Homepagina » Mens en Dier » De schokkende waarheid over Kamala Harris, de running mate van Joe Biden
kamala harris
Foto: Lorie Shaull CC BY-SA 2.0

De schokkende waarheid over Kamala Harris, de running mate van Joe Biden

Joey Piscitelli werd als jongen seksueel misbruikt door een priester. Hij werd mishandeld, aangerand en verkracht. Toen Kamala Harris openbaar aanklager was in San Francisco, vroeg hij haar om hulp.

Samen met een ander slachtoffer klopte hij aan bij Terence Hallinan, de voorganger van Harris. Die vertelde hem dat ze dozen vol documenten hadden over misdragingen door priesters in San Francisco.

Destijds was William Levada de hoogste bisschop in de Verenigde Staten. Later werd hij zelfs kardinaal. “Dit was een grote speler in de VS en we hadden een kanjer die achter hem aan zou gaan. We dachten dat deze figuren gestraft, verantwoordelijk gehouden en vervolgd zouden worden,” zegt Piscitelli.

Ze beschermde deze pedofielen

Toen kwam in 2004 het moment dat Kamala Harris het stokje van Hallinan overnam. “Alles viel in duigen.” Piscitelli schreef haar een brief waarin hij haar om hulp en toegang tot de documenten vroeg. Er kwam nooit een antwoord. Vervolgens maakte hij posters, die hij overal in de stad ophing. Opnieuw kwam er geen antwoord.

Uiteindelijk vroegen de media toegang tot de documenten, maar ze bleven achter slot en grendel. In 2010 verscheen er een groot artikel in de San Francisco Weekly, waarin werd gezegd dat Kamala Harris te ver gaat bij de bescherming van katholieke pedofielen. Haar kantoor bracht een verklaring naar buiten waarin stond dat ze de slachtoffers beschermt. “Dat is een belediging.”

“Ze beschermde [deze pedofielen]. Wij waren verbijsterd.”

[The Intercept]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas Quarks
Bas Quarks
1 jaar geleden

Heb helaas (nog) niet veel gegevens over haar, maar ik denk dat ze, net als Joe Biden en het Vaticaan lid van de Cabal is. Haar ogen en manier van praten stralen dat uit. Een in en in slecht mens die nergens voor terugdeint. Die moet nu Joe Biden in het zadel helpen, nadat Hillary Clinton dat de vorige verkiezingen niet is gelukt, zodat ze hun plannen eindelijk kunnen uitvoeren want Trump werkt die juist aan alle kanten tegen. Hopelijk wordt er bij deze verkiezing niet met de stemcomputers gerommeld.

jenne
jenne
1 jaar geleden

Een van west Indische slavenhouders plantage bezitters afkomstige streber, door protestutie met een zekere invloedrijke Brown, snel geklommen op de invloedrijke ladder, tja die Amerikanen krijgen wel de één na de andere super cadeautjes, make the USA “”WHITE AGAIN”” waar is het WOODSTOCK Amerika gebleven, afgeslacht leeg gezogen door de Joodse Zionisten !

gevank
gevank
1 jaar geleden

ze is een communist in hart en nieren en een groot gevaar voor Christenen: https://townhall.com/columnists/terryjeffrey/2019/03/06/kamala-harris-crusade-against-freedom-of-religion-n2542659

Kamala Harris is the daughter of a Marxist Professor.
https://grandmageri422.me/2020/08/03/kamala-harriss-ties-to-marxism/

Teun
Teun
1 jaar geleden

Mogelijk een grotere zorg is Turkije. Wat zijn zij eventueel van plan in Europa?

x

Check Also

biden

Pijnlijke onthullingen over Biden genegeerd en onderdrukt

Twitter en Facebook hebben maatregelen genomen om ...

biden

Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x