Mens en Dier

Hugo de Jonge zegt met droge ogen: het CDA is het tegenover van polarisatie

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Op het CDA-congres stelde CDA-jongeren een vraag aan minister Hugo de Jonge: waarom was vandaag nou zo belangrijk voor ons als jongeren?”

“15 maart gaan wij met z’n allen naar de stembus. Wij stemmen daar voor de Provinciale Staten. En ja, wij leven in een tijd waarin de polarisatie tegen de plinten opklotst. En het CDA is het tegenover van diezelfde polarisatie,” beweerde De Jonge. “Op 15 maart doet je stem ertoe, dus ga stemmen en stem CDA.”

Op Twitter schreef hij: “Een verkiezing die ertoe doet in deze onzekere tijd. Want onzekerheid werkt als brandstof voor polarisatie. Het CDA is het tegenover daarvan, de partij bij uitstek om kloven te overbruggen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tendentieus en polariserend

Vorige maand nog ontstond er ophef over leuzen op onder andere bushaltes waarmee minister De Jonge discriminatie op de woningmarkt wil tegengaan. ‘Erik en Annemarie krijgen morgen de sleutel en Omar en Samira niet’, stond op reclameborden.

Marlies plaatste op Twitter een foto van een reclamebord in Eindhoven en schreef erbij: “Terwijl statushouders voorrang krijgen op een sociale huurwoning zet de gemeente deze reclame op de abri’s. Tendentieus en polariserend.”

Gevaarlijk

Yoeri Albrecht, directeur van De Balie, vond dit juist polariserend en zelfs gevaarlijk. “Ik dacht dat het op het internet geklust was door mensen die Omar en Samira in een kwaad daglicht willen stellen of iets dergelijks. Maar nee, het is echt de officiële communicatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken,” zei hij in Op1.

Hij voegde toe dat het lijkt alsof de overheid groepen tegen elkaar uitspeelt.


4.8 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Laat je niet misleiden door deze verachtelijke leugenaar, reken tijdens de verkiezingen af met het hele stelletje boeven dat Nederland onherkenbaar aan het veranderen is!

ralf
ralf
1 maand geleden

wie heeft ook al weer de ene helft van de bevolking tegen de andere helft opgezet vanwege de klonterspuit-dwang?
juist, dat was bloemschoen.

Anton
Anton
1 maand geleden

Typisch prietpraat van de satanische Cabal. Alles omdraaien. Duivels zijn het !

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 maand geleden

Pfffff … hoe lang nog?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

121
0
We lezen graag je reactie!x