Homepagina » Buitenland » Hedgefondsmanager: “Trump verijdelde plan van Soros om Nieuwe Wereldorde te installeren”
Hedgefondsmanager: "Trump verijdelde plan van Soros om Nieuwe Wereldorde te installeren"

Hedgefondsmanager: “Trump verijdelde plan van Soros om Nieuwe Wereldorde te installeren”

De Brits-Amerikaanse hedgefondsmanager en financieel analist Mitch Feierstein claimt dat Donald Trump precies op tijd aan de macht is gekomen.

Hij kon voorkomen dat miljardair George Soros en Bill en Hillary Clinton het handelsverdrag TPP er in het geheim doordrukten, vertelde hij aan Sputnik.

“George Soros en Clinton Inc. waren er bijna in geslaagd om een ondoorzichtige Nieuwe Wereldorde te installeren,” zei Feierstein, die 38 jaar in New York, Tokio en Londen heeft gewerkt.

Poel van verderf

Maandag kondigde president Trump aan een streep te zetten door het handelsverdrag, waarover jaren werd onderhandeld door 12 landen rond de Stille Oceaan.

“Vergeet de Nieuwe Wereldorde van Soros,” aldus de hedgefondsmanager. “Er is een nieuwe sheriff in Washington – Donald Trump – om de poel van verderf te dempen.”

Het topgeheime vrijhandelsverdrag TTP was één van de ergste handelsakkoorden die de ‘cultuur van corruptie’ in Washington ooit heeft voortgebracht, aldus Feierstein.

Multinationals

“Hoe kun je als weldenkend of soeverein individu een geheim ‘handelsakkoord’ ondersteunen dat niet transparant is en is opgesteld door multinationals?” vroeg hij zich af.

TPP moest ervoor zorgen dat de grote corporaties die de ‘regels’ bedenken geen verantwoording meer hoeven af te leggen en kunnen doen wat ze maar willen, legde hij uit.

Bekroning

“TPP was Obama’s ‘bekroning’ van 35 jaar neoliberalisme gefinancierd door oligarchen die in dienst staan van oligarchieën,” merkte hij op.

Feierstein werkt momenteel als columnist voor The Independent en de Huffington Post. Eerder was hij werkzaam voor de Daily Mail.

[Sputniknews]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jansen
jansen
4 jaren geleden

Het zou mooi zijn.
Laten we afwachten en niet te vroeg juigen.

Loki
Loki
4 jaren geleden

Niet te vroeg juichen, Trump is al een paar keer omgedraaid in zijn meningen.

Sergio
Sergio
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Tot nu toe is hij bezig te doen wat hij beloofd heeft. Give the Donald a chance.

wmn
wmn
Reactie op  Sergio
4 jaren geleden

Trump komt kennelijk uit kamp Rockerfeller en is duidelijk pro Israël, is voor uitbreiden Israëlisch nederzettingen in Palestina, groot Israel is onderdeel nwo plan.. ook heeft hij een go gegeven voor marteling methode en christelijke vluchtelingen uit midden oosten zijn welkom in vs, islamitische vluchtelingen niet.. Trump is een pion voor zionistische nwo agenda en laat wilder en Le Pen nou toevallig pro israel zijn . Dit is duidelijk een agenda, een hele oude agenda ,welke trouwens ook in religieuze boeken verwerkt zijn . Alleen noemen zij het profetieën

Rshlino
Rshlino
Reactie op  wmn
4 jaren geleden

Eindelijk iemand die het snapt

Mammon
Mammon
Reactie op  Rshlino
4 jaren geleden

“Keep your friends close, but your enemy closer!”

Loki
Loki
Reactie op  Rshlino
4 jaren geleden

Prachtig allemaal, Trump heeft een kans en niet Hillary Clinton (gelukkig), maar ik blijf zeggen dat het mogelijk een Trojaans Paard is. Dat geblaat over die muur met Mexico is een farce, want die staat er al gedeeltelijk op strategische plekken. Dat heeft Trump niet gedaan.
Als hij een eerlijke kans wil hebben zal hij diversen figuren als Soros de pas af moeten snijden door een “executive order” uit te vaardigen die hun macht inperkt.

Oma
Oma
Reactie op  wmn
4 jaren geleden

@wmn: en? Kén jij eigenlijk de kern van het conflict Israël/palestijnen wel?
Weet jij dat het enkel draait om het claimen van “eeuwig, onvervreemdbare, islamitische grond” zoals de koran van de analfabete pedo-profeet voorschrijft?
Weet jij dat deze palestijnen van origine MIGRANTEN waren uit egypte, saoudie arabië en omringende arabische landen? Dat enkel en alleen als het hele Joodse volk uitgeroeid is, de palestijnen tevreden zullen zijn?
Een beetje meer de geschiedenis erop naslaan misschien?
Daarom woedt reeds meer dan 60 jaar deze oorlog – Israël poogt vrede te bewerkstelligen door te onderhandelen, zelfs een tweestaten oplossing voor te stellen.
Stelt dan niemand zich ooit de vraag waarom deze vredesbesprekingen telkens, al 60 jaar lang, op niets uidraaien? Dat voor 1 partij, de palestijnen, het nooit genoeg is? Dat telkens de palestijnen/hamas terroristen het staakt-het-vuren schenden?
ELK stukje grond waar ooit een mohammedaan gezeten heeft, wordt beschouwd als EEUWIG en onvervreemdbaar islamitisch bezit en dát claimen de palestijnen nu terwijl de Joden de oorspronkelijke bewoners waren.
Wie is dus verantwoordelijk voor dit aanslepend conflict? Dezelfde gesel die wereldwijd problemen veroorzaakt en bomaanslagen pleegt: islam aanhangers.
NU gij!

frans
frans
Reactie op  Loki
4 jaren geleden

Juich maar wel want al zijn kwinkslagen zijn grondig geregisseerd .
En hij staat onder goede leiding! Hij is vrij van duister en cabal en Soros wat hetzelfde is.

wmn
wmn
Reactie op  frans
4 jaren geleden

Zijn vriendje Netanyahu is ook vrij van duister?

exegese
exegese
Reactie op  frans
4 jaren geleden

Wat is je bron voor je veronderstelling @frans ? Het geheel staat bol van de tegenstrijdigheden dat je niet meer weet wat goed of slecht is, iets wat natuurlijk het streven is van de cabal, het zaaien van verwarring en verdeeldheid.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Ik vind het vervelend om te zeggen, maar het grootste gedeelte van de mensheid is onwetend en slaafs en dat is ook het grootste probleem. Alles komt in de juiste tyd op de juiste plaats, is allang voorbeschikt…… er is maar een kleine groep mensen die het hele theater door hebben en juist die mensen hebben het moeilijk. Je voelt je machteloos en vaak niet in deze wereld thuis…..twijfelt vaak of je het werkelijk goed ziet omdat de massa groter is en je door negatieve krachten belaagd wordt…. helaas… ..want de massa is angst en nou ja ik hoef natuurlijk niet uit te leggen wat er gebeurt als iedereen angstig is ( chaos) . Daar zitten we midden in……..ik zeg niet voor niets heel vaak….blijf bij jezelf….het is alles wat je hebt, anders word je mee gesleurd en dat gaat echt ten koste van jezelf, heel veel kracht en blijf vertrouwen…

Arno
Arno
Reactie op  Louise
4 jaren geleden

Mooi gezegd Louise !!

Dennis
Dennis
Reactie op  Louise
4 jaren geleden

Inderdaad mooi gezegd maar je bent minder alleen dan je denkt!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Louise
4 jaren geleden

LS…

Er is maar een wereld voor de mens en dat is de wereld van zijn. Mediteer daar eens op ! Ik ben !

pat
pat
Reactie op  Louise
4 jaren geleden

Louise

vanaf me 9e jaar ben nu 45

Ooit heeft iemand gezegd,dat ik een toverbal op zak zou hebben die de toekomst kon kijken…
echt niet,nee als je de wereld begrijp dan is alles voorspelbaar,net als het klimaat .

Lionel
Lionel
Reactie op  Louise
4 jaren geleden

Heb met grote regelmaat hoog oplopende discussies met mijn naasten die blindvaren op het NOS propaganda-journaal.
En ze zijn niet van mening te veranderen en hebben geen zin om zelf op internet hun eigen mening te vormen…
Je voelt je vaak een roepende in de woestijn, al weet ik toch nu en dan mensen aan het denken te krijgen.
Die enkeling, die je wijzer kan maken, die zelf op onderzoek uitgaat, die wakker wordt, zal ook nu en dan iemand wakker maken, en daar doe je het dan voor.

Logiter
Logiter
4 jaren geleden

“Doe een stapje naar voren,en een stapje terug”
Van de geheime genootschappen is er niet één die een ander groots plan heeft.
Met andere woorden,verdeel en heers.
Ook trump is een ingewijdde,die momenteel op handen gedragen wordt en straks de NWO plannen voortzet,maar dan anders.
Hij heeft de clinton’s derde wereldoorlog misschien uitgesteld,maar ook hij komt uit dezelfde renstal van waaruit ze alle volksvertegenwoordigers aansturen.

exegese
exegese
Reactie op  Logiter
4 jaren geleden

Volgens mij is er gerede kans dat hij juist NIET uit dezelfde stal komt. Hij wordt door de wereldpers gedemoniseerd en het levens bijkans onmogelijk gemaakt. Volgens mij gebeurt dat niet als je bij DE CLUB mag horen. Een andere mogelijkheid is dat we weer bij de neus genomen worden, ik vind echter dat dat eerst duidelijk moet blijken.

pieter
pieter
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Trump is het product van Roy Cohn. Roy Cohn, rechterhand van Joseph McCarthy, advocaat van de NY mafia and Don Trump. Zelf een homoseksueel vervolgde Roy Cohn homoseksuelen. Hij wordt ook verdacht een pedofielennetwerk opgezet te hebben voor de CIA.
Trump is is zijn spirituele erfenis.

trackback
Hedgefondsmanager: “Trump verijdelde plan van Soros om Nieuwe Wereldorde te installeren” | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
4 jaren geleden

De nieuwe wereld order is al lang geïnstalleerd, 1776. Alle oorlogen sinds die tijd hebben daarmee te maken. Franse Revolutie, Amerikaanse revolutie, Russische revolutie, Mexicaanse revolutie, Chinese revolutie, WW1, WW2 en al die andere revoluties bij elkaar.

All Wei
All Wei
Reactie op  Pinokkiocratie
4 jaren geleden

Ja, ik ben het met deze analyse van jou 300% EENS!! Ik zie het precies hetzelfde.
De NWO is al meerdere keren geimplementeerd. De laatste was het overnemen van de wereldheerschappij door de Usa (opgezet als een Vrijmetselarij project in de 18e eeuw, evenals de franse en rusissche revoluties om er maar 2 te noemen)militair EN economisch (met de oprichting vd FED in 1913 was daar toen al een grote stap meegezet).

Ik denk dat we in de laatste fase zitten van het omzetten naar een totalitaire, technocratische werelddictatuur. Mbv alle technolische ontwikkelingen, aka het digi tijdperk van de laatste decennia.

Ik heb werkelijk GEEN idee hoe dit gaat uitpakken met DJ Trump als POTUS van de Usa?? Ik hoop van ganser harte dat hij in ieder geval een voet tussen de deur heeft gezet!!??

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  All Wei
4 jaren geleden

Ja over het bewerkstelligen van een NWO is veel over geschreven. Het ideale beeld die vele groeperingen in het verleden gehad hebben om over de wereld te heersen en gaat ver terug in de tijd. Zoals met de orde van de tempeliers die door het Vaticaan werd opgericht om pelgrims op weg naar het beloofde land te beschermen en in het jaar 1312 werd verboden, omdat het door de Frans koning en de Paus als een geheime occulte organisatie werd gezien die samenzwoer.

Onderzoekers hiertegen zijn van mening dat de Tempeliers ontbonden werden omdat ze na een paar eeuwen een groot en goed georganiseerd leger hadden opgebouwd. Een enorme vloot tot hun beschikking hadden en omdat ze de eerste bankiers van de oude wereld waren, lag afgunst eerder in het vooruitzicht en machtiger konden worden dan de koning van Frankrijk, en de Paus.

Er zijn aanwijzingen dat de tempeliers naar Schotland vluchtte waar ze de Rosslyn kapel bouwden. Met de occulte kennis die zij zouden hebben opgedaan in de Levant zou later de speculatieve vrijmetselarij uit zijn ontstaan. Interessant hierbij is dat de York rite binnen de vrijmetselarij als hoogste graden ‘de Orde van de Tempeliers’ kent naast de Orde van de Maltezer ridders waarvan het hoofdkwartier in Rome is gevestigd. Het hoofdkwartier van de Schotse Rite is gevestigd in Washington DC bekend als de House of the Temple.

http://www.truthcontrol.com/pictures/york-scottish-rite-freemason-degrees

Er is veel geschreven over mogelijke verbanden tussen geheime genootschappen en de vrijmetselarij. Vrijmetselaar en occultist, Alessandro Cagliostro, die een geziene gast was bij Koning Lodewijk de 16e op het paleis van Versailles, schreef in zijn dagboek dat het grootoosten van Frankrijk, ‘Grant Orient de France’, zo goed als geïnfiltreerd was door de Beierse Illuminati van Adam Weishaupt, naast vele andere loges die vielen onder het grootoosten in Duitsland, België, Nederland en Denemarken.

Een van de meest invloedrijke loges in Frankrijk in die periode was La Loge des Neuf Sœurs, de loge van de negen zusters, opgericht in 1776. Deze loge stuurde de Franse revolutie aan en was eerder betrokken bij de Amerikaanse revolutie waar Franse soldaten samen met Amerikaanse patriotten de Engelsen hardhandig het land uit schopte tijdens de onafhankelijkheidsoorlog die werd aangevoerd door Generaal George Washington. Een van de latere Founding Fathers van Amerika, Benjamin Franklin, speelde hierbij een significante rol vanwege zijn contacten met invloedrijke leden van de Franse loge van de negen zusters in Parijs en werd later zelf ook lid.

George Washington die deel uitmaakte van de Founding Fathers en aantrad als eerste president van de Verenigde Staten tot 1797, ontving een jaar later op 22 Augustus 1798 een brief van George W. Snyder die stelde dat er binnen de vrijmetselarij een samenzwering gaande was om alle religies en regeringen om ver te werpen die schuilging onder de naam Illuminati.

Snyder schreef George Washington na aanleiding van een boek die in het zelfde jaar was gepubliceerd en geschreven door de Schotse Professor, John Robison, die verklaarde dat hij benaderd was door leden van de illuminati die hem wilde betrekken in deze samenzwering.

Op 24 oktober 1798 schreef George Washington vanuit Mount Vernon terug;

”Revd Sir: I have your favor of the 17th. instant before me; and my only motive to trouble you with the receipt of this letter, is to explain, and correct a mistake which I perceive the hurry in which I am obliged, often, to write letters, have led you into.

It was not my intention to doubt that, the Doctrines of the Illuminati, and principles of Jacobinism had not spread in the United States. On the contrary, no one is more truly satisfied of this fact than I am.”

Bron: Library of Congress – George Washington Papers.

Origineel Snyder
https://www.loc.gov/resource/mgw4.112_1079_1084/?sp=2

Origineel George Washington
https://www.loc.gov/resource/mgw4.113_0364_0367/?sp=1

War on Error
War on Error
4 jaren geleden

May zei vandaag dat in hun gesprek in het Witte Huis, zij ook Trump 100% achter de NAVO staat.
May voegde nog toe dat de NAVO ook de hoeksteen is van de strijd tegen terreur en ook cybercrime. . . .

(codetaal voor nog een tandje bij Rusland demoniseren, en (ons) internetverkeer en soc. media te censureren).

Trump komt bij mij niet over als een betrouwbaar persoon. En iemands prestaties in het verleden, zijn een nauwkeurige barometer voor hoe iemand in de toekomst zal functioneren.
(oud Hollands gezegde: ‘eens een dief, altijd een dief’)

Met Clinton struikelen – zijn we door het oog van de naald gegaan.
(n.b.: Trump – in een interview: “Hillary verloor niet zomaar, Hillary was ingestort (collapsed)”

maw.: de macht-makers, de touwtjestrekkers deden razensnel een ‘shifting gears’

Dag 1 regent het ‘Executive Orders’, decreten – dictariaal regeren.
TPP ‘ditchen’ (althans voor de bühne), Dakota Acces XL verordoneren!,

De truc – want dat zal het zijn – is dat de monstervragen worden afgeschreven. Inmiddels is al begonnen met alle betrokken landen vrijhandelsverdragen te maken. Japan voorop. UK erachteraan, tevens alle TPP landen – vermoedelijk met alle gewraakte bepalingen er weer doodleuk in.
Kan allemaal, de president kan simpel Congress én Senaat buitenspel zetten met de Executive Branch, en Executive Orders uit te schrijven.

Gisteren vernam ik dat (het al decennia kwakkelende) Japan al bijna klaar was met een handelsverdrag met China. De VS wil China juist aanvallen. Dus belette Japan dat. Dat is makkelijk voor de VS. Immers, dmv. de 2 atoombommen is Japan voor ewig vazalstaat.
Vandaag dook er opeens een bericht op de nb. de EU binnen enkele weken klaar zal zijn met een vrijhandelsverdrag met Japan!
Wij – als burger – hebben absoluut geen behoefte een (nog weer) zgn. vrijhandelsverdragen. Wij de ontslagrondes, kosten, schade en overige nadelen – de multinationals de (belastingvrije) winsten, zonder mvo- en andere noodzakelijke regulering. ‘Vrijhandelsverdragen’ is codetaal voor globalisering.

De Vergeet niet, de VS is geen land, en al helemaal niet democratisch.
Het is een 1-partijen stelsel, met 2 smaken.

Het heeft geen regering, wel een administratie.
De administratie moet gewoon uitvoeren wat de aandeelhouders van Corporate D.C. verordoneren.

Ook in WOII waren het de VS en UK die een combine aangingen.
Zij leidden Hitler op, en stuurden hem naar Duitsland. De afloop kennen we.

leestips: https://www.dailykos.com/stories/2016/12/21/1613224/-Trump-Infrastructure-Toll-Road-To-Hell
De beste commentaren terzake sinds Trump’s bombastische opkomst/vervanging voor de ingestorte H.C:
http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/video-joost-niemoller-en-karel-wolferen-trump/

Trump: meester van de virtual reality, narcist, legendarisch slecht in de omgang met mensen die voor hem werken, een bullebak aan het hoofd van de US Army –
De grootste terreurorganisatie ter wereld;
specialiteit: bommentapijten, D.U., verhongeren van burgers door sancties, urban warfare, propaganda,
kleurenrevoluties, IS doodseskaders van land naar land recyclen, etc.

Trump’s Art – Posing as Reformer Without attacking Power
Nog maar es herhalen: Samuel Jared Taylor is said to have created the ‘alt-right’, the people who support Donald Trump. Taylor describes himself as a being “racialist”.
A list of Donald Trump presidential campaign endorsements, 2016 includes the names of:
John Bolton, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, James Woolsey, and Michael T. Flynn (Director of the Defense Intelligence Agency).
And, Rudy Giuliani, Rupert Murdoch, Conrad Black, Pamela Geller, Sheldon Adelson, Melanie Phillips, Jerry Falwell, David Horrowitz and David Duke. TRUMP’S RICH AND INTELLIGENT SUPPORTERS.

het is akelig gelijk de Russische revolutie van begin vorig eeuw, 1907 toch. Toch niet (ook) januari?
Zelfde touwtjestrekkers, ook zgn. voor de arbeiders.
Weten we nog hoe goed er werkelijk voor die arbeiders werd gezorgd? Miljoenen verhongerden, massale onteigeningen.

(De VN heeft al blauwdrukken waarin dat weer de doelstelling is!, ‘Agenda 2030’;
COP21 ging niet om de opwarming te remmen, of het klimaat te beheersen; toch om de Wereldregering te lanceren, op te dringen – en carbon te gebruiken om meer belastingen af te romen, en welvaart te onteigenen.)

Geopolitiek vraagt om zetten vooruit te denken. Zij doen dat. Wij reageren op iedere scheet. Zij weten dat. En exploiteren onze onwetendheid en kortzichtigheid.

Nogmaals, wetende dat de president eigenlijk geen macht heeft. Benjamin Franklin liep daar al tegen aan, Nixon eveneens, JFK, Roosevelt, ook Carter realiseerde zich dat er geen keus was dan precies dat te doen wat de Schaduwregering (indirect; via agenten/adviseurs) zie wat hij zou moeten doen.

Mij is Trump te onbetrouwbaar. Met 1 pennestreek – ondemocratisch – vergaande decreten uitroepen, waarvan de gevolgen voor de (eigen) burgers niet te overzien zijn. En al zo vaak, tegenstrijdig. Roeptoetert dan weer dit, no time later het tegenovergestelde.
Geen goed teken.

Teveel showbizz. De lege Mall was behendig uit alle beelden gemonteerd. Fel rode stropdassen, en er nog licht-gewichtig bij doen ook – werkelijk van een andere planeet.

Deze analyse snijdt ook zeker hout; komt nu ook uit!: ‘Trumping the New World Order’
Gearóid Ó Colmáin Irish journalist and political analyst based in Paris. His work focuses on globalisation, geopolitics and class struggle.
“A Sorosite onslaught of race riots and terrorism will be grist to their reactionary mill.
That is why Trumpism must become a stepping stone towards a popular front against monopoly capitalism. But we should not overlook the fact that Trump still represents ruling class interests and had considerable support from sections of the oligarchy, such as Rupert Murdoch and Sheldon Adelson.”

http://www.gearoidocolmain.org/trumping-the-new-world-order/

Meet the Neocons, 9/11 Criminals and Goldman Bankers On Team Trump
http://www.blacklistednews.com/Meet_the_Neocons,_911_Criminals_and_Goldman_Bankers_On_Team_Trump/55231/0/38/38/Y/M.html

goed om even bij stil te staan; goede aanleiding hier dit op een rij te zetten:
“• The usfa has been fascist since the thirties when Smedley Butler didnt go along with a fascist coup of the Roosevelt era. They went back undercover and hid under a socialist flag until the 1990’s when once again they made their appearance calling themselves Neo Conservatives.
http://www.infowars.com/the-bilderberg-group-founded-by-a-nazi-and-continuing-the-agenda-of-the-nazis/

Noam Chomsky speaks of the growing neo fascist threat in America with the election of Donald Trump
Since then the government has been openly fascist / Nazi.
The similarities of Trump and Hitler are obvious See my recent VT Article ~
And guess who was Time Magazine’s Man of the year in 1938 ~ Adolf Hitler as Donald Trump was in 2016

It’s no exaggeration to say that Trump has ties to neo-Nazi parties, says investigative journalist Nafeez Ahmed / Real News Network ~ but more importantly,
the neo fascist movement is already well established in Europe ~ See VIDEO /
http://www.veteranstoday.com/2016/12/11/autocracy-to-dictatorship-the-fourth-reich-and-a-year-of-infamy/

Hoeveel waarschuwingen wil je hebben; heb je nodig?

Ik sluit af met waar ik mee begon; de VS is geen land, maar een kolonie. Corporate DC wordt bestuurd door de aandeelhouders:
“fixing upon the Rothschild monetary power which reached a point of world control by 1885, and its London policy group, the Royal Institute of International Affairs, as the policy makers for what has essentially been since 1900, re-established colonial government in the United States.
The colonial, or occupation, government, functions primarily through the Council on Foreign Relations, but only as the subsidiary of RIIA and through the Rockefeller Foundation which controls government functions, the educational establishments, the media, the religions and the state legislatures.

It is true that the American colonials have “free elections,” in which they have the absolute right to vote for one of two opposing candidates, both of whom have been handpicked and financed by the Rockefeller syndicate.
Bron: The Rockefeller Syndicate
Excerpted from the book ‘Murder by Injection’ – by Eustace Mullins. http://whale.to/b/mullins7.html

McSandy
McSandy
Reactie op  War on Error
4 jaren geleden

#War on Error

Wijze woorden en waarschijnlijk zijn de meeste beweringen juist.

Maar hoe kan dit veranderd of gestopt worden? De macht van het geld is niet te verslaan! Een ideale wereld is onmogelijk, omdat de mens – over het geheel genomen – het meest vreselijke wezen is dat er bestaat.

Maar goed, ook als een ideale wereld onmogelijk is, is het een zegen dat er successievelijk toch steeds meer weerstand ontstaat bij de massa!

En dan nog de idealisten die er toch het beste er van weten te maken.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
4 jaren geleden

George Soros maakt hier overal de dienst uit samen met Qatar, Saudi Arabië, Marokko en Koeweit! Hun wapen de zogenaamde “Linksen” en de westerse media en vele andere “linkse” instellingen en gebedshuizen in Nederland en Europa er wordt hiervoor met vele miljoenen gesponsord!
https://www.nrc.nl/nieuws/2016/08/19/de-lange-arm-van-george-soros-3868791-a1517088
https://www.jdreport.com/george-soros-trump-is-een-bedreiging-voor-de-new-world-order/
http://overpassesforamerica.com/?p=19007

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x