Paranormaal

Klopgeest vastgelegd op camera? Vrouw wordt achtervolgd door ‘geest van overleden broer’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor een vrouw uit het Engelse Blackpool is het net alsof ze in de film ‘Paranormal Activity’ zit. In haar huis doen zich allerlei mysterieuze gebeurtenissen voor.

De 33-jarige Donna Ayres, moeder van vier kinderen, zegt dat ze geregeld wordt bezocht door een geest. Specifieker: de geest van haar overleden broer. Donna, haar kinderen en haar 45-jarige partner Jason Heys zijn sinds 2009 al vijf keer verhuisd vanwege de paranormale verschijnselen, maar de geest wil het gezin maar niet met rust laten.

“Ik heb sterke vermoedens dat de geest mijn broer is, die is gestorven toen ik wat jonger was,” zegt Ayres. Ze heeft haar ervaringen de afgelopen maanden op camera vastgelegd in een wanhopige poging mensen te bereiken die haar mogelijk kunnen helpen. In de filmpjes is te zien hoe voorwerpen bewegen en een kandelaar heen en weer zwiept.

“De ergste keer was toen ik tegen het bed werd gedrukt,” zegt Ayres. “Ik vergeet het nooit meer, het was erg traumatisch.” Haar broer stierf in 2009 en enkele maanden daarna begon het allemaal met harde knallen en krassen op de muren.

Verhuizen hielp niet en sinds de video’s op internet staan is het volgens Ayres alleen maar erger geworden. “Vanwege de moeizame relatie met mijn broer denk ik dat zijn geest me blijft achtervolgen,” zegt ze.

Sceptici zeggen dat de filmpjes nep zijn en dat de voorwerpen met nylondraad worden bewogen, maar de organisatie Sefton Paranormal stelt dat Donna echt last heeft van een klopgeest.

[Tech Times, MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
screbilde
screbilde
7 jaren geleden

Magneten zijn leuk speelgoed 🙂

Quasar
Quasar
7 jaren geleden

Komt op mij ook fake over. Alles springt en schuift maar. Verder ook de camera bijna altijd ver ingezoomd zodat je weinig van de kamer er omheen ziet. Als ze nou een opname had dat bv die lepel volledig door de lucht zweeft in vol camerabeeld dan had ik het misschien nog geloofd.
En bij het muntje in het glas hoor je af en toe een soort schuivend geluid voordat het muntje springt. Doet mij ook een beetje denken aan iets onder de tafel (waar ze ook niet filmt btw)

xadner
xadner
7 jaren geleden

Ten eerste, ik geloof stellig in dit soort verhalen, en daaruit kom ik met de volgende gedachten…

Ik heb medelijden met de geest van de overleden broer. Het is me duidelijk dat hij het licht niet heeft kunnen vinden, en zich bezig houd met nutteloze dingen zoals haat en wrok. Met dit soort zielen kan ik alleen maar medelijden hebben, dat ze niet kunnen evalueren naar een hoger bewustzijn, en in een lage frequentie blijven hangen. Ik denk dat de overleden ziel meer hulp kan gebruiken dan het slachtoffer, ten zij het slachtoffer zich mee laat sleuren in de zelfde strijd.

Wim Blok
Wim Blok
7 jaren geleden

Deze vrouw zoekt zeker aandacht. Je ziet duidelijk de aantrekking en afstoting van een heel sterke magneet. Bovendien waarom zou überhaupt een geest gezien naar mijn inzicht, in opdracht deze doldwaze capriolen uithalen met een munt en lepel. Zweven doen beiden niet. De munt gaat niet terug in de fles.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x