Buitenland

‘Wij hebben nazi’s getraind in Oekraïne’: Oud-wapeninspecteur VN doet boekje open

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!

De Verenigde Staten en Europese Unie hebben in 2014 nationalistische Oekraïense troepen uit Lviv gemobiliseerd. Daar zaten ook neonazi’s tussen, zei Scott Ritter, die als inlichtingenofficier bij de Amerikaanse marine werkte en van 1991 tot 1998 wapeninspecteur van de VN was, in gesprek met de Britse politicus George Galloway.

Die Oekraïense neonazi’s aanbidden nazi-collaborateur Stepan Bandera en zijn beweging, een leider van de nationalistische Oekraïense beweging rondom de Tweede Wereldoorlog. Ze hebben het Maidanplein in Kiev bezet en de democratisch gekozen president van Oekraïne op gewelddadige wijze afgezet. Vervolgens grepen ze in feite de macht, legde Ritter uit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ophangen

Toen Porosjenko, de voorganger van Zelenski, in 2014 en 2015 met Duitsland en Frankrijk onderhandelde over de Minsk-akkoorden, was hij bereid om Donetsk en Loehansk aan te wijzen als autonoom gebied. De neonazi’s zeiden dat ze hem zouden vermoorden als hij dat zou doen, aldus Ritter.

Vervolgens kwam Zelenski aan de macht. Toen hij het Azovbataljon, dat deels bestaat uit neonazi’s, opdracht gaf om te ontwapenen, lachten ze hem vierkant uit. Hij zei: ‘Ik ben de president van Oekraïne’ en zij zeiden: ‘Hou je mond of je krijgt een klap voor je kop’. Hij kreeg ook te horen dat ze hem zouden ophangen als hij zijn handtekening onder de akkoorden zou zetten, onthulde de oud-inlichtingenofficier.

Grootste schande

“Zoveel macht hebben ze,” benadrukte Ritter, die toevoegde dat deze mensen gearresteerd of neergeschoten zouden moeten zijn. “In plaats daarvan werden ze opgenomen in het leger. Nu zitten de neonazi’s overal.”

De grootste schande is dat Britse, Amerikaanse en Canadese troepen naar Oekraïne zijn gegaan om dat leger te trainen en NAVO-tactieken te leren. Op foto’s is te zien dat ze het Azovbataljon trainen. “Wij hebben nazi’s getraind.”

Ritter wijst er in het interview ook op dat Oekraïne in tegenstelling tot Irak wel beschikt over massavernietigingswapens.

4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hoe gaat het eigenlijk het met “Onze” Viertes Reich Nazi-Vrijwilligers aan het Oostfront?

Die mogen blij zijn als ze aan de Frontlinie 20 minuten na hun eerste contact met de Russische troepen nog in leven zijn…Het feit dat Rusland de NAVO-basis in Yaroviv heeft vernietigd, helpt voor het moraal ook niet echt mee….

Rusland vuurt o.a. Kalibr-raketten af op Trainingscomplexen van NAVO-Trainingscomplexen & NAVO-Bases in de Oekraïne, die worden allemaal volledig verwoest & de Terroristische NAVO-Huurlingen gedood…Rusland laat het Westen laten zien dat ze het Oekraïense Luchtruim volledig beheersen & dat hun conventionele ladingen al een Verwoestend effect hebben….Het geeft tevens het Signaal af dat iedere NAVO-Huurling die de Oekraïense grens oversteekt direct in het Vizier komt van de Strijdkrachten van de Russische Federatie…

Als je als NAVO-Nazi-Vrijwilliger wilt Deserteren wordt je door de OekroNazis aan de Grens opgepakt & weer naar het Front teruggestuurd…dan had je je maar niet als Kanonnenvoer aan moeten melden….Het Oekraïense Leger is wat dat betreft net de Cosa Nostra: Once you get in, you Never get out alive…

https://www.bitchute.com/video/52kXeyxceEQG/

Zhukov
Zhukov
2 jaren geleden

luister naar deze amerikaan die vrijwillig naar de Oekraïne ging en daar belazerd werd het kijken waard hij waarschuwt ga niet heen als vrijwilliger je kunt niet meer weg ze sturen je gewoon terug de NAZI’s aldaar kijk het maar eens
https://www.bitchute.com/video/YnD0MIcAKk03/

Staxx
Staxx
2 jaren geleden

Is dit nog een verrassing?
Die man had hierveel eerder mee naar buiten moeten komen, dan hadden ze Thiery Baudet tenminste niet vierkant in zijn gezicht uitgelachen toen hij zijn verzet tegen dat gehate associatieverdrag in de tweede kamer voordroeg.

Yollie
Yollie
2 jaren geleden

Fijn dat iemand dit nu ook toegeeft.

Wat die MH17 betreft heb ik toch zeer sterk het vermoeden dat er iemand aan boord zat die uit de weg geruimd moest worden. Dat daar zoveel andere mensen bij zouden omkomen maakt de Cabal immers niet uit. Zo hebben ze de Titanic ook doen vergaan omdat daar drie tegenstanders van ze aan boord waren. En wij moeten allemaal geloven dat dit kwam door een aanvaring met een ijsrots. Jaja!
Ik denk dat we daarom niets meer over de MH17 horen. Hoe meer tijd eroverheen gaat, hoe minder mensen zich daar nog druk om maken (behalve nabestaanden natuurlijk). Misschien komt het ooit nog uit wie het uiteindelijke doel was.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x