Homepagina » Mens en Dier » In 50 jaar heb ik nooit zoiets gezien. Deze beroemde patholoog zegt te weten wat er met pedofiel Jeffrey Epstein is gebeurd
In 50 jaar heb ik nooit zoiets gezien. Deze beroemde patholoog zegt te weten wat er met pedofiel Jeffrey Epstein is gebeurd
Foto: Marc Nozell CC BY 2.0 Wikimedia Commons

In 50 jaar heb ik nooit zoiets gezien. Deze beroemde patholoog zegt te weten wat er met pedofiel Jeffrey Epstein is gebeurd

Een expert die door de broer van pedofiel Jeffrey Epstein ingeschakeld werd, weerspreekt dat de Amerikaanse multimiljonair zelfmoord heeft gepleegd.

Hij suggereert dat de man die van seksuele aanrandingen beschuldigd werd, afgelopen zomer in de gevangenis om het leven werd gebracht.

“De elementen wijzen eerder op doodslag dan op een zelfmoord,” zei Michael Baden op de nieuwszender Fox News, toevoegende dat hij in 50 jaar nooit zoiets heeft gezien bij verhanging.

Heel ongewoon

Hij sprak van “veelvuldige breuken” aan het tongbeen, ter hoogte van de hals, “die heel ongewoon zijn bij een zelfmoord”.

De dood van Jeffrey Epstein op 10 augustus in een gevangenis in New York maakte een einde aan zijn gerechtelijke vervolging wegens seksueel misbruik van minderjarige meisjes, waardoor er geen proces komt dat heel wat opzien kon baren.

Na een “zorgvuldig” onderzoek concludeerde het hoofd van het gerechtelijk-geneeskundige instituut van New York, Barbara Sampson, dat de 66-jarige financier zich door ophanging van het leven had beroofd.

Typisch voor doodslag

De advocaten van Jeffrey Epstein trokken deze conclusies meteen in twijfel en kondigden een “onafhankelijk en volledig” onderzoek naar de doodsoorzaken aan.

Voor Michael Baden, die op verzoek van de broer van Epstein aanwezig was bij de autopsie, zijn de breuken typisch voor doodslag door “wurging”, zei hij op Fox News.

De 85-jarige deskundige voerde tijdens zijn loopbaan meer dan 20.000 lijkschouwingen uit.

[Fox News, Belga]


Vind je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Epstein leeft nog en dergelijke verhalen maken zijn dood niet overtuigender.

  Belangrijker is de vraag welke mensen zijn er geweest en zijn daar chantabel gemaakt door een pedo-val te plaatsen.

  Epstein krijgt te veel het etiket “pedofiel” opgeplakt i.p.v. anderen daarbij te betrekken. Epstein was not alone!!

  15 likes
 2. En waar staat wat er met hem is gebeurd😱

  7 likes
 3. Alleen maar aandacht vestigen op Epstein. Zijn dood, zijn manier van overlijden. Allemaal afleiding.

  8 likes
 4. Dus die broer van Epstein en de door hem genomen advocaat zitten in een complot om aan te tonen dat Eppie echt is gestorven? Het wordt gekker met de dag.

  4 likes
  • @Sjazon

   Een complot of verwikkeld zijn in een procedure van een erfenis of via via geld terug kunnen halen voor Epstein die nog leeft? De illusie wekken dat Epstein dood is door een zogenaamd lijk van Epstein op een brancard te leggen aannemelijker dan een Epstein die zelfmoord pleegde of zelfs is vermoord in zijn cel.

   0 likes
 5. Iedereen met gezond verstand weet dat Epstein vermoord is, hij wist teveel van de nog grotere (ergere) pedos. De simpelste verklaring is vaak de juiste.

  4 likes
 6. Er zij veel verschillende agenda’s/scenario’s over de dood van Epstein – en zoals dit zo vaak gebeurt in dat soort zaken – maar kan men het beste er vanuit gaan dat er weer ‘moord’ in het spel was, en als zo vaak ook hier weer de cabal/illuminati er achter zaten met hun vertegenwoordigers als o.a. de Rothschild’s, Rockerfeller’s, Morgan’s etc. etc.. die omdat ze o.a. internationale pedofiele-netwerken exploiteren en dit met hun vele en vele triljoenen dollars/euros, alles en iedereen kunnen inhuren en omkopen en dus als hun ook iets niet bevalt en/of zaken daardoor in de doofpotten moeten komen, zij dit soort moord-zaken dan heel makkelijk kunnen ensceneren.

  2 likes
  • Kijk naar de zaak Doutroux. Alleen de hele kleine jongens zijn aangehouden. Met degenen die de meisjes “geleverd” kregen is nooit wat gebeurd.
   De zaak Demmink. Ondanks alle verklaringen wordt hij niet vervolgd of veroordeeld. Hij weet veel te veel. Ook van de leden van “ons” koninklijk huis.

   1 likes
 7. voor de mensen die het nog niet geloven dat kinder porno bestaat ook laten ze kinderen met dieren doen! Op het tor netwerk is het te vinden. erg triest en hart verscheurend om te zien.

  2 likes
 8. Een erkende Patholoog beweert dat een persoon is vermoord na onderzoek, ten eerste : zegt dat iets over de eerste Patholoog… ( die ook het lichaam van JFK heeft onderzocht nou dan weet je het wel ) volgens Patholoog moord dus ,en er komt geen onderzoek ? en dat is dan het land dat wij als voorbeeld hebben als fair en democratisch ? … De regering van Noord-Korea of van Afghanistan zou hier niet eens mee wegkomen.oh wacht ff ,ja een onderzoek had niet veel zin ,want alle 7 bewaking camera’s deden het toen niet ja,kapot ,toevallig ,..heel vervelend en de deuren stonden open,kwam door nalatigheid van de schoonmaak ploeg ja joh …heel vervelend !

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

‘Paniek rond corona eist meer levens dan het virus zelf’

De paniek rond corona begint levens te ...

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.