Homepagina » Mens en Dier » Doutzen Kroes, de eerste internationale ster die vraagtekens zet bij de motieven van onze regering
doutzen
Foto: GabboT CC BY-SA 2.0

Doutzen Kroes, de eerste internationale ster die vraagtekens zet bij de motieven van onze regering

De gelijkgeschakelde media dachten dat ze hun zaakjes goed voor elkaar hadden. Onwelgevallige geluiden de kop indrukken. Kritische artsen en deskundigen niet uitnodigen in talkshows. En toen was daar opeens topmodel Doutzen Kroes die haar miljoenen volgers op Instagram een aantal kritische coronavragen voorlegde.

“Willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het versterken van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?”

Met ‘ze’ doelde ze op de media, de farmaceutische industrie, overheden en multinationals. “Is het gemakkelijker om een door angst gedreven samenleving te beheersen? Willen ze het beste voor ons?”

Daar is heel veel moed voor nodig

Omdat het bericht veel losmaakte, moesten de media er wel over schrijven. Kroes werd verguisd, op belerende toon toegesproken, door het slijk gehaald. Hoe durfde ze het om zulke vragen te stellen? Online magazine Mannenzaken is juist blij met het bericht van Doutzen. “Je bent de eerste internationale ster die publiekelijk vraagtekens zet bij de motieven van regeringen in deze donkere tijden. En daar is heel veel moed voor nodig,” schrijft Mick Boskamp.

“Wat ik zo hoop, is dat je sterk en krachtig genoeg bent om je door dit soort stukken in de ‘vrije pers’ niet af te laten remmen in je eerlijkheid en dat je je hart zult blijven volgen. Want je voelt dat er represailles zullen volgen als je in deze tijden anders denkt.”

Boskamp fileert een artikel over Doutzen dat in het AD verscheen, getiteld ‘Doutzen komt met coronacomplot’. “Je komt helemaal niet met een coronacomplot. Je stelt alleen maar een heleboel vragen.”

Eng en smerig

“Het artikel in het AD is heel erg eng. En het wordt ook heel erg smerig.” De krant wist namelijk te melden dat haar zus Rens Kroes eerder opzien baarde door haar volgers te adviseren om klei te drinken omdat dat gezond zou zijn. Wetenschappers raadden dit vervolgens af. Boskamp: “Wat hier wordt gesuggereerd, is dat je zuster niet helemaal fris in haar bovenkamer is en dat gekte in de familie Kroes moet zitten. Hoe eng en smerig is dat?”

Ook Formule 1-coureur Lewis Hamilton plaatste een kritisch coronabericht op Instagram. Het ging om een bericht waarin een interview met miljardair Bill Gates werd gedeeld, met als begeleidende tekst: “Ik weet nog wanneer ik mijn eerste leugen vertelde.”

Hamilton, die maar liefst 18 miljoen volgers heeft op Instagram, hield zijn rug niet recht toen er negatieve reacties kwamen op het bericht. Hij verwijderde het en bood zijn excuses aan. Hij zei dat hij de zin die erbij stond niet had gezien en dat hij juist enorm veel respect heeft voor het werk dat Bill Gates doet.

[Mannenzaken]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  Die notificatie werkt uitstekend by the way. Maar Doutze deed het goed, de laffe omgekochte staatsmedia (wat ze allemaal zijn) halen de meest gore streken uit en voor wat? Ook de lieden die dat doen zijn onderhevig aan wat is en komt.

  0 likes
 • Petrus schreef:

  Doutzen Kroes:
  Je bent een top vrouw!!!!

  0 likes
 • Medusa schreef:

  Er is indd. Veel moed voor nodig, hou vol doutzen je zult van alle kanten belaagd worden nu, dus zorg goed voor je eigen gezondheid en veiligheid! Mensen zijn vergeten waarom president kennedy vermoord is, en zijn toespraak over het complot kan ik moeilijk meer vinden op het net…..het was in 1963 de C.I.A zelf, nadat ze hem vermoord hebben, die de term complottheorie heeft bedacht en in de brainwash heeft meegenomen…net zoals de term antivaxers. Verdeel en heers nietwaar?

  0 likes
  • Rob schreef:

   Inderdaad, ze zal de hele Zombie Apocalyps van het macht systeem over zich heen krijgen. Het is bijna voelbaar hoe angstig ze reageren op een bericht als dat van Doutzen. Ze zitten er meteen met de hele meute bovenop met elke keer dezelfde drogreden: complot theorie. Dat is de enige term die ze bij elke kritische vraag of gedachte gebruiken. Daardoor is het al duidelijk dat het niets anders is dan bescherming van de agenda van de NWO. Maar dachten al die types dat ze zelf geen slaaf van de NWO zullen worden? Als het zover zou komen dat het een volledig technologisch systeem wordt dat alles en iedereen onder controle houdt dan zijn al de journalisten, politie agenten enz, enz straks ook een keer overbodig. Die worden ook gewoon gedumpt en gecontroleerd door het systeem. Ole Dammegård heeft in een video al de militairen en de politie opgeroepen maar dat geldt uiteraard ook voor de nep nieuw kanalen.
   https://wakkeremensen.blogspot.com/2020/07/info-blog-event-nl-ole-dammegard-oproep.html

   0 likes
 • georg. schreef:

  Top meid

  0 likes
 • Sjef Smeets, Boxmeer schreef:

  Beste Doutze, ik ken je niet maar weet dat je blijkbaar te eerlijk bent voor de wereld. Laat je niet gek maken door de aanvallen van betweters. Blijf wie je bent.

  0 likes
 • Willem schreef:

  Nu ik al maanden de roddels hoor hoe ziekcorrupt Hollywood is en er toch in mijn bovenkamer iets begon te jeuken om eens aan te kaarten hoe het met de Nederlandse toppers is , na Lange frans , Brian Roy nu ook onze Doutzen Kroes waarvan ik juist dacht dat die d,r huid wel duur verkocht zou hebben …….

  Je bent een topper en erg dapper omdat je 1 van de eersten bent die er tegen ingaat , dan weet je dat ze achter je aan gaan …..

  0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel.

  0 likes
 • Raphael schreef:

  De vragen die Doutzen stelt, zou iedere verstandige en integere persoon (of instantie) moeten stellen.
  Wie daarop negatief reageert toont het ware kwaadwillende (of zeer onnozele) gezicht.

  0 likes
 • John Doe schreef:

  Doutsen een persoon met gezond verstand, petje af voor deze dame.

  En die Hamilton is een klamme sell-out – loopt met BLM shirtje rond en is gewoon een lafbak (die al heel wat jaren 30/40 miljoen p/jaar) binnen harkt.
  En dan nog durft te praten over racisme en op ze knietjes gaat, laat me niet lachen.

  Keek graag naar F1 sinds de tijd van Jos, maar nu ik die monteurs en coureurs met face-masks zie, kijk ik geen minuut meer.
  Racen zonder publiek – Zandvoort afgelast na zoveel hard werk om het af te krijgen, het is echt een trieste vertoning.

  0 likes
 • John schreef:

  Hier las ik ook wat andere reacties, bij het vorige artikel

  0 likes
 • Raphael schreef:

  Om volledig te zijn: tussen (zelf) kwaadwillend en onnozel zijn kan, vooral bij journalisten, ook morele dwang, omkoping, chantage of bedreiging een rol spelen bij het (moeten of willen) publiceren van “vuile” artikelen of berichten.

  0 likes
 • sterntaler schreef:

  Rare wetenschappers. Klei heeft veel goede eigenschappen, je moet wel weten wat voor soort klei. Het is groene klei poeder die je moet kopen. Heb het zelf ook. Lees hier
  https://www.dekruidenwereld.be/groene-klei-poeder

  0 likes
 • salvar schreef:

  wie zei dat blondjes dom zijn?
  petje af , hou vol.

  0 likes
 • AlbertV schreef:

  Het blijkt een hoernalistieke norm te zijn geworden om kritische mensen persoonlijk aan te vallen en zo weinig mogelijk in te gaan op wat zij beweren. In een artikel in de Volkskrant over Willem Engel werd zijn vader erbij gehaald die het niet zo nauw nam met wetten en regels. Wat heeft dat, verd*mme, te maken met wat Willem Engel ons wil vertellen?
  De termen complot, complotdenker en complottheorie moeten ook in het artikel vermeld worden en zonodig antisemiet en/of Holocaustontkenner om de persoon waarover het gaat zoveel mogelijk schade toe te brengen.
  Je moet je als serieuze journalist toch ongelofelijk k*t voelen om dit soort schaamteloos, hoernalistiek knoeiwerk aan de lezers voor te leggen. Trouwens ook minachting voor de intelligentie van die lezers.
  Heeft u nog een abonnement op een krant? Per omgaande opzeggen!

  0 likes
 • GEEN Schaap schreef:

  Goede gezonde voeding is duur. Junkfood is goedkoop. De overheid wil geen gezonde mensen in een land waar het merendeel chronisch ziek is, en ze willen zeker geen tegengeluiden horen.

  In mijn stadje houdt bijna niemand zich aan die 1,5 meter en muilkorfjes, en raad eens, er zijn nu 9 besmettingen op 25.000 inwoners. Niemand is er ernstig ziek van geworden, laat staan dat er iemand overleden is door cojones.

  0 likes
 • Rene schreef:

  Mensen doe niet zo naïef, zoals bijna iedereen preekt Doutzen voor eigen parochie: haar eega is DJ en mist veel inkomsten. Daarom zijn ze gebaat bij een andere aanpak

  0 likes
 • Margriet van Den bosch schreef:

  Goedzo doutzen je stelt vragen en wijst op gop goede voeding en leefstijl.

  Wel nodig dikke mensen hebben risico. Hartkwalen diabetici.

  97 procent geneest.

  De rest oud of dik en helaas ook soms jong.

  Zou graag cijfers willen zien van mensen met kanker die het laatste kwartaal niet werden de behandel wegenscorona.

  Verder zijn de maatregelen lachwekkend.

  Omdat het virus blijft of muteert.

  En er anderen komen.

  Het leven is risico en niet maakbaar

  0 likes
 • GeVanK schreef:

  99% van de celebs en sterren hebben hun ziel verkocht aan de duivel, zij is de 1% die het niet heeft gedaan.

  0 likes
 • Wim Q schreef:

  Zoooo trots op jou meisie,
  Laat je door niets en niemand van de wijs brengen of iets door je strootje duwen waar jij niet achter staat, gewoon je eigen gezonde verstand blijven gebruiken en vooral je eigen mening en inzicht blijven verkondigen.
  Ben zo blij met jou en zo zouden er meer moeten zijn, hoop zo van harte dat bekende en prominente nederlanders de koppe bij elkaar steken en dingen die niet kloppen aan de kaak stellen en hun vooral niet laten intimideren door diegene die baat hebben van al die leugen die ze ons wijs willen maken.
  Ik kom uit een ander milieutje maar als jij een body guard nodig heb, schroom niet

  Gr wim

  0 likes
 • Otto schreef:

  Ik drink ook elke dag klei. Lekker en gezond!

  0 likes
 • nou en! schreef:

  haha…… het mediacircus dondert in elkaar en doutzen kroes helpt daarbij,dank daarvoor!

  0 likes
 • Arnold schreef:

  Journalist Marco van Kampen (Dagblad De Limburger) schreef een sarcastisch stukje in zijn column van maandag 27 juli j.l. getiteld: Nobelprijzen o.a. Nobelprijs voor Scheikunde 2021: prof. dr. Doutzen Kroes. Deed urenlang research naar het menselijk immuunsysteem en ontdekte een unieke moleculaire verbinding van groenten en fruit die de weerstand verhoogt. Haar proefschrift kreeg een dikke tien van haar volgers op Instagram. Zo neemt de journalist, overtuigd van zijn eigen professionaliteit, ook Kanye West, Wappie9876543, Gers Pardoel, Lange en Jay “Tisjeboyjay” Francis in de maling. Ik vind het maar groot knoeiwerk van genoemde journalist die mijns inziens tot het soort behoort dat schaamteloos met termen als complotdenkers en aluhoedjes strooit zonder zich eerst in de betreffende onderwerpen grondig te verdiepen.

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Doutzen was, is en blijft een evenwichtig en leuk mens en ook nog eens bloedmooi !

  0 likes
 • Frans schreef:

  Het artikel in het AD is heel erg eng. En het wordt ook heel erg smerig.” De krant wist namelijk te melden dat haar zus Rens Kroes eerder opzien baarde door haar volgers te adviseren om klei te drinken omdat dat gezond zou zijn. Wetenschappers raadden dit vervolgens af. Boskamp: “Wat hier wordt gesuggereerd, is dat je zuster niet helemaal fris in haar bovenkamer is en dat gekte in de familie Kroes moet zitten. Hoe eng en smerig is dat?”

  Ook hier graaft de msm het eigene graf!!
  Mooi om te zien en te lezen dat die msm zo ongeloofwaardig wordt!
  Ze moeten wel reageren! maar het is een om zich heen schieten midden in een verliezende strijd om hun bestaan.
  stop met krant lezen. Er staat veel leegte in!

  0 likes
 • Marie schreef:

  Ik hoop dat Doutzen andere celebrities om zich heen gaat verzamelen zodat niemand om haar/hen heen kan en er eindelijk eens een stevig tegengeluid komt dat ook gaat doordringen tot de jongeren onder ons.

  0 likes
 • Arjan schreef:

  Dit is een van de redenen waarom ik Doutzen zo bewonder, SUPER!!!

  Het is gemakkelijk om alles maar als complottheorie weg te zetten. Wij moeten ons gezond verstand gebruiken i.p.v. als makke schapen te gedragen.
  Maar we moeten ons voorbereiden op een hele zware tijd.

  0 likes
 • Mikkel schreef:

  Ze zal ongetwijfeld van dichtbij verhalen hebben gehoord over Wexner (Victoria Secret) en Epstein. Dat raakt allemaal aan de situatie van nu. We worden geregeerd door psychopaten in pedonetwerken.

  0 likes
 • x

  Check Also

  chinese

  Chinese viroloog en klokkenluider: ‘Coronavirus komt uit militair lab’

  Een Chinese viroloog die naar de Verenigde ...

  berlijn

  Berlijn: wat de mainstream media je niet vertellen over het massaprotest

  Dit was het beeld in Berlijn, waar ...

  >