Gezondheid

Trace Amounts: Documentaire over gevaren van vaccins gaat in Hollywood in première

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Hollywood is een documentaire over vaccins in première gegaan. De film Trace Amounts richt zich vooral op het conserveermiddel thiomersal, dat in de Verenigde Staten in sommige vaccins wordt gebruikt.

Regisseur Eric Gladen deelt in de film zijn ervaringen met thiomersal, een kwikverbinding die in de griepprik wordt aangetroffen en volgens hem ook in andere vaccins zit. Gladen stelt dat dit conserveermiddel in zijn tetanusprik ervoor heeft gezorgd dat hij neurologische aandoeningen heeft gekregen die worden geassocieerd met autisme.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Gladen zegt dat hij de symptomen heeft gelinkt aan thiomersal in het vaccin en heeft het zijn levensmissie gemaakt om alle vaccins te ontdoen van de stof.

Hoewel de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC zegt dat de meeste vaccins geen thiomersal bevatten, zegt Gladen dat uit zijn onderzoek het tegendeel blijkt. “Het is wel veiliger geworden, maar er zitten nog altijd kleine hoeveelheden in,” zei hij.

Robert F. Kennedy junior schreef een boek over de gevaren van thiomersal. Hij steunt Gladen. “Het beste wat we kunnen doen is thiomersal uit de vaccins halen en een grote schoonmaak houden bij de CDC,” zei hij. Kennedy zei dat kwik giftig is en begrijpt niet waarom mensen de overheid zomaar geloven als zij zegt dat er geen link is tussen vaccins en autisme.

“De CDC zegt dat één op de zes Amerikaanse kinderen een neurologische aandoening heeft,” zei hij. “We hebben nog nooit eerder zoiets gezien in de Amerikaanse geschiedenis. Dit is de ziekste generatie Amerikaanse kinderen ooit.”

Kinderarts Charles Goodman zei dat er geen reden is voor bezorgdheid. “Niet vaccineren is veel gevaarlijker voor je kinderen en volwassenen dan thiomersal,” zei hij.

Gladen zegt dat zijn film bewijst dat er een verband is tussen thiomersal en neurologische aandoeningen. Hij hoopt dat de CDC wil luisteren. De CDC kon geen commentaar geven op de film.

[CBS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeannine
Jeannine
9 jaren geleden
JevWeazle
JevWeazle
9 jaren geleden

in Hollywood (het witte doek mindcontrol emperium van de wereld) is een documentaire over vaccins in première gegaan.

die eerste zin van het artikel is al interessant.
zijn veel documentaires tegenwoordig met een achterliggende agenda en die de kijkers bewust op een verkeerd been zetten.

er zijn tot op heden al tientallen zeer informatieve en correcte documentaires uitgekomen die het onderwerp zeer uitgebreid uitleggen.

daarnaast als je op de website kijkt zie je dat filmsterren en regisseur van de docu samen op de foto staan bij een of ander gala. Nou er is genoeg bewijs voor het zeer ernstig in twijfel trekken van alles waar filmsterren (Pharrel Williams) bij komen kijken en de reclame die gemaakt wordt voor een bepaald ‘product’ wat uit Hollywood afkomstig is.
deze documentaire is een product wat aangeprezen wordt.

ik zie Hollywoord zo:
1. Of het is disinformatie (AlexJones) bedoelt om de mensen op het verkeerde been te zetten met foutieve informatie waardoor men het onrechte idee heeft ergens voorbereid op te zijn.

2. Of het informatie die waarheden bevat over bepaalde zaken (ManchurianCandidate) dat indien het moment daar is dat iemand naar voren komt met informatie dat men die persoon afdoet als ‘iemand die teveel films heeft gekeken’

Maar…de documentaire kan ook heel interessant, objectief zijn en op feiten zijn gebaseerd.

JevWeazle
JevWeazle
9 jaren geleden

wie niet zozeer geintresseerd is in vaccinaties maar wel wat meer wilt weten over de prachtige wereld van de natuurlijke geneeswijzen raad ik een documentaire aan die gaat over dr Max Gerson.

“The Beautifull Truth” https://www.youtube.com/watch?v=9cMOKTlBlDk

Gaat over de zoektocht van een jongen afkomstig uit een Alaska’s dorpje naar een geneesmiddel voor kanker. en komt uiteindelijk terecht bij de dochter van de Duitse dokter die therapieën uit heeft gevonden waarbij organisch voedsel je lichaam zo sterk maakt dat het kanker zelf geneest.

Funny fact. Door een zeer gezond, op organisch voedsel gebaseerd, voedingspatroon te hebben en dagelijks koffie klysma’s toe te kan je kankervrij worden.

dont believe me? kijk op internet de documentaire. (link staat hierboven)
echt prachtige documentaire die absoluut de moeite waard is voor iedereen die geinterseerd is in natuurlijke geneeswijzen die echt werken.

in de documentaire komt een vrouw aan het woord die had zo’n gigantisch agressieve vorm van baarmoederhals-kanker dat er nog nooit iemand die ziekte had overleeft. Doktoren raadde haar aan om naar huis te gaan om haar testament op te stellen en zich voor te bereiden om te sterven.
ze is de Max Gerson-therapie gaan volgen en is uiteindelijk kankervrij verklaard. de doktoren konden het niet geloven. toch was het zo.

deze film deed mij zo overtuigen dat ik me stortte in de wereld van spiritualiteit, alternatieve geneeswijze en het creëren van begrip voor de natuur.

ik hoop dat de film voor vele hetzelfde zal doen.

Fijn weekend!

Inge
Inge
9 jaren geleden

The info in the movie is very, very narrow!
Indeed, Themerisol is removed from several kinds of vaxs ( not all though), BUT how about ALL the other “ingredients” like aluminium (as an adjuvant= to “activate” the immune system) and many more.
If you need to decide : vaccination Yes/No……pls do lots of research and look for the agenda’s (follow the money)
Inge, Santa Fe, USA

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x