Homepagina » Buitenaards » Sergeant: “Ik werd naar plekken gestuurd waar UFO’s met aliens aan boord waren gecrasht”
Sergeant: "Ik werd naar plekken gestuurd waar UFO's met aliens aan boord waren gecrasht"

Sergeant: “Ik werd naar plekken gestuurd waar UFO’s met aliens aan boord waren gecrasht”

Onlangs werd Clifford Stone aan de tand gevoeld over zijn betrokkenheid bij een topgeheim programma van de Amerikaanse luchtmacht rond UFO’s en de communicatie met buitenaardsen.

De gepensioneerde sergeant was tussen 1968 en 1990 werkzaam in het Amerikaanse leger. Hij werd naar eigen zeggen ingezet om contact te maken met buitenaardse wezens. Stone was als kind al geïnteresseerd in UFO’s en had telepathisch contact met aliens. Om die reden werd hij gerekruteerd door de luchtmacht.

Het klinkt als een aflevering van een sciencefictionserie, maar Stone is bloedserieus. Hij heeft zelfs geheime informatie opgediept om zijn uitspraken te staven.

Tijdens een recente aflevering van het programma Cosmic Disclosure op zender Gaia ging hij dieper in op incidenten die plaatsvonden gedurende zijn tijd in het leger. Een duidelijk geëmotioneerde Stone vertelt dat hij op een avond met een groep soldaten naar een crashplek in het reservaat Indiantown Gap werd gestuurd en tot zijn verbazing een schijfvormig object uit de grond zag steken.

Geheime projecten

Sergeant: "Ik werd naar plekken gestuurd waar UFO's met aliens aan boord waren gecrasht"Hij liep op het object af en zag aan de zijkant een luik zitten. Toen hij het luik opende zag hij een zogenoemde Grey, een wezen dat ongeveer een meter lang was. “Breng me een officier,” stamelde Stone.

De dag erop werd het object weggehaald door het leger. De soldaten kregen te horen dat het een experimenteel onbemand toestel was en dat niemand erover mocht praten.

Hij claimt te zijn getraind op Fort McClellan in Alabama, waarna hij regelmatig werd opgeroepen om te helpen gecrashte UFO’s te bergen. Door middel van Wob-verzoeken heeft Stone documenten en memo’s boven water weten te krijgen over geheime projecten zoals Moon Dust en Blue Fly, die in het leven waren geroepen om wrakstukken van UFO’s op te ruimen. De informatie gebruikt hij om zijn beweringen te staven.

57 buitenaardse soorten

Tijdens de uitzending vertelt Stone verder dat hij op een geheime missie naar Vietnam werd gestuurd, waar hij wezens zag die niet konden worden uitgeschakeld met conventionele wapens. Ook zegt hij een buitenaardse ‘gast’ te hebben bevrijd uit de handen van het leger.

Van een kolonel kreeg hij naar eigen zeggen een lijvige handleiding met informatie over 57 buitenaardse soorten die bekend waren bij het Amerikaanse leger.

“In een aantal gevallen werden we naar plekken gestuurd waar schotels waren neergestort,” zei Stone in een eerder interview. “In een aantal gevallen waren er ook lichamen. Sommige wezens waren nog in leven. We vertelden de Amerikaanse bevolking en de rest van de wereld steeds dat er niets aan de hand was.”

Bekijk hier een fragment van de aflevering. Lees hier het transcript.

[Gaia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Freduardo schreef:

  Die UFO`s blijken nogal gauw en veel neer te storten.
  Dat zou je niet verwachten van een beschaving die misschien al miljoenen jaren op ons voor ligt qua technologie.
  Of toch verzinsels?
  Wie het weet mag het zeggen.

  21 likes
 • Karel Lerelijer schreef:

  Ik zou deze meneer graag aan de leugendetector willen hangen om e.e.a. uit te sluiten.

  6 likes
  • jhon schreef:

   het antwoord kan wel eens schokkend zijn net als bij Travis walton die ook de leugendetector gebruikte..de uitkomst was griezelig eng en de overheid wilde het zo snel mogelijk vergeten…zal hier ook bij schrikbarend zijn

   5 likes
  • flardinga schreef:

   Ik wil daar graag even op reageren, een Clifford Stone en bijvoorbeeld een Robert Bob Dean zijn klokkenluiders en juist zij hebben gezegd dat zij voor de Amerikaanse overheid een verklaring durven af te leggen en willen juist dat er disclosure komt en dat de bevolking weet wat er allemaal aan de gang is achter de ruggen hun, er zijn diverse personen geweest die ook belangrijke feiten naar buiten hebben gebracht en die werden plotseling dood gevonden, juist deze mensen willen eerlijkheid naar de burgers toe en juist deze oud militairen willen dat er gestopt word met stommetje te spelen terwijl er door diverse landen/personen al heel lang diverse contacten zijn tussen de mensen en de andere wezens, natuurlijk weet ik wat de reactie zal zijn, dezelfde als men deed en doet met personen als Clifford Stone en Robert Bob Dean, namelijk belachelijk maken en juist dat is de reden waarom zij naar buiten treden met allerlei feiten, zij hebben van dichtbij meegemaakt dat collega”s die zelfmoord pleegden omdat zij met hun belevenissen bij niemand terecht konden vanwege die geheimhouding, zij konden er met niemand over praten, ik geloof deze 2 oud militairen, zij lijken mij integer en betrouwbaar, zij hebben daardoor ook veel verdriet meegemaakt maar houden toch vast aan hun getuigenissen, u bent gelukkig vrij om aan hun woorden geen enkel geloof te hechten, ik zelf heb een andere mening, vriendelijke groet aan U!

   5 likes
  • pat schreef:

   En dan ?
   het zal niet de eerste keer zijn dat mensen aan een leugendetector hangen en vertellen en geloven wat zij gezien hadden en 100% waarheid zou zijn volgens de leugendetector
   En werd nog niet geloofd zie de zaak Travis Walton en hele groep mensen nog wel.

   Bovendien ik wil ook best wel aan een leugendetector hangen en zal je vertellen wat voor contact ik heeft gehad in 1980 en dat ik ook aliens gezien heeft toen ik 9 jaar was
   Maar wat dan denk je dat ik nog geloof word??? wellicht door jou,Maar door….. niet.

   dat het geen puur bewijs is snap ik,maar dat er iets aan de hand is dat is zeker.

   Heeft iemand een leugendetector? dan zal ik je vertellen.

   1 likes
 • johan schreef:

  waarom krijg je dit soort berichten het meest van Amerikanen? Als we hun moeten geloven na al die getuigenissen, dan had ik al lang in de vroege ochtend een ufo gezien, maar na 15 jaar fietsen door de polder rond 05.00 uur nog steeds nooit wat gezien. Krijgen ze geld hiervoor?

  13 likes
 • Mike schreef:

  Denken jullie nou echt dat er op een aardkloot met 7 miljard mensen niet één zou zijn geweest die een foto of filmpje had kunnen maken van een neergestorte ufo of aliën? En de foto’s die zijn gemaakt zijn ALTIJD onduidelijk of van hele slechte kwaliteit.
  Zullen de complottheoretici nooit eens nadenken van: “Goh het wordt altijd zo goed verborgen gehouden door de overheid, zal dit niet gewoon verzonnen onzin zijn?”.

  10 likes
  • InnerPeace schreef:

   Als eens verder gedacht dan je kromme neus lang is?

   Technologie is ver gevorderd en er wordt heel vaak gesproken over elctromagnetische stralingen waardoor onze apparaten niet meer werken. Dit noem je interference.

   Veel van de technologie van een vergevorderde beschaving kunnen onze kinderlijk menselijke breinen nog niet begrijpen. En dat is logisch als je iemand 150 jaar voorspelde welke scala aan technologie wij nu hadden, zouden ze daar ook geen voorstelling bij kunnen maken.

   Er is zoveel hard bewijs, en veel hiervan is ook terug te vinden in het boek Ufo’s bestaan gewoon, van Dokter ingenieur Coen Vermeeren van de TU Delft.

   Het zou fijn zijn om eerst onderzoek te doen, ipv jouw geïndoctrineerde mening te verkondigen en andere daar belachelijk mee te maken

   1 likes
   • Mike schreef:

    Ik wist niet dat ze toen al digitale camera’s hadden. Of konden ze toevallig ook het licht beïnvloeden?

    0 likes
   • Mike schreef:

    Het zelfde als met de foto van het monster van Loch Ness. Ook zo’n vage foto waar veel mensen in geloofde die achteraf ook nep bleek te zijn. De maker van de foto heeft nog uitgelegd hoe hij jet heeft gefaked.

    0 likes
 • wolfje schreef:

  bij mij liepen ze vaak om me heen. ze lieten zich aansturen door een psychopaat en namen zelf geen enkele persoonlijke verantwoordelijkheid in maatschappelijk/sociale zin. befehl ist befehl zeiden ze

  3 likes
 • Droogtrommel schreef:

  Als ik hem mag geloven zijn die vliegende schotels doods kisten.

  7 likes
  • Buddy63 schreef:

   En dat geloof jij? Deze schotels zijn door Amerika neergehaald. Je maakt mij niet wijs dat aliens honderen lichtjaren zonder probleem kunnen reizen om dan op dat kleine klote planeetje Aarde neer te storten.

   0 likes
 • helder schreef:

  ik weet natuurlijk niets van buitenaardse spacecraft, maar zijn ze dan niet uitgerust met een feilloos buitenaards navigatiesysteem??

  5 likes
 • Freba schreef:

  En niemand kwam op het idee om een keer stiekem een fotootje te nemen? Wat die mensen achter-af allemaal te vertellen hebben.
  Zo heeft ieder mens weleens zijn momentje in het leven; deze oud-militair ook dus.

  6 likes
 • Predator schreef:

  Helemaal mee eens Freba…Mooi verhaal.
  Maar wéér niks…pfff..zo ken ik er nog een paar..

  4 likes
 • koos schreef:

  Het klopt allemaal wat deze man zegt toen er bij mij in de slaapkamer een ufo landen zat deze vol mooie vrouwen mijn vrouw belde gelijk Clifford Stone en vroeg ze om alles snel op te komen halen wat hij toen ook heeft gedaan .

  2 likes
 • pee schreef:

  weet je wat nu jammer is van alles waar ze tegenwoordig mondelings mee na buiten komen , we zullen nooit na kunnen gaan of het echt is . Wat we ook denken en willen geloven uiteindelijk is het toch dat wat je met je eigen ogen ziet de enigste waarheid die er is

  2 likes
 • Zeven zusters schreef:

  Ik geloof deze man absoluut,waarom hierover liegen of een onzin verhaal ophangen,hij is trouwens niet de enige en ook niet de eerste met dit soort verhalen.Waarom zou een ufo geen pech kunnen krijgen!?het blijft tenslotte maar een stuk techniek wat er zomaar mee op kan houden net zoals een auto,motor of vliegtuig hier bij ons!
  En wst Ufo”s betreft, ik geloof 100%dat ze bestaan,mijn heidr zoons hebben ze een jaar of 15 jaar geleden s nachts in de duinen bij Schoorl gezien met nog wat andete jongens erbij,ze wisten niet hoe snel ze moesten wegkomen!Kwam dat ding met al zijn lichichten in vol ornaat toch achter ze aan!! Zo was hij er en een tel later hing hij weer een stuk verderop en dit binnen een oogknip!!Ik geloof mijn zonen!!

  2 likes
 • Lehcim schreef:

  Binnenkort zullen we lezen dat deze buitenaardse wezens actief met propaganda berichten op het internet aanwezig zijn om de mensheid kwaad aan te doen. Om ons te beschermen tegen de propaganda van deze mannkes zal de overheid moeten ingrijpen.
  De oplossing zal zijn, dat alleen mensen van onze planeet nog vrije toegang tot het internet hebben.

  1 likes
 • Openjeogenietjemond schreef:

  Zien is geloven pee?
  Kun jij co2 of uberhaubt wind zien?
  Nee!
  Dus geloof je het klakkeloos niet? Wat een domme opmerking zeg
  Je bent echt niet de enige humanitaire vorm op aarde en laatstaan ons universum
  Je kunt niet eens een ster zien, hoe ga jij ons universum beoordelen met je 5 zintuigjes waarin je gelooft? Hahhahaha

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >