Homepagina » Mens en Dier » In 50 jaar heb ik nooit zoiets gezien. Deze beroemde patholoog zegt te weten wat er met pedofiel Jeffrey Epstein is gebeurd
In 50 jaar heb ik nooit zoiets gezien. Deze beroemde patholoog zegt te weten wat er met pedofiel Jeffrey Epstein is gebeurd
Foto: Marc Nozell CC BY 2.0 Wikimedia Commons

In 50 jaar heb ik nooit zoiets gezien. Deze beroemde patholoog zegt te weten wat er met pedofiel Jeffrey Epstein is gebeurd

Een expert die door de broer van pedofiel Jeffrey Epstein ingeschakeld werd, weerspreekt dat de Amerikaanse multimiljonair zelfmoord heeft gepleegd.

Hij suggereert dat de man die van seksuele aanrandingen beschuldigd werd, afgelopen zomer in de gevangenis om het leven werd gebracht.

“De elementen wijzen eerder op doodslag dan op een zelfmoord,” zei Michael Baden op de nieuwszender Fox News, toevoegende dat hij in 50 jaar nooit zoiets heeft gezien bij verhanging.

Heel ongewoon

Hij sprak van “veelvuldige breuken” aan het tongbeen, ter hoogte van de hals, “die heel ongewoon zijn bij een zelfmoord”.

De dood van Jeffrey Epstein op 10 augustus in een gevangenis in New York maakte een einde aan zijn gerechtelijke vervolging wegens seksueel misbruik van minderjarige meisjes, waardoor er geen proces komt dat heel wat opzien kon baren.

Na een “zorgvuldig” onderzoek concludeerde het hoofd van het gerechtelijk-geneeskundige instituut van New York, Barbara Sampson, dat de 66-jarige financier zich door ophanging van het leven had beroofd.

Typisch voor doodslag

De advocaten van Jeffrey Epstein trokken deze conclusies meteen in twijfel en kondigden een “onafhankelijk en volledig” onderzoek naar de doodsoorzaken aan.

Voor Michael Baden, die op verzoek van de broer van Epstein aanwezig was bij de autopsie, zijn de breuken typisch voor doodslag door “wurging”, zei hij op Fox News.

De 85-jarige deskundige voerde tijdens zijn loopbaan meer dan 20.000 lijkschouwingen uit.

[Fox News, Belga]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vasco
vasco
1 jaar geleden

En waar staat wat er met hem is gebeurd😱

peterson
peterson
Reactie op  vasco
1 jaar geleden

@vasco Er staat dat hij vermoord is.dat staat er !!

IIS
IIS
1 jaar geleden

Epstein leeft nog en dergelijke verhalen maken zijn dood niet overtuigender.

Belangrijker is de vraag welke mensen zijn er geweest en zijn daar chantabel gemaakt door een pedo-val te plaatsen.

Epstein krijgt te veel het etiket “pedofiel” opgeplakt i.p.v. anderen daarbij te betrekken. Epstein was not alone!!

IIS
IIS
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Deze video met Epstein is opmerkelijk te noemen, op 0.30 min. zou ik zweren dat Christine Lagarde langsloopt op straat. Zou de voormalige IMF dame in dezelfde omgeving hebben vertoefd als Epstein of elkaar zelfs hebben gekend? Degene de video heeft gemaakt pakte haar op beeld mee? Toeval?

https://youtu.be/Ah5cHepaHIc

IIS
IIS
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Sorry, op 30 seconden + Degene die…

Lachwekkend gewoon als zij het was.

André
André
1 jaar geleden

Alleen maar aandacht vestigen op Epstein. Zijn dood, zijn manier van overlijden. Allemaal afleiding.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
1 jaar geleden

Er zij veel verschillende agenda’s/scenario’s over de dood van Epstein – en zoals dit zo vaak gebeurt in dat soort zaken – maar kan men het beste er vanuit gaan dat er weer ‘moord’ in het spel was, en als zo vaak ook hier weer de cabal/illuminati er achter zaten met hun vertegenwoordigers als o.a. de Rothschild’s, Rockerfeller’s, Morgan’s etc. etc.. die omdat ze o.a. internationale pedofiele-netwerken exploiteren en dit met hun vele en vele triljoenen dollars/euros, alles en iedereen kunnen inhuren en omkopen en dus als hun ook iets niet bevalt en/of zaken daardoor in de doofpotten moeten komen, zij dit soort moord-zaken dan heel makkelijk kunnen ensceneren.

Shadow1100
Shadow1100
Reactie op  Mrs. No-one
1 jaar geleden

Kijk naar de zaak Doutroux. Alleen de hele kleine jongens zijn aangehouden. Met degenen die de meisjes “geleverd” kregen is nooit wat gebeurd.
De zaak Demmink. Ondanks alle verklaringen wordt hij niet vervolgd of veroordeeld. Hij weet veel te veel. Ook van de leden van “ons” koninklijk huis.

Sjazon
Sjazon
1 jaar geleden

Dus die broer van Epstein en de door hem genomen advocaat zitten in een complot om aan te tonen dat Eppie echt is gestorven? Het wordt gekker met de dag.

IIS
IIS
Reactie op  Sjazon
1 jaar geleden

@Sjazon

Een complot of verwikkeld zijn in een procedure van een erfenis of via via geld terug kunnen halen voor Epstein die nog leeft? De illusie wekken dat Epstein dood is door een zogenaamd lijk van Epstein op een brancard te leggen aannemelijker dan een Epstein die zelfmoord pleegde of zelfs is vermoord in zijn cel.

Marc
Marc
1 jaar geleden

Iedereen met gezond verstand weet dat Epstein vermoord is, hij wist teveel van de nog grotere (ergere) pedos. De simpelste verklaring is vaak de juiste.

johan
johan
1 jaar geleden

voor de mensen die het nog niet geloven dat kinder porno bestaat ook laten ze kinderen met dieren doen! Op het tor netwerk is het te vinden. erg triest en hart verscheurend om te zien.

peterson
peterson
1 jaar geleden

Een erkende Patholoog beweert dat een persoon is vermoord na onderzoek, ten eerste : zegt dat iets over de eerste Patholoog… ( die ook het lichaam van JFK heeft onderzocht nou dan weet je het wel ) volgens Patholoog moord dus ,en er komt geen onderzoek ? en dat is dan het land dat wij als voorbeeld hebben als fair en democratisch ? … De regering van Noord-Korea of van Afghanistan zou hier niet eens mee wegkomen.oh wacht ff ,ja een onderzoek had niet veel zin ,want alle 7 bewaking camera’s deden het toen niet ja,kapot ,toevallig ,..heel vervelend en de deuren stonden open,kwam door nalatigheid van de schoonmaak ploeg ja joh …heel vervelend !

x

Check Also

coronavaccin

Zorgmedewerker die 2 dagen na coronavaccin overleed ‘was kerngezond’

Er is meer bekend geworden over de ...

wetsvoorstel

Coronakampen? Wetsvoorstel: stop ‘ziektedragers’ in detentiecentra

Een beleidsmaker uit New York heeft een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x