Homepagina » Het Complot » De 16 machtigste leden van geheim genootschap Skull and Bones
De 16 machtigste leden van geheim genootschap Skull and Bones

De 16 machtigste leden van geheim genootschap Skull and Bones

In 1832 werd door een vijftal studenten van de Yale-universiteit één van de meest beroemde geheime genootschappen opgericht: Skull and Bones. Onder hen bevond zich onder meer de vader van president William Howard Taft. Sindsdien is de elitaire club omstreden. Ieder jaar krijgen 15 studenten een levenslang lidmaatschap aangeboden.

Een tempel – The Tomb geheten – op het terrein van de universiteit dient als hoofdkwartier. Op het dak van het gebouwd staat een privéhelikopter. Leden van het genootschap moeten eeuwige trouw zweren.

In ruil voor een leven lang financiële stabiliteit moeten de leden een boekje opendoen over intieme details uit hun privéleven en een deel van hun bezittingen afstaan aan de club. Tot 1971 publiceerde de organisatie ledenlijsten, die beschikbaar waren in de universiteitsbibliotheek. Hoewel de meeste leden van het genootschap hun kaken stijf op elkaar houden, kennen we de identiteit van enkele van de machtigste Bonesmen. Onder hen bevinden zich zakenmagnaten, politici en drie Amerikaanse presidenten.

William Howard Taft

Hij was de enige Amerikaanse president die na zijn ambtstermijn lid werd van het Hooggerechtshof. Als Opperrechter van de Verenigde Staten voelde hij zich als een vis in het water. Skull and Bones werd onder andere opgericht door zijn vader, rechter Alphonso Taft.

Walter Camp

Staat ook bekend als de geestlijk vader van American football. Samen met enkele studiegenoten bedacht hij een variant op rugby. Camp stelde de meeste spelregels op die vandaag de dag gelden in American football.

Amos Alonzo Stagg

Droeg bij aan de verspreiding van zowel American football als basketbal. Hoewel hij basketbal niet heeft uitgevonden, droeg hij wel bij aan de verspreiding van het spel. Stagg was 71 jaar lang coach, een record.

William Averell Harriman

Was de zoon van spoorwegondernemer Edward Henry Harriman, die hem een fortuin naliet. Hij sloot zich samen met Prescott Bush aan bij het genootschap Skull and Bones. In 1954 werd hij gekozen tot gouverneur van de staat New York. Harriman werd ook benoemd tot minister van Handel en ambassadeur voor de Sovjet-Unie.

Robert Lovett

Werd onder president Harry Truman minister voor Oorlog. Lovett werd ook wel ‘de architect van de Koude Oorlog’ genoemd. Hij speelde echter een nog prominentere rol in de Koreaanse Oorlog. Na de Tweede Wereldoorlog schroefde hij het defensiebudget op naar 49 miljard dollar.

Henry Luce

Was een tijdschriftmagnaat die onder meer Time, Time Life, Fortune en Sports Illustrated lanceerde. Tijdens zijn studie ontmoette hij zijn zakenpartner Briton Hadden. Luce werd ook wel Baal genoemd, naar de mythologische Aramese demon.

Lyman Spitzer

Stelde al in de jaren veertig voor om telescopen in de ruimte te brengen. De astrofysicus lobbyde bij de NASA en het Congres voor de Hubble-ruimtetelescoop, die er uiteindelijk ook kwam.

Potter Stewart

Was de zoon van een congreslid uit het Middenwesten van de VS. Stewart werd uiteindelijk rechter van het Hooggerechtshof.

McGeorge Bundy

Was één van de ‘wijze mannen’ van John F. Kennedy. Als Kennedy’s adviseur had hij grote invloed op het verloop van de Vietnamoorlog. Na zijn dood spraken collega’s van Bundy hun onvrede uit over de vele beleidsmaatregelen die hij er tijdens zijn carrière had doorgedrukt.

George Herbert Walker Bush

Voordat hij president werd, diende Bush als piloot in de Tweede Wereldoorlog, VS-ambassadeur in China, directeur van de CIA en vicepresident onder Ronald Raegan. Na de Koude Oorlog wilde president Bush de ruimte gaan verkennen. Tijdens zijn ambtstermijn voerde Amerika de Golfoorlog tegen Saddam Hoessein, wat hem veel kritiek opleverde.

William F. Buckley jr.

Richtte in 1955 het invloedrijke tijdschrift National Review op. Buckley was de zoon van een oliemagnaat. In 1951 werd hij door de CIA gerekruteerd, waar hij werkte onder Howard Hunt (later bekend van het Watergateschandaal).

John F. Kerry

De huidige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en oud-senator uit de staat Massachusetts. Hij verloor de presidentsverkiezingen van George W. Bush, ook lid van Skull and Bones. In april 1965 werd Kerry lid van het genootschap, op uitnodiging van zijn vriend John Shattuck.

Frederick W. Smith

De oprichter van FedEx, de grootste koeriersdienst ter wereld. Hij is op dit moment voorzitter en algemeen directeur van het miljardenbedrijf. Smith kreeg een plek in het potentiële kabinet van John McCain en werd zelfs getipt als vicepresident. Hij was tijdens zijn studie goede vrienden met Bush en Kerry.

George W. Bush

De derde telg uit de familie Bush die werd toegelaten tot Skull and Bones. “Als oudejaars student werd ik lid van Skull and Bones, een geheim genootschap, zo geheim dat ik er verder niets over kan zeggen,” schreef Bush in 1999 in zijn autobiografie. Bush was gouverneur van Texas en tussen 2001 en 2009 president van Amerika.

Stephen A. Schwarzman

Is manager van The Blackstone Group, een hedgefonds. In 2006 bleek uit stukken dat Schwarzman gemiddeld 1 miljoen dollar per dag verdient. Zijn fortuin wordt geschat op 7,7 miljard dollar. In 2010 vergeleek hij het plan van de regering Obama om de belasting te verhogen met de invasie van Polen door Hitler. Hij bood later zijn excuses aan.

Austan Goolsbee

Is het jongste lid van het kabinet-Obama en de jongste voorzitter van de Council of Economic Advisors (CEA). De econoom uit Texas werd in 1989 lid van het geheime genootschap. Hij is daarnaast professor aan de Universiteit van Chicago.

Tot 1991 werden vrouwen niet toegelaten tot Skull and Bones.

[Business Insider]


Vond je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Het is een aan de Illuminati gelijke corrupte kliek, die Skull en Bones; macht van een crimineel gehalte die genocide, net als overige geheime genootschappen, na streven.

  9 likes
 2. Er bestaat geen GOD, anders had hij/zij het bestaan van een Skull en Bones nooit toegestaan.

  3 likes
  • GOD is niet de oppasser van de wereld.
   Je moet zelf leren oppassen ook op jezelf.

   3 likes
  • Het leven is een examen door de God, alles hij Skull en Bones of andere duister macht niet toegestaan, dan zullen wij allemaal in dit examen slagen en vervolgens allemaal naar de hemel gaan en het leven voor dood is tijdelijk, terwijl dit na de dood oneindig is en zeker is heel veel beter.

   1 likes
 3. Skull en Bones hebben de Christus van de Nieuwe Tijd onderuit gehaald en de mensheid ontnomen waar ze recht op hadden nml. Vrede op Aarde.

  3 likes
 4. geerard vijfhuizen

  en kunnen er nog leden worden ingeschreven bij deze Skull and Bones club ik wil ook lid worden moet je eens zien hoe ik met mijn nieuwe macht omga dat wort geweldig
  voor mij

  3 likes
 5. Sterker nog ; het zijn leden van de illuminatie.
  Ach, zoals alles op deze wereld; niks is eeuwigdurend. Alle dictators hebben ooit het veld moeten ruimen.
  Daar moeten wij dan maar troost uit putten.

  1 likes
  • Helaas bestaat het systeem achter veel van die dictators nog steeds….
   Ik bedoel.. Wie heeft Hitler gefinancierd…. Van wie was Auschwitz… Waar (en door wie) werd Zyklon B geproduceerd…

   Allemaal uit de elite / illuminatie / satanisten / bankiers of hoe je dat tuig ook wilt noemen….

   1 likes
 6. ze mogen wel oppassen binnenkort verdwijnen ze allemaal in de gevangenis,en kunnen daar zelf wegkwijnen,en skull and bones worden.

  2 likes
 7. Deze heren zijn eigenlijk de grootste criminelen, die zich verrijken over de lijken van hun medemens. Zij wanen zich de machtigste op aarde, maar de wetten der natuur, zijn ongeschreven en kent geen verschil tussen arm en rijk, omdat wij allen tot de aarde behoren.

  1 likes
 8. Als je centra voor rampenbestrijding opzet, dan pas ben je de aller machtigste. Iets wat ik de Skull en Bones niet zie doen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Dit zijn 5 geheime genootschappen die dienen als dekmantel voor de Illuminati

Dit zijn 5 geheime genootschappen die dienen als dekmantel voor de Illuminati

Volgens complotonderzoekers zijn er veel internationale organisaties ...

Grote scepsis over evolutietheorie. Deze 1000 invloedrijke wetenschappers uiten hun twijfels

Grote scepsis over evolutietheorie. 1000 invloedrijke wetenschappers uiten hun twijfels

Meer dan 1000 invloedrijke wetenschappers van over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.