Homepagina » Natuur en Milieu » Stop de groene gekte. Waarom het hele klimaatdenken tot de allergrootste zwendels van deze tijd behoort
Stop de groene gekte. Waarom het hele klimaatdenken tot de allergrootste zwendels van deze tijd behoort

Stop de groene gekte. Waarom het hele klimaatdenken tot de allergrootste zwendels van deze tijd behoort

Het hele klimaatdenken behoort tot de allergrootste zwendels van deze tijd. Dat zei Thierry Baudet (Forum voor Democratie) in de Tweede Kamer tijdens het klimaatdebat.

Als je gelooft dat CO2 één op één verantwoordelijk is voor het beetje klimaatverandering dat wij zien – en dat is zeer omstreden – dan zou Nederland 0,00007 graden minder klimaatverandering teweegbrengen als het zich houdt aan alle doelstellingen, aldus Baudet.

“Een volkomen onmeetbaar en volkomen insignificant getal,” klonk het.

Werkelijk absurd

En als alle landen die het klimaatakkoord van Parijs hebben ondertekend zich zouden houden aan datgene wat ze hebben beloofd, dan zou de temperatuurstijging met 0,05 graden Celsius worden teruggedrongen, merkte hij op.

“Opnieuw een volkomen insignificant en onmeetbaar temperatuurverschil,” zei hij.

“En dus is het absurd, werkelijk absurd, om daar honderden, duizenden miljarden tegenaan te smijten,” voegde hij toe.

Klimaatwaanzin

Baudet kon rekenen op bijval van Tweede Kamerlid Alexander Kops (PVV), die het klimaatakkoord ‘rampzalig en onbetaalbaar’ noemde.

Hij wees erop dat nog niet eens duidelijk is wat deze ‘klimaatwaanzin’ nu precies gaat kosten. Wat wel bekend is, is dat de burger ervoor gaat opdraaien.

Ordinaire geldklopperij

“Nu al gaat de energierekening gigantisch omhoog,” zei Kops. “Volgens jaar komt er met gemak 150 euro bij voor een gemiddeld huishouden. Dat is gewoon ordinaire geldklopperij.”

“Huishoudens gaan hier uiteindelijk gewoon failliet aan,” benadrukte hij. “Stop hiermee. Stop de groene gekte.”

Bekijk de video hieronder:

[Forum Democratie]


Vind je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Vandaag is het 20 graden:-)

  7 likes
  • Goed toch, 20 graden, moeten we geen CO2 de lucht injagen om onze huizen te verwarmen> In de jaren 1800 waren er ook zulke warme dagen in November, niets nieuws onder de zon, gewoon natuurlijke cyclus> Alles heeft zo zijn cyclus, maar mensen hun verstand gaat niet ver genoeg terug om het in te zien dat dit volkomen normaal is>
   Waarom moeten wij hier zoveel belastingen betalen en kosten doen (isolatie, zonnepanelen, elektrische auto’s binnenkort) als ze het probleem gewoon verschuiven naar derdewereldlanden? Onze auto’s worden massaal naar daar verscheept, het zwaar chemisch afval voor het vervaardigen van batterijen en zonnepanelen komt in die landen ook nog eens in het milieu terecht.
   Alles draait gewoon om geld, niet om het milieu !

   19 likes
   • Zo lang de sorossen, de Rothschilds en de rest van de zionisten de wereld in hun wurggreep houden, zal er niets veranderen.
    MOCHT het klimaatakkoord wegvallen, dan wordt er wel weer iets anders verzonnen om de “burgers” – lees goyim slaven, geld afhandig te maken.

    Als je ziet hoeveel belasting, accijjnsen, invoerrechten,etc. we tegenwoordig moeten betalen om het land (lees het almaar groeiende schuldensysteem) overeind te houden, is voor 2030 Nederland B.V. al lang en breed faiilet. (FEITELIJK is dit het al, men wil het alleen niet toegeven omdat dan de pleuris uitbreekt)

    Nee, de zionistische cultuurparels hebben hun ziel verkocht aan lucifer. Ze hebben boter op hun hoofd, kijken de andere kant op of geven niet thuis als het niet uitkomt, kunnen urenlang “debatteren” over de kleinste details ZONDER dat ze iets zinnigs zeggen en als de grond te heet onder de voeten wordt nemen ze ontslag (Met behoud van uitkering – 4 jaar 100% wachtgeld – uiteraard)

    Als er dan iemand zoals baudet zegt waar het op staat, dan kunnen deze cultuurparels niets anders doen dan de opdrachten van hun meesters naleven.
    Aanvallen, belachelijk maken, onzin verkopen en ronduit liegen over de desbetreffentde materie.

    Integriteit. Daar onbreekt het aan. En zolang de DNB in handen is van de zionistische psychopaten, zal de integriteit, op uitzonderongen na, blijven ontbreken.

    5 likes
 2. Nederland is een sinkhole geworden, een open en stinkend riool, een linksdraaiende liegfabriek, waar het kunstmatig aangestuurde nieuws dagelijks bol -moet- staan van hel en verdoemenis en leugens op leugens gestapeld worden, waarbij het volk in een permanente staat van angst gezet moet worden, wat wederom door de overheid gebruikt en vertaalt wordt in prijsopdrijvende ingrepen.

  Het is een niet aflatende salvo aan mainstream nep verhalen en het aansturen tot complete en blinde volkshysterie en iedereen brain-dead maken.

  28 likes
 3. Prima uitleg van baudet met cijfers onderbouwd.
  De malloot Klaver zijn rekenniveau op een atrmzalig laag niveau.
  En de rest als nutteloze zombies.

  25 likes
 4. Ach bedenk maar dat er na de klimaat hysterie er wel weer wat anders komt om de burger een poot uit te draaien….
  Stel dat we opgezadeld worden met kleuter Klaver….. Rutte is om te huilen , maar bij Klaver ga ik naar de levenseinde kliniek…….🧚‍♀️

  15 likes
  • Elk volk krijgt zijn verdiende regering,ben al niet meer benieuwd naar de verkiezingsuitslagen van 2019.
   Linksom of rechtsom:het volk (stemvee) zal een steeds grotere poot uitgedraaid worden.

   0 likes
 5. Klimaatakkoord getekend… Oorzaak: meegaand met groene gekte. Gevolg: duurzaam, je komt er nooit meer vanaf
  Daar zit je dan als regering met de gebakken peren als je lucht verkoopt. Met of zonder CO2
  Het zal ze zwaar zitten, zij zitten op rozen, u mag op de blaren zitten…en dan ook nog van het gas af
  Aan de leiding kan het niet liggen, die hebben er zoveel energie in gestoken…het volk volgt wel
  Failliet??? Begin je toch gewoon weer opnieuw
  Alle schulden kwijt gescholden

  U doet het er maar mee. De grootste zwendel moet nog boven water komen, die Steen is wel heel diep gezonken…vast een blok aan het been

  9 likes
 6. “Huishoudens gaan hier uiteindelijk gewoon failliet aan,” benadrukte hij. “Stop hiermee. Stop de groene gekte.”
  De nazi’s strekken de rechterarm en de linkse partijen strekken de linkerarm.

  6 likes
 7. Stop de klimaatgekte ..waardoor komt ie uit voort door geloof in klimaat veranderingen,weet men nog steeds niet dat Geloof Geld en God de oorzaken zijn van deze volslagen menselijke gekte …deze zijn de bron van alle idioten gedoe in alles wat de mens ook ervaart en zijn gedrag daardoor bepaald vertaald in woorden van dualisme probeert men een uitweg te vinden in een volslagen wirwar van leugens en bedrog waar iedereen gewoon weg aan meedoet, zo te zien heeft ook niemand de waarheid in zich de enigste waarheid is dat leugens en bedrog de enigste waarheid en zin geeft aan de menselijke chaosstrijd de drie grootte G.G.G waarmee de menselijke activiteit word gevoerd is volslagen idioten gedrag het is zo erg zelfs dat het gewoon niet meer opvalt het enigste wat opvalt en waar men wakker in is dat het moet worden bestreden de leugens en het bedrog, zo heeft elk wel zijn zegje over hoe het zit verwijst het door naar wat anders en gelooft zelf weer een ander leugen/bedrog want alles bestaat er uit de samenleving is er mee opgebouwd door de drie grootte G.G.G.Het enigste menselijke concept de bouwstenen van leugens en bedrog waarmee alles en er in word onderhouden en een ieder draagt een steentje er aan bij de mendiatieve bronnen voorop gesteld waait het uit over deze planeet naar een ieder groot of klein niet echt wetend dat het bouwt aan ondergang in een chaotische strijd van dualisme veroorzaakt door geloof geld en god..als men dit niet ziet is men stekeblind..en blijft men duelleren een ieder op zijn manier met woorden getallen geloven waarin ieder zijn waarheid aan ontleed..

  6 likes
 8. Baudet is van het type “de buurman is veel erger, dus laat hem eerst maar eens beginnen”.
  En die buurman heeft weer een grotere buurman en die buurman heeft weer… tot we uiteindelijk bij de VS terechtkomen waar een debiel aan de macht is die wetenschap vervloekt omdat ze zijn dollars in de weg zitten.
  En zo doet niemand wat. Als het aan Baudet ligt ten minste…

  5 likes
 9. De inflatie is nu al niet meer te volgen, hoewel ze doen alsof die er niet is (voor hun niet nee!). Hoeveel duurder moeten ze voedsel, water en andere basisproducten nog maken voor ze Zelf eens écht ingrijpen in de milieuproblematiek? De bevolking uithongeren en op alle gebied meer gaan beperken, gaat het klimaat geen zak helpen. Wat wel kan helpen is al die rijke klootzakken die het voor het zeggen hebben, die hun geld eens afpakken en daarmee de nodige technologie betalen om de aarde op te schonen en er massaal loofbossen (beter nog voedselbossen) mee te planten. Het geld voor de grote opkuis moet gehaald worden daar waar het zit en niet bij hardwerkende loonslaven!

  3 likes
 10. Klopt dan toch Frans2 als hij weet dat het een hoax is om niets te doen.
  Je gaat ook niet op natuurijs schaatsen als het niet vriest.

  2 likes
 11. En zo doet niemand wat. Als het aan Baudet ligt ten minste…

  Oooh, er zijn er wel die wat doen hoor, maar dat wordt in het geniep gedaan, geheel buiten ons medeweten om, althans dat denken ze en met de meest uiteenlopende Smerige) redenen.

  Kijk Hier : http://www.earth-matters.nl/11/12518/verborgen-nieuws/weeraanpassingen-alzheimer-vliegtuigstrepen.html

  Ik ben niet perse een fan van Robert Jensen maar soms komt ie met de harde werkelijkheid waar je niet omheen kunt.

  https://www.rtl.nl/video/9d42f9ec-81cc-4225-b2a6-8d95b959a8c0/

  1 likes
 12. Ze doen nog wel eens een poging om metingen te verzamelen in de hoop hun leugens kracht bij te kunnen zetten. voor de tweede keer met een lachwekkend resultaat. De Canadese kustwacht had al gewaarschuwd voor grotere ijsconcentraties dan normaal in de Canadese Arctische wateren. Maar nog koesterden zij hoop te vinden waar zij naar zochten, zoals een echt religieus mens betaamt :

  https://www.ninefornews.nl/global-warming-expeditie-vastgelopen-ijs/

  1 likes
 13. Vindt Baudet en vindt de PVV. Complottheorieën en fascisme gaan goed samen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Jullie zijn een stel incompetente, zelfingenomen middenklassers. Kijken: tv-presentator veegt in dit fragment de vloer aan met klimaatdrammers

Jullie zijn een stel incompetente, zelfingenomen middenklassers. Kijken: tv-presentator veegt in dit fragment de vloer aan met klimaatdrammers

Een woordvoerder van de groep Extinction Rebellion ...

Hij is de weg kwijt. Baudet reageert op 'getikte, absurde en waanzinnige' uitspraken van EU-vicevoorzitter Timmermans

Hij is de weg kwijt. Baudet reageert op ‘getikte, absurde en waanzinnige’ uitspraken van EU-vicevoorzitter Timmermans

Eurocommissaris Frans Timmermans (PvdA) is een beetje ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 25 april 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.