Mededelingen

Jaaroverzicht 2015: Grote aanslagen, veel zieke meisjes na vaccinatie en Gaddafi’s voorspelling over de vluchtelingencrisis

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het jaar 2015 is bijna ten einde. Het nieuwe jaar staat voor de deur. In de laatste uren van het jaar blikt Ninefornews.nl terug op de belangrijkste nieuwsgebeurtenissen. Wat waren de belangrijkste momenten? We geven een overzicht van de 10 best gelezen artikelen.

Het nieuws van 2015 wordt beheerst door de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo in Parijs en de gruwelpraktijken van Islamitische Staat. Daarnaast is er veel interesse voor de vele ziektegevallen na inenting met het HPV-vaccin Gardasil en andere gezondheidsgerelateerde zaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het team van Ninefornews.nl wenst iedereen een prettige jaarwisseling en een heel mooi 2016!

De aanslagen op het Parijse hoofdkantoor van het satirische blad Charlie Hebdo laten Europa aan het begin van 2015 geschokt achter. Het blad verloor bij de aanslag acht redactieleden, toen twee terroristen de redactie binnendrongen en om zich heen begonnen te schieten.

"Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten"

1. “Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse inlichtingendiensten”

Tijdens een uitzending van de Russische nieuwszender LifeNews zei een politiek analist dat de aanval op het Franse satirische magazine Charlie Hebdo is uitgevoerd door de Amerikaanse inlichtingendiensten.

De gast, Alexei Martynov, stelde dat het Amerikaanse inlichtingenapparaat de aanslag heeft gepleegd om de wereldwijde inspanningen tegen islamitisch terrorisme te saboteren. De aanval had als doel de Franse president François Hollande onder druk te zetten om de westerse sancties tegen Rusland in stand te houden, aldus Martynov.

Vele duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

2. Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na vaccinatie tegen baarmoederhalskanker

Toen Caron Ryalls haar 13-jarige dochter Emily liet vaccineren tegen baarmoederhalskanker, dacht ze dat het de beste manier was om de gezondheid van Emily te beschermen. De afgelopen vier jaar zijn echter een hel geweest voor het gezin. Twee weken na het de eerste HPV-injectie begon Emily duizelig en misselijk te worden.

De symptomen werden na de tweede en derde inenting steeds erger. Emily werd een aantal keren opgenomen met borst- en buikpijn en ademhalingsproblemen. “Eén keer kon ik de ene kant van mijn lichaam niet meer bewegen,” aldus de inmiddels 17-jarige Emily. “Ik wist niet wat er gebeurde.”

"HPV-vaccin wordt het grootste medische schandaal aller tijden"

3. “HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden”

Eind 2006 kondigde de farmaceutische reus Merck met luid tromgeroffel aan dat het eerste vaccin tegen kanker een feit was. Gardasil zou het opnemen tegen het humaan papillomavirus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt. De doelgroep zou de groep jonge meisjes net voor hun puberteit zijn, zodat ze beschermd waren voordat ze seksueel actief werden.

Het vaccinatieprogramma was nog niet van start gegaan of de Amerikaanse overheid kreeg meldingen binnen over duizenden meisjes die ernstige bijwerkingen kregen, waaronder verlammingen, hartaanvallen en zelfs overlijdens.

Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen

4. Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen

Valerie Warwick werkte 17 jaar lang als oncologieverpleegkundige, maar besloot pas geleden haar goed betaalde baan op te zeggen om mensen te informeren over de link tussen voeding en het overleven van kanker.

Toen Valerie klein was kreeg haar vader keelkanker, terwijl haar moeder aan MS leed. Op 20-jarige leeftijd zorgde ze voor haar beide ouders. Tijdens een aantal operaties werden delen van de keel van haar vader verwijderd om hem te ‘genezen’. Hij stierf uiteindelijk, waarna Valerie besloot om zelf verpleegkundige te worden en met de neus in de boeken te duiken.

"Verbijsterend": Nieuws bewijs voorkennis over aanslagen op 11 september 2001

5. “Rusland heeft satellietfoto’s die bewijzen dat Amerikaanse overheid achter 9/11 zat”

De Russische krant Pravda schrijft dat Rusland satellietfoto’s zal publiceren waaruit blijkt dat de Amerikaanse overheid betrokken was bij de terroristische aanslagen op 11 september 2001.

Rusland bereidt zich voor op het vrijgeven van bewijs dat de Amerikaanse overheid en inlichtingendiensten betrokken waren bij de aanslagen, aldus de krant. Het bewijs zou onder andere bestaan uit satellietbeelden. Het motief voor de aanslagen was volgens Pravda het misleiden en doden van eigen burgers en het veiligstellen van de Amerikaanse oliebelangen in het Midden-Oosten.

Dit 3-jarige jongetje had volgens artsen nog maar 48 uur te leven tot zijn moeder hem cannabisolie gaf

6. Australiër gearresteerd omdat hij zijn stervende dochtertje (2) met cannabisolie behandelt

Een Australische vader die is aangeklaagd omdat hij zijn stervende dochter Rumer met cannabisolie behandelt, krijgt steeds meer steun. Hij werd aangehouden wegens het verstrekken van ‘gevaarlijke drugs aan een minderjarige’.

Adam Koessler geeft zijn 2-jarige dochtertje medicinale cannabisolie in een wanhopige poging haar te genezen van neuroblastoom, een buiten de schedel gelegen tumor. De vader was voor de behandeling van zijn dochter van Cairns naar Brisbane gereisd, waar hij in het ziekenhuis werd gearresteerd.

De PVV wordt steeds populairder: laat het Nederlandse volk zich weer massaal misleiden?

7. De PVV wordt steeds populairder: laat het Nederlandse volk zich weer massaal misleiden?

De PVV, de partij van Geert Wilders, blijft aan populariteit winnen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou de PVV 33 zetels behalen. De vluchtelingencrisis stuwt de PVV naar de op één na hoogste score ooit behaald.

Veel mensen zien Wilders als redder van Nederland. Hij wint enorm aan aanhang met zijn verhaal over islam en vluchtelingen. De Facebookpagina Alternatieve Media Nederland publiceerde onlangs een ingezonden lijst met punten waar de PVV zich werkelijk mee bezig heeft gehouden.

Het is nu bevestigd: Islamitische Staat (ISIS) is een creatie van Amerika

8. Het is nu bevestigd: Islamitische Staat (ISIS) is een creatie van Amerika

De Islamitische Staat is net als Osama bin Laden en Al Qaida een creatie van Amerika. Dat blijkt uit geheime documenten die zijn vrijgegeven door de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA. Voormalig directeur van de DIA luitenant-generaal Michael T. Flynn bevestigde het nog eens tijdens een interview met Al Jazeera.

Bouthaina Shaaban, de naaste adviseur van de Syrische president Bashar al-Assad, zei drie jaar geleden al dat de rebellen wapens en geld kregen van overheden die tegen het Syrische bewind waren. Ze sprak ook van troepen die nog gevaarlijker waren dan Al Qaida. Deze claims werden ontkend door de Verenigde Staten, Turkije en andere landen die de rebellen steunen.

"Aanval op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse speciale troepen"

9. “Aanslag op Charlie Hebdo uitgevoerd door Amerikaanse speciale troepen”

De aanslag op het satirische blad Charlie Hebdo op 7 januari is uitgevoerd door goed getrainde speciale troepen uit de Verenigde Staten en niet door de gebroeders Kouachi, die zijn gedood door de Franse politie. Dat schrijft de Amerikaanse oud-onderminister en oud-redacteur van de Wall Street Journal Paul Craig Roberts op zijn website.

Hij vraagt zich af hoe het kan dat zogenaamde islamitische terroristen ‘bereid waren te sterven als martelaar, terwijl de twee professionals die Charlie Hebdo aanvielen vastbesloten waren om te ontsnappen en daar opvallend genoeg nog in slaagden ook’. Het lijkt alsof het twee compleet verschillende duo’s waren, aldus dr. Roberts.

Gaddafi's grimmige voorspelling komt uit: Europa zal worden overspoeld door vluchtelingen

10. Gaddafi’s grimmige voorspelling komt uit: Europa zal worden overspoeld door vluchtelingen

De miljoenen vluchtelingen die Europa binnenstromen komen voor westerse politici als een verrassing. Dat zou niet het geval zijn geweest als het Westen had geluisterd naar de Libische leider Muammar Gaddafi.

Een aantal van deze vluchtelingen zou niet op zoek zijn naar een toevluchtsoord in Europa als hun huis niet was vernietigd als gevolg van het kortzichtige, agressieve westerse beleid.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Wat een raar jaar was het.

exegese
exegese
8 jaren geleden

Ik wens een ieder een goed, gezond en rechtvaardig 2016.
Dat de leugens onthuld mogen worden en het recht mag zegevieren, dat het geld terecht mag komen waar het werkelijk thuishoort, dat de bedriegers ontmaskerd en de misbruikers uitgeschakeld mogen worden. Ik denk en ik hoop dat 2016 veel daarvan in petto zal hebben.

dimmer
dimmer
8 jaren geleden

2016 het jaar waar de PVV zijn woorden waar maakt.

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

De 5 elementen(ster) van de midden wereld(waarin wij leven) zijn: water, vuur, aarde, hout(al het levende valt hieronder/levensboom) en metaal/goud. Als het element metaal meer overwicht krijgt op hout, dan zijn we weg. Niet voor niks wordt er geëxperimenteerd half mens/half robot. Of mens en dier kruisingen enz. Hebben we Cern projecten. Het hart van het hele duistere plan ligt in Zwitserland. Die jacobs ladder was het begin van het tijdperk mens.(lees Bijbel). Gaan we weer opnieuw zo’n tijdperk in? Hoe zal de mens eruit komen? De mensheid heeft nu nog een eigen wil.(dualiteit) Na een nieuwe jacobs ladder misschien niet meer door DNA veranderingen. Technologie(metaal element) kopieert al het levende(houtelement) en slaat het op als codes. Vervolgens worden die handigheidjes van bv, werkdieren zoals een mier op de mens toegepast via DNA veranderingen of andere controle middelen. Ik ben dus wel bezorgd en vooral voor ons nageslacht.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x