Mens en Dier

In 50 jaar heb ik nooit zoiets gezien. Deze beroemde patholoog zegt te weten wat er met pedofiel Jeffrey Epstein is gebeurd

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een expert die door de broer van pedofiel Jeffrey Epstein ingeschakeld werd, weerspreekt dat de Amerikaanse multimiljonair zelfmoord heeft gepleegd.

Hij suggereert dat de man die van seksuele aanrandingen beschuldigd werd, afgelopen zomer in de gevangenis om het leven werd gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De elementen wijzen eerder op doodslag dan op een zelfmoord,” zei Michael Baden op de nieuwszender Fox News, toevoegende dat hij in 50 jaar nooit zoiets heeft gezien bij verhanging.

Heel ongewoon

Hij sprak van “veelvuldige breuken” aan het tongbeen, ter hoogte van de hals, “die heel ongewoon zijn bij een zelfmoord”.

De dood van Jeffrey Epstein op 10 augustus in een gevangenis in New York maakte een einde aan zijn gerechtelijke vervolging wegens seksueel misbruik van minderjarige meisjes, waardoor er geen proces komt dat heel wat opzien kon baren.

Na een “zorgvuldig” onderzoek concludeerde het hoofd van het gerechtelijk-geneeskundige instituut van New York, Barbara Sampson, dat de 66-jarige financier zich door ophanging van het leven had beroofd.

Typisch voor doodslag

De advocaten van Jeffrey Epstein trokken deze conclusies meteen in twijfel en kondigden een “onafhankelijk en volledig” onderzoek naar de doodsoorzaken aan.

Voor Michael Baden, die op verzoek van de broer van Epstein aanwezig was bij de autopsie, zijn de breuken typisch voor doodslag door “wurging”, zei hij op Fox News.

De 85-jarige deskundige voerde tijdens zijn loopbaan meer dan 20.000 lijkschouwingen uit.

[Fox News, Belga]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vasco
vasco
4 jaren geleden

En waar staat wat er met hem is gebeurd?

IIS
IIS
4 jaren geleden

Epstein leeft nog en dergelijke verhalen maken zijn dood niet overtuigender.

Belangrijker is de vraag welke mensen zijn er geweest en zijn daar chantabel gemaakt door een pedo-val te plaatsen.

Epstein krijgt te veel het etiket “pedofiel” opgeplakt i.p.v. anderen daarbij te betrekken. Epstein was not alone!!

André
André
4 jaren geleden

Alleen maar aandacht vestigen op Epstein. Zijn dood, zijn manier van overlijden. Allemaal afleiding.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
4 jaren geleden

Er zij veel verschillende agenda’s/scenario’s over de dood van Epstein – en zoals dit zo vaak gebeurt in dat soort zaken – maar kan men het beste er vanuit gaan dat er weer ‘moord’ in het spel was, en als zo vaak ook hier weer de cabal/illuminati er achter zaten met hun vertegenwoordigers als o.a. de Rothschild’s, Rockerfeller’s, Morgan’s etc. etc.. die omdat ze o.a. internationale pedofiele-netwerken exploiteren en dit met hun vele en vele triljoenen dollars/euros, alles en iedereen kunnen inhuren en omkopen en dus als hun ook iets niet bevalt en/of zaken daardoor in de doofpotten moeten komen, zij dit soort moord-zaken dan heel makkelijk kunnen ensceneren.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x