Homepagina » Mens en Dier » Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’
trump
Foto: CC0

Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

De Amerikaanse president Trump heeft een aantal decreten ondertekend om de prijzen van medicijnen te verlagen. Eén daarvan geeft toestemming om goedkope geneesmiddelen te importeren uit bijvoorbeeld Canada. Een tweede schrijft voor dat kortingen die farmaceuten geven en die nu in de zakken verdwijnen van anonieme tussenpersonen, ten goede moeten komen aan patiënten.

Trump ageert al sinds het begin van zijn presidentschap tegen dure medicijnen, maar het is voor het eerst dat hij een concrete stap zet. De decreten van de president zijn bij Big Pharma niet goed gevallen.

Veel rijke vijanden

Tijdens een bijeenkomst in de staat Ohio zei Trump tegen het publiek dat ze ‘hem mogelijk een tijdje niet zullen zien’ en dat hij ‘veel rijke vijanden heeft’.

“Ze zijn niet blij met wat ik aan het doen ben. Ik heb één kans om dit te doen, en geen enkele andere president zal doen wat ik doe. Er zijn heel veel ontevreden mensen, en dit zijn hele, hele rijke mensen en ze zijn heel erg ontevreden,” zei hij.

“Ze zijn zo rijk. Ze zijn zo rijk. Niemand weet wie ze in vredesnaam zijn of wat ze doen. Ze verdienen nog meer geld dan de farmaceuten,” voegde hij toe.


[Summit News]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Teun schreef:

  Moet ik dan denken aan reptielen?

  0 likes
 • Tony schreef:

  Zijn rijke vijanden hebben een spion die heel dicht bij Trump staat, namelijk Fauci. Trump heeft wel lef, dat kun je hem niet ontnemen.

  0 likes
 • A.Wenners schreef:

  Go Trump! Go!

  0 likes
 • jenne schreef:

  Ben bang dat het één van de velen wordt die dit geprobeerd hebben, ze zijn zo machtig zijn vijanden, je ziet toch waar ze toe in staat zijn, het hele grote machtige Amerika beentje te ligten !

  0 likes
 • J. Bos schreef:

  Trump, jij bent de beste.

  Een geschenk van God..,

  Groet, Jelle Bos
  Almere

  0 likes
  • Rob schreef:

   Nou, hij heeft nog wel wat te bewijzen hoor. Amerika is failliete puinhoop geworden. Trump heeft nog niet echt het moeras droog gelegd, zoals hij zei te gaan doen. Of dat moeras moet het volk zijn. Maar de deep state is nog altijd aan de macht en die massa arrestaties waar al jaren over wordt gesproken zijn ook nog steeds niet uitgevoerd.

   0 likes
   • Jan V schreef:

    Precies. Trump schreeuwt van alles door elkaar, maar heeft nog niks gepresteerd.
    Mensen schijnen hem nog steeds te beoordelen op zijn woorden en zijn blauwe ogen, maar zijn daden kijken ze niet naar. Ik heb genoeg onderzoek gedaan om te twijfelen aan zijn motieven en ik denk zelfs dat hij onderdeel is van de deep state. Al zal ik hem willen geloven, dan heeft hij op zijn minst de schijn tegen. De tijd zal het leren.

    0 likes
    • Rob schreef:

     Het is naar mijn mening een uiterst twijfelachtig zaak rond Trump. Maar misschien is twijfel dan nog beter dan dat hij zeker niet te vertrouwen is. Zijn oom was degene die alle materiaal van Tesla opgeslagen kreeg. Dan weet Trump waarschijnlijk ook wel het één en ander over wat Tesla ontdekte. Misschien is dat ook een voordeel voor Trump. En het feit dat hij nog steeds leeft kan misschien ook nog wel iets zeggen. Eén groot verschil is er wel met zijn voorgangers. Hij spreekt in ieder geval een veel menselijkere taal en niet zo’n politieke taal. Voor de rest is het inderdaad afwachten. We zullen het moeten zien. Tijd is het enige waar dat door werkt.

     Even om de sfeer een beetje op peil te houden: wist je dat Trump best wel muzikaal is? Hij blijkt aardig accordeon te kunnen spelen.
     https://www.youtube.com/watch?v=TOsGt4bEUyU

     0 likes
     • Jan V schreef:

      Het feit dat Trump nog leeft is voor mij een signaal dat hij tot aan zijn nek in de deep state zit. Als Ghislaine Maxwell haar mond opendoet, dan zou zomaar de grond onder zijn voeten weg kunnen zakken en verzuipt hij in zijn eigen moeras. John F. Kennedy (en ook Pim Fortuyn) waren wél oprecht tegen de deep state; we weten allemaal wat er met ze gebeurd is. Een teken aan de wand.

      0 likes
    • Petra schreef:

     Het lijkt erop dat u zich nog iets beter moet informeren. Trump is op weg om al zijn verkiezingsbeloften te realiseren, dan kun je niet zeggen dat bij niets heeft gepresteerd.

     0 likes
     • Lawke schreef:

      Heel juist Petra. Trump heeft zijn militaire troepen weggetrokken, geen oorlogen gestart, de eerste Amerikaanse president die met Noord Korea in gesprek is gegaan, de werkloosheid tot een minimum heeft gereduceerd, illegale migranten heeft aangepakt, elite pedofielen opgesloten, dubieuze elite betrokken met mensensmokkel hun vermogen laten bevriezen (met een nieuwe wet te laten goedkeuren), etc… Jammer genoeg spreekt de media nooit met lof over de man en zijn administratie. Go Trump! Ik geloof in die man. F* the haters, echt.

      0 likes
     • Jan V schreef:

      Hij is bijna 4 jaar bezig en z’n termijn loopt af. Als hij nou nog zijn kiezersbelofte moet inlossen, dan is hij daar wel erg laat mee. Doe beter onderzoek, dan blijkt dat hij een erg dubieus verleden heeft. Bovendien zijn de Cabal de baas op de wereld, niet de overheidspuppets zoals Trump, Rutte, Merkel, Macron etc. Zelfs koninghuizen hebben niets te vertellen en staan ook in dienst van diezelfde Cabal.

      Trump is een clown, schreeuwt via Twitter, liegt of het gedrukt staat, verandert sneller van mening dan de wind van windrichting en is zelfs nu ook al goochelaar; de grote verdwijntruc! Alles voor een nieuwe termijn, want de vekiezingen komen eraan. Hij strooit de hele wereld zand in de ogen en (bijna) iedereen trapt erin. Ik zou genoeg bewijs kunnen leveren, maar dat plaatsen ze hier niet.

      Bekijk dit nog maar: (als dit wel geplaatst wordt)

      https://commonsensetv.nl/trump-begint-met-vaccineren-op-verkiezingsdag/

      Ik dacht dat HCQ zo goed werkte?!

      0 likes
     • Richard schreef:

      Moet in je post de naam Trump niet vervangen worden door Biden, AOC, Pelosi, Clinton H, Rutte M, Klaver Y, Jetten R, de Jong H enzv? Behalve liegen en bedriegen wat hebben die mensen voor de wereld gedaan?
      Als ik je posts zo lees, kun je zo aan de slag bij de NOS. Zijn ook uitstekende onderzoekers…

      0 likes
     • Rob schreef:

      Kun je dat dan even onderbouwen met voorbeelden waar je dat uit opmaakt? Iets zeggen zonder daar voorbeelden of onderbouwing bij te vermelden daar maak je je punt niet echt duidelijk mee.

      0 likes
     • willem schreef:

      100% mee eens .Met Links gaan we naar de klote

      0 likes
    • De eerste John schreef:

     Dan zal ik als ik u was, uw onderzoek nog eens overdoen, of een bezoekje brengen aan de USA, en maak een praatje met de inwoners. kijk vooral niet naar CNN, NPO of RTL 4.
     U heeft genoeg onderzoek gedaan, graag wat feiten tegenover voorgaande presidenten, ik ben benieuwd.

     0 likes
   • Lawke schreef:

    Rob, informeer je maar nog eens goed over die arrestaties vriend :). Die gebeuren nu al. Die zie je natuurlijk niet op het avondjournaal. Epstein, Weinstein, Weiner, etc… en de tientallen of meer die onder huisarrest staan ondertussen.. Het moeras is erg groot en diep en men heeft tijd en strategie nodig. Het cabal is niet opgebouwd in enkele jaren maar in eeuwen. Zoals de Amerikanen soms zeggen, it’s a game of chess not checkers..

    0 likes
  • Uknoweme schreef:

   @J. Bos
   200 % met u eens.
   btw óók uit Almere.
   Het wordt een koude winter!

   0 likes
  • Jenny schreef:

   Precies,Trump is great,inderdaad een geschenk van God.
   Hopelijk in veiligheid verblijft Trump

   0 likes
 • Alex schreef:

  Trump 2020!

  0 likes
 • Ome jaap schreef:

  Wwg1wga the end game Er staan miljarden mensen achter je Trump

  0 likes
 • Ron schreef:

  Om een deel aarde te hebben moet je geld hebben.Waarom zovele mensen sterven en andere therapieën geen kans krijgen? Je kan als farmabedrijf geen spoedprocedure doorlopen voor een vaccin als er al een medicijn beschikbaar is. Met andere woorden: je kunt voor het vaccin geen noodtraject doorlopen als er al een behandeling is. Dan zou het vaccin het normale traject moeten doorlopen en dat kan jaren duren. Door de concurrentie uit te schakelen, heb je dat probleem niet.Even vermelden de ziekteverzekering schrapt de vergoeding van de eventuele schade door vaccinatie.Oei dat mag je niet zeggen. Mensen lees de kleine lettertjes en vraag het na want de grootste propagandisten zijn als er iets gebeurt de grootste struisvogels en steken allen hun kop in het zand. De pharma industrie heeft zich ook al veilig gesteld en laat de belastingbetaler ervoor opdraaien als hun producten jou schade berokkenen. Dus de dader gaat vrijuit zonder verantwoording te moeten afleggen.Ons wordt wijsgemaakt dat enkel en alleen een vaccin de coronacrisis zou kunnen bezweren. De cijfers in ons land bewezen het tegendeel. Die gingen stelselmatig naar beneden, zonder vaccin, mits in acht name van de juiste maatregelen. Pas nadien men hiermee te slordig begon om te gaan kon het virus opnieuw terrein winnen. Er wordt gevaccineerd tegen een specifiek virus, Covid-19 (SARS-CoV-2), terwijl een eventuele nieuwe golf door een gewijzigd of zelfs een totaal ander virus kan veroorzaken. Wanneer hebben ze de maatregelen gelost? ALS ZE ZAGEN DAT DE MENSEN DESTIJDS DOOR DISCIPLINE HET VIRUS KONDEN VERSLAAN.

  0 likes
 • Ron schreef:

  Zou deze Dr FAUCI een reptiel zijn of de spin in het net en de grootste smeerlap onder de virologen.Wie ging er stalen nemen van de virussen 1000 km van het lab? Viro-logen. Wie roerde er in urine, stront en bloed van die dieren? De viro-logen. Wie kwam lezingen geven op TV en in universiteiten en andere media? De viro-logen. Wie vertelde op de TV dat als ze besmet waren dat ze vrijwillig in quarantaine gaan? een Chinese viro-loog. Wie zet de WHO onder druk? De Chinezen. Deze dieren leven al duizenden jaren samen met de mens. Pas nadat viro-logen ermee begonnen is het zover gekomen. Wie of wat is Bill Gates ? Hij is geen dokter, geen professor, geen epidemioloog, geen viroloog doch een simpele zakenman, een zeer sluwe handelsman die geen middel schuwt zich over de ruggen en ten koste de gezondheid van anderen zich buitensporig te verrijken en zijn macht al kwijlend te vergroten. Waarom laten mensen wereldwijd zich vol spuiten door producten van deze sluwe gifmenger, waarom dulden wij nog dat de door ons gekozen regeringsleiders de adviezen volgen van de organisatie van deze oplichter, deze meedogenloze crimineel ? Wie gelooft dit soort schuim der aarde nog ?Iedere epidemie de laatste decennia is gestart in een labo veroorzaakt door experts die de wereld rondtrekken om te roeren in stront, urine en bloed van dieren waarmee de mens al generaties lang mee samenleeft. Door het transport uit zijn natuurlijke omgeving maakt dat de natuurlijke weerstand van de mens wegvalt. De Engelsen brachten ook dekens met pokken besmet naar de indianen om hen uit te roeien.Ze ontdekken van alles en lossen niks op. Dankzij de virologen zitten we nu in deze situatie.”Gain-of-function” verwijst naar experimenten waarbij een ziekteverwekker wordt gewijzigd om hem nieuwe of toegevoegde functionaliteit te geven, zoals het vermogen om mensen te infecteren wanneer dat niet kon, of verhoogde besmettelijkheid of letaliteit SARS-CoV-2 is het enige coronavirus met een furinesplitsingssite. Zelfs verre familieleden van CoV-2 hebben dit niet.Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed.

  0 likes
 • Sjazon schreef:

  Wil hij dan een tijdje onderduiken? Kan/mag een president dat?

  0 likes
 • salvar schreef:

  vijanden ik ken er ook een paar en ze zijn net zo gevaarlijk als de cabal.
  je heb het gehoord van de directeur van het rivm dat rutte goed bezig is maar hij moet doordrukken dat overal een muilkorf gedragen wordt.
  nou dan weten we gelijk wat voor wereld het wordt , voor de rest van je leven een muilkorf.
  ben benieuwd of de slapende massa nu wakker wordt of dat ze gedwee meelopen aan de leiband van satan.

  laatste kans om massaal op te staan het is twaalf uur.
  slaaf of een normaal mens de keus is nu aan ons.

  verenigen allemaal en de beuk erin.

  0 likes
 • Akka schreef:

  Trump een zeer geachte held, maar geminacht door de meeste (linkse idioten)

  0 likes
 • piet schreef:

  Hier scoor je dus stemmen mee.

  Dit is mensen willen.

  0 likes
 • Andre Schoutsen schreef:

  Zie je die wasmachines op de achtergrond? De man heeft goed gevoel voor humor. Zie hier: https://threadreaderapp.com/thread/1291802483682168834.html

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…
  s
  Alles loopt doorelkaar. Je hebt kwaden onder de goeden en goeden onder de kwaden. Reptielen ? Buitenaardsen ? Illuminatie ? Bilderbergers ? Zio Nazi ? Maffia ? Joden ? Katholieken Of is het een pot nat ?

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  PS…

  Was de Satanisten nog vergeten en de Politici natuurlijk !

  0 likes
 • OptimaForma schreef:

  Canada, f#@k yeah!

  0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  We gaan het beleven. Als je de enorme misdaden opsomt die de elite heeft gedaan en dat geloof onvoorwaardelijk, dan moet
  Het toch niet zo moeilijk zijn om ze de oorlog te verklaren en ze keihard aan te pakken of te ruimen.
  Dus ik ben benieuwd wie er aangepakt gaat worden?

  0 likes
 • Ron Swart schreef:

  In de link een gesprek met de gebroeders Justen & Wes Faull, die een documentaire hebben gemaakt over de geheime geschiedenis van de VS:
  https://www.bitchute.com/video/oS2699IKqHU/
  Het zijn spannende tijden en het zou zo maar kunnen dat de monarchie in Spanje het einde van het jaar niet haalt. Koning Felipe VI (2014 -) heeft bijvoorbeeld het geweld in 2017 goedgekeurd tegen de honderdduizenden vreedzame naar meer autonomie voor Catalonië strevende betogers in Barcelona. Wanneer gaat Andrew, de hertog van York, naar de VS om zich door de FBI te laten ondervragen over zijn perverse activiteiten met minderjarige meisjes? Ghislaine Maxwell was niet alleen Jeffrey Epsteins hoerenmadam, maar maakte zichzelf ook schuldig aan misbruik van minderjarige meisjes. Ghislaine Maxwell was trouwens aanwezig in 2010 bij het huwelijk van Chelsea Clinton (inderdaad de dochter van Bill + Hillary).
  Wanneer zal de periode van ‘calm before the storm’ voorbij zijn en de ruim 170.000 verzegelde aanklachten van caballeden worden omgezet in arrestatiebevelen?
  Dit is in de hand van Potus (Donald J. Trump).

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  249

  Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

  Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut ...

  >