Homepagina » Paranormaal » Klopgeest vastgelegd op camera? Vrouw wordt achtervolgd door ‘geest van overleden broer’
Klopgeest vastgelegd op camera? Vrouw wordt achtervolgd door 'geest van overleden broer'

Klopgeest vastgelegd op camera? Vrouw wordt achtervolgd door ‘geest van overleden broer’

Voor een vrouw uit het Engelse Blackpool is het net alsof ze in de film ‘Paranormal Activity’ zit. In haar huis doen zich allerlei mysterieuze gebeurtenissen voor.

De 33-jarige Donna Ayres, moeder van vier kinderen, zegt dat ze geregeld wordt bezocht door een geest. Specifieker: de geest van haar overleden broer. Donna, haar kinderen en haar 45-jarige partner Jason Heys zijn sinds 2009 al vijf keer verhuisd vanwege de paranormale verschijnselen, maar de geest wil het gezin maar niet met rust laten.

“Ik heb sterke vermoedens dat de geest mijn broer is, die is gestorven toen ik wat jonger was,” zegt Ayres. Ze heeft haar ervaringen de afgelopen maanden op camera vastgelegd in een wanhopige poging mensen te bereiken die haar mogelijk kunnen helpen. In de filmpjes is te zien hoe voorwerpen bewegen en een kandelaar heen en weer zwiept.

“De ergste keer was toen ik tegen het bed werd gedrukt,” zegt Ayres. “Ik vergeet het nooit meer, het was erg traumatisch.” Haar broer stierf in 2009 en enkele maanden daarna begon het allemaal met harde knallen en krassen op de muren.

Verhuizen hielp niet en sinds de video’s op internet staan is het volgens Ayres alleen maar erger geworden. “Vanwege de moeizame relatie met mijn broer denk ik dat zijn geest me blijft achtervolgen,” zegt ze.

Sceptici zeggen dat de filmpjes nep zijn en dat de voorwerpen met nylondraad worden bewogen, maar de organisatie Sefton Paranormal stelt dat Donna echt last heeft van een klopgeest.

[Tech Times, MailOnline]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
screbilde
screbilde
5 jaren geleden

Magneten zijn leuk speelgoed 🙂

Loki
Loki
Reactie op  screbilde
5 jaren geleden

Met magneten heeft dit helemaal niets te maken. Klop of plaaggeesten hebben vaak de nare gewoonten diegene te belagen met wie zei nare of slechte ervaringen hebben gehad.

Ik was ooit bij iemand in huis die zelf met geesten kon communiceren en zien. Zij had last van een geest in zwarte kledij en hoed, maar kon zijn gezicht niet zien. Zij was enigszins bang van hem. Omdat ik daar op visite was liet hij haar duidelijk blijken dat deze geest mij niet mocht en waarom was duidelijk. Ik had haar duidelijk gemaakt haar energiepunt te verhogen en dat beviel hem niet. Mijn energiepunt was veel te hoog voor hem, dan die van haar. Hij trachtte op haar in te werken met dreigementen door snijbewegingen langs zijn hals te maken.
Uiteindelijk heeft zij de kracht in zichzelf herwonnen en haar energiepunt verhoogd, waarna hij afdroop en weg is gegaan. Na een week was hij nog steeds niet teruggekomen.

Dit soort geesten hebben eigen zaken vaak nog niet afgesloten en zoeken vaak de zwakkere onder ons op om deze lastig te vallen.
Door je energiepunt te verhogen overal je hen en ben je te sterk voor hen.

Adrie
Adrie
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

Met welke methode verhoog joj je energiepunt?

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Adrie
5 jaren geleden

Hasjmelk 😉

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

Al die dingen in die filmpjes kunnen (mede) met magneten geregeld worden. Dus jawel leuk speelgoed.

Deze filmpjes zijn gewoon niet overtuigend. Youtube staat tegenwoordig trouwens ook vol met fake hauntings want ja dat doet het goed wbt kijkcijfers genereren.

Paar dingetjes die opvallen:
– Filmpje 1 beeldkwaliteit van lik m’n reet, rest wordt ook niet veel beter.
– Filmpje 2 nogal geacteerd (half lachje), vooral hoe ze tegen de camera praat alsof het een persoon is, suggereert toch dat er nog iemand anders aanwezig is terwijl ze claimt alleen te zijn (domme fout).
– Filmpje 3 die pot waarbij de dop heel toevallig niet goed is aangedrukt anders kan die gemagnetiseerde munt er natuurlijk niet uit springen.
– Filmpje 4 dat ze precies in beeld stapt vlak voor het lepeltje actiever wordt.
– Alle dat het zich netjes voor het oog vd camera afspeelt.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Loki
5 jaren geleden

Klopgeesten is niks behalve ongeleide telekinese en word veroorzaakt door de levende. Echter kan iemand’s leed (vanwege overleden broer bv) het wel mogelijk maken dat iemand zich laat gebruiken door een geest om telekinetische verscheinselen te veroorzaken, maar meestal doen ze het zelf omdat ze weigeren iets los te laten.

Ik heb bijna elke nacht poltergeist effect als ik ga slapen. Ik zie het als mijn geest die zich flexed, en reacties geeft op onrustige gedachten (doormiddel van tikken tegen objecten zoals het bureau, de kast, TV, etc).

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Leuke theorie maar zowel voor het onbewust als bewust laten bewegen van objecten met de geest is totaal geen overtuigend bewijs. Zelfs niks dat het aannemelijk maakt.

Als telekinese al mogelijk is, denk ik tegenwoordig na alles wat ik door de jaren heen er over heb opgepikt dat er gewoon technologie voor nodig is. Zeg maar een functie van een toekomstige “smartphone” met veldmanipulatie technologie en een neurale interface. Misschien dat zo’n technologie over 1000j via genetische manipulatie in het menselijk lichaam geïntegreerd zou kunnen worden maar zover zijn we nog lang niet.

Quasar
Quasar
5 jaren geleden

Komt op mij ook fake over. Alles springt en schuift maar. Verder ook de camera bijna altijd ver ingezoomd zodat je weinig van de kamer er omheen ziet. Als ze nou een opname had dat bv die lepel volledig door de lucht zweeft in vol camerabeeld dan had ik het misschien nog geloofd.
En bij het muntje in het glas hoor je af en toe een soort schuivend geluid voordat het muntje springt. Doet mij ook een beetje denken aan iets onder de tafel (waar ze ook niet filmt btw)

xadner
xadner
5 jaren geleden

Ten eerste, ik geloof stellig in dit soort verhalen, en daaruit kom ik met de volgende gedachten…

Ik heb medelijden met de geest van de overleden broer. Het is me duidelijk dat hij het licht niet heeft kunnen vinden, en zich bezig houd met nutteloze dingen zoals haat en wrok. Met dit soort zielen kan ik alleen maar medelijden hebben, dat ze niet kunnen evalueren naar een hoger bewustzijn, en in een lage frequentie blijven hangen. Ik denk dat de overleden ziel meer hulp kan gebruiken dan het slachtoffer, ten zij het slachtoffer zich mee laat sleuren in de zelfde strijd.

Wim Blok
Wim Blok
5 jaren geleden

Deze vrouw zoekt zeker aandacht. Je ziet duidelijk de aantrekking en afstoting van een heel sterke magneet. Bovendien waarom zou überhaupt een geest gezien naar mijn inzicht, in opdracht deze doldwaze capriolen uithalen met een munt en lepel. Zweven doen beiden niet. De munt gaat niet terug in de fles.

Leon
Leon
5 jaren geleden

Inderdaad zeg, to easy….

westbound
westbound
5 jaren geleden

Wat voor toegevoegde waarde heeft een klopgeest nou eigenlijk? GEEN ENKELE! Een beetje stompzinnig lepeltjes laten bewegen, schilderijen van de muur laten vallen enz. Daar kan ik NIETS mee!
Laat-ie liever mijn leeg bierglas -of lege portemonnee- weer vullen.

Robbedoes
Robbedoes
5 jaren geleden

De geest in kwestie wacht wel erg netjes tot hij zijn voorstelling kan geven.
Steeds een intro met wat er gaat gebeuren en ja hoor, het gebeurt.

Ferry
Ferry
Reactie op  Robbedoes
5 jaren geleden

yep…alles is nep zelfs die vrouw die 33j blijkt te zijn, wel ik dacht eerder dat ze 53j was.
Als die “geest” niet hield van bezoek waarom saboteerde hij dan die verdomde camera niet, of was het juist de bedoeling om likes te verzamelen op joe-troep.
En ja hoor ik behoor ook tot die sceptici.

DuAc
DuAc
Reactie op  Ferry
5 jaren geleden

Misschien begrijpt ze niet dat die geest zijn eigen facebook en/of youtube kanaal wil hebben :’D lmao tis toch te gek voor woorden!!!

Precies voor het oog van de camera en precies datgene wat ze beschrijft gebeurt… doe normaal zeg waar gaat deze wereld heen, wel toevallig dat al die gebeurtenissen altijd in het verenigde koninkrijk plaatsvinden…

Vincent Robbesom
Vincent Robbesom
5 jaren geleden

Als ik later klopgeest word ga ik dus echt niet dom met lepeltjes en muntjes lopen spelen…wat een watje zeg

Marc
Marc
5 jaren geleden

De laatste vier huizen waar ik heb gewoond (en nu woon) heb ik in elk huis paranormale verschijnselen meegemaakt, variërend in sterkte, van daadwerkelijk een geest zien en voorwerpen zien verplaatsen, tot
lichtkransen, twee voeten van licht op de vloer, tot harde knallen op vaste tijdstippen in steeds dezelfde ruimte. In mijn huidige huis is het tussen 03.00 en 03.30 uur in de nacht bijna elke dag raak, zij het in bescheiden vorm, een paar harde tikken (knallen) in de wanden (nu de keuken, in de jaren 1920 was dat de slaapkamer). Het went. Het voelt vertrouwd. Maar het filmen? Het uitnodigen? Er tegen praten? Ik raad dat beslist af. Het enige wat ik doe is mentaal communiceren. Duidelijk maken dat ik de aanwezigheid herken en duidelijk vertel dat het een andere tijd is, dat het nu mijn huis is, en het liefdevolle verzoek om te vertrekken naar het licht. Te gaan. Deze dame met haar video’s is een ‘aandachtshoer’ die met haar gedrag en uitnodiging alleen de overledene aan deze aarde hecht en niets toevoegt.

westbound
westbound
5 jaren geleden

Geen klopgeest, maar een flopgeest.

Stelletje amateurs!

x

Check Also

Beelden van 'geest van spelend jongetje' in spookhuis gaan rond op internet. Bekijk ze hier

Beelden van ‘geest van spelend jongetje’ in spookhuis gaan rond op internet. Bekijk ze hier

Er zijn videobeelden opgedoken waarop de geest ...

Moeder ziet 'geest van haar oma op babycam' verschijnen. Wat is dit?

Moeder ziet ‘geest van haar oma op babycam’ verschijnen. Wat is dit?

Een vrouw uit Engeland denkt dat ze ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x