust
1 jaar geleden

Wordt er nog een wakker. Nou fijn

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x