Buitenland

Speciaal adviseur van Bill Clinton die Epstein 7 keer uitnodigde in het Witte Huis gestorven

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Mark Middleton, de voormalige speciaal adviseur van Bill Clinton, is overleden. Hij was 59 jaar oud. Middleton zorgde ervoor dat de oud-president hecht bevriend raakte met pedofiel Jeffrey Epstein.

Het is niet bekend waaraan hij is overleden. Middleton was naast speciaal adviseur van Clinton ook financieel directeur van zijn presidentscampagne.

Epstein bracht 17 keer een bezoek aan het Witte Huis. Toen Middleton Clintons adviseur was, nodigde hij Epstein tenminste zeven keer uit.

Vliegtuig

Middleton vloog mogelijk ook mee aan boord van het vliegtuig van de pedofiel. Hij werkte in het Witte Huis onder toenmalig stafchef Thomas McCarty.

In februari 1995 verliet Middleton het Witte Huis. Het jaar erna bleek uit een intern onderzoek dat hij misbruik had gemaakt van zijn toegangspas om indruk te maken op zakelijke klanten.

Vorig jaar overleed een journalist die schreef over een geheime ontmoeting in 2016 tussen Bill Clinton en toenmalig minister van Justitie Loretta Lynch. De journalist zei dat hij het jaar ervoor doodsbedreigingen had gekregen.

Lijst

In 2016 publiceerde CBS Las Vegas een lijst van bekenden van Bill en Hillary Clinton die plotseling om het leven zijn gekomen.

Op de lijst staat onder meer Mary Mahoney. Zij liep stage in het Witte Huis en werd in juli 1997 vermoord in een Starbucks-filiaal in Georgetown. Ze stond op het punt een boekje open te doen over seksuele intimidatie in het Witte Huis.

James Bunch pleegde zelfmoord. Naar verluidt beschikte hij over een ‘zwart boekje’ met namen van invloedrijke personen die prostituees bezochten in Texas en Arkansas.

Suzanne Coleman zou een affaire hebben gehad met Clinton toen ze openbaar aanklager in Arkansas was. Hoewel ze van achteren in het hoofd was geschoten, werd haar dood als zelfmoord beschouwd. Ze was zwanger op het moment dat ze stierf.

De lijst bevat in totaal 47 namen. Daaronder bevinden zich maar liefst 12 voormalige bodyguards van de Clintons.

4.9 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Interfuik
Interfuik
10 maanden geleden

Heeft iemand de laptop nog van die man?

R.B.
R.B.
10 maanden geleden

I did not have sex with Miss Lewinsky!!!???

Barry
Barry
10 maanden geleden

Allemaal erg toevallig, iedereen die teveel weet krijgt een ongeluk of een hartaanval. Maar ja, als het niet “bewezen”is, is het niet gebeurt. Het komt een aantal mensen wel heel erg goed uit dat mensen zoals Epstein en nu deze weer geen getuige meer kunnen zijn. Dus complotgekkie of niet? Wie zal het zeggen.

H.J
H.J
10 maanden geleden

Het is een optelsom en op dit moment voeren ze oorlog met Rusland in Oekraïne.
En er is niemand die deze figuren tegen spreekt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x