Natuur en Milieu

Schumann resonanties, elektromagnetisme en het brein

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Natuurkundige Winfried Otto Schumann voorspelde in 1952 dat de aarde een natuurlijke elektromagnetische resonantie heeft.

Elektromagnetisme kan veel parapsychische verschijnselen verklaren omdat veel mentale staten gerelateerd zijn aan Schumann resonanties.

De elektromagnetische resonanties van de aarde beïnvloeden je staat van bewustzijn. Regeringen kunnen ze echter ook gebruiken voor controle en manipulatie.

Hersengolven

Schumann resonanties beginnen in het elektromagnetisch spectrum bij 3 Hz en eindigen bij 60 Hz. Ze verschijnen als duidelijke pieken bij extreem lage frequenties (ELF) rond 7,83; 14,3; 20,8; 27,3 en 33,8 Hz.

De verschillende types hersengolven zijn bèta (14 tot 30 Hz), alfa (8 tot 13 Hz), thèta (4 tot 7 Hz) en delta (1 tot 3 Hz). Alfa-golven worden geassocieerd met meditatie en thètagolven met doezelen, (dag)dromen en creativiteit.

Is het toeval dat het bewustzijn van mensen tijdens meditatie of remote viewing is gesynchroniseerd met de primaire resonantie van de aarde?

Katten

De moderne wetenschap kan niet verklaren waarom onze hersenen delta-golven uitzenden wanneer we slapen. Deze golven komen voor tijdens een diepe slaap en corresponderen met een piek in de Schumann resonantie.

Wetenschappelijk is aangetoond dat er helende resonanties zijn en dat katten ook gebruik maken van de Schumann resonantie. De frequentie van het geluid van een spinnende kat ligt tussen de 25 en 150 Hz. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat dergelijke frequenties botten kunnen verstevigen en een algehele genezende werking hebben. Dat is de reden waarom astronauten de Schumann resonantie toepassen in de ruimte.

Subliminale invloed

Regeringen weten al enkele decennia van deze frequenties en passen ze sinds de zeventiger jaren toe bij psychologische oorlogvoering (pdf). ELF-golven worden normaal niet opgevangen door menselijke zintuigen, maar hebben wel een grote invloed op het menselijk lichaam in de vorm van fysiologische aandoeningen en emotionele stoornissen.

Infrageluid (tot 20 Hz) heeft een subliminale invloed op de hersenactiviteit en lijnt zich uit met delta-, thèta, alfa- of bètagolven. ELF-golven kunnen worden meegestuurd met bijvoorbeeld televisieprogramma’s en nieuwsuitzendingen.

Vrije energie

Nikola Tesla was overtuigd dat elektromagnetisme de sleutel is tot onbeperkte vrije energie, communicatie met andere intelligente wezens en nog veel meer. En hij kon het weten want hij bestuurde het fenomeen het grootste gedeelte van zijn leven.

Toen oud-SS-officier Otto Skorzeny hem om het leven bracht werd al het werk van Tesla in beslag genomen door de overheid. Het meeste van zijn werk blijft tot op de dag van vandaag geheim.

Houdt de moderne wetenschap veel weg bij het volk? En is het mogelijk dat elektromagnetisme verschillende nieuwe werelden voor ons kan openen?

Bron: ATS

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x