Buitenland

Speciaal adviseur van Bill Clinton die Epstein 7 keer uitnodigde in het Witte Huis gestorven

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Mark Middleton, de voormalige speciaal adviseur van Bill Clinton, is overleden. Hij was 59 jaar oud. Middleton zorgde ervoor dat de oud-president hecht bevriend raakte met pedofiel Jeffrey Epstein.

Het is niet bekend waaraan hij is overleden. Middleton was naast speciaal adviseur van Clinton ook financieel directeur van zijn presidentscampagne.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Epstein bracht 17 keer een bezoek aan het Witte Huis. Toen Middleton Clintons adviseur was, nodigde hij Epstein tenminste zeven keer uit.

Vliegtuig

Middleton vloog mogelijk ook mee aan boord van het vliegtuig van de pedofiel. Hij werkte in het Witte Huis onder toenmalig stafchef Thomas McCarty.

In februari 1995 verliet Middleton het Witte Huis. Het jaar erna bleek uit een intern onderzoek dat hij misbruik had gemaakt van zijn toegangspas om indruk te maken op zakelijke klanten.

Vorig jaar overleed een journalist die schreef over een geheime ontmoeting in 2016 tussen Bill Clinton en toenmalig minister van Justitie Loretta Lynch. De journalist zei dat hij het jaar ervoor doodsbedreigingen had gekregen.

Lijst

In 2016 publiceerde CBS Las Vegas een lijst van bekenden van Bill en Hillary Clinton die plotseling om het leven zijn gekomen.

Op de lijst staat onder meer Mary Mahoney. Zij liep stage in het Witte Huis en werd in juli 1997 vermoord in een Starbucks-filiaal in Georgetown. Ze stond op het punt een boekje open te doen over seksuele intimidatie in het Witte Huis.

James Bunch pleegde zelfmoord. Naar verluidt beschikte hij over een ‘zwart boekje’ met namen van invloedrijke personen die prostituees bezochten in Texas en Arkansas.

Suzanne Coleman zou een affaire hebben gehad met Clinton toen ze openbaar aanklager in Arkansas was. Hoewel ze van achteren in het hoofd was geschoten, werd haar dood als zelfmoord beschouwd. Ze was zwanger op het moment dat ze stierf.

De lijst bevat in totaal 47 namen. Daaronder bevinden zich maar liefst 12 voormalige bodyguards van de Clintons.

4.9 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Interfuik
Interfuik
1 jaar geleden

Heeft iemand de laptop nog van die man?

R.B.
R.B.
1 jaar geleden

I did not have sex with Miss Lewinsky!!!???

Barry
Barry
1 jaar geleden

Allemaal erg toevallig, iedereen die teveel weet krijgt een ongeluk of een hartaanval. Maar ja, als het niet “bewezen”is, is het niet gebeurt. Het komt een aantal mensen wel heel erg goed uit dat mensen zoals Epstein en nu deze weer geen getuige meer kunnen zijn. Dus complotgekkie of niet? Wie zal het zeggen.

H.J
H.J
1 jaar geleden

Het is een optelsom en op dit moment voeren ze oorlog met Rusland in Oekraïne.
En er is niemand die deze figuren tegen spreekt.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x