Homepagina » Buitenland » “Iraans-Russische samenwerking maakt Amerikaanse neoconservatieven bang”
"Iraans-Russische samenwerking maakt Amerikaanse neoconservatieven bang"

“Iraans-Russische samenwerking maakt Amerikaanse neoconservatieven bang”

Dinsdag heeft de Russische luchtmacht voor het eerst vanuit Iran luchtaanvallen uitgevoerd op doelwitten van Islamitische Staat (IS) in Syrië. De luchtaanvallen werden uitgevoerd vanaf een vliegbasis bij de Iraanse stad Hamadan.

Iran bevestigde de samenwerking met de Russen. “De Iraans-Russische samenwerking in de strijd tegen het terrorisme is een strategische en we delen onze faciliteiten,” aldus het hoofd van de Nationale Veiligheidsraad van Iran.

Vorige week maakte het Russische ministerie van Defensie bekend dat militaire posities van IS bij Raqqa waren aangevallen. Volgens Moskou werden toen onder andere een grote wapenopslagplaats, een trainingscentrum en een fabriek vernietigd. Deze laatste werd gebruikt om chemische wapens te maken. “De terroristen leden zware verliezen,” aldus Rusland. “Een groot aantal militairen werd gedood.”

Direct gevolg

Analist Mark Sleboda prijst de samenwerking tussen beide landen. “De Amerikaanse neoconservatieven zijn bang geworden en beginnen te schuimbekken,” zei hij.

De samenwerking is volgens hem een direct gevolg van het Amerikaanse en Saoedische beleid in de regio, dat puur gericht is op regimeverandering. “Eerst in Irak, toen in Libië en nu in Syrië en Jemen,” zei hij.

Stabiliteit herstellen

De samenwerking zal volgens Sleboda de stabiliteit in het Midden-Oosten herstellen, nadat de VS er chaos had gecreëerd. Hij voegde toe dat de Russische luchtcampagne tegen IS-terroristen tot nu toe veel ‘effectiever’ en ‘intensiever’ is dan de Amerikaanse.

“Rusland houdt zich aan de resoluties van de VN-Veiligheidsraad, terwijl de VS op illegale wijze terroristen traint en bewapent met Amerikaans belastinggeld en een soevereine staat aanvalt door middel van een proxy-oorlog,” zei hij.

In onderstaand filmpje ziet je Russische Tu-22’s en Tu-95’s in actie boven Syrie:

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • math schreef:

  /Europa is het grootste en vruchtbaarste continent op aarde. Mega grondstoffen en 60% van het totale zoetwater onder beheer en controle. Er staan ongeveer 250 kerncentrales in Europa, bij een eventuele kernoorlog zal de “Elite” hun eigen huis in brand steken. En de gehele zal wereld zal nucleair vergiftigd worden. Niemand weet precies de halverderingswaarde van Nucleaire straling. De een zegt 1000 jaar en de ander zegt miljoenen jaren. Ze hebben letterlijk het doosje van Pandora geopend en krijgen het dekseltje er niet meer erop . Een antie-tank raket op een kerncentale en je heb de popppen aan het dansen. En de placebo jodiumtabletten helpen dan ook niet meer. En zo als Frand Halsema zong;”Vluchten kan nket meer”.
  En als U me niet gelooft, dan kunt U zich de informeren vragen stellen aan Dhr. Dietrich Samson van de P.v.d.a. die is namelijk een afgestudeerde atoomfysicus en die legt U dat haarfijn uit, En ik heb tijdens een vakantie op een Grieks eiland (1998) een gesprek gehad met een Griekse “bekeerde”atoomfysicus,die zijn studie in Duitsland heeft gehad.. Die heeft mij dat uitgelegd. En hoe de clan- dynastie werkt op z’n eiland.

  5 likes
  • an argie schreef:

   Deze elite heeft een broertje dood aan Christenen!
   Kijk maar naar de geschiedenis. W.O.I, W.O.II, Lenin, Trotski, Stalin; ALLEN zijn gefinancierd en veroorzaakt door dezelfde talmoedische, satanische machten die vanuit de schaduwen opereren om zoveel mogelijk christenen uit de wereld te helpen.
   Dezelfde machten financieren tegenwoordig het culturele marxisme en de de grootste massa immigratie in de geschiedenis van de mensheid. Om de demografische doodsteek te geven aan de Christelijk blanke wereldbevolking.

   Het meest duidelijke voorbeeld is D-Day (6 juni, 1944, om 06:00 ‘s ochtends) – Er is geen duidelijker satanisch signaal, helemaal wanneer je de codenaam weet. Operatie Overlord!

   “If the British soldiers on the beaches of Normandy in 1944 could look forward to the end of the century and see what England has become, they would not have bothered to advance another 40 yards up the beach.”

   http://www.tomatobubble.com/d_day_normandy_invasion.html
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/06/cultureel-marxisme-en-politieke-correctheid/

   11 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Jij denkt serieus dat 666 ermee te maken heeft, en niet eb en vloed bij landingen op het strand? Uur U bij D-Day stond trouwens op 06:30 en niet eens op 06:00, en dat gold voor Utah en Omaha beach. Gold, Juno en Sword waren rond een uur later…

    Maar goed, een link geven naar een website die aangeeft dat de bezettende Duitsers zich als beschaafde bezetters gedroegen zegt al genoeg. Nooit met mensen gesproken zeker die WWII hebben meegemaakt. En er zal bijna geen enkele geallieerde soldaat teleurgesteld zijn in het naoorlogse leven. Jij spreekt niet namens hen, dus dat zijn alleen jouw woorden, misselijkmakend moet ik zeggen…

    1 likes
    • an argie schreef:

     Ach rob,

     n jouw ogen ben ik een waarschijnlijk een racist, een fascist, een antisemiet, misschien wel een neonazi!

     Heb je je ooit verdiept in de oorsprong van deze woorden en WIE deze woorden hebben bedacht?
     Heb je je ooit afgevraagd WAAROM Duitsland geen zware bommenwerpers had?
     Heb je je ooit afgevraagd WAAROM iemand een tweefrontenoorlog zou beginnen?
     Heb je ooit gehoord van operatie Groza?
     Heb je je ooit afgevraagd WAAROM je totaal geen kritiek mag leveren op één bepaalde gebeurtenis, als enige in de geschiedenis van de mensheid, waar zelfs wetgeving voor nodig is om iedereen die dit doet achter de tralies te zetten?
     Heb je je ooit verdiept in artikel 19 en artikel 26 van de Neurenbergse tribunalen?
     Heb je ooit gehoord van Rhine-meadow camps?
     Heb je ooit gehoord van operation keelhaul?
     Heb je je ooit afgevraagd WAAROM hiroshima en nagasaki als doelwit zijn uitgekozen?
     Heb je je ooit verdiept in de patenten omtrent de atoombom?
     Heb je ooit gehoord van het andere woord voor carpet bombing? Vraag de mensen in Hamburg, Dresden en al die andere Duitse steden maar eens.
     Heb je je ooit afgevraagd HOE de tyfus epidemie in de oorlog ontstond?
     Heb je je ooit afgevraagd waarom Duitsland GEEN biologische oorlogsvoering deed, terwijl de V1 en met name de V2 zijn tijd ver vooruit was, om nog maar niet te spreken over de VRIL en de Haunebu projecten?
     Heb je je ooit afgevraagd HOE het kan dat meet dan 3,5 miljoen mensen in 1965 aanspraak maakten op de “wiedergutmachungs” regeling?
     Heb je je ooit afgevraagd WAAROM generaal PAtton onder verdachte omstandigheden is overleden?
     Heb je je ooit verdiept in Polen tijdens het interbellum?
     Heb je je ooit verdiept in W.O.I, de Balfour declaratie en HOE de V.S erbij werd betrokken?
     Heb je je ooit afgevraagd WIE de drijvende krachten waren in al die communistische revoluties van 1917 t/m 1936? Niet alleen in Rusland, maar in héél Europa!
     Heb je ooit gehoord van Benjamin Freedman, David Cole, Theodor Morell, of één van de andere 150.000 joden die in de Wehrmacht dienden?
     Heb je je ooit afgevraagd WIE als eerste een oorlogsverklaring deed? – Kleine tip: dit was vóór 1939….

     Heb je je ooit verdiept in dit soort zaken?

     Een wjs man zei ooit: Geschiedenis is niets anders dan een stel leugens waar de overwinnaars het mee eens zijn geworden. De daadwerkelijke geschiedenis is vaak veel genuanceerder, of misschien wel compleet anders dan dat in onze geschiedenisboeken beschreven staat…

     Ik kan je wel zeggen dat je dingen dan uit een totaal andere invalshoek gaat bekijken.

     en wat betreft dat Duivelse getal? Heb je “uberhaubt wel gekeken naar de 82e en 101e luchtlandingsdivisies?

     The US 82nd and 101st Airborne Divisions were assigned to objectives west of Utah Beach, where …. the emplacement had to be destroyed by 06:00 to prevent it firing on the invasion fleet and the troops arriving on Sword Beach.

     1 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Wat betreft je laatste alinea haal je e.e.a. door elkaar.
      Het 82ste en 101ste begonnen aan hun landingen in het binnenland bij Utah om even voor 01:00 ‘s nachts, en niet om 06:00.
      De invasie begon dus feitelijk al om even voor 01:00.
      Er is dus ook geen link tussen het 82ste, het 101ste, the emplacement en Sword, simpelweg omdat de 82ste en het 101ste helemaal in het westen bij Utah landen, en Sword helemaal in het oostelijke deel van het landingsgebied ligt, op zo’n 75-80 km afstand.
      Jij bedoelt dus waarschijnlijk Pointe du Hoc, die wél indirect met de 82ste en het 101ste te maken hadden, omdat hier kanonnen waren die zowel Utah (westelijk) als Omaha (oostelijk) konden bereiken. Het uitschakelen van die kanonnen op Pointe du Hoc was echter de taak van het 2de VS commando groep, niet van het 82ste en 101ste en die moest uiteraard klaar zijn met die taak (06:00) zodat de landingen op Utah en Omaha (06:30) door konden gaan.
      Je link van 06:00 als onderdeel van 666 is dus compleet uit de duim gezogen…

      0 likes
   • Barzoom schreef:

    Intussen uit kunnen vinden hoe makkelijk het is een alternatieve nickname te gebruiken, en hoe het nog gemakkelijker is de duim omhoog te manipuleren. Nu begrijp ik ook waarom sommige totaal onlogische en fantasie verhalen zo’n hoge waardering krijgen.

    0 likes
 • exegese schreef:

  Rusland gaat een leidende rol spelen op het wereldtoneel van de toekomst. Poetin is een schaker die meerdere zetten vooruit kan denken en is iedereen te slim af op de meest cruciale momenten en blijft eerlijkheid en integriteit desondanks steeds trouw. Steeds wordt door de westerse m.s.m. een heel ander beeld geschetst en steeds blijkt dat niet te kloppen. Steeds komt de waarheid meer boven water en steeds krijgt de cabal het benauwder. Hun einde is al ingeluid, de rest is een kwestie van tijd en geduld. We staan op de drempel van een heel nieuw tijdperk en zij die niet meer vatbaar zijn voor de misleidingen van de archontische matrix van de verdorven elite zal er met volle teugen van kunnen gaan genieten. De rest gaat roemloos ten onder met het gespuis waar ze zo rotsvast in geloofden.

  15 likes
 • helder schreef:

  als, als dit uit de hand gaat lopen zal het waarschijnlijk zeer snel, onverwacht en explosief zijn want Uranes staat in teken Ram. Als..

  3 likes
  • Elise49 schreef:

   Iran is een van de weinige landen, die nog geen centrale bank(NWO) heeft. En die leiders moeten dus weg.(niet voor mij) Vraag is dus: speelt Rusland geen dubbelspel? Ik vertrouw geen een leider. Het geldsysteem zit wereldwijd en is zo goed als failliet. Er moet dus iets nieuws komen. Technologie/stroom speelt daarbij een rol. Als de stroom uitvalt valt er van alles stil. Dit is een cruciaal moment. Er kan dan van alles gebeuren.(onlangs is het goedgekeurd dat een stroom hacking van een land/persoon als oorlogsverklaring gezien mag worden) Totale wereld chaos onder mensen. Daarnaast landenoorlog om gebieden/klimaat oorlog etc. Zoals ik al eerder zei: Het is op alle vlakken, uitstel van executie. Bewustwording is goed, maar de gevolgen zijn ernstig/heftiger.
   Kijk even naar de Britse pond. Door Brexit al de helft van de waarde verloren. Gewone man daar wordt hier de dupe van. Goederen enz. zullen daar gaan stijgen. Kijk naar Venezuela. Is heftig. Bepaalde elite/beurzen zijn de baas. Dus een exit is geen oplossing en een chipje die alles regelt ook niet. We staan schaakmat zonder uitgang van vrijheid.

   3 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Heeeeeeeeerlijk nieuws dit. Twee prachtige landen die samenwerken. Ik heb toevallig net drank gehaald. Hier ga ik op drinken. Goed weekend allemaal.

  12 likes
 • Jaya schreef:

  Alle oorlogen zijn krankzinnig.

  8 likes
 • Bataaf schreef:

  Iran is de grote winnaar in deze.Irak is nu in hun handen.
  Hezbollah op de grond in Syrie en als het conflict daar eindelijk stopt claims op ook dat land.
  Rusland brandt haar vingers aan dit alles.Nu is het eens niet NATO dat om wat voor reden dan ook lange tijd daar zonen en dochters opoffert voor andermans belangen.Rusland is kandidaat nr. 1 om die taak te vervullen.Ellende links om of rechtsom.NATO is enorm verzwakt en niet in staat om te doen wat zij al decennia doet en dit weet men maar al te goed.Eens zal men ook hier in europa met dit geweld te maken krijgen.Gebrek aan homogeniteit en eenheidsdenken wordt haar ondergang.Feitelijk is dit al zo.Het westen is de clown van de wereld die haar eigen belangen wegcijfert voor anderen.We zijn nog niet geschoten maar onze huiden zijn al verkocht.Het volk wat wij nu kennen als west europeanen zijn al duizenden jaren aartsvijand nummer een.Van hot naar her gelopen omdat zij uit hun eigen land(en) zijn verdreven en ook nu weer zal dit gebeuren.En zo zullen de verloren 10 stammen van Israel opnieuw een nieuw thuis moeten vinden.

  4 likes
  • an argie schreef:

   Hey Bataaf,

   Wat een B.S. zit jij te verkondigen zeg. Ooit van bronvermelding gehoordm of zit jij alles, net als die talmoedische satanisten uit een heeeeeeeeeeeeeeeeele dikke duim te zuigen?

   De NATO is opgericht voor de “bescherming” van Europa tegen het talmoedische communisme/ bolsjewisme. Op DIT moment opereren zij overal ter wereld BEHALVE TER BESCHERMING VAN EUROPA! Sterker nog: Zij brengen “vluchtelingen” juist náár Europa!

   Het Rusland van tegenwoordig is TOTAAL anders dan de talmoedische bolsjewieken, die bijna 50.000 kerken hebben vernietigd. Putin heeft het bancaire systeem van de Rothschilds de rug toegekeerd en de Russische christelijk orthodoxe kerk in volledige eer hersteld. Dáárom wordt Rusland volkomen gedemoniseerd. Zij dienen niet langer de agenda van de satanische psychopaten.

   Rusland heeft verdragen met Syrië en Iran. Dit heeft niet zozeer met religie te maken, maar SYRIE EN IRAN HEBBEN, als zo ongeveer laatste overgebleven landen, EVENEENS GEEN ROTHSCHILD “STAATSBANK!”

   Ik denk dat je je eens moet gaan verdiepen in de geschiedenis van de geldcreatie, om te begrijpen dat dit de oorzaak is van alle ellende in de wereld. IEDEREEN die hier de afgelopen eeuwen tegenin is gegaan is VOL-LE-DIG met de grond gelijk gemaakt. Hetzij met een volledige natie, hetzij met een volledige familie.

   Dit zijn de achtergronden….
   http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

   https://www.youtube.com/watch?v=UrJGlXEs8nI

   Misschien dat je a.g.v. voortschrijdend inzicht ophoudt met het verkondigen van deze B.S.

   3 likes
   • Bataaf schreef:

    Begrijpend lezen dan snap je dat ik niets vertel dat niet waar is.Ik volg het Syrisch conflict al heel lang.En als jij dat ook doet snap je dat wat ik schreef gewoon klopt.
    Dus waarom bronnen als ik over actuele zaken schrijf die je zelf kan vaststellen.Wat is jouw probleem eigenlijk?B.S.?Check het zelf maar.En over europa.Kijk ‘s om je heen dan weet je dat wat ik schrijf wederom niet uit een dikke duim komt.Sterker nog ik bevestig wat jij schrijft aangaande massa immigratie.(begrijpend lezen)Het is analyse , niks anders.Ik heb het niet over geld en banken maar over ‘simpele’ geo politieke gebeurtenissen nu en in de nabije toekomst en een smurf kan dat nog bedenken.Ik heb het niet over Khazaren en Rothschilds.Compleet andere discussie.Dus waar jij over schrijft is een andere kwestie die indirect verband houdt met wat ik schreef maar bullshit is het allerminst.Als je punten en duimpjes wil scoren moet je wellicht gaan sporten waar duidelijk een winnaar en verliezer is aan te wijzen.Je gaat veel te kort door de bocht zonder goed te lezen wat ik schreef.Het enige waar je vraagtekens bij kunt zetten en kunt zeggen, kom met bronmateriaal is mijn laatste alinea.Dus je relaas is compleet buiten proporties en tevens niet in dezelfde context.Je frustratie siert je niet.
    Maar om je tegemoet te komen.Leg uit wat EXACT bullsh*t is los van mijn laatste alinea en ik zal je wat bronnen geven.

    1 likes
   • Jer schreef:

    Van mij krijg je vele dikke duimen omhoog.

    0 likes
 • frans schreef:

  Exit nog steeds erg zinvol.
  Natuurlijk op het scherp van de snede vallen de meeste slachtoffers.
  in GR. Br. wordt een smerig spel gespeeld. Maar het volk voelt zich weer vrij en souverein!
  Ze is weggekomen onder de dictatuur van Brussel. Een dictatuur die uit is op totalitaire macht. En aansluiting wil met de NWO.
  Daarom laten ze ook rustig Erdogan doorgaan met zijn totalitaire macht en onvrijheid in Turkije.
  DE centrale bank in brussel heeft nu ook de 1800 miljard pensioengelden van ons in zijn macht.
  Afkalving van rechten, .
  MAAR HET GAAT NIET DOOR WAT BRUSSEL WIL< ZE SCHIJTEN NU AL IN HUN …….. Er komt en vrij Europa.!!

  8 likes
 • Gezinusk schreef:

  Zodra Rusland zich er mee bemoeide zong Amerika altijd een toontje lager omdat ze weten dat er niks meer overeind blijft staan als de pleuris uitbreekt. Amerika zocht daarom altijd de zwakste landen uit. Landen die aan de andere kant van de aardbol liggen. Landen waar ze helemaal niks te zoeken hadden en lokten conflicten uit om controle over de grondstoffen te krijgen.

  6 likes
 • Vrijdenker schreef:

  De vijand van mijn vijand is mijn vriend …

  6 likes
 • Openjeogenietjemond schreef:

  Is dit allemaal gemaakt om je medemens te killen? Hier is er wel geld voor en voor stervende kinderen niet?
  Hoop dan dat diegene die de bommen laat vallen op de kop van zijn of haar moeder is terecht gekomen!
  Punt

  2 likes
 • x

  Check Also

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  >