CoronaMens en Dier

Ex-vicepresident Pfizer Mike Yeadon draagt indringend gedicht voor: ‘Laat ze hier niet mee wegkomen’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Een jaar geleden schreef Margareth Anna Alice een gedicht over de coronatirannie. Een gesprek met oud-vicepresident van Pfizer Mike Yeadon vormde de inspiratie voor het gedicht. Alice heeft nu een video gepubliceerd waarin Yeadon het gedicht voordraagt.

Hij zegt onder meer dat de Armeense genocide, de Holodomor, Endlösung, Grote Sprong Voorwaarts en Killing Fields geen vergissing waren. Datzelfde geldt voor elke andere genocide, inclusief de Grote Democide van de jaren 2020.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er is niets ‘mislukt’, het was geen ‘geknoei’, het was geen ‘blunder’, het was geen ‘incompetentie’, ‘gebrek aan kennis’ of ‘spontane massahysterie’. Het is zorgvuldig gepland.

De modelleurs projecteerden de leugens, de testers bedachten de crisis, de wetenschappers verzonnen de bevindingen, de organisaties riepen de noodtoestand uit, de regeringen trokken de muren op, de ministeries herschreven de regels, de politici namen de wetten aan, de bankiers installeerden het controlesysteem.

De stromannen wasten het geld wit, het ministerie van Defensie plaatste de orders, de bedrijven voerden de contracten uit, de regelgevers keurden de oplossing goed, de wetten beschermden de aannemers, de agentschappen negeerden de signalen.

Laat ze hier niet mee wegkomen

De psychologen ontwierpen de berichtgeving, de propagandisten scandeerden de leuzen, de censureerders legden de vragenstellers het zwijgen op, de ordetroepen vertrapten de andersdenkenden.

We werden geterroriseerd, we werden geïsoleerd, we werden psychologisch gemanipuleerd. We werden ontmenselijkt, we werden verwond, we werden gedood.

“Laat ze hier niet mee wegkomen,” besluit Yeadon.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
3 maanden geleden

gerechtigheid komt ,snel of later en mischien te laat .. maar komen zal HET.!!!

Rop
Rop
3 maanden geleden

En terecht, Een absolute Feit , ze komen er NIET MEE WEGKOMEN.

André Breems
André Breems
3 maanden geleden

Robert Jensen heeft een interview met hem gehad waar hij vertelt over het bedrog van hun vaccin en dat het gewoon vergif is.

luis
luis
3 maanden geleden

De mensen blijven schappen, stopt kopen de producten van de grote bedrijven en globalisten die niet alleen de omgeving kapot maken maar ook jouw gezondheid voor winst en geld is de enige manier om de macht van deze mensen te stoppen.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x