Mens en Dier

Soros is ‘de kwaadaardigste persoon ter wereld’ en ‘de zoon van satan’

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Chinese staatskrant Global Times heeft George Soros, waar Sigrid Kaag vorig jaar nog vol lof over sprak in de Tweede Kamer, een ‘mondiale economische terrorist’ genoemd.

De krant reageerde daarmee op een uitspraak van de miljardair, die in een opiniestuk in de Wall Street Journal had geschreven dat de recente investeringen van BlackRock in China een ‘grote vergissing’ zijn.

De Global Times schreef op haar beurt dat Human Rights Watch, dat wordt gefinancierd door de Open Society Foundations van Soros, ‘geruchten’ heeft verspreid over Hongkong en de oorsprong van de coronapandemie.

Kleurenrevolutie in Hongkong

De krant claimde ook dat de miljardair samenzweerde met Apple Daily-oprichter Jimmy Lai om in 2019 een ‘kleurenrevolutie’ in Hongkong te ontketenen. Volgens de Global Times is hij ‘de kwaadaardigste persoon ter wereld’ en ‘de zoon van satan’.

Het is niet voor het eerst dat de miljardair in verband wordt gebracht met de duivel. Enkele jaren geleden zei de Hongaarse staatssecretaris van energie Andras Aradszki tijdens een speech dat Soros ‘satan’ is.

Gedoemd te mislukken

Het artikel van de Global Times werd gretig overgenomen door allerlei websites en geciteerd door media in Hongkong en Taiwan.

De krant was nog niet klaar met Soros. In een ander artikel schrijft de Global Times dat hij wordt veracht door mensen van over de hele wereld omdat hij crises veroorzaakt en daar vervolgens van profiteert. Maar zijn nieuwste poging is gedoemd te mislukken, aldus de krant.


[Zero Hedge]

4.8 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
9 maanden geleden

Rutte heeft het boek van Soros niet gelezen.

Annette
Annette
9 maanden geleden

PRACHTIG! Wat zien wij hier gebeuren? De Clash of the Titans. Niets meer en niets minder.
Dat is héél goed nieuws, als die 1% super rijke criminele machtswellustelingen elkaar nu naar de strot vliegen. Dat moeten wij nu juist hebben.
Dat verdeel en heers spelletje doen zij natuurlijk zelf al sinds vorig jaar met de complete wereldbevolking. Met maar één doel: chaos veroorzaken en daarna orde scheppen.
Het leuke is dat ze nu zelf ruzie maken. Kijk, die Global Times is de spreekbuis voor de Chinese regering. En die regeringsleiders houden het met Georgie, Klausie en die andere omhooggevallen bejaarden wel voor gezien.
Uiteindelijk zullen veel van de lezers wel weten, dat China er al jarenlang op uit is om de wereld compleet te beheersen. Die bejaarden zitten nu een beetje in de weg.
Heel grappig in dit verband is, dat mijn vader al in de zestiger jaren een visioen had van een oppermachtig China. Hij noemde dat toen “het Gele Gevaar”.
Zou hij, bijna 20 jaar na zijn overlijden, toch nog gelijk krijgen?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

The Only thing necessary for the Triumph of Evil is for Good Men to do Nothing….

De Wereld wordt op dit moment toch al volledig Gecontroleerd & Geregeerd door de Duivel…In hun Arrogantie hebben de Elite-Parasieten & Vrijmetselarij hun Maskers afgeworpen en ons OPENLIJK DE OORLOG VERKLAARD…In hun Haast & Paniek hebben ze hun Duivelse Plannen erdoor gedrukt…Ze hebben echter vééls teveel Fouten gemaakt…Hun Leugens keren op dit moment als een Boemerang terug in hun gezicht….Alles is zo verschrikkelijk Zichtbaar dat het bijna zelfs het Meest Hersenloze Gevaccineerde Schaap NIET meer KAN ONTGAAN…

Helga
Helga
9 maanden geleden

pelosi en soros, brother and sister in evil..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x