Homepagina » Innovatie » Gaat deze revolutionaire technologie ons onafhankelijk maken van olie en andere fossiele brandstoffen?
Gaat deze revolutionaire technologie ons onafhankelijk maken van olie en andere fossiele brandstoffen?

Gaat deze revolutionaire technologie ons onafhankelijk maken van olie en andere fossiele brandstoffen?

Dankzij succesvolle experimenten en demonstraties komt er steeds meer aandacht voor koude kernfusie of LENR (low energy nuclear reactions). Zelfs de Amerikaanse overheid is er nu in geïnteresseerd, meldt Popular Mechanics.

Een overheidscommissie wil dat de minister van Defensie gaat uitzoeken of de technologie kan worden toegepast door het leger. De Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA heeft geconcludeerd dat koude kernfusie de productie en opslag van energie kan revolutionaliseren, mits het allemaal werkt natuurlijk.

Door de commerciële toepassing van koude kernfusie, zoals beschreven door Andrea Rossi en anderen, zouden we niet langer afhankelijk zijn van olie of andere fossiele brandstoffen. Schepen, vliegtuigen en tanks zouden oneindig (of in ieder geval maandenlang) door kunnen gaan zonder te tanken.

Lijken echt te zijn

De Amerikaanse overheidscommissie merkt op dat Japan en Italië volgens de DIA voorop lopen en dat Rusland, China, Israël en India nu ook veel geld steken in de ontwikkeling van LENR. Hoewel de meeste mainstream wetenschappers niet geloven in koude kernfusie, heeft de Amerikaanse marine er geruime tijd onderzoek naar gedaan.

Louis DeChiaro van het US Naval Sea Systems Command concludeerde tijdens een presentatie vorig jaar dat ‘low energy nuclear reactions echt lijken te zijn en waarschijnlijk zijn toe te schrijven aan iets als kernfusie’. DeChiaro noemt 10 ondernemers die actief zijn in dit onderzoeksveld, waaronder Rossi.

E-Cat

In 2011 demonstreerde Rossi de E-Cat, een reactor die zou werken door middel van koude kernfusie. Het model zou voor een geheime Amerikaanse klant zijn, die tevreden zou zijn geweest over de demonstratie.

Als het apparaat echt is gekocht door DARPA of de Amerikaanse marine, die al enige tijd op zoek zijn naar een brandstofloos systeem, moeten zij kunnen vertellen of LENR echt werkt. De minister moet voor 22 september een rapport opstellen.

[Popular Mechanics]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
VE
VE
4 jaren geleden

Zijn deze units al te koop?

Loki
Loki
Reactie op  VE
4 jaren geleden

Ik weet dat Rossi bezig was voor huishoudens, kleine units dus. Paul Haarmans heeft hier stukken over geschreven op Ufowijzer.nl.
Hier is zeer veel info op deze website. http://www.e-cat.co.nl/index.html

Ikke
Ikke
Reactie op  VE
4 jaren geleden

http://ecat.com/ecat-products/ecat-home

Home ECAT-units will not be available until fully certified.
This is due to rigid testing, certification and regulation procedures. The 3D-rendering below is a hypothetical image of how the 10kW home unit could look like for domestic use.

an argie
an argie
4 jaren geleden

Radioactiviteit, hoe laag de dosering ook is, IS SLECHT VOOR WELK LEVEN DAN OOK!

Mensen als Tesla, Schauberger, Hendershot, Teal, Kromrey, Kawai, Moray, Gray, Stubblefield en vele duizenden anderen hebben BEWEZEN dat vrije energie/ aandrijving mogelijk is op een hele pragmatische manier, door gebruik te maken van implosietechnieken of magnetisme.

Viktor Schauberger zei in 1930: “Als we zo doorgaan, dan is over 100 jaar een glas wijn goedkoper dan een glas water”.

Op de manier waarop deze civilisatie met de natuur omspringt, op de respectloosheid van mensen en met name bedrijven die winst boven alles stellen, op basis van de barbaarsheden die ons monetaire systeem teweegbrengt, kan ik niets anders doen dan deze man gelijk geven.

Tim Bearden schreef:

All Energy Is Free

Here’s the incredible truth. The entire universe is filled with mind boggling free energy everywhere, in the simplest of things. Simply scrape your feet on the carpet, and you will collect perhaps 2,000 “volts” on your body. At that time, hidden EM energy is flowing from every point in the universe to your body, and from your body back to every point in the universe. We know that all macroscopic matter is filled with stupendous amounts of electrical charge. So an incredible river of energy — a great flux — is driving every single thing, from the smallest to the largest. Opening a gate to extract trapped EM energy is simple. Just collect a bit of charge, or scrape your feet hard, or comb your hair briskly. All we have to do is not be stupid and close the gate once we’ve got it opened!

God has been most kind. We have nothing but free energy everywhere. All energy is furnished to us freely! It’s our own blindness that has made us into energy source killers. All we have to do is open our eyes to the truth of nature’s incredible energy bounty. We must just freely collect that bountiful fruit from Nature’s tree, instead of chopping down the tree and killing it.

Rene DH
Rene DH
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

Ook als je ‘bewezen’ met hoofdletters schrijft is het niet waar dat Tesla, Schauberger, Hendershot, Teal, Kromrey, Kawai, Moray, Gray, Stubblefield bewezen hebben dat vrije energie/ aandrijving mogelijk is. Vrije energie, in de zin van ontstaan uit het niets, bestaat niet.

an argie
an argie
Reactie op  Rene DH
4 jaren geleden

Ooit gehoord van de HAUNEBU projecten?
O ja… dat zijn ook sprookjes.

Er zijn genoeg mensen die iets hebben gemaakt en dit massaal wil(l)(d)en gaan produceren. Elke keer kwam echter big oil, big pharma, big banks of welke big dan ook (ja zelfs big mama) om de hoek kijken om ervoor te zorgen dat dit tegen werd gehouden.

Net als met het banken systeem. ALS JE AAN HUN PORTEMONNEE KOMT MAKEN ZE JE AF (Terwijl ze de jouwe en de mijne wél mogen leegzuigen).

Rene DH
Rene DH
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

Haunebu, de vermeende UFO-projecten van de Nazi’s. Voor zover ik weet zijn dat inderdaad sprookjes.

Terug naar je bewering dat Tesla, Schauberger en vele anderen bewezen hebben dat vrije energie/ aandrijving mogelijk is. Die onbewezen bewering wordt niet sterker als je daar de bewering “Er zijn genoeg mensen die iets hebben gemaakt en dit massaal wil(l)(d)en gaan produceren” bovenop stapelt. Je zegt nu min of meer twee keer hetzelfde. Zonder bewijs.

En dan komt er de grote complot-uitsmijter dat er geen bewijs is, omdat grote boeven het hebben kwijtgemaakt. Tja.

leendert
leendert
Reactie op  Rene DH
4 jaren geleden

Het is de vraag (of eigenlijk niet) of ‘niets’ energieloos is en of het dan wel als ‘niets’ gedefinieerd moet worden…

Kritisch én open minded kunnen prima samen. Voor wat mij betreft is ‘bestaat niet’ een geaccepteerd standpunt mits je het het woordje ‘nog’ er tussen plaatst.

Conceptie >perceptie > receptie 😉

Tikkertje
Tikkertje
Reactie op  Rene DH
4 jaren geleden

Rene DH, je reactie is top! De enige met verstand. Enige nuchterheid is hier meer dan waar ook op zijn plaats. Koude kernfusie is als ‘ goud maken’. Het is een sprookje. En het is leuk om sprookjes elke keer weer opnieuw te vertellen.

KC
KC
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

Inderdaad, veel info hierover op http://www.cheniere.org. En je komt die zaken vaker tegen. Maar wie gaat het nu eens (grootschalig) doen? Waar wachten we op?

franss
franss
Reactie op  KC
4 jaren geleden

Grootschalig? Ben je gek? Dan vallen ze meteen door de mand.

Nee, eerst jarenlang klooien door een eenling die niet eens een basisopleiding heeft die hem laat snappen wat hij doet, maar hij is de Einsteins wel te slim af. Het idee is zo simpel dat niemand het mag zien want dan kan iedereen het meteen namaken. Maar nooit zie je hoe ze hun eigen huis van het net hebben afgekoppeld en hun eigen uitvinding ze gratis energie verstrekt.

Die prototypes houden het maar een paar uur vol (de interne verborgen accu is dan leeg) maar dat wordt de kleine knutselaar vergeven, hij is immers maar een knutselaar. Ondertussen volgen processen van investeerders die zich bedrogen voelen na zoveel jaren van stilstand (“we staan op het punt om een doorbraak te forceren”). Inmiddels komt de aankondiging dat men verwacht “voor het eind van dit jaar” de productie op te kunnen starten, “teken hier voor een fiks bedrag in”.

En dan wordt het stil en volgen weer processen. Zie De Broncode, zie Yildiz, zie Rossi, zie Rosch, allemaal hetzelfde verhaal.

Iv
Iv
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

“Radioactiviteit, hoe laag de dosering ook is, IS SLECHT VOOR WELK LEVEN DAN OOK!”

je bent je er wel van bewust dat jij zelf ook radioactief bent, of bijvoorbeeld een banaan?
En dan nog iets, bij kernfusie is er niet eens sprake van radioactief materiaal!

captain gorgeous
captain gorgeous
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

Reactanten en producten tijdens de reactie zijn beide stabiele isotopen. Nikkel 62 wordt samen gedrukt met een waterstof atoom waardoor koper 63 ontstaat.
Echter is de massa van nikkel 62 + een waterstof atoom net wat groter dan de massa van koper 63.
Dit betekent dat er massa verloren gaat en er dus energie vrij komt.
Geen radioactiviteit of afval, wel energie.
Bovendien heeft elk element radioactieve isotopen, en ze zijn echt niet door de mens gemaakt. Gezien we hier met z’n alle gezellig zijn valt er wel te leven met een lage dosis. Bovendien wellicht een rede dat we evalueren.

Namaste

pleiadian
pleiadian
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

Koude kernfusie produceert geen radioactiviteit, dat is juist een van de grote voordelen.

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
pat
pat
4 jaren geleden

ooit is het begonen met niets!

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Lang leve LENR!

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Zou Vrije Energie nog niet beter zijn?

argonaut
argonaut
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Uiteraard is vrije energie nog beter, ik heb een Vrije Energie Generator te koop, voor 999 Euro. Een koopje. Gewoon een zwarte doos (waarin je nooit mag kijken uiteraard, anders werkt het niet meer) met daarin een, zeer subtiele, vrije energie -antenne en aan de buitenkant een stopcontact (F-socket).

Als dit wonderlijke toestel niet meer zou werken na een paar uur is dat enkel en alleen te wijten aan de oliemaatschappijen, elektriciteitsmaatschappijen en banken die de technologie willen saboteren.

Uiteraard. 🙂

x

Check Also

arts

Arts onderzocht het coronavaccin en slaakt alarmkreet: ‘Ze liegen’

Het coronavaccin beangstigt Carrie Madej, een arts ...

Het mysterie van de E-Cat: hoe staat het er nu voor met koude kernfusie?

Het mysterie van de E-Cat: hoe staat het er nu voor met koude kernfusie?

Andrea Rossi, de uitvinder van een koudefusiereactor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x