Homepagina » Mens en Dier » Doutzen Kroes, de eerste internationale ster die vraagtekens zet bij de motieven van onze regering
doutzen
Foto: GabboT CC BY-SA 2.0

Doutzen Kroes, de eerste internationale ster die vraagtekens zet bij de motieven van onze regering

De gelijkgeschakelde media dachten dat ze hun zaakjes goed voor elkaar hadden. Onwelgevallige geluiden de kop indrukken. Kritische artsen en deskundigen niet uitnodigen in talkshows. En toen was daar opeens topmodel Doutzen Kroes die haar miljoenen volgers op Instagram een aantal kritische coronavragen voorlegde.

“Willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het versterken van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?”

Met ‘ze’ doelde ze op de media, de farmaceutische industrie, overheden en multinationals. “Is het gemakkelijker om een door angst gedreven samenleving te beheersen? Willen ze het beste voor ons?”

Daar is heel veel moed voor nodig

Omdat het bericht veel losmaakte, moesten de media er wel over schrijven. Kroes werd verguisd, op belerende toon toegesproken, door het slijk gehaald. Hoe durfde ze het om zulke vragen te stellen? Online magazine Mannenzaken is juist blij met het bericht van Doutzen. “Je bent de eerste internationale ster die publiekelijk vraagtekens zet bij de motieven van regeringen in deze donkere tijden. En daar is heel veel moed voor nodig,” schrijft Mick Boskamp.

“Wat ik zo hoop, is dat je sterk en krachtig genoeg bent om je door dit soort stukken in de ‘vrije pers’ niet af te laten remmen in je eerlijkheid en dat je je hart zult blijven volgen. Want je voelt dat er represailles zullen volgen als je in deze tijden anders denkt.”

Boskamp fileert een artikel over Doutzen dat in het AD verscheen, getiteld ‘Doutzen komt met coronacomplot’. “Je komt helemaal niet met een coronacomplot. Je stelt alleen maar een heleboel vragen.”

Eng en smerig

“Het artikel in het AD is heel erg eng. En het wordt ook heel erg smerig.” De krant wist namelijk te melden dat haar zus Rens Kroes eerder opzien baarde door haar volgers te adviseren om klei te drinken omdat dat gezond zou zijn. Wetenschappers raadden dit vervolgens af. Boskamp: “Wat hier wordt gesuggereerd, is dat je zuster niet helemaal fris in haar bovenkamer is en dat gekte in de familie Kroes moet zitten. Hoe eng en smerig is dat?”

Ook Formule 1-coureur Lewis Hamilton plaatste een kritisch coronabericht op Instagram. Het ging om een bericht waarin een interview met miljardair Bill Gates werd gedeeld, met als begeleidende tekst: “Ik weet nog wanneer ik mijn eerste leugen vertelde.”

Hamilton, die maar liefst 18 miljoen volgers heeft op Instagram, hield zijn rug niet recht toen er negatieve reacties kwamen op het bericht. Hij verwijderde het en bood zijn excuses aan. Hij zei dat hij de zin die erbij stond niet had gezien en dat hij juist enorm veel respect heeft voor het werk dat Bill Gates doet.

[Mannenzaken]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
2 maanden geleden

Die notificatie werkt uitstekend by the way. Maar Doutze deed het goed, de laffe omgekochte staatsmedia (wat ze allemaal zijn) halen de meest gore streken uit en voor wat? Ook de lieden die dat doen zijn onderhevig aan wat is en komt.

Petrus
Petrus
2 maanden geleden

Doutzen Kroes:
Je bent een top vrouw!!!!

Medusa
Medusa
2 maanden geleden

Er is indd. Veel moed voor nodig, hou vol doutzen je zult van alle kanten belaagd worden nu, dus zorg goed voor je eigen gezondheid en veiligheid! Mensen zijn vergeten waarom president kennedy vermoord is, en zijn toespraak over het complot kan ik moeilijk meer vinden op het net…..het was in 1963 de C.I.A zelf, nadat ze hem vermoord hebben, die de term complottheorie heeft bedacht en in de brainwash heeft meegenomen…net zoals de term antivaxers. Verdeel en heers nietwaar?

Rob
Rob
Reactie op  Medusa
2 maanden geleden

Inderdaad, ze zal de hele Zombie Apocalyps van het macht systeem over zich heen krijgen. Het is bijna voelbaar hoe angstig ze reageren op een bericht als dat van Doutzen. Ze zitten er meteen met de hele meute bovenop met elke keer dezelfde drogreden: complot theorie. Dat is de enige term die ze bij elke kritische vraag of gedachte gebruiken. Daardoor is het al duidelijk dat het niets anders is dan bescherming van de agenda van de NWO. Maar dachten al die types dat ze zelf geen slaaf van de NWO zullen worden? Als het zover zou komen dat het een volledig technologisch systeem wordt dat alles en iedereen onder controle houdt dan zijn al de journalisten, politie agenten enz, enz straks ook een keer overbodig. Die worden ook gewoon gedumpt en gecontroleerd door het systeem. Ole Dammegård heeft in een video al de militairen en de politie opgeroepen maar dat geldt uiteraard ook voor de nep nieuw kanalen.
https://wakkeremensen.blogspot.com/2020/07/info-blog-event-nl-ole-dammegard-oproep.html

georg.
georg.
2 maanden geleden

Top meid

Sjef Smeets, Boxmeer
Sjef Smeets, Boxmeer
2 maanden geleden

Beste Doutze, ik ken je niet maar weet dat je blijkbaar te eerlijk bent voor de wereld. Laat je niet gek maken door de aanvallen van betweters. Blijf wie je bent.

Willem
Willem
2 maanden geleden

Nu ik al maanden de roddels hoor hoe ziekcorrupt Hollywood is en er toch in mijn bovenkamer iets begon te jeuken om eens aan te kaarten hoe het met de Nederlandse toppers is , na Lange frans , Brian Roy nu ook onze Doutzen Kroes waarvan ik juist dacht dat die d,r huid wel duur verkocht zou hebben …….

Je bent een topper en erg dapper omdat je 1 van de eersten bent die er tegen ingaat , dan weet je dat ze achter je aan gaan …..

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 maanden geleden

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel.

Raphael
Raphael
2 maanden geleden

De vragen die Doutzen stelt, zou iedere verstandige en integere persoon (of instantie) moeten stellen.
Wie daarop negatief reageert toont het ware kwaadwillende (of zeer onnozele) gezicht.

John Doe
John Doe
2 maanden geleden

Doutsen een persoon met gezond verstand, petje af voor deze dame.

En die Hamilton is een klamme sell-out – loopt met BLM shirtje rond en is gewoon een lafbak (die al heel wat jaren 30/40 miljoen p/jaar) binnen harkt.
En dan nog durft te praten over racisme en op ze knietjes gaat, laat me niet lachen.

Keek graag naar F1 sinds de tijd van Jos, maar nu ik die monteurs en coureurs met face-masks zie, kijk ik geen minuut meer.
Racen zonder publiek – Zandvoort afgelast na zoveel hard werk om het af te krijgen, het is echt een trieste vertoning.

John
John
2 maanden geleden

Hier las ik ook wat andere reacties, bij het vorige artikel

x

Check Also

griepprik

Paniek in de tent: 48 mensen gestorven na griepprik

In Zuid-Korea zijn 48 mensen gestorven nadat ...

griep

Is griep corona geworden? Wereldwijd 98% minder griepgevallen

Jaarlijks sterven er een paar duizend Nederlanders ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x