Buitenaards

Schrijver: “John F. Kennedy gedood om aliens”

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Schrijver Larry Holcombe claimt in zijn nieuwe boek The Presidents and UFOs: A Secret History from FDR to Obama dat aliens een belangrijke rol hebben gespeeld bij de moord op John F. Kennedy.

Wijlen cabaretier Jackie Gleason was goed bevriend met president Richard Nixon en beide mannen waren geobsedeerd door UFO’s, meldt de New York Post. Holcombe gaat dieper in op het bezoek van UFO’s en de betrokkenheid van de Amerikaanse overheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Toen Jimmy Carter in de aanloop naar de presidentsverkiezingen campagne voerde, beloofde hij alles te zullen openbaren wat de overheid wist over het UFO-fenomeen. Volgens Holcombe heeft hij deze belofte echter nooit waargemaakt.

Schrijver: "John F. Kennedy gedood om aliens"Holcombe meent dat Kennedy, die de CIA om informatie over UFO’s vroeg, bezorgd was dat de VS en de Sovjet-Unie UFO’s zouden kunnen verwarren met een nucleaire aanval. Hij zou deze kwestie hebben besproken met Sovjetleider Nikita Chroestsjov.

Hij citeerde een topgeheim CIA-document uit de tijd dat Kennedy president was, waarin valt te lezen: “Als de omstandigheden ongunstig worden voor groei en Washington niet verder beïnvloed kan worden, moet het ‘nat’ worden.”

Omdat ‘nat’ Sovjet-code was voor ‘moord’, denkt Holcombe dat het codetaal van de CIA was voor een plan om Kennedy uit de weg te ruimen, omdat hij overwoog de wereld te vertellen dat aliens bestaan.

Boek: The Presidents and UFOs

[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
9 jaren geleden

Ja, achter in de rij aansluiten denk ik. Er zijn wel erg veel gegadigden en al net zoveel motieven. En over 200 jaar lossen ze het op bij discovery chanel of Peter R. de Vries de 9e.
Kennedy als debunker…? Ach, wie weet.

weg met ons
weg met ons
9 jaren geleden

Leuk verhaal, niet toevallig een afleidingsmanoeuvre?l, Ik denk dat dit http://www.wanttoknow.nl/overige/john-kennedy-liet-ons-order-11110-na-wauw/ verhaal dichter bij de waarheid ligt en de totaal geesteszieke, doortrapte en van geld bezeten zio-nazi macht er mee te maken heeft.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Als het de amerikanen niet lukt om tot ‘UFO-disclosure’ te komen (JFK ten spijtte), dan moeten we daarom maar druk uitoefenen op Poetin en dat hij/Rusland de eerste Buitenaardse Ambassade bouwt om samenwerking te bekrachtigen tussen ‘Aliens’ en de mensheid.

westbound
westbound
9 jaren geleden

Dit verhaal is leuk verzonnen, maar alleen maar bedoeld om de kas van de schrijver te spekken.

Kennedy werd vermoord VLAK nadat hij via de televisie het amerikaanse volk gewaarschuwd had, dat haar leiders infeite satanisten waren. Vergeet niet dat Kennedy, naast Eisenhower, de enige twee presidenten waren, die géén lid waren van obscuur occulte clubjes.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x