Homepagina » Buitenaards » Schrijver: “John F. Kennedy gedood om aliens”

Schrijver: “John F. Kennedy gedood om aliens”

Schrijver Larry Holcombe claimt in zijn nieuwe boek The Presidents and UFOs: A Secret History from FDR to Obama dat aliens een belangrijke rol hebben gespeeld bij de moord op John F. Kennedy.

Wijlen cabaretier Jackie Gleason was goed bevriend met president Richard Nixon en beide mannen waren geobsedeerd door UFO’s, meldt de New York Post. Holcombe gaat dieper in op het bezoek van UFO’s en de betrokkenheid van de Amerikaanse overheid.

Toen Jimmy Carter in de aanloop naar de presidentsverkiezingen campagne voerde, beloofde hij alles te zullen openbaren wat de overheid wist over het UFO-fenomeen. Volgens Holcombe heeft hij deze belofte echter nooit waargemaakt.

Schrijver: "John F. Kennedy gedood om aliens"Holcombe meent dat Kennedy, die de CIA om informatie over UFO’s vroeg, bezorgd was dat de VS en de Sovjet-Unie UFO’s zouden kunnen verwarren met een nucleaire aanval. Hij zou deze kwestie hebben besproken met Sovjetleider Nikita Chroestsjov.

Hij citeerde een topgeheim CIA-document uit de tijd dat Kennedy president was, waarin valt te lezen: “Als de omstandigheden ongunstig worden voor groei en Washington niet verder beïnvloed kan worden, moet het ‘nat’ worden.”

Omdat ‘nat’ Sovjet-code was voor ‘moord’, denkt Holcombe dat het codetaal van de CIA was voor een plan om Kennedy uit de weg te ruimen, omdat hij overwoog de wereld te vertellen dat aliens bestaan.

Boek: The Presidents and UFOs

[New York Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. Dit verhaal is leuk verzonnen, maar alleen maar bedoeld om de kas van de schrijver te spekken.

  Kennedy werd vermoord VLAK nadat hij via de televisie het amerikaanse volk gewaarschuwd had, dat haar leiders infeite satanisten waren. Vergeet niet dat Kennedy, naast Eisenhower, de enige twee presidenten waren, die géén lid waren van obscuur occulte clubjes.

  12 likes
 2. Ja, achter in de rij aansluiten denk ik. Er zijn wel erg veel gegadigden en al net zoveel motieven. En over 200 jaar lossen ze het op bij discovery chanel of Peter R. de Vries de 9e.
  Kennedy als debunker…? Ach, wie weet.

  7 likes
 3. Leuk verhaal, niet toevallig een afleidingsmanoeuvre?l, Ik denk dat dit http://www.wanttoknow.nl/overige/john-kennedy-liet-ons-order-11110-na-wauw/ verhaal dichter bij de waarheid ligt en de totaal geesteszieke, doortrapte en van geld bezeten zio-nazi macht er mee te maken heeft.

  5 likes
 4. Als het de amerikanen niet lukt om tot ‘UFO-disclosure’ te komen (JFK ten spijtte), dan moeten we daarom maar druk uitoefenen op Poetin en dat hij/Rusland de eerste Buitenaardse Ambassade bouwt om samenwerking te bekrachtigen tussen ‘Aliens’ en de mensheid.

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...