Binnenland

Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN) rekenen op Kamerzetels

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN) uit Soest en Beter Nederland uit Hilversum zijn best verrast en nogal overvallen door alle gebeurtenissen.

Net een week ingeschreven in het kiesregister van de Kiesraad en nu al verkiezingen voor de deur. De partijleiders denken een goede kans te maken en rekenen op meer dan één zetel in de Tweede Kamer.

Op 16 april 2012 heeft de Kiesraad de registratieverzoeken van beide partijen ingewilligd. Het aantal geregistreerde aanduidingen voor de volgende Tweede Kamerverkiezing bedraagt nu 27.

Nulpuntenergie

Volgens oprichter en ufoloog Anton Teuben (62) richt SOPN zich op het beschikbaar maken van ‘vrije energie’ voor iedereen. “Stroom kan gratis zijn door aanwending van nulpuntenergie. De techniek daarvoor bestaat al, maar wordt geboycot door oliemaatschappijen en gasbedrijven,” beweert de nieuwe partij. “Het gebruiken van nieuwe technologieën is qua gezondheid en economie beter voor iedereen.”

Volgens Teuben is SOPN beslist geen spiritueel clubje: “We zijn zo rationeel mogelijk. Zeker een half miljoen mensen is het met ons eens. We hebben mensen genoeg om een kandidatenlijst te vullen. Daarvoor komen we dinsdag bijeen.”

De Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland willen een actieve rol gaan vervullen. Zo gaat de partij niet voor de politiek, maar voor de waarheid.

De officiële website van SOPN

Bron: Volkskrant.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x