Mens en Dier

Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Trump heeft een aantal decreten ondertekend om de prijzen van medicijnen te verlagen. Eén daarvan geeft toestemming om goedkope geneesmiddelen te importeren uit bijvoorbeeld Canada. Een tweede schrijft voor dat kortingen die farmaceuten geven en die nu in de zakken verdwijnen van anonieme tussenpersonen, ten goede moeten komen aan patiënten.

Trump ageert al sinds het begin van zijn presidentschap tegen dure medicijnen, maar het is voor het eerst dat hij een concrete stap zet. De decreten van de president zijn bij Big Pharma niet goed gevallen.

Veel rijke vijanden

Tijdens een bijeenkomst in de staat Ohio zei Trump tegen het publiek dat ze ‘hem mogelijk een tijdje niet zullen zien’ en dat hij ‘veel rijke vijanden heeft’.

“Ze zijn niet blij met wat ik aan het doen ben. Ik heb één kans om dit te doen, en geen enkele andere president zal doen wat ik doe. Er zijn heel veel ontevreden mensen, en dit zijn hele, hele rijke mensen en ze zijn heel erg ontevreden,” zei hij.

“Ze zijn zo rijk. Ze zijn zo rijk. Niemand weet wie ze in vredesnaam zijn of wat ze doen. Ze verdienen nog meer geld dan de farmaceuten,” voegde hij toe.


[Summit News]

4.9 16 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teun
Teun
2 jaren geleden

Moet ik dan denken aan reptielen?

Tony
Tony
2 jaren geleden

Zijn rijke vijanden hebben een spion die heel dicht bij Trump staat, namelijk Fauci. Trump heeft wel lef, dat kun je hem niet ontnemen.

A.Wenners
A.Wenners
2 jaren geleden

Go Trump! Go!

jenne
jenne
2 jaren geleden

Ben bang dat het één van de velen wordt die dit geprobeerd hebben, ze zijn zo machtig zijn vijanden, je ziet toch waar ze toe in staat zijn, het hele grote machtige Amerika beentje te ligten !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x