Homepagina » Mens en Dier » Soros is ‘de kwaadaardigste persoon ter wereld’ en ‘de zoon van satan’
soros
Foto: George Soros (www.stephan-roehl.de CC BY-SA 2.0)

Soros is ‘de kwaadaardigste persoon ter wereld’ en ‘de zoon van satan’

De Chinese staatskrant Global Times heeft George Soros, waar Sigrid Kaag vorig jaar nog vol lof over sprak in de Tweede Kamer, een ‘mondiale economische terrorist’ genoemd.

De krant reageerde daarmee op een uitspraak van de miljardair, die in een opiniestuk in de Wall Street Journal had geschreven dat de recente investeringen van BlackRock in China een ‘grote vergissing’ zijn.

De Global Times schreef op haar beurt dat Human Rights Watch, dat wordt gefinancierd door de Open Society Foundations van Soros, ‘geruchten’ heeft verspreid over Hongkong en de oorsprong van de coronapandemie.

Kleurenrevolutie in Hongkong

De krant claimde ook dat de miljardair samenzweerde met Apple Daily-oprichter Jimmy Lai om in 2019 een ‘kleurenrevolutie’ in Hongkong te ontketenen. Volgens de Global Times is hij ‘de kwaadaardigste persoon ter wereld’ en ‘de zoon van satan’.

Het is niet voor het eerst dat de miljardair in verband wordt gebracht met de duivel. Enkele jaren geleden zei de Hongaarse staatssecretaris van energie Andras Aradszki tijdens een speech dat Soros ‘satan’ is.

Gedoemd te mislukken

Het artikel van de Global Times werd gretig overgenomen door allerlei websites en geciteerd door media in Hongkong en Taiwan.

De krant was nog niet klaar met Soros. In een ander artikel schrijft de Global Times dat hij wordt veracht door mensen van over de hele wereld omdat hij crises veroorzaakt en daar vervolgens van profiteert. Maar zijn nieuwste poging is gedoemd te mislukken, aldus de krant.


[Zero Hedge]

4.8 51 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
1 maand geleden

Rutte heeft het boek van Soros niet gelezen.

Annette
Annette
1 maand geleden

PRACHTIG! Wat zien wij hier gebeuren? De Clash of the Titans. Niets meer en niets minder.
Dat is héél goed nieuws, als die 1% super rijke criminele machtswellustelingen elkaar nu naar de strot vliegen. Dat moeten wij nu juist hebben.
Dat verdeel en heers spelletje doen zij natuurlijk zelf al sinds vorig jaar met de complete wereldbevolking. Met maar één doel: chaos veroorzaken en daarna orde scheppen.
Het leuke is dat ze nu zelf ruzie maken. Kijk, die Global Times is de spreekbuis voor de Chinese regering. En die regeringsleiders houden het met Georgie, Klausie en die andere omhooggevallen bejaarden wel voor gezien.
Uiteindelijk zullen veel van de lezers wel weten, dat China er al jarenlang op uit is om de wereld compleet te beheersen. Die bejaarden zitten nu een beetje in de weg.
Heel grappig in dit verband is, dat mijn vader al in de zestiger jaren een visioen had van een oppermachtig China. Hij noemde dat toen “het Gele Gevaar”.
Zou hij, bijna 20 jaar na zijn overlijden, toch nog gelijk krijgen?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

The Only thing necessary for the Triumph of Evil is for Good Men to do Nothing….

De Wereld wordt op dit moment toch al volledig Gecontroleerd & Geregeerd door de Duivel…In hun Arrogantie hebben de Elite-Parasieten & Vrijmetselarij hun Maskers afgeworpen en ons OPENLIJK DE OORLOG VERKLAARD…In hun Haast & Paniek hebben ze hun Duivelse Plannen erdoor gedrukt…Ze hebben echter vééls teveel Fouten gemaakt…Hun Leugens keren op dit moment als een Boemerang terug in hun gezicht….Alles is zo verschrikkelijk Zichtbaar dat het bijna zelfs het Meest Hersenloze Gevaccineerde Schaap NIET meer KAN ONTGAAN…

Helga
Helga
1 maand geleden

pelosi en soros, brother and sister in evil..

x

Check Also

slovenië

Premier Slovenië: dit zijn de Nederlandse Soros-marionetten in het Europarlement (Rutte woest)

Janez Jansa, de premier van Slovenië, heeft ...

onderhandelaars

Rutte en onderhandelaars regeerakkoord wacht kort geding!

Een regeerakkoord lijkt in de maak nu ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

71
0
We lezen graag je reactie!x