Buitenland

Senator waarschuwt voor dictatoriale machtsgreep WHO: ‘Dystopische nachtmerrie’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Er is veel te doen over het voorgestelde pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie en aanpassingen in de internationale gezondheidsrichtlijnen. Het voorstel is een dystopische nachtmerrie, stelt de Australische senator Malcolm Roberts.

Het verdrag stelt de WHO in staat om het gezondheidsbeleid te dicteren en kan verplichte vaccinatie, lockdowns en grenssluitingen afdwingen, zegt Roberts. Mensen die niet meewerken, kunnen worden opgesloten, voegt hij toe.

De WHO kan een bedrijf ook dwingen om te stoppen met het maken van bepaalde medicijnen. De senator verwijst naar ivermectine, dat tijdens corona in veel westerse landen niet voorgeschreven mocht worden.

Verlammende sancties

Als het verdrag er komt, leggen de gezondheidsautoriteiten verantwoording af aan de WHO, niet aan het parlement. We offeren onze soevereiniteit daarmee op aan de WHO, waarschuwt Roberts.

En landen die niet luisteren naar de WHO, kunnen verlammende sancties opgelegd krijgen, benadrukt de senator.

Samen kunnen we de criminele WHO verslaan

Deze machtsgreep wordt momenteel achter gesloten deuren voorbereid. In mei volgend jaar wordt erover gestemd. Het verdrag moet dan nog wel worden geratificeerd door de parlementen van de afzonderlijke lidstaten, maar dat zal waarschijnlijk slechts een formaliteit zijn, zegt Roberts.

“Dit is communistisch beleid en de burger betaalt de prijs.” De senator roept de Australische regering op om de Australische soevereiniteit niet weg te geven aan ongekozen bureaucraten die miljoenen doden op hun geweten hebben. “Samen kunnen we de criminele WHO verslaan.”

4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
1 maand geleden

noord korea is er niks bij

John Kuhles
John Kuhles
1 maand geleden

Ik weet nog goed toen ik diverse video’s van deze Australische Snator Malcolm Roberts op Fakebook plaatste ik meteen gevlagd werd en dat destijds de “fact checkers” sites dingen totaal verkeerd interpreteerde wat hij wel of niet zei …Dan heb ik het over Zomer 2020 t/m 2021 … ben benieuwd of Fakebook nog steeds trigger vriendelijk is.

miranda
miranda
1 maand geleden

China moet stoppen de financiering van de WHO.

Charlotte
Charlotte
1 maand geleden

Het zijn misdadigers eerste klas! Hoe komen we hier vanaf? Gotmiljaar! WHO vreselijk, er zal uiteraard getekend worden natuurlijk, vooral Nederland, die staat in de voorste rij! Pffff getver!🧐🫣🤡

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x