Mens en Dier

Staatssenator VS: geaborteerde baby’s mogelijk naar de hel

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse staatssenator wil vrouwen het recht op abortus ontnemen omdat de Bijbel bewijst dat een foetus ‘leven in een moeder is’. De Republikein is niet zeker of ‘geaborteerde baby’s’ naar de hemel of de hel gaan.

In een interview met de The Daily Sentinel legde Shadrack McGill uit dat het leven volgens hem begint op het moment van bevruchting.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik vraag me af of geaborteerde baby’s naar de hemel of de hel gaan,” zei de Republikeinse staatssenator. Of hij zijn wetsvoorstel erdoor weet te drukken is nog maar de vraag. Eerdere wetsvoorstellen van McGill werden van tafel geveegd uit angst dat vervolgens rechten zouden worden toegekend aan embryo’s die in IVF-klinieken worden gecreëerd waardoor in-vitrofertilisatie en bepaalde vormen van contraceptie verboden zouden worden.

De Republikeinse beleidsmaker hoopt dat artsen van IVF-klinieken in de toekomst worden gedwongen om alle bevruchte eitjes in te brengen in de baarmoeder. Nu worden meestal alleen de drie sterkste ingebracht. “Waar het sperma en het eitje samenkomen begint het leven en plaatst God mogelijk zijn geest in het kind,” hield McGill vol. “Daarom hoop ik dat ons wetsvoorstel ervoor zorgt dat in de toekomst alle bevruchte eitjes in de baarmoeder moeten worden ingebracht.”

In onderstaande video spreekt staatssenator voor Alabama Shadrack McGill tijdens Stand for Life 2013 in Huntsville het aanwezige publiek toe.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Tjong wat een stukje dom IQ alle bevruchte eicellen terug plaatsen kan de dood van de moeder zijn.Conservatieve Republikein de hel bestaat niet, en als ie zou bestaan, is er plaats genoeg voor je.Zieke kip!!

Jürgen
Jürgen
11 jaren geleden

Nu ben ik het echt kotsmoe met deze mensen
Wat kunnen ongeboren baby’s eraan doen dat hun moeders babymoord plegen , ik ben het kotsbeu met deze wereld, echt kotsmoe
Ik vervloek deze planeet met al hun inwoners.

Aart Bakkebaard
Aart Bakkebaard
11 jaren geleden

Weer zo’n holbewoner die in sprookjes gelooft.
Sowieso moeten ze eens leren om geloof en politiek van elkaar gescheiden te houden.

diamond
diamond
11 jaren geleden

Vreemde stelling, daar kunnen geaborteerde baby’s volgens mij niets aan doen, als het zo is zou de moeder zich hiervoor moeten verantwoorden, je zou vraag dus anders moeten formuleren…
Deze man zou de bijbel toch eens beter hierop moeten nalezen

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x