Mens en Dier

Doutzen Kroes, de eerste internationale ster die vraagtekens zet bij de motieven van onze regering

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gelijkgeschakelde media dachten dat ze hun zaakjes goed voor elkaar hadden. Onwelgevallige geluiden de kop indrukken. Kritische artsen en deskundigen niet uitnodigen in talkshows. En toen was daar opeens topmodel Doutzen Kroes die haar miljoenen volgers op Instagram een aantal kritische coronavragen voorlegde.

“Willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het versterken van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Met ‘ze’ doelde ze op de media, de farmaceutische industrie, overheden en multinationals. “Is het gemakkelijker om een door angst gedreven samenleving te beheersen? Willen ze het beste voor ons?”

Daar is heel veel moed voor nodig

Omdat het bericht veel losmaakte, moesten de media er wel over schrijven. Kroes werd verguisd, op belerende toon toegesproken, door het slijk gehaald. Hoe durfde ze het om zulke vragen te stellen? Online magazine Mannenzaken is juist blij met het bericht van Doutzen. “Je bent de eerste internationale ster die publiekelijk vraagtekens zet bij de motieven van regeringen in deze donkere tijden. En daar is heel veel moed voor nodig,” schrijft Mick Boskamp.

“Wat ik zo hoop, is dat je sterk en krachtig genoeg bent om je door dit soort stukken in de ‘vrije pers’ niet af te laten remmen in je eerlijkheid en dat je je hart zult blijven volgen. Want je voelt dat er represailles zullen volgen als je in deze tijden anders denkt.”

Boskamp fileert een artikel over Doutzen dat in het AD verscheen, getiteld ‘Doutzen komt met coronacomplot’. “Je komt helemaal niet met een coronacomplot. Je stelt alleen maar een heleboel vragen.”

Eng en smerig

“Het artikel in het AD is heel erg eng. En het wordt ook heel erg smerig.” De krant wist namelijk te melden dat haar zus Rens Kroes eerder opzien baarde door haar volgers te adviseren om klei te drinken omdat dat gezond zou zijn. Wetenschappers raadden dit vervolgens af. Boskamp: “Wat hier wordt gesuggereerd, is dat je zuster niet helemaal fris in haar bovenkamer is en dat gekte in de familie Kroes moet zitten. Hoe eng en smerig is dat?”

Ook Formule 1-coureur Lewis Hamilton plaatste een kritisch coronabericht op Instagram. Het ging om een bericht waarin een interview met miljardair Bill Gates werd gedeeld, met als begeleidende tekst: “Ik weet nog wanneer ik mijn eerste leugen vertelde.”

Hamilton, die maar liefst 18 miljoen volgers heeft op Instagram, hield zijn rug niet recht toen er negatieve reacties kwamen op het bericht. Hij verwijderde het en bood zijn excuses aan. Hij zei dat hij de zin die erbij stond niet had gezien en dat hij juist enorm veel respect heeft voor het werk dat Bill Gates doet.

[Mannenzaken]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Die notificatie werkt uitstekend by the way. Maar Doutze deed het goed, de laffe omgekochte staatsmedia (wat ze allemaal zijn) halen de meest gore streken uit en voor wat? Ook de lieden die dat doen zijn onderhevig aan wat is en komt.

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Doutzen Kroes:
Je bent een top vrouw!!!!

Medusa
Medusa
3 jaren geleden

Er is indd. Veel moed voor nodig, hou vol doutzen je zult van alle kanten belaagd worden nu, dus zorg goed voor je eigen gezondheid en veiligheid! Mensen zijn vergeten waarom president kennedy vermoord is, en zijn toespraak over het complot kan ik moeilijk meer vinden op het net…..het was in 1963 de C.I.A zelf, nadat ze hem vermoord hebben, die de term complottheorie heeft bedacht en in de brainwash heeft meegenomen…net zoals de term antivaxers. Verdeel en heers nietwaar?

georg.
georg.
3 jaren geleden

Top meid

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x