Buitenland

Wanhopige arts: In week tijd ‘3 kinderen gestorven door mondkapjes’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse arts Bodo Schiffmann heeft uit eerste hand vernomen dat er in Duitsland in een week tijd 3 kinderen zijn gestorven als gevolg van het gebruik van mondkapjes. “Kinderen sterven. Ik ben geen complottheoreticus of covidioot. Kinderen sterven omdat ze mondkapjes dragen tegen een ziekte die niet bestaat,” zegt hij in onderstaand filmpje in tranen.

Tegen ouders en leraren zegt hij: “Ga de straat op.” Hij wijst erop dat mensen die de mondkapjes opdoen uiteindelijk verantwoordelijk zijn, niet de politici die de regels bepalen. “Wees toch niet bang.”

“Wat moet er nog gebeuren? Drie kinderen in een week tijd, is het nog niet genoeg?” De kno-arts verwacht dat zijn kanaal spoedig verwijderd wordt ‘en daarom is het jullie plicht om dit op jullie kanalen te plaatsen’. Waarvan akte.

Het is afgelopen!

Op een deel van de Duitse scholen zijn mondkapjes verplicht. In Nederland krijgen middelbare scholieren en hun docenten vanaf maandag ‘het dringende advies’ mondkapjes te dragen in de gang en tijdens pauzes. Ook tijdens praktijklessen op het vmbo en praktijkscholen, waarbij afstand houden niet lukt, worden mondkapjes aangeraden.

“Het is afgelopen! Klaar uit! Weg met die mondmaskers,” reageert Criticaster1960:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
willem
willem
1 jaar geleden

welke kinderen? beetje gek om te zeggen dat er kinderen zijn gestorven om vervolgens geen verdere verklaring te geven.. klinkt als een dikke duim verhaal

rop
rop
1 jaar geleden

Ze zijn niet gestorven ,maar vermoord, door de regels MONDKAPJES.

August Piccard
August Piccard
1 jaar geleden

inderdaad, men mag zoveel regels als ze willen bedenken en (proberen te) verplichten. Het is nog altijd ieders eigen keuze/verantwoordelijkheid om die wel of niet uit te voeren. Dus, doe simpelweg niet mee met hun spel!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Door middel van burgerlijke ongehoorzaamheid, verjoeg Mahatma Ghandi de Engelse bezetter uit India in 1948!
Burgerlijke ongehoorzaamheid is onze wapen!! MONDKAPJES? WEG ERMEE! Denk aan je gezondheid !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x