Buitenaards

Sergeant: “Ik werd naar plekken gestuurd waar UFO’s met aliens aan boord waren gecrasht”

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs werd Clifford Stone aan de tand gevoeld over zijn betrokkenheid bij een topgeheim programma van de Amerikaanse luchtmacht rond UFO’s en de communicatie met buitenaardsen.

De gepensioneerde sergeant was tussen 1968 en 1990 werkzaam in het Amerikaanse leger. Hij werd naar eigen zeggen ingezet om contact te maken met buitenaardse wezens. Stone was als kind al geïnteresseerd in UFO’s en had telepathisch contact met aliens. Om die reden werd hij gerekruteerd door de luchtmacht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het klinkt als een aflevering van een sciencefictionserie, maar Stone is bloedserieus. Hij heeft zelfs geheime informatie opgediept om zijn uitspraken te staven.

Tijdens een recente aflevering van het programma Cosmic Disclosure op zender Gaia ging hij dieper in op incidenten die plaatsvonden gedurende zijn tijd in het leger. Een duidelijk geëmotioneerde Stone vertelt dat hij op een avond met een groep soldaten naar een crashplek in het reservaat Indiantown Gap werd gestuurd en tot zijn verbazing een schijfvormig object uit de grond zag steken.

Geheime projecten

Sergeant: "Ik werd naar plekken gestuurd waar UFO's met aliens aan boord waren gecrasht"Hij liep op het object af en zag aan de zijkant een luik zitten. Toen hij het luik opende zag hij een zogenoemde Grey, een wezen dat ongeveer een meter lang was. “Breng me een officier,” stamelde Stone.

De dag erop werd het object weggehaald door het leger. De soldaten kregen te horen dat het een experimenteel onbemand toestel was en dat niemand erover mocht praten.

Hij claimt te zijn getraind op Fort McClellan in Alabama, waarna hij regelmatig werd opgeroepen om te helpen gecrashte UFO’s te bergen. Door middel van Wob-verzoeken heeft Stone documenten en memo’s boven water weten te krijgen over geheime projecten zoals Moon Dust en Blue Fly, die in het leven waren geroepen om wrakstukken van UFO’s op te ruimen. De informatie gebruikt hij om zijn beweringen te staven.

57 buitenaardse soorten

Tijdens de uitzending vertelt Stone verder dat hij op een geheime missie naar Vietnam werd gestuurd, waar hij wezens zag die niet konden worden uitgeschakeld met conventionele wapens. Ook zegt hij een buitenaardse ‘gast’ te hebben bevrijd uit de handen van het leger.

Van een kolonel kreeg hij naar eigen zeggen een lijvige handleiding met informatie over 57 buitenaardse soorten die bekend waren bij het Amerikaanse leger.

“In een aantal gevallen werden we naar plekken gestuurd waar schotels waren neergestort,” zei Stone in een eerder interview. “In een aantal gevallen waren er ook lichamen. Sommige wezens waren nog in leven. We vertelden de Amerikaanse bevolking en de rest van de wereld steeds dat er niets aan de hand was.”

Bekijk hier een fragment van de aflevering. Lees hier het transcript.

[Gaia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Droogtrommel
Droogtrommel
7 jaren geleden

Als ik hem mag geloven zijn die vliegende schotels doods kisten.

Karel Lerelijer
Karel Lerelijer
7 jaren geleden

Ik zou deze meneer graag aan de leugendetector willen hangen om e.e.a. uit te sluiten.

wolfje
wolfje
7 jaren geleden

bij mij liepen ze vaak om me heen. ze lieten zich aansturen door een psychopaat en namen zelf geen enkele persoonlijke verantwoordelijkheid in maatschappelijk/sociale zin. befehl ist befehl zeiden ze

Freduardo
Freduardo
7 jaren geleden

Die UFO`s blijken nogal gauw en veel neer te storten.
Dat zou je niet verwachten van een beschaving die misschien al miljoenen jaren op ons voor ligt qua technologie.
Of toch verzinsels?
Wie het weet mag het zeggen.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x