BinnenlandCorona

Sluiting ‘corona-supermarkt’ gepaard met groot machtsvertoon: ‘Dit hoort thuis in een politiestaat’

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Noord Deurningen is een supermarkt gesloten omdat de eigenaar de coronamaatregelen niet zou naleven. Raymond Berning opende zijn winkel in eerste instantie toch, maar na een bezoek van handhavers en politieagenten besloot hij de zaak alsnog te sluiten. Er is ook voor 50.000 euro aan dwangsommen opgelegd.

Volgens Berning is het besluit van de veiligheidsregio willekeur en worden de coronamaatregelen in heel veel winkels niet goed nageleefd. Hij denkt dat hij gepakt is omdat hij een kleine ondernemer is en hij als voorbeeld moet dienen voor andere winkels. De politie was in groten getale aanwezig om de mensen buiten te houden.

Politiestaat

Berning besloot gelijk na de sluiting een nieuw bedrijf te beginnen: het Berning Pickup Point. Ook dat gaat er niet komen aangezien het pand is verzegeld. Pas als hij een plan van aanpak inlevert dat wordt goedgekeurd door de veiligheidsregio, mag hij weer open.

De sluiting van de supermarkt leidt tot zeer verontwaardigde reacties. “Nederland glijdt nu snel af naar een politiestaat waarin grondwet en -recht ondergeschikt zijn gemaakt aan plannen om het kapitalisme op een nieuwe basis te vestigen. De spoedwet moet er ook snel doorgejast worden om dezelfde redenen,” schrijft politiek econoom Kees van der Pijl.

Publicist Sietske Bergsma reageert:


PVV-leider Geert Wilders voegt toe:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marten
Marten
1 jaar geleden

Jaaa de Gestapo en de NSB ers waren zoals gebruikelijk weer goed vertegenwoordigd dit tuig belemmerd een hard werkende kleine middenstander ze vreten zelf uit de ruif door de belasting betaler bij elkaar gewerkt bah wat een schaamte loos ongedierte

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Ik word hier misselijk van.

John
John
1 jaar geleden

Europees nazi regime. Met vanouds de burgemeester s als NSB.

Karel
Karel
1 jaar geleden

NeDDRerland

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x