Universum

Hebben de Sovjets een geheime Amerikaanse maanbasis vernietigd? Dit document suggereert van wel

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is een WikiLeaks-document opgedoken waarin valt te lezen dat de Sovjets een geheime basis op de maan hebben vernietigd.

De volledige tekst van het document is niet publiek beschikbaar, maar kan wellicht worden opgevraagd via een Wob-verzoek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het document, dat dateert van 24 januari 1979, suggereert dat er mogelijk oorlogen worden gevoerd in de ruimte en dat de Verenigde Staten beschikken of beschikten over een geheime maanbasis.

Vrijgegeven

Het stuk is afkomstig van het Bureau of European and Eurasian Affairs van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, en opgestuurd naar Samuel L. Devine.

Hij was tussen 1959 en 1981 lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

Verder is aangegeven dat het stuk op 17 december 2012 is vrijgegeven door de Amerikaanse overheid.

Mysterieuze structuren

Verschillende klokkenluiders hebben gezegd dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA geregeld foto’s van bouwwerken op de maan bewerkt of vernietigt.

Zo schreef de Washington Times in 2001: “Karl Wolfe, een sergeant die voor de NSA werkte, zei dat op de achterkant van de maan mysterieuze structuren waren aangetroffen toen het maanoppervlak vóór de landing in 1969 in kaart werd gebracht. De foto’s werden buiten het publieke domein gehouden.”

Vernietigen

Een andere klokkenluider is dr. Ken Johnston. Hij werkte ten tijde van de Apollo-missies in het Lunar Receiving Laboratory.

Hij zou ruim 40 jaar geleden opdracht hebben gekregen om foto’s van bouwwerken te vernietigen. Johnston besloot de foto’s echter te bewaren.

Bekijk de video hieronder:

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sanjari
Sanjari
4 jaren geleden

Zijn ze dan ooit wel echt op de maan geweest???

Matt
Matt
4 jaren geleden

De Saturnus raket kon amper hun maanmodule en de piepkleine module voor de terugreis laden (zoek maar eens op hoeveel 1 kilo lading kost in die raket) en nu blijkt dat ze grote projecten zoals die tent met complete leefsystemen en personeel op de maan hebben gezet. Dit kan nooit in 1 keer gedaan zijn dus moeten er meerdere vluchten hebben plaatsgevonden en wat ze niet bepaald stiekem kunnen doen is zo een zware raket naar de maan (;-) schieten.

Sjazon
Sjazon
4 jaren geleden

Waar is men allemaal al niet geweest. In het binnenste van de aarde, op mars, op de maan, op Venus of een maan daarvan.
Hert volgende bericht zal zijn dat in de kern van de Zon een Chinese basis zich bevindt en dat de Chinezen zonnestof gaan importeren van de Zon. Die plaatsen ze dan in kleine glazen bolletjes waardoor een ieder over onuitblusbare lampjes kan beschikken.

wysiwygman
wysiwygman
4 jaren geleden
Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x