Homepagina » Mens en Dier » De schokkende waarheid over Kamala Harris, de running mate van Joe Biden
kamala harris
Foto: Lorie Shaull CC BY-SA 2.0

De schokkende waarheid over Kamala Harris, de running mate van Joe Biden

Joey Piscitelli werd als jongen seksueel misbruikt door een priester. Hij werd mishandeld, aangerand en verkracht. Toen Kamala Harris openbaar aanklager was in San Francisco, vroeg hij haar om hulp.

Samen met een ander slachtoffer klopte hij aan bij Terence Hallinan, de voorganger van Harris. Die vertelde hem dat ze dozen vol documenten hadden over misdragingen door priesters in San Francisco.

Destijds was William Levada de hoogste bisschop in de Verenigde Staten. Later werd hij zelfs kardinaal. “Dit was een grote speler in de VS en we hadden een kanjer die achter hem aan zou gaan. We dachten dat deze figuren gestraft, verantwoordelijk gehouden en vervolgd zouden worden,” zegt Piscitelli.

Ze beschermde deze pedofielen

Toen kwam in 2004 het moment dat Kamala Harris het stokje van Hallinan overnam. “Alles viel in duigen.” Piscitelli schreef haar een brief waarin hij haar om hulp en toegang tot de documenten vroeg. Er kwam nooit een antwoord. Vervolgens maakte hij posters, die hij overal in de stad ophing. Opnieuw kwam er geen antwoord.

Uiteindelijk vroegen de media toegang tot de documenten, maar ze bleven achter slot en grendel. In 2010 verscheen er een groot artikel in de San Francisco Weekly, waarin werd gezegd dat Kamala Harris te ver gaat bij de bescherming van katholieke pedofielen. Haar kantoor bracht een verklaring naar buiten waarin stond dat ze de slachtoffers beschermt. “Dat is een belediging.”

“Ze beschermde [deze pedofielen]. Wij waren verbijsterd.”

[The Intercept]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas Quarks
Bas Quarks
8 maanden geleden

Heb helaas (nog) niet veel gegevens over haar, maar ik denk dat ze, net als Joe Biden en het Vaticaan lid van de Cabal is. Haar ogen en manier van praten stralen dat uit. Een in en in slecht mens die nergens voor terugdeint. Die moet nu Joe Biden in het zadel helpen, nadat Hillary Clinton dat de vorige verkiezingen niet is gelukt, zodat ze hun plannen eindelijk kunnen uitvoeren want Trump werkt die juist aan alle kanten tegen. Hopelijk wordt er bij deze verkiezing niet met de stemcomputers gerommeld.

Tineke
Tineke
Reactie op  Bas Quarks
7 maanden geleden

Ja, ze onderdeel van de cabal, deep state of zoals Trump het noemt the swamp. Ze is de tante van Jussie Smollet, die met een hoax probeerde Trump in een kwaad daglicht te zetten. Mislukte want de aanval op hem was door hemzelf in scene gezet. Wellicht samen met tante Kamala bedacht. De strafzaak tegen hem, omdat hij loog en een valse aangifte deed, loopt nog.

Kamala heeft er persoonlijk voor gezorgd als aanklaagster van het Amerikaanse openbaar ministerie dat vele afro Amerikanen in de gevangenis belanden en vaak voor overdreven lange tijd.
De Democraten houden niet van Afro Amerikanen ook al doen ze wel zo net voor de verkiezingen want hun stemmen willen ze wel.

jenne
jenne
8 maanden geleden

Een van west Indische slavenhouders plantage bezitters afkomstige streber, door protestutie met een zekere invloedrijke Brown, snel geklommen op de invloedrijke ladder, tja die Amerikanen krijgen wel de één na de andere super cadeautjes, make the USA “”WHITE AGAIN”” waar is het WOODSTOCK Amerika gebleven, afgeslacht leeg gezogen door de Joodse Zionisten !

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  jenne
8 maanden geleden

jenne.U bedoelt de nepjoden van de khazariaanse mafia a.k.a. de illuminati,de cabal,de deepstate.

gevank
gevank
8 maanden geleden

ze is een communist in hart en nieren en een groot gevaar voor Christenen: https://townhall.com/columnists/terryjeffrey/2019/03/06/kamala-harris-crusade-against-freedom-of-religion-n2542659

Kamala Harris is the daughter of a Marxist Professor.
https://grandmageri422.me/2020/08/03/kamala-harriss-ties-to-marxism/

Teun
Teun
8 maanden geleden

Mogelijk een grotere zorg is Turkije. Wat zijn zij eventueel van plan in Europa?

jenne
jenne
Reactie op  Teun
8 maanden geleden

Nu dat is toch duidelijk, uitbreiden van de Islam, voor hen is de Islam geen religion maar een politieke partij, dit monster hebben we wel vaker mee te maken gehad in Europa, het oude Byzantium wat ze bezet hebben, daar leven nog steeds 12 etnische volkeren in onderdrukking, in wezen maken de Turken maar 6% uit van de totale bevolking, ze zijn bloeddorstig en geen respect naar bijvoorbeeld het oude Griekenland toe, ze stammen uit Anatolië net als hun broeders de Joods geworden Khazaren, wat nu grosso modo de Zionistische Joden zijn, zelfde doelstelling overheersen en uitmoorden, de grootste genocide heeft plaats gehad in India daar zijn van de oorspronkelijke 600 millioen bij het binnen komen van de Moslims, 400 millioen verdwenen, als slaaf verkocht, afgeslacht enz. de mannen werden stelselmatig gecastreerd, te lezen op Google, heel fijn soort onmensen Turken !

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  jenne
8 maanden geleden

jenne.Ik zie dat u zich geinformeerd hebt.De huidige ottomanen/turken komen oorspronkelijk uit mongolie het land van dzjengis khan,het was een steppenvolk.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  jenne
8 maanden geleden

De moslims hebben minstens 100 miljoen Hindoes afgeslacht en zeker 500 miljoen Hindoes (mannen, vrouwen, kinderen) als slaaf verkocht. De Hindoes stierven massaal in de gebergte nabij Afghanistan tijdens de transporten. Deze gebergte hebben ze toen omgedoopt als Hindoekoesj: de doder van de Hindoes.

De helft van de Hindoe grondgebied hebben ze afgepakt van de Hindoes. Pakistan, Bangladesh, Afghanistan waren allemaal Hindoegebied. Nu azen de moslims op de deelstaten West-Bengalen, Kerala, Kashmir, Uttar Pradesh in India.
De moslims vinden dat de overgebleven Hindoes in India niet het recht hebben hun thuisland te behouden.

India telt 1,3 miljard inwoners waarvan 300 miljoen moslims. Stel je eens voor dat alle 1,3 miljard inwoners moslims zouden zijn geworden, dan had niemand ter wereld de Islam kunnen stoppen.
We moeten de Hindoes dankbaar zijn dat ze toch – onlangs 700 jaar moslimonderdrukking – zich verzet hebben tegen de bekering te vuur en zwaard en heel veel levens hebben opgeofferd om de Islam niet te laten overheersen.
Helaas kiest de pers in zowel het Westen als ook in India teveel de kant van de moslims (met hun moorddadige historie) en te weinig de kant van de Hindoes die bijna alles zijn kwijtgeraakt aan de invallende moslims.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Teun
8 maanden geleden

Onderzoek Erdogan’s ‘Vision 2023’ voor Turkije, combineer dat met wat hij vorig jaar op het Int’l Islamic Convention heeft gezegd en voila, het antwoord ligt op straat, hidden in plain sight (precies zoals het moet volgens zijn verlichte waandenkbeelden).
Deze waanzinnige uit de Levant wil eerst nog wraak nemen op de Polen voor het verlies in 1683 in Wenen. Dat zo overdenkend, kan het geen toeval zijn dat de grootste concentratie van militante islamisten zich in het buurland van Polen bevindt. Schaken is een ook kunst zeg maar…

Emile
Emile
8 maanden geleden

Tja, nou weer iets over de runner up, maar doet het er allemaal toe ? , Obama zou voor Change zorgen.
Er gebeurt echter helemaal niets, hij kwam op het toneel toen Amerika de ergste financiele huizenmarkt crisis meemaakte, dus 8 jaar lang pompen of verzuipen.
Daarvoor 8 jaar die idioot van een Bush Jr, elk land aanvallen in het midden oosten behalve Saudie Arabie nav 9/11, daarvoor deed Billy boy het aardig, maar de wereldeconomie zat mee in de 90’s , dus das wellicht logisch.
80s , een puinhoop met oliecrisis , koude oorlog, die dood goeie man van een Reagan kon niet op tegen de hyena’s om hem heen.(waaronder George B. Sr)
Kortom, het maakt geen bal uit wie er als president/vice president word gekozen, dat zijn niet degene die het land leiden, dat is de zogenaamde Elite, private entiteiten etc..
Ik stem nooit en waarom niet, degene waarop ik stem heeft geen invloed op mn leven.
Degenen die dat wel hebben kan ik niet kiezen.

Obama zou niet geboren zijn in Hawaii maar Kenia, hij zou de antichrist zijn etc.. , en nu , nobody’s cares , er is weer een nieuwe clown, en ook die verdwijnt weer in het niets, net zoals George Jr, Billy Boy, George Sr, Ronald, Jimmy, Richard en Lyndon .
En kent iemand hun vice presidenten nog , behalve nu Biden ? , zet er maar iemand neer en het gaat gewoon zoals “ze” willen dat het gaat, zal wel weer 51-49% worden, zoals het al jaren is, zegt genoeg lijkt me !!
Bezigheidstherapie, niets meer !!

Albert
Albert
8 maanden geleden

Sorry voor mijn Engels, maar m.i. iedereen leest die taal hier en ga ‘t niet vertalen, ben meer op Engelstaligen gericht dagelijks. Dus mijn verse tekst even knippen en plakken:

VOTE Harris! ‼️Although. She failed to pursue prosecution of cases of priest sexual abuse, strangely hiding vital records and facts on abuses that had occurred‼️She put over 1,500 people in jail for possessing some grams(!) of marijuana violations, and then laughed about it when she was asked if she’d ever smoked marijuana‼️Ruthless she could be as a dictator, but if need also too soft, hypocrite and politically correct‼️She blocked evidence that would have freed a man from death row until the courts forced her to do so. ‼️She kept people in prison beyond their sentences to use them as cheap labor for the state of California. ‼️Harris is against petroleum and oil products ‼️She WAS anti abortion but the hypocrite is changing often in many things; now she is radically pro ‼️Harris neglect serious accusations concerning priest’s p.e.d.opiles‼️And she fought to keep cash bail system in place that impacts poor people in the worst kind of way. A very bad, shameful ‘prosecuter’! So yes, dRATS! VOTE arrogant, sneaky, inconsequent, raishjist, divisive, lying, prepossessed Harris⁉️

Ron Swart
Ron Swart
8 maanden geleden

In de VS geven zes kardinalen en 29 aartsbisschoppen leiding aan 162 bisschoppen. Het begrip (aarts)bisschop is een functie, kardinaal is een door de paus toegekende eretitel en geeft recht om te stemmen bij de keuze voor een nieuwe paus. Kardinaal is afgeleid van het Griekse cathedra en betekent zetel.

Anton
Anton
8 maanden geleden

Voor degenen die van Kamala Harris de overstap hebben gemaakt om de Islam erbij te halen, jullie zijn echt wel een stelletje…………….

peter
peter
8 maanden geleden

Leugenachtig statusgeil gedrocht, de dark hillary…

Marc
Marc
8 maanden geleden

Obama 2.0 …

x

Check Also

biden

Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt

Twitter en Facebook hebben maatregelen genomen om ...

biden

Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x