Mens en Dier

Staatssenator VS: geaborteerde baby’s mogelijk naar de hel

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse staatssenator wil vrouwen het recht op abortus ontnemen omdat de Bijbel bewijst dat een foetus ‘leven in een moeder is’. De Republikein is niet zeker of ‘geaborteerde baby’s’ naar de hemel of de hel gaan.

In een interview met de The Daily Sentinel legde Shadrack McGill uit dat het leven volgens hem begint op het moment van bevruchting.

“Ik vraag me af of geaborteerde baby’s naar de hemel of de hel gaan,” zei de Republikeinse staatssenator. Of hij zijn wetsvoorstel erdoor weet te drukken is nog maar de vraag. Eerdere wetsvoorstellen van McGill werden van tafel geveegd uit angst dat vervolgens rechten zouden worden toegekend aan embryo’s die in IVF-klinieken worden gecreëerd waardoor in-vitrofertilisatie en bepaalde vormen van contraceptie verboden zouden worden.

De Republikeinse beleidsmaker hoopt dat artsen van IVF-klinieken in de toekomst worden gedwongen om alle bevruchte eitjes in te brengen in de baarmoeder. Nu worden meestal alleen de drie sterkste ingebracht. “Waar het sperma en het eitje samenkomen begint het leven en plaatst God mogelijk zijn geest in het kind,” hield McGill vol. “Daarom hoop ik dat ons wetsvoorstel ervoor zorgt dat in de toekomst alle bevruchte eitjes in de baarmoeder moeten worden ingebracht.”

In onderstaande video spreekt staatssenator voor Alabama Shadrack McGill tijdens Stand for Life 2013 in Huntsville het aanwezige publiek toe.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Tjong wat een stukje dom IQ alle bevruchte eicellen terug plaatsen kan de dood van de moeder zijn.Conservatieve Republikein de hel bestaat niet, en als ie zou bestaan, is er plaats genoeg voor je.Zieke kip!!

Jürgen
Jürgen
9 jaren geleden

Nu ben ik het echt kotsmoe met deze mensen
Wat kunnen ongeboren baby’s eraan doen dat hun moeders babymoord plegen , ik ben het kotsbeu met deze wereld, echt kotsmoe
Ik vervloek deze planeet met al hun inwoners.

Aart Bakkebaard
Aart Bakkebaard
9 jaren geleden

Weer zo’n holbewoner die in sprookjes gelooft.
Sowieso moeten ze eens leren om geloof en politiek van elkaar gescheiden te houden.

diamond
diamond
9 jaren geleden

Vreemde stelling, daar kunnen geaborteerde baby’s volgens mij niets aan doen, als het zo is zou de moeder zich hiervoor moeten verantwoorden, je zou vraag dus anders moeten formuleren…
Deze man zou de bijbel toch eens beter hierop moeten nalezen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x