Homepagina » Paranormaal » Klopgeest vastgelegd op camera? Vrouw wordt achtervolgd door ‘geest van overleden broer’
Klopgeest vastgelegd op camera? Vrouw wordt achtervolgd door 'geest van overleden broer'

Klopgeest vastgelegd op camera? Vrouw wordt achtervolgd door ‘geest van overleden broer’

Voor een vrouw uit het Engelse Blackpool is het net alsof ze in de film ‘Paranormal Activity’ zit. In haar huis doen zich allerlei mysterieuze gebeurtenissen voor.

De 33-jarige Donna Ayres, moeder van vier kinderen, zegt dat ze geregeld wordt bezocht door een geest. Specifieker: de geest van haar overleden broer. Donna, haar kinderen en haar 45-jarige partner Jason Heys zijn sinds 2009 al vijf keer verhuisd vanwege de paranormale verschijnselen, maar de geest wil het gezin maar niet met rust laten.

“Ik heb sterke vermoedens dat de geest mijn broer is, die is gestorven toen ik wat jonger was,” zegt Ayres. Ze heeft haar ervaringen de afgelopen maanden op camera vastgelegd in een wanhopige poging mensen te bereiken die haar mogelijk kunnen helpen. In de filmpjes is te zien hoe voorwerpen bewegen en een kandelaar heen en weer zwiept.

“De ergste keer was toen ik tegen het bed werd gedrukt,” zegt Ayres. “Ik vergeet het nooit meer, het was erg traumatisch.” Haar broer stierf in 2009 en enkele maanden daarna begon het allemaal met harde knallen en krassen op de muren.

Verhuizen hielp niet en sinds de video’s op internet staan is het volgens Ayres alleen maar erger geworden. “Vanwege de moeizame relatie met mijn broer denk ik dat zijn geest me blijft achtervolgen,” zegt ze.

Sceptici zeggen dat de filmpjes nep zijn en dat de voorwerpen met nylondraad worden bewogen, maar de organisatie Sefton Paranormal stelt dat Donna echt last heeft van een klopgeest.

[Tech Times, MailOnline]


Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Magneten zijn leuk speelgoed 🙂

  20 likes
  • Met magneten heeft dit helemaal niets te maken. Klop of plaaggeesten hebben vaak de nare gewoonten diegene te belagen met wie zei nare of slechte ervaringen hebben gehad.

   Ik was ooit bij iemand in huis die zelf met geesten kon communiceren en zien. Zij had last van een geest in zwarte kledij en hoed, maar kon zijn gezicht niet zien. Zij was enigszins bang van hem. Omdat ik daar op visite was liet hij haar duidelijk blijken dat deze geest mij niet mocht en waarom was duidelijk. Ik had haar duidelijk gemaakt haar energiepunt te verhogen en dat beviel hem niet. Mijn energiepunt was veel te hoog voor hem, dan die van haar. Hij trachtte op haar in te werken met dreigementen door snijbewegingen langs zijn hals te maken.
   Uiteindelijk heeft zij de kracht in zichzelf herwonnen en haar energiepunt verhoogd, waarna hij afdroop en weg is gegaan. Na een week was hij nog steeds niet teruggekomen.

   Dit soort geesten hebben eigen zaken vaak nog niet afgesloten en zoeken vaak de zwakkere onder ons op om deze lastig te vallen.
   Door je energiepunt te verhogen overal je hen en ben je te sterk voor hen.

   6 likes
   • Al die dingen in die filmpjes kunnen (mede) met magneten geregeld worden. Dus jawel leuk speelgoed.

    Deze filmpjes zijn gewoon niet overtuigend. Youtube staat tegenwoordig trouwens ook vol met fake hauntings want ja dat doet het goed wbt kijkcijfers genereren.

    Paar dingetjes die opvallen:
    – Filmpje 1 beeldkwaliteit van lik m’n reet, rest wordt ook niet veel beter.
    – Filmpje 2 nogal geacteerd (half lachje), vooral hoe ze tegen de camera praat alsof het een persoon is, suggereert toch dat er nog iemand anders aanwezig is terwijl ze claimt alleen te zijn (domme fout).
    – Filmpje 3 die pot waarbij de dop heel toevallig niet goed is aangedrukt anders kan die gemagnetiseerde munt er natuurlijk niet uit springen.
    – Filmpje 4 dat ze precies in beeld stapt vlak voor het lepeltje actiever wordt.
    – Alle dat het zich netjes voor het oog vd camera afspeelt.

    14 likes
   • Met welke methode verhoog joj je energiepunt?

    4 likes
   • Klopgeesten is niks behalve ongeleide telekinese en word veroorzaakt door de levende. Echter kan iemand’s leed (vanwege overleden broer bv) het wel mogelijk maken dat iemand zich laat gebruiken door een geest om telekinetische verscheinselen te veroorzaken, maar meestal doen ze het zelf omdat ze weigeren iets los te laten.

    Ik heb bijna elke nacht poltergeist effect als ik ga slapen. Ik zie het als mijn geest die zich flexed, en reacties geeft op onrustige gedachten (doormiddel van tikken tegen objecten zoals het bureau, de kast, TV, etc).

    2 likes
    • Leuke theorie maar zowel voor het onbewust als bewust laten bewegen van objecten met de geest is totaal geen overtuigend bewijs. Zelfs niks dat het aannemelijk maakt.

     Als telekinese al mogelijk is, denk ik tegenwoordig na alles wat ik door de jaren heen er over heb opgepikt dat er gewoon technologie voor nodig is. Zeg maar een functie van een toekomstige “smartphone” met veldmanipulatie technologie en een neurale interface. Misschien dat zo’n technologie over 1000j via genetische manipulatie in het menselijk lichaam geïntegreerd zou kunnen worden maar zover zijn we nog lang niet.

     0 likes
 2. De geest in kwestie wacht wel erg netjes tot hij zijn voorstelling kan geven.
  Steeds een intro met wat er gaat gebeuren en ja hoor, het gebeurt.

  7 likes
  • yep…alles is nep zelfs die vrouw die 33j blijkt te zijn, wel ik dacht eerder dat ze 53j was.
   Als die “geest” niet hield van bezoek waarom saboteerde hij dan die verdomde camera niet, of was het juist de bedoeling om likes te verzamelen op joe-troep.
   En ja hoor ik behoor ook tot die sceptici.

   7 likes
   • Misschien begrijpt ze niet dat die geest zijn eigen facebook en/of youtube kanaal wil hebben :’D lmao tis toch te gek voor woorden!!!

    Precies voor het oog van de camera en precies datgene wat ze beschrijft gebeurt… doe normaal zeg waar gaat deze wereld heen, wel toevallig dat al die gebeurtenissen altijd in het verenigde koninkrijk plaatsvinden…

    0 likes
 3. Wat voor toegevoegde waarde heeft een klopgeest nou eigenlijk? GEEN ENKELE! Een beetje stompzinnig lepeltjes laten bewegen, schilderijen van de muur laten vallen enz. Daar kan ik NIETS mee!
  Laat-ie liever mijn leeg bierglas -of lege portemonnee- weer vullen.

  12 likes
 4. Komt op mij ook fake over. Alles springt en schuift maar. Verder ook de camera bijna altijd ver ingezoomd zodat je weinig van de kamer er omheen ziet. Als ze nou een opname had dat bv die lepel volledig door de lucht zweeft in vol camerabeeld dan had ik het misschien nog geloofd.
  En bij het muntje in het glas hoor je af en toe een soort schuivend geluid voordat het muntje springt. Doet mij ook een beetje denken aan iets onder de tafel (waar ze ook niet filmt btw)

  5 likes
 5. Mijn eerste spreekbeurt (12 jaar) ging over klopgeesten. Lol. 3000 jaar geleden werd dit fenomeen al beschreven door de Egyptenaren. Wie of wat!! aan dit verschijnsel ten grondslag ligt, is nog steeds een raadsel. Denk dat de kans groot is dat het niets met een geest/entiteit te maken heeft, maar meer met psychokinese??
  Beste manier om te herkennen of een filmpje inderdaad om poltergeist gaat of fake is, is de manier waarop een voorwerp in zo’n filmpje tot stilstand komt. Bij poltergeist manifestatie is dat vrijwel altijd abrupt. Zelfs en rol wc papier, dat meters vooruit op de grond ‘gesmeten’ wordt, rolt even een stukje door, maar stopt abrupt alsof er lijm op de vloer ligt. Ik vond de lepel in het vierde filmpje wel typisch op een poltergeist manier bewegen.

  3 likes
  • Bedankt voor deze uitleg. Met deze beschrijving vind ik de filmpjes alleen maar meer overtuigen. Let ook op de stoel, normaal zou een stoel niet zo hakkelijk bewegen als je er tegen stoot, dat kan alleen maar als je de stoel vast blijft houden. Hij stop abrupt, zoals je beschrijft. Ook de vrouw in kwestie moet wel erg goed kunnen acteren, als je haar mysterieus bijna beangstigende geluiden hoort.

   Ik weet uit ervaring dat geesten best zich kunnen manifesteren. Als je het echt gezien hebt, kun je er pas echt over mee praten. Maar dat kun je alleen met bepaalde technieken, aangezien geesten in een andere dimensie zich manifesteren, kun je ze ook alleen maar zien (als ze zich tonen) door in een andere dimensie te kijken. Het zich zelf tonen doen geesten niet snel, er moet wel een hele speciale reden voor zijn, en dan nog zullen de meeste zich bescheiden houden. Ik heb het zelf een keer heel overtuigend mee gemaakt. De kwaliteit kan heel erg verschillen per type geest. Als je die ervaring zo overtuigend hebt gehad, dan geloof je ook makkelijker in dit soort video’s.

   2 likes
 6. Ten eerste, ik geloof stellig in dit soort verhalen, en daaruit kom ik met de volgende gedachten…

  Ik heb medelijden met de geest van de overleden broer. Het is me duidelijk dat hij het licht niet heeft kunnen vinden, en zich bezig houd met nutteloze dingen zoals haat en wrok. Met dit soort zielen kan ik alleen maar medelijden hebben, dat ze niet kunnen evalueren naar een hoger bewustzijn, en in een lage frequentie blijven hangen. Ik denk dat de overleden ziel meer hulp kan gebruiken dan het slachtoffer, ten zij het slachtoffer zich mee laat sleuren in de zelfde strijd.

  4 likes
 7. Als ik later klopgeest word ga ik dus echt niet dom met lepeltjes en muntjes lopen spelen…wat een watje zeg

  4 likes
 8. Geen klopgeest, maar een flopgeest.

  Stelletje amateurs!

  4 likes
 9. Kan allemaal nep zijn, met magneetjes kan je idd een hoop leuke dingen doen.
  Maar wat dat muntje betreft: als dat muntje van koper is zullen magneten niets uithalen…

  Kan ook een vorm van psychokinese zijn…klopgeesten doen zich vaak voor in de omgeving van emotioneel
  onevenwichtige mensen (vaker bij vrouwen dan bij mannen).
  Vooral bij puberende meisjes die in een moeilijke fase van hun leven zitten komen vaak verschijnselen voor
  van “klopgeesten”…en dan praat ik niet over inbeelding want die verschijnselen kunnen dan door verschillende mensen worden waargenomen. Het eigenaardige is vaak, dat wanneer de pubertijd over is, de verschijnselen weer zijn opgehouden. Van alles kan er gebeuren: elektronische apparatuur die op hol slaat, klokken die stil staan, lampen die gaan knipperen, en ga zo maar door.

  Waar de meeste mensen vaak niet bij stil staan, is dat deze verschijnselen te maken kunnen hebben met hun eigen energie, alsof er rond het persoon een TE sterk energetisch veld bevind, dat zich dan door middel van allerlei verschijnselen probeert te ontladen…omdat dit in de meeste gevallen onbewust gaat. schrikt degene die dit veroorzaakt en wordt angstig….die angst zweept de energetische energie weer omhoog en voila: WEER gebeurt er iets…en dat kan soms zo een lange tijd doorgaan.

  Klopgeesten kunnen dus door degene die deze verschijnselen waarneemt ZELF onbewust worden veroorzaakt, en dat valt dus onder de noemer “Psychokinese”.

  Nogmaals: vaak doen deze verschijnselen voor rond mensen die zelf niet lekker in hun velletje zitten.

  Probeer je maar eens te focussen op de energie van de vrouw zelf in de video’s…de gevoelige mensjes onder ons zullen nu precies begrijpen wat ik bedoel: heeeel angstig, en heel instabiel voelt die energie aan.

  Als ze zelf emotioneel wat stabieler wordt, houden de verschijnselen vanzelf wel weer op.

  3 likes
 10. De laatste vier huizen waar ik heb gewoond (en nu woon) heb ik in elk huis paranormale verschijnselen meegemaakt, variërend in sterkte, van daadwerkelijk een geest zien en voorwerpen zien verplaatsen, tot
  lichtkransen, twee voeten van licht op de vloer, tot harde knallen op vaste tijdstippen in steeds dezelfde ruimte. In mijn huidige huis is het tussen 03.00 en 03.30 uur in de nacht bijna elke dag raak, zij het in bescheiden vorm, een paar harde tikken (knallen) in de wanden (nu de keuken, in de jaren 1920 was dat de slaapkamer). Het went. Het voelt vertrouwd. Maar het filmen? Het uitnodigen? Er tegen praten? Ik raad dat beslist af. Het enige wat ik doe is mentaal communiceren. Duidelijk maken dat ik de aanwezigheid herken en duidelijk vertel dat het een andere tijd is, dat het nu mijn huis is, en het liefdevolle verzoek om te vertrekken naar het licht. Te gaan. Deze dame met haar video’s is een ‘aandachtshoer’ die met haar gedrag en uitnodiging alleen de overledene aan deze aarde hecht en niets toevoegt.

  2 likes
 11. Waarom doen die geesten zo raar? In de koelkast gaan zitten om een magneet te bewegen, daarna met een magneet onder tafel om een munt in een glazen pot te laten bewegen. (Wie heeft er nog meer een pot met 1 munt op tafel staan?)
  En dan weer met een magneet een lepel die is klaargelegd laten bewegen. Waarom niet alle lepels tegelijk? Dit is een beetje slappe hap.
  En die stoel. Die had ik ook wel in zijn geheel willen zien, dus niet achter een bed.
  Kortom: bedrog, of op zijn minst niet overtuigend, deze filmpjes.

  2 likes
 12. Deze vrouw zoekt zeker aandacht. Je ziet duidelijk de aantrekking en afstoting van een heel sterke magneet. Bovendien waarom zou überhaupt een geest gezien naar mijn inzicht, in opdracht deze doldwaze capriolen uithalen met een munt en lepel. Zweven doen beiden niet. De munt gaat niet terug in de fles.

  1 likes
 13. Inderdaad zeg, to easy….

  1 likes
 14. Een lepel naar je toe trekken kan iedereen met een magneet maar een lepel van je af laten duikelen met een magneet is toch wel een heel ander kunstje wat ik duidelijk zie gebeuren.

  1 likes
  • Dat de lepel omhoog gaat lijkt inderdaad niet op een magneet-truck.
   Blijft over dat het bijna op commando gebeurt. Camera staat klaar, en hup daar begint de geest.

   0 likes
   • new atheist world order

    Kan wel hoor, er zijn hele sterke magneten op de markt die met gemak zo’n lepeltje op afstand de lucht in kunnen trekken. Zo sterk dat zelfs mobieltjes niet werken in een treincoupe als er iemand zo’n magneet bij zich heeft.

    0 likes
 15. Edwin,

  Er zijn ook mensen die teveel drank gebruiken, al dan niet afgewisseld met drugs. Dat is wat de uitstraling van haar gezicht verteld. Direct zichtbaar, hoef je niet energieën voor aan te kunnen voelen, je kunt het zien. Dat verslaafden regelmatig te maken krijgen met angsten en of fobieën is ook bekend.

  1 likes
 16. Totaal geen overtuigende video

  Alles wat van metaal is en beweegt daar zit een kastje of ruimte onder waar iemand gemakkelijk met magneet onder kan rommelen het naar je toe halen met vislijn dus een combinatie hier van kan leuke trick’s opleveren. Nu moet ik bekennen dat dit er wel heel realistische uit ziet
  ( puur zoals het bij u of mij thuis zou kunnen gebeuren ) en dat ik dit zelf een van de betere video’s vind

  0 likes
 17. Triest hoor dat dit serieus genomen wordt. Overduidelijk wordt hier een magneet gebruikt. Er zit iemand in de koelkast en onder de tafel. Het voorwerp in de pot is gewoon een magneet. Onder de tafel zit gewoon persoon. Gelijke polen stoten elkaar af en zal in deze situatie een spring effect geven. Pure nep dit.

  5 keer moeten verhuizen en nog niet een fatsoenlijke camera geregeld om alles op te nemen. Ze had intussen een boek vol kunnen schrijven over de ervaringen en zeer indrukwekkende videos kunnen maken.

  Totale nonsens.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Beelden van 'geest van spelend jongetje' in spookhuis gaan rond op internet. Bekijk ze hier

Beelden van ‘geest van spelend jongetje’ in spookhuis gaan rond op internet. Bekijk ze hier

Er zijn videobeelden opgedoken waarop de geest ...

Moeder ziet 'geest van haar oma op babycam' verschijnen. Wat is dit?

Moeder ziet ‘geest van haar oma op babycam’ verschijnen. Wat is dit?

Een vrouw uit Engeland denkt dat ze ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag, 21 november 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.