Homepagina » Gezondheid » Amerika zegt dat cannabis geen medicijn is, maar heeft wel een patent op cannabis als medicijn
Amerika zegt dat cannabis geen medicijn is, maar heeft wel het patent op medicinale cannabis

Amerika zegt dat cannabis geen medicijn is, maar heeft wel een patent op cannabis als medicijn

De Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA liet onlangs weten dat cannabis geclassificeerd blijft als de zwaarste categorie drugs. De overheid voert een buitengewoon hypocriet drugsbeleid, zo blijkt uit onderstaande video.

In een hele reeks staten is medicinale cannabis legaal of wordt het gebruik ervan gedoogd. In Washington en Colorado is ook recreatief gebruik toegestaan. In Californië wordt het op doktersvoorschrift gebruikt als pijnstiller. Het liberale beleid in sommige staten staat echter haaks op de nog steeds zeer strenge federale wet.

De Amerikaanse overheid classificeert cannabis als de zwaarste categorie drugs. Deze drugs zouden geen genezende eigenschappen hebben en vaak leiden tot misbruik. De DEA claimt dat cannabis gevaarlijk is en geen waarde heeft.

Reden

Er wonen alleen al in Amerika tienduizenden mensen die cannabis gebruiken tegen epilepsie, ziekte van Crohn, kanker en vele andere aandoeningen. Zij gebruiken vooral cannabisolie, waar je niet high van kunt worden.

Hoe kan de DEA blijven volhouden dat cannabis geen medicinale werking heeft als zoveel mensen worden geholpen door cannabisolie? De DEA claimt dat er onvoldoende onderzoek is gedaan, maar daar is een reden voor.

Omdat cannabis in de zwaarste categorie valt, kunnen artsen en universiteiten er geen onderzoek naar doen. Ze zouden zich dan schuldig maken aan een misdrijf. Alleen de Universiteit van Mississippi mag cannabis kweken en verstrekken aan onderzoekers.

Onacceptabel

Ben Swann onthulde als één van de eerste journalisten dat het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid het patent op cannabisolie voor medicinaal gebruik heeft. Het patent, US6630507, is getiteld ‘Cannabinoids as antioxidants and neuroprotectants’ en is verstrekt in oktober 2003.

Het patent geeft het ministerie de exclusieve rechten op het gebruik van cannabinoïden voor de behandeling van neurologische aandoeningen als Alzheimer, Parkinson en beroertes en ziektes die worden veroorzaakt door oxidatieve stress zoals hartziekte, ziekte van Crohn, diabetes en artritis.

Dus terwijl de DEA claimt dat er geen bewijs is voor de medicinale werking van cannabis, heeft de Amerikaanse overheid wel een patent op cannabis als medicijn. Onacceptabel, aldus Swann.

[Truth in Media]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Amerika is een tikkeltje hypocriet.

Cisco
Cisco
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Wat is een Amerika? 😉

Ph
Ph
4 jaren geleden

Overheden zijn ook gevaarlijk en hebben ook geen waarde….gaan we deze dan ook gaan klasseren tot zeer gevaarlijk??

Buddy63
Buddy63
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

Goed idee. Ben gelijk voorstander hiervan.

faith
faith
4 jaren geleden

Overheden dansen naar de pijpen van Het Grote Geld, ons geld overigens, wat zeer slinks achterover gedrukt is. Zullen we dat Grote Geld dan maar verbieden?

exegese
exegese
4 jaren geleden

Er sterven in Nederland ruim 15 000 mensen per jaar aan verkeerde medicatie, voorgeschreven door de reguliere “geneeskundigen”. Volksvijand nummer één, met stip op nummer één wel te verstaan. En dan maar doorzagen op die alternatieve geneesheer in Duitsland die probeerde de totaal uitgemergelde en opgegeven patiënten uit de reguliere “geneeskunde”nog een laatste kans te geven. Waar hebben we het over als er in Nederland 15 000 mensen onnodig overlijden door verkeerde chemische troep, voorgeschreven door zogenaamde deskundigen. Dat is wat telt, dat is wat onvoorstelbaar erg is, dat is wat de voorpagina’s van de kranten moet vullen. Het gigantische gevaar wat je loopt bij je eigen huisarts en specialist. Aan hennep is nog nooit iemand overleden, eventuele “bijwerkingen”gaan met slapen gewoon weer over, het heeft miljoenen mensen genezen of anderszins welgedaan, en toch wordt het onterecht illegaal verklaard waardoor het in handen valt van de zware criminaliteit. Totaal van de zotten is het.

Hendrik
Hendrik
Reactie op  exegese
4 jaren geleden
Captain Biff
Captain Biff
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

De juiste term is: ‘Van de gekke’

Klukkluk (Pipo de clown)

Willie
Willie
Reactie op  Captain Biff
4 jaren geleden

Allebei de juiste term!

Defixiones
Defixiones
4 jaren geleden

Overheden hebben helemaal niets te willen hebben of te patenteren, daar zijn patenten niet voor. Ambtenaren werken in dienst van de burgers. Niet andersom.

exegese
exegese
Reactie op  Defixiones
4 jaren geleden

Ambtenaren werken in dienst van de burgers. Niet andersom.

Dat is wat ze ons inderdaad wijs maken @defixiones, de werkelijkheid is precies het omgekeerde zoals met bijna alles wat de “(r)overheid”ons vertelt. Dit wordt echter steeds lastiger omdat ze met de dag ongeloofwaardiger worden. Dat maakt ze ongerust, zeg maar gerust bang en een kat in het nauw maakt soms rare sprongen.

trackback
Eindtijdsignalen en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
only yoU
only yoU
4 jaren geleden

E

only yoU
only yoU
4 jaren geleden

De Amerikanen hoeven dit niet te bepalen, dat heeft de empirie reeds gedaan?

Waar on Error
Waar on Error
4 jaren geleden

Interessant, die VS is hard opweg een politiestaat als nooit eerder gezien te worden.
Totale wereldhegemonie is het UITGESPROKEN doel.
Patenteren van alles wat leeft op de planeet.

Pers, Politiek, Proffesoren zijn overwegend in het pak genaaid; blij. TTIP bevelen zij aan als goed voor handel, econonie, zelfs onze welvaart. TTIP blijft voor het overgrote deel tot 30 jaar geheim; logisch – want het effent het pad voor het UNtopia, de VN-heilstaat.
‘Lock Step’ van de Rockefeller Foundation legaliseert ‘dokter Mengele praktijken’, dat gaat hard in de richting van gentherapie en de globale DNA-databank.
The Medical Cartel – Too Big to Fail, Too Evil to Expose:
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_industrybigpharma129.htm
http://www.vrijewereld.org/2015/02/20/de-softkill-methode/
‘Lock step’, ‘Universal Health Care’ – Hitlery is geprogrammeerd dit door te rammen:
http://www.prisonplanet.com/rockefeller-study-envisages-future-dictatorship-controlled-by-elite.html

x

Check Also

osterhaus

Bij Ab Osterhaus stond opeens 5,666 miljoen op de rekening. ‘Dit is heel vreemd’

Viroloog Ab Osterhaus, die op de Nederlandse ...

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x