Homepagina » Gezondheid » Trace Amounts: Documentaire over gevaren van vaccins gaat in Hollywood in première
Trace Amounts: Documentaire over gevaren van vaccins gaat in Hollywood in première

Trace Amounts: Documentaire over gevaren van vaccins gaat in Hollywood in première

In Hollywood is een documentaire over vaccins in première gegaan. De film Trace Amounts richt zich vooral op het conserveermiddel thiomersal, dat in de Verenigde Staten in sommige vaccins wordt gebruikt.

Regisseur Eric Gladen deelt in de film zijn ervaringen met thiomersal, een kwikverbinding die in de griepprik wordt aangetroffen en volgens hem ook in andere vaccins zit. Gladen stelt dat dit conserveermiddel in zijn tetanusprik ervoor heeft gezorgd dat hij neurologische aandoeningen heeft gekregen die worden geassocieerd met autisme.

Gladen zegt dat hij de symptomen heeft gelinkt aan thiomersal in het vaccin en heeft het zijn levensmissie gemaakt om alle vaccins te ontdoen van de stof.

Hoewel de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC zegt dat de meeste vaccins geen thiomersal bevatten, zegt Gladen dat uit zijn onderzoek het tegendeel blijkt. “Het is wel veiliger geworden, maar er zitten nog altijd kleine hoeveelheden in,” zei hij.

Robert F. Kennedy junior schreef een boek over de gevaren van thiomersal. Hij steunt Gladen. “Het beste wat we kunnen doen is thiomersal uit de vaccins halen en een grote schoonmaak houden bij de CDC,” zei hij. Kennedy zei dat kwik giftig is en begrijpt niet waarom mensen de overheid zomaar geloven als zij zegt dat er geen link is tussen vaccins en autisme.

“De CDC zegt dat één op de zes Amerikaanse kinderen een neurologische aandoening heeft,” zei hij. “We hebben nog nooit eerder zoiets gezien in de Amerikaanse geschiedenis. Dit is de ziekste generatie Amerikaanse kinderen ooit.”

Kinderarts Charles Goodman zei dat er geen reden is voor bezorgdheid. “Niet vaccineren is veel gevaarlijker voor je kinderen en volwassenen dan thiomersal,” zei hij.

Gladen zegt dat zijn film bewijst dat er een verband is tussen thiomersal en neurologische aandoeningen. Hij hoopt dat de CDC wil luisteren. De CDC kon geen commentaar geven op de film.

[CBS]


Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

  • Dat zijn dan 10 doden per jaar in de USA.

   In landen waar NIET gevaccineerd wordt, sterven er op dit moment: 17 per UUR! Inderdaad dat is één dode elke 3 1/2 minuut.
   Goed zo mensen, lekker blijven volhouden dat vaccineren gevaarlijk is!

   Overigens wordt tiomersal in Nederland niet gebruikt, dus het authisme verhaal raakt in nederland kant nog wal. (Er zitten helemaal geen kwikverbindingen in de BMR vaccinatie)

   7 likes
   • Dag Robbdoes,

    Thiomersal wordt in Nederland wel degelijk gebruikt in vaccins!!
    En het is zeer giftig. Ik heb een aantal jaar in een lab gewerkt en daar thiomersal als conserveringsmiddel gebruikt voor mijn te gebruiken vloeistoffen. Ik moest daar voor strenge gebruiksregels in acht nemen. Zuurkast, mondkapje, handschoenen ed.
    Onlangs heb ik mijn hond laten enten. De jaarlijkse prik. En wat denk je wat er in het potje zit? Thiomersal!! Ik vertelde dit verhaal aan de dierenarts; had ze nog nooit van gehoord. Ze had zich nog nooit gerealiseerd dat het in het vaccin zat.
    Ik ga dus niet meer met mijn hond voor een inenting.

    29 likes
    • Hallo Mikkie,

     Tiomersal zit niet in de BMR prik. Het wordt alleen nog gebruikt bij vaccinaties die uit een enkele fles worden getrokken. Dit gebeurt bij de dierenarts inderdaad nog zo. (Flesje ondersteboven en een naald erin.)

     Tegenwoordig zijn de meeste, niet alle, vaccinaties voor enkel gebruik. Hier wordt tiomersal niet meer gebruikt.

     Alleen sommige griep vaccinaties die grootschalig worden toegediend, zoals bij de mexicaanse griep, ga je het nog vinden.

     En inderdaad het is geen fijn spul.

     5 likes
     • Jammer dat er zo’n überfocus ligt op Thiomersal. Alsof dat de enige kwalijke stof is die je in vaccins aantreft (formaldehyde en nano alu deeltjes om de meest bekende te noemen (vd waslijst)).

      Overigens die 10 doden per jaar, natuurlijk net zo’n gemanipuleerd getal als hier het geval is. Als je nagaat dat bijwerkingen (zoals de (wiegen)dood) meer dan 2 dagen na vaccinatie automatisch al niet meer worden toegeschreven aan het vaccin.

      4 likes
   • Beste Robbedoes,

    Ik vind je reactie nogal kortzichtig, er is ondertussen voldoende
    informatie die het rechtvaardigt om zeer kritisch naar vaccins te kijken. Kinderen zijn vaker ziek dan ooit. Big pharma maakt ondertussen dikke winsten met symptoombestrijding (wealth vs health). Er zijn relaties met autisme, maar ook met het ontstaan van auto-immuunziektes gevonden. Dom blijven inenten is ook geen oplossing. Daarnaast is ook de vraag waar de door jou gestelde 17 doden per uur aan overlijden, wellicht zijn daar ook oplossingen voor te vinden zonder toepassing van een vaccin.

    14 likes
    • Deze 17 overlijden aan de gevolgen van complicaties die kunnen optreden tijdens mazelen. (oa. Hersenvlies ontsteking/longontsteking). Ik vind een klein aantal gevallen van autisme boven 17 doden stellen per uur dus kortzichtig. Zeker omdat deze 17 doden een feit zijn, en de relatie met autisme nog niet bewezen is.

     Het enige andere alternatief is, zorgen dat de “rest” van de wereld het beter krijgt, dat helpt ook tegen ziektes. Maar zolang dat niet gebeurt, zie ik geen andere oplossing.

     En ja, de dikke winsten van big pharma, zijn mij ook een doorn in het oog.

     5 likes
     • Kortzichtig = onder meer het niet naar de lange termijn kijken. Vaccinatieschade wat zich generatie na generatie opstapelt is op de lange termijn veel kwalijker dan de dood als gevolg van jou beweringen.

      Voor de prijs van zo’n spuitje kun je ook in de “3e wereld” waar je het waarschijnlijk over hebt die lui die bv mazelen hebben voorzien van goed voedsel en drinkwater. En dan hebben we het nog niet eens over zaken als colloïdaal zilver, vitamine C infuus ed gehad. Kom op zeg geen andere oplossing!

      6 likes
 1. Ik persoonlijk heb helemaal NIETS met vaccinaties voor mij is het HET GROTE KWAAD !!!
  Wij mensen worden geboren met een enorm good immuumsysteem wat vecht voor ons dus…… stellertje sufferds waarom prikkies ja…..om ons zwakker te maken !!!! Denk na in vredesnaam en neem ze niet en geef ze ook niet aan onschuldige kinderen die zelf niet kunnen beslissen ! Ik zeg dit niet uit gereformeerd punt want ik heb geen geloof maar….alleen maar uit mijn punt van …..wat een onzin een kind van 3 maanden krijgt al 18 injecties denk na ……te gek voor woorden !!! Red je kinderen !

  16 likes
 2. wie niet zozeer geintresseerd is in vaccinaties maar wel wat meer wilt weten over de prachtige wereld van de natuurlijke geneeswijzen raad ik een documentaire aan die gaat over dr Max Gerson.

  “The Beautifull Truth” https://www.youtube.com/watch?v=9cMOKTlBlDk

  Gaat over de zoektocht van een jongen afkomstig uit een Alaska’s dorpje naar een geneesmiddel voor kanker. en komt uiteindelijk terecht bij de dochter van de Duitse dokter die therapieën uit heeft gevonden waarbij organisch voedsel je lichaam zo sterk maakt dat het kanker zelf geneest.

  Funny fact. Door een zeer gezond, op organisch voedsel gebaseerd, voedingspatroon te hebben en dagelijks koffie klysma’s toe te kan je kankervrij worden.

  dont believe me? kijk op internet de documentaire. (link staat hierboven)
  echt prachtige documentaire die absoluut de moeite waard is voor iedereen die geinterseerd is in natuurlijke geneeswijzen die echt werken.

  in de documentaire komt een vrouw aan het woord die had zo’n gigantisch agressieve vorm van baarmoederhals-kanker dat er nog nooit iemand die ziekte had overleeft. Doktoren raadde haar aan om naar huis te gaan om haar testament op te stellen en zich voor te bereiden om te sterven.
  ze is de Max Gerson-therapie gaan volgen en is uiteindelijk kankervrij verklaard. de doktoren konden het niet geloven. toch was het zo.

  deze film deed mij zo overtuigen dat ik me stortte in de wereld van spiritualiteit, alternatieve geneeswijze en het creëren van begrip voor de natuur.

  ik hoop dat de film voor vele hetzelfde zal doen.

  Fijn weekend!

  15 likes
  • Wat kanker ook heel goed kan genezen is cannabisolie oftewel hennepolie. Tevens is deze olie ook geschikt voor andere kwalen en ziektes. Het helpt ook bij epilepsie aanvallen, die worden minder vaak, Heel krachtig geneesmiddel en je kunt het preventief 2 x daags 2 theelepeltjes per keer innemen .Ook geschikt bij ondersteuning bij chemokuur, je word minder ziek en het leven wat aangenamer dus.

   2 likes
 3. Het gaat niet enkel om de kwikverbinding….

  ELKE… VACCINATIE. …IS. ..WALGELIJK. .CRIMINEEL..GEVAARLIJK..

  Punt.

  Dr Rauni Kilde is oa vermoord omdat ze waarschuwde voor vaccinaties.
  Middels vaccinaties en oa Chemtrails en ‘voeding’ etc etc worden we min of meer -ge chipt- waardoor we nog makkelijker prooi kunnen worden van MindControl!!

  Murder by injection..
  En mensen als Robbedoes geloven nog steeds in de Warren Commission verhaaltjes vd overheid.

  Marc

  8 likes
 4. The info in the movie is very, very narrow!
  Indeed, Themerisol is removed from several kinds of vaxs ( not all though), BUT how about ALL the other “ingredients” like aluminium (as an adjuvant= to “activate” the immune system) and many more.
  If you need to decide : vaccination Yes/No……pls do lots of research and look for the agenda’s (follow the money)
  Inge, Santa Fe, USA

  6 likes
 5. Ik vertrouw niet op statistieken en misinformatie van de farmaceutische industrie, of die zogenaamde adviseurs en wetenschappers met nauwe banden met de farmaceutische industrie die vaccinaties (gif) aanbevelen. Ik vertrouw op mijn gezonde boerenverstand wat zegt dat alles wat onnatuurlijk en kunstmatig is niet goed is voor het menselijke lichaam. Zelf zal ik mij dus NOOIT laten vaccineren. Die gifspuit komt er bij mij niet in !

  5 likes
 6. Het CDC weet al sinds 2000 dat Thimerosal hersenschade kan veroorzaken. Tijdens een destijds geheime studie, waaraan onder andere het CDC heeft meegewerkt, is dat geconcludeerd. Zie ook een samenvatting van deze studie op de website van de AAPS, een beroepsvereniging van Amerikaanse artsen: http://www.aapsonline.org/vaccines/cdcfdaexperts.htm

  4 likes
 7. “Dit is de ziekste generatie Amerikaanse kinderen ooit.”
  Dank zij de inentingen

  1 likes
 8. Het is wel geen vaccinatie, maar toen ze vroeger Softenon gebruikten werden er ook heel wat kinderen geboren met afwijkingen. Dus als je de farmaceuten blindelings vertrouwd ben je niet goed bezig.

  Ik zelf heb ook de ziekte van Crohn en mijn huisarts alsook mijn apotheker hebben me ook al een aantal keer gevraagd of ik niet de griepprik wou, maar deze heb ik al elk jaar geweigerd, ik moet die rommel niet in mijn lijf.

  Een aantal jaar geleden heb ik eens een werkongeval gehad aan mijn hand, niet zo heel erg, maar het moest gehecht worden omdat het een diepe snee was en bleef bloeden. Op de spoedafdeling hebben ze me toen ook nog een tetanus prik gegeven, dat was op een donderdag, maar de dag erna voelde ik me al niet goed en het hele weekend heb ik in mijn bed gestoken, het was net alsof ik heel zware griep had. En dat allemaal door die tetanus prik.

  1 likes
 9. in Hollywood (het witte doek mindcontrol emperium van de wereld) is een documentaire over vaccins in première gegaan.

  die eerste zin van het artikel is al interessant.
  zijn veel documentaires tegenwoordig met een achterliggende agenda en die de kijkers bewust op een verkeerd been zetten.

  er zijn tot op heden al tientallen zeer informatieve en correcte documentaires uitgekomen die het onderwerp zeer uitgebreid uitleggen.

  daarnaast als je op de website kijkt zie je dat filmsterren en regisseur van de docu samen op de foto staan bij een of ander gala. Nou er is genoeg bewijs voor het zeer ernstig in twijfel trekken van alles waar filmsterren (Pharrel Williams) bij komen kijken en de reclame die gemaakt wordt voor een bepaald ‘product’ wat uit Hollywood afkomstig is.
  deze documentaire is een product wat aangeprezen wordt.

  ik zie Hollywoord zo:
  1. Of het is disinformatie (AlexJones) bedoelt om de mensen op het verkeerde been te zetten met foutieve informatie waardoor men het onrechte idee heeft ergens voorbereid op te zijn.

  2. Of het informatie die waarheden bevat over bepaalde zaken (ManchurianCandidate) dat indien het moment daar is dat iemand naar voren komt met informatie dat men die persoon afdoet als ‘iemand die teveel films heeft gekeken’

  Maar…de documentaire kan ook heel interessant, objectief zijn en op feiten zijn gebaseerd.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...