BinnenlandCorona

Veel kritiek op langetermijnplan voor corona: ‘Dit is echt heel ziek’

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Den Haag wordt op dit moment gewerkt aan een langetermijnplan voor corona dat eind januari af moet zijn. De boodschap: iedereen moet zijn of haar leven aanpassen aan corona.

Denk bijvoorbeeld aan voetbalcompetities, met veel familie samenkomen en carnaval in de zomer en de lange vakantie in de winter. Ambtenaren houden brainstormsessies over wat in de zomer wel kan en in de winter niet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens het langetermijnplan blijven basisregels zoals het dragen van mondkapjes, handen wassen en geen handen geven de komende jaren het hele jaar gelden. Verder moeten we ons gedrag in de winter aanpassen en als het niet goed gaat, wordt er een lockdown ingesteld.

We komen hier nooit meer vanaf

Er is veel kritiek op het plan. Columnist en historicus Zihni Özdil zegt: “Mijn hemel.” Columniste Marianne Zwagerman voegt toe: “We komen hier nooit meer vanaf.”

“Ik heb steeds gezegd: dit stopt pas als wij met z’n allen zeggen: terug naar het oude normaal!” reageert FVD-voorman Thierry Baudet. “Anders wordt het alleen maar erger en erger. Wie verwacht dat de witte jassen of kartel-politici je de vrijheid gaan teruggeven, die heeft er niets van begrepen.”

Burgerlijke ongehoorzaamheid

“Ik voel mij steeds meer gedwongen tot (geweldloze) burgerlijke ongehoorzaamheid,” schrijft politiek verslaggever Paso Dagori. “Het drastisch veranderen van mijn leven middels verplichte vaccinatie, een digitale surveillancestaat en jaarlijkse lockdowns is niet een leven waar ik geruisloos mee akkoord ga.”

“Dit is echt heel ziek. Is er nou nooit een keer iemand die op gaat staan? Politici? Hallo?” vraagt hij.

4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

170 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Er is maar één langetermijnplan en dat is het totalitarisme behouden.

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Er zijn best mensen die opstaan, maar die worden meestal niet gezien of gehoord. De enkele keer dat dit wel zo is, valt het hele media circus erover heen.

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
2 jaren geleden

Vrienden van onze kinderen weten dat wij niet meedoen met deze onzin en het wordt hier een steeds gezelliger komen en gaan van pubers 🙂 Wij zullen nooit, maar dan ook nooit meegaan met al die idioterie. Morgen gaan we gewoon kerst vieren met (ja, voor het overgrote deel helaas met gif ingespoten) familie. Er wordt geen afstand gehouden, we kussen, schudden handen (behalve bij mijn vader, die is als de dood en gelooft alles wat hugo uitkraamt, zijn verstand zit compleet op slot) etc etc. Bij het boodschappen doen (op de markt, niet meer in de supermarkt) houden we absoluut geen afstand van anderen. Wij testen niet, zullen nooit gemuikorfd rondlopen en die spuit, nou probeer deze er eens in te krijgen zou ik zeggen…RIP. Wij doen NORMAAL en zullen ALTIJD NORMAAL blijven doen!

Jan S.
Jan S.
2 jaren geleden

De zieke geesten zijn weer aan het beraadslagen en worden vet betaald om het land naar de bliksem te helpen. Helaas bestaan er te veel angsthazen in ons land die alles blindelings geloven. Van een eenheid is weinig sprake. Ikben niet van plan mee te doen aan deze onzin, en ik hoop velen met mij. Wat was ook weer de naam van het “virus” was deze zomer op gaat duiken? ik ben het vergeten.

Back to top button
170
0
We lezen graag je reactie!x