Buitenland

Hedgefondsmanager: “Trump verijdelde plan van Soros om Nieuwe Wereldorde te installeren”

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Brits-Amerikaanse hedgefondsmanager en financieel analist Mitch Feierstein claimt dat Donald Trump precies op tijd aan de macht is gekomen.

Hij kon voorkomen dat miljardair George Soros en Bill en Hillary Clinton het handelsverdrag TPP er in het geheim doordrukten, vertelde hij aan Sputnik.

“George Soros en Clinton Inc. waren er bijna in geslaagd om een ondoorzichtige Nieuwe Wereldorde te installeren,” zei Feierstein, die 38 jaar in New York, Tokio en Londen heeft gewerkt.

Poel van verderf

Maandag kondigde president Trump aan een streep te zetten door het handelsverdrag, waarover jaren werd onderhandeld door 12 landen rond de Stille Oceaan.

“Vergeet de Nieuwe Wereldorde van Soros,” aldus de hedgefondsmanager. “Er is een nieuwe sheriff in Washington – Donald Trump – om de poel van verderf te dempen.”

Het topgeheime vrijhandelsverdrag TTP was één van de ergste handelsakkoorden die de ‘cultuur van corruptie’ in Washington ooit heeft voortgebracht, aldus Feierstein.

Multinationals

“Hoe kun je als weldenkend of soeverein individu een geheim ‘handelsakkoord’ ondersteunen dat niet transparant is en is opgesteld door multinationals?” vroeg hij zich af.

TPP moest ervoor zorgen dat de grote corporaties die de ‘regels’ bedenken geen verantwoording meer hoeven af te leggen en kunnen doen wat ze maar willen, legde hij uit.

Bekroning

“TPP was Obama’s ‘bekroning’ van 35 jaar neoliberalisme gefinancierd door oligarchen die in dienst staan van oligarchieën,” merkte hij op.

Feierstein werkt momenteel als columnist voor The Independent en de Huffington Post. Eerder was hij werkzaam voor de Daily Mail.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jansen
jansen
5 jaren geleden

Het zou mooi zijn.
Laten we afwachten en niet te vroeg juigen.

Loki
Loki
5 jaren geleden

Niet te vroeg juichen, Trump is al een paar keer omgedraaid in zijn meningen.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Ik vind het vervelend om te zeggen, maar het grootste gedeelte van de mensheid is onwetend en slaafs en dat is ook het grootste probleem. Alles komt in de juiste tyd op de juiste plaats, is allang voorbeschikt…… er is maar een kleine groep mensen die het hele theater door hebben en juist die mensen hebben het moeilijk. Je voelt je machteloos en vaak niet in deze wereld thuis…..twijfelt vaak of je het werkelijk goed ziet omdat de massa groter is en je door negatieve krachten belaagd wordt…. helaas… ..want de massa is angst en nou ja ik hoef natuurlijk niet uit te leggen wat er gebeurt als iedereen angstig is ( chaos) . Daar zitten we midden in……..ik zeg niet voor niets heel vaak….blijf bij jezelf….het is alles wat je hebt, anders word je mee gesleurd en dat gaat echt ten koste van jezelf, heel veel kracht en blijf vertrouwen…

Logiter
Logiter
5 jaren geleden

“Doe een stapje naar voren,en een stapje terug”
Van de geheime genootschappen is er niet één die een ander groots plan heeft.
Met andere woorden,verdeel en heers.
Ook trump is een ingewijdde,die momenteel op handen gedragen wordt en straks de NWO plannen voortzet,maar dan anders.
Hij heeft de clinton’s derde wereldoorlog misschien uitgesteld,maar ook hij komt uit dezelfde renstal van waaruit ze alle volksvertegenwoordigers aansturen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x