Homepagina » Buitenaards » Sergeant: “Ik werd naar plekken gestuurd waar UFO’s met aliens aan boord waren gecrasht”
Sergeant: "Ik werd naar plekken gestuurd waar UFO's met aliens aan boord waren gecrasht"

Sergeant: “Ik werd naar plekken gestuurd waar UFO’s met aliens aan boord waren gecrasht”

Onlangs werd Clifford Stone aan de tand gevoeld over zijn betrokkenheid bij een topgeheim programma van de Amerikaanse luchtmacht rond UFO’s en de communicatie met buitenaardsen.

De gepensioneerde sergeant was tussen 1968 en 1990 werkzaam in het Amerikaanse leger. Hij werd naar eigen zeggen ingezet om contact te maken met buitenaardse wezens. Stone was als kind al geïnteresseerd in UFO’s en had telepathisch contact met aliens. Om die reden werd hij gerekruteerd door de luchtmacht.

Het klinkt als een aflevering van een sciencefictionserie, maar Stone is bloedserieus. Hij heeft zelfs geheime informatie opgediept om zijn uitspraken te staven.

Tijdens een recente aflevering van het programma Cosmic Disclosure op zender Gaia ging hij dieper in op incidenten die plaatsvonden gedurende zijn tijd in het leger. Een duidelijk geëmotioneerde Stone vertelt dat hij op een avond met een groep soldaten naar een crashplek in het reservaat Indiantown Gap werd gestuurd en tot zijn verbazing een schijfvormig object uit de grond zag steken.

Geheime projecten

Sergeant: "Ik werd naar plekken gestuurd waar UFO's met aliens aan boord waren gecrasht"Hij liep op het object af en zag aan de zijkant een luik zitten. Toen hij het luik opende zag hij een zogenoemde Grey, een wezen dat ongeveer een meter lang was. “Breng me een officier,” stamelde Stone.

De dag erop werd het object weggehaald door het leger. De soldaten kregen te horen dat het een experimenteel onbemand toestel was en dat niemand erover mocht praten.

Hij claimt te zijn getraind op Fort McClellan in Alabama, waarna hij regelmatig werd opgeroepen om te helpen gecrashte UFO’s te bergen. Door middel van Wob-verzoeken heeft Stone documenten en memo’s boven water weten te krijgen over geheime projecten zoals Moon Dust en Blue Fly, die in het leven waren geroepen om wrakstukken van UFO’s op te ruimen. De informatie gebruikt hij om zijn beweringen te staven.

57 buitenaardse soorten

Tijdens de uitzending vertelt Stone verder dat hij op een geheime missie naar Vietnam werd gestuurd, waar hij wezens zag die niet konden worden uitgeschakeld met conventionele wapens. Ook zegt hij een buitenaardse ‘gast’ te hebben bevrijd uit de handen van het leger.

Van een kolonel kreeg hij naar eigen zeggen een lijvige handleiding met informatie over 57 buitenaardse soorten die bekend waren bij het Amerikaanse leger.

“In een aantal gevallen werden we naar plekken gestuurd waar schotels waren neergestort,” zei Stone in een eerder interview. “In een aantal gevallen waren er ook lichamen. Sommige wezens waren nog in leven. We vertelden de Amerikaanse bevolking en de rest van de wereld steeds dat er niets aan de hand was.”

Bekijk hier een fragment van de aflevering. Lees hier het transcript.

[Gaia]


Vind je dit interessant? Deel het dan met je vrienden op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Die UFO`s blijken nogal gauw en veel neer te storten.
  Dat zou je niet verwachten van een beschaving die misschien al miljoenen jaren op ons voor ligt qua technologie.
  Of toch verzinsels?
  Wie het weet mag het zeggen.

  21 likes
 2. Ik zou deze meneer graag aan de leugendetector willen hangen om e.e.a. uit te sluiten.

  6 likes
  • het antwoord kan wel eens schokkend zijn net als bij Travis walton die ook de leugendetector gebruikte..de uitkomst was griezelig eng en de overheid wilde het zo snel mogelijk vergeten…zal hier ook bij schrikbarend zijn

   5 likes
  • Ik wil daar graag even op reageren, een Clifford Stone en bijvoorbeeld een Robert Bob Dean zijn klokkenluiders en juist zij hebben gezegd dat zij voor de Amerikaanse overheid een verklaring durven af te leggen en willen juist dat er disclosure komt en dat de bevolking weet wat er allemaal aan de gang is achter de ruggen hun, er zijn diverse personen geweest die ook belangrijke feiten naar buiten hebben gebracht en die werden plotseling dood gevonden, juist deze mensen willen eerlijkheid naar de burgers toe en juist deze oud militairen willen dat er gestopt word met stommetje te spelen terwijl er door diverse landen/personen al heel lang diverse contacten zijn tussen de mensen en de andere wezens, natuurlijk weet ik wat de reactie zal zijn, dezelfde als men deed en doet met personen als Clifford Stone en Robert Bob Dean, namelijk belachelijk maken en juist dat is de reden waarom zij naar buiten treden met allerlei feiten, zij hebben van dichtbij meegemaakt dat collega”s die zelfmoord pleegden omdat zij met hun belevenissen bij niemand terecht konden vanwege die geheimhouding, zij konden er met niemand over praten, ik geloof deze 2 oud militairen, zij lijken mij integer en betrouwbaar, zij hebben daardoor ook veel verdriet meegemaakt maar houden toch vast aan hun getuigenissen, u bent gelukkig vrij om aan hun woorden geen enkel geloof te hechten, ik zelf heb een andere mening, vriendelijke groet aan U!

   5 likes
  • En dan ?
   het zal niet de eerste keer zijn dat mensen aan een leugendetector hangen en vertellen en geloven wat zij gezien hadden en 100% waarheid zou zijn volgens de leugendetector
   En werd nog niet geloofd zie de zaak Travis Walton en hele groep mensen nog wel.

   Bovendien ik wil ook best wel aan een leugendetector hangen en zal je vertellen wat voor contact ik heeft gehad in 1980 en dat ik ook aliens gezien heeft toen ik 9 jaar was
   Maar wat dan denk je dat ik nog geloof word??? wellicht door jou,Maar door….. niet.

   dat het geen puur bewijs is snap ik,maar dat er iets aan de hand is dat is zeker.

   Heeft iemand een leugendetector? dan zal ik je vertellen.

   1 likes
 3. waarom krijg je dit soort berichten het meest van Amerikanen? Als we hun moeten geloven na al die getuigenissen, dan had ik al lang in de vroege ochtend een ufo gezien, maar na 15 jaar fietsen door de polder rond 05.00 uur nog steeds nooit wat gezien. Krijgen ze geld hiervoor?

  13 likes
 4. Denken jullie nou echt dat er op een aardkloot met 7 miljard mensen niet één zou zijn geweest die een foto of filmpje had kunnen maken van een neergestorte ufo of aliën? En de foto’s die zijn gemaakt zijn ALTIJD onduidelijk of van hele slechte kwaliteit.
  Zullen de complottheoretici nooit eens nadenken van: “Goh het wordt altijd zo goed verborgen gehouden door de overheid, zal dit niet gewoon verzonnen onzin zijn?”.

  10 likes
  • Als eens verder gedacht dan je kromme neus lang is?

   Technologie is ver gevorderd en er wordt heel vaak gesproken over elctromagnetische stralingen waardoor onze apparaten niet meer werken. Dit noem je interference.

   Veel van de technologie van een vergevorderde beschaving kunnen onze kinderlijk menselijke breinen nog niet begrijpen. En dat is logisch als je iemand 150 jaar voorspelde welke scala aan technologie wij nu hadden, zouden ze daar ook geen voorstelling bij kunnen maken.

   Er is zoveel hard bewijs, en veel hiervan is ook terug te vinden in het boek Ufo’s bestaan gewoon, van Dokter ingenieur Coen Vermeeren van de TU Delft.

   Het zou fijn zijn om eerst onderzoek te doen, ipv jouw geïndoctrineerde mening te verkondigen en andere daar belachelijk mee te maken

   1 likes
 5. bij mij liepen ze vaak om me heen. ze lieten zich aansturen door een psychopaat en namen zelf geen enkele persoonlijke verantwoordelijkheid in maatschappelijk/sociale zin. befehl ist befehl zeiden ze

  3 likes
 6. Als ik hem mag geloven zijn die vliegende schotels doods kisten.

  7 likes
  • En dat geloof jij? Deze schotels zijn door Amerika neergehaald. Je maakt mij niet wijs dat aliens honderen lichtjaren zonder probleem kunnen reizen om dan op dat kleine klote planeetje Aarde neer te storten.

   0 likes
 7. ik weet natuurlijk niets van buitenaardse spacecraft, maar zijn ze dan niet uitgerust met een feilloos buitenaards navigatiesysteem??

  5 likes
 8. En niemand kwam op het idee om een keer stiekem een fotootje te nemen? Wat die mensen achter-af allemaal te vertellen hebben.
  Zo heeft ieder mens weleens zijn momentje in het leven; deze oud-militair ook dus.

  6 likes
 9. Helemaal mee eens Freba…Mooi verhaal.
  Maar wéér niks…pfff..zo ken ik er nog een paar..

  4 likes
 10. Het klopt allemaal wat deze man zegt toen er bij mij in de slaapkamer een ufo landen zat deze vol mooie vrouwen mijn vrouw belde gelijk Clifford Stone en vroeg ze om alles snel op te komen halen wat hij toen ook heeft gedaan .

  2 likes
 11. weet je wat nu jammer is van alles waar ze tegenwoordig mondelings mee na buiten komen , we zullen nooit na kunnen gaan of het echt is . Wat we ook denken en willen geloven uiteindelijk is het toch dat wat je met je eigen ogen ziet de enigste waarheid die er is

  2 likes
 12. Ik geloof deze man absoluut,waarom hierover liegen of een onzin verhaal ophangen,hij is trouwens niet de enige en ook niet de eerste met dit soort verhalen.Waarom zou een ufo geen pech kunnen krijgen!?het blijft tenslotte maar een stuk techniek wat er zomaar mee op kan houden net zoals een auto,motor of vliegtuig hier bij ons!
  En wst Ufo”s betreft, ik geloof 100%dat ze bestaan,mijn heidr zoons hebben ze een jaar of 15 jaar geleden s nachts in de duinen bij Schoorl gezien met nog wat andete jongens erbij,ze wisten niet hoe snel ze moesten wegkomen!Kwam dat ding met al zijn lichichten in vol ornaat toch achter ze aan!! Zo was hij er en een tel later hing hij weer een stuk verderop en dit binnen een oogknip!!Ik geloof mijn zonen!!

  2 likes
 13. Binnenkort zullen we lezen dat deze buitenaardse wezens actief met propaganda berichten op het internet aanwezig zijn om de mensheid kwaad aan te doen. Om ons te beschermen tegen de propaganda van deze mannkes zal de overheid moeten ingrijpen.
  De oplossing zal zijn, dat alleen mensen van onze planeet nog vrije toegang tot het internet hebben.

  1 likes
 14. Zien is geloven pee?
  Kun jij co2 of uberhaubt wind zien?
  Nee!
  Dus geloof je het klakkeloos niet? Wat een domme opmerking zeg
  Je bent echt niet de enige humanitaire vorm op aarde en laatstaan ons universum
  Je kunt niet eens een ster zien, hoe ga jij ons universum beoordelen met je 5 zintuigjes waarin je gelooft? Hahhahaha

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Mysterieuze streep van lichtjes aan Nederlandse hemel leidt tot talloze UFO-meldingen

Mysterieuze streep van lichtjes aan Nederlandse hemel leidt tot talloze UFO-meldingen

In de nacht van vrijdag op zaterdag ...

Een 'klapper van een onthulling': Pentagon geeft eíndelijk toe dat het nog steeds onderzoek doet naar UFO's. Dit zijn de reacties

Een ‘klapper van een onthulling’: Pentagon geeft eíndelijk toe dat het nog altijd onderzoek doet naar UFO’s. Dit zijn de reacties

Het Pentagon heeft eindelijk toegegeven dat het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.