Homepagina » UFO » ‘Vliegtuighangar onder Sfinx van Gizeh’
Vliegtuighangar onder Sfinx van Gizeh

‘Vliegtuighangar onder Sfinx van Gizeh’

Op maandag kwam Reg Presley, zanger van de Engelse rockband The Troggs, te overlijden. Met de hit ‘Wild Thing’ uit 1966 werd de band wereldberoemd. Het nummer werd een grote hit.

Reg was gefascineerd door onverklaarbare fenomenen zoals UFO’s, buitenaardsen, graancirkels en de geschiedenis van oude steencirkels.

Toen in de jaren negentig mysterieuze patronen verschenen in weilanden in Wiltshire en Hampshire had Reg daar een duidelijke verklaring voor. De graanvelden van Zuidwest-Engeland waren volgens hem een halte voor buitenaardse schepen en de gigantische symbolen waren boodschappen of waarschuwingen van een buitenaardse intelligentie.

Driehoek

Jarenlang bezocht Reg nieuwe cirkels juist nadat ze waren verschenen. Hij interpreteerde de verborgen betekenis van symbolen op zijn eigen manier. Het bezoeken van graancirkels deed hij samen met rijinstructeur Busty Taylor.

“We ontmoetten elkaar voor het eerst op 17 juli 1990, bij de gigantische graancirkel van Alton Barnes. We werden gelijk goede vrienden,” herinnert Taylor zich. “We verkenden samen veel formaties. Hij wilde mensen graag helpen door de mogelijke betekenis van de cirkels te bespreken.”

Volgens Reg verschenen veel graancirkels in een driehoek tussen Warminster, Wantage en Winchester. “Kijk naar de eerste letters van iedere plaats,” vertelde hij een interviewer in 1994. “War (oorlog), want (willen), win (winnen). Is dat een boodschap?”

Vliegtuighangar

Reg schreef ook een boek, Wild Things They Don’t Tell Us, over buitenaardse wezens, graancirkels en de associatie tussen UFO’s en oude bouwwerken. Reg en Busty erkenden dat een aantal formaties door mensen zijn gemaakt, maar stelden dat een deel van de graancirkels niet kan worden verklaard.

“Kort voor hij stierf nam hij contact met me op om te zeggen dat zich onder de Sfinx in Egypte een grote vliegtuighangar bevindt,” vertelde zijn goede vriend en publicist Keith Altham. “Hij was ervan overtuigd dat daar een UFO geparkeerd staat.”

Het nieuws over de dood van Reg kwam naar buiten toen voormalig BBC-verslaggever David Icke het overlijdensbericht van de zanger op zijn Twitterpagina had gezet.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Er is wel meer te vinden onder de sfinx, volgens Edgar Cayce.
  Het probleem zit in het gegeven dat men niet alles naar buiten brengt omdat dat een denkverandering geeft. Dus dat wat er gevonden is wordt angstvallig achtergehouden zodat de heersende religies niet omvallen en daarmee de mens wakker wordt.
  Voor de heersende elite is het van belang om ons slapend te houden.
  Geschiedenis wordt gemaakt door de macht van het moment en kan ook vervormd worden zodat het gross in slaap blijft.

  1 likes
 2. Reg vertelde dit op zijn sterfbed heb ik begrepen,aan zijn vriend Keith.Waarna hij kort daarna overleed.De urgentie moet hoog geweest zijn,anders doe je zoiets niet.En waarom zou Reg ongelijk hebben??Tenslotte is de “sfinx” met duisterheden omhuld.Bovendien begeven zich in hetzelfde gebied nog pyramide,s die bewaakt worden,zodat u en ik de volledige waarheid moeten missen.Maar er wordt iets geheim gehouden dat moge duidelijk zijn.

  0 likes
 3. er gaan met gemak zoveel theorien over de sfinx , bewijs zou ongetwijfeld lastig zijn,, maar het word steeds lastiger om in elk verhaal mee te gaan ,, waarheid zou ook deze keer wel ergens in het midden liggen en wederom de waarheid zou nooit boven water komen ,, te veel lose ends ,, en de waarheid zou hard zijn voor veel gelovigen ,, deksel blijft op de pot

  0 likes
 4. Hoi allemaal,er zijn veel zaken die daarover verzwegen worden,en met name die minister Hamas heet die geloof ik die houd alles tegen,en weet veel meer.Deze minister van oudheden wil dit verzwijgen,anders komt het uit wie de pyramides geboud hebben.Hij wil gewoon dat dit door Egyptenaren geboud zijn geworden.
  Er schijnt onder de poten van de SFinx een kamer te zijn.
  Maar van die gewezen minister mocht daar niet gegraven worden.
  Maar binnen kort word er niets meer verzwegen en komt alles in de openbaarheid.
  Victorie of the light.
  Tineke.

  0 likes
 5. beste iedereen, ff iets duidelijk,

  Het WAS minister Zahi Hawass die de boel inderdaad een beetje onder de duim hield, niet per sé om iets achter te houden, maar ondat hij zelf als “ontdekker” ten tonele wilde verschijnen, Inmiddels is hij al een tijdje van zijn troon en worden er gestaag “nieuwe” ontdekkingen gedaan en onderzocht,

  Het komt sommigen van jullie blijkbaar goed uit dat er in het bericht staat dat iemand “net voor zijn dood iets verteld zou hebben” beetje ongelukkig geformuleerd met het oog op al die complot denkers die deze site regelmatig bezoeken..

  Verder…. Het is al een tijd duidelijk dat er iets onder de sfinx ligt… ( dit is dus al ontdekt ) maar dit is nog niet onderzocht..
  Ik kan me zomaar voorstellen dat veel archeologen even hebben besloten om hun taken neer te leggen en eventueel het land te verlaten, Dit omdat de veiligheid die onder Mubarak heerste met het oog op buitenlandse (werk)toeristen nu niet altijd gegarandeerd kan worden..

  Dus voor iemand overhaastte complot theorieén en vreemde conclusies trekt… Denk ook eens na over de logische verklaringen en gevolgen..

  Met vriendelijke groet

  BazzaB

  0 likes
 6. @5 Bazzaba
  Het komt sommigen van jullie blijkbaar goed uit dat er in het bericht staat dat iemand “net voor zijn dood iets verteld zou hebben” beetje ongelukkig geformuleerd met het oog op al die complot denkers die deze site regelmatig bezoeken..”

  Ooooh, die heb ik vaker gehoord. Reken maar dat ik eem complotdenker ben. Dat kan niet meer anders met al die complotten die lange tijd geleden tegen de mensheid gesmeed zijn. Verzin iets anders.

  0 likes
 7. [quote name=”Hunting Wolf”]Bovendien begeven zich in hetzelfde gebied nog pyramide,s die bewaakt worden[/quote]
  Ik zie ineens hordes piramiden het gebied binnentrekken omringd door soldaten…

  0 likes
 8. In Egypte, in de buurt van Cairo is een ondergrondse basis. Ik heb er Large Grey’s gezien, en hun hulpjes, die kleine grijze gluipertjes. Ik heb er een implantaat gehad in mijn rechter oorlel, ter grootte van ongeveer een rijstkorrel. Ook kwam ik er mensachtigen tegen, maar dan met staart.
  Er is dus niet alleen een ufo hangar daar, maar een komplete ondergrondse stad.

  0 likes
 9. [quote name=”Spillebeen”][quote name=”Hunting Wolf”]Bovendien begeven zich in hetzelfde gebied nog pyramide,s die bewaakt worden[/quote]
  Ik zie ineens hordes piramiden het gebied binnentrekken omringd door soldaten…[/quote]
  Dat is vast een “BAD” trip.Ziet u nog meer??

  0 likes
 10. [quote name=”Spillebeen”][quote name=”Hunting Wolf”]Bovendien begeven zich in hetzelfde gebied nog pyramide,s die bewaakt worden[/quote]
  Ik zie ineens hordes piramiden het gebied binnentrekken omringd door soldaten…[/quote]
  Inderdaad Hunting Wolf heeft gelijk de pyramides worden zwaar bewaakt,en met name door de moslim broederschap,die een pact met de duisteren zijn aangegaan.
  Tineke.

  0 likes
 11. [quote name=”Andries”]In Egypte, in de buurt van Cairo is een ondergrondse basis. Ik heb er Large Grey’s gezien, en hun hulpjes, die kleine grijze gluipertjes. Ik heb er een implantaat gehad in mijn rechter oorlel, ter grootte van ongeveer een rijstkorrel. Ook kwam ik er mensachtigen tegen, maar dan met staart.
  Er is dus niet alleen een ufo hangar daar, maar een komplete ondergrondse stad.[/quote]
  Als die korrel maar niet de chip is waar mensen in Amerika mee worden misbruikt en die je overal kunnen volgen.

  0 likes
 12. wat is er nu werkelijk gevonden in de pyramide,s?
  het enige zijn mummy,s en lege kamers.
  oke tekeningen van zogenaamde lampen en vliegtuig.
  einde verhaal van dit en nu wat ligt er onder de sfinx?
  ik weet het niet en ben natuurlijk ook nieuwgierig.
  maar ik wacht wel af wanneer ze iets bijzonders vinden.

  0 likes
 13. M&M, nee hoor er zijn nooit mummies gevonden in de pyramides, daarom is het ook geen graftombe.

  0 likes
 14. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Spillebeen”][quote name=”Hunting Wolf”]Bovendien begeven zich in hetzelfde gebied nog pyramide,s die bewaakt worden[/quote]
  Ik zie ineens hordes piramiden het gebied binnentrekken omringd door soldaten…[/quote]
  Dat is vast een “BAD” trip.Ziet u nog meer??[/quote]
  Ja, ik zie mezelf neerstorten met een vliegtuig naar Egypte… over bad trips gesproken…

  0 likes
 15. [quote name=”Linda”][quote name=”Andries”]In Egypte, in de buurt van Cairo is een ondergrondse basis. Ik heb er Large Grey’s gezien, en hun hulpjes, die kleine grijze gluipertjes. Ik heb er een implantaat gehad in mijn rechter oorlel, ter grootte van ongeveer een rijstkorrel. Ook kwam ik er mensachtigen tegen, maar dan met staart.
  Er is dus niet alleen een ufo hangar daar, maar een komplete ondergrondse stad.[/quote]
  Als die korrel maar niet de chip is waar mensen in Amerika mee worden misbruikt en die je overal kunnen volgen.[/quote]
  Na de 2de wereld oorlog zijn overal op de wereld baby,s geboren en die werden gelijk gechips,dus je kan je afvragen ben ik jij zij hij gechipst,ja ik weet het het klinkt belachelijk maar toch is het waar.En nu zijn ze met 2012 uitgeschakeld daarom worden er ook veel mensen wakker en willen geen slaaf meer zijn.

  0 likes
 16. [quote name=”legaal”][quote name=”Linda”][quote name=”Andries”]In Egypte, in de buurt van Cairo is een ondergrondse basis. Ik heb er Large Grey’s gezien, en hun hulpjes, die kleine grijze gluipertjes. Ik heb er een implantaat gehad in mijn rechter oorlel, ter grootte van ongeveer een rijstkorrel. Ook kwam ik er mensachtigen tegen, maar dan met staart.
  Er is dus niet alleen een ufo hangar daar, maar een komplete ondergrondse stad.[/quote]
  Als die korrel maar niet de chip is waar mensen in Amerika mee worden misbruikt en die je overal kunnen volgen.[/quote]
  Na de 2de wereld oorlog zijn overal op de wereld baby,s geboren en die werden gelijk gechips,dus je kan je afvragen ben ik jij zij hij gechipst,ja ik weet het het klinkt belachelijk maar toch is het waar.En nu zijn ze met 2012 uitgeschakeld daarom worden er ook veel mensen wakker en willen geen slaaf meer zijn.[/quote]

  Interessante theorie. Heb je daar ook bronnen voor of moet ik je op je woord geloven?

  0 likes
 17. [quote name=”mrkrstft”][quote name=”legaal”][quote name=”Linda”][quote name=”Andries”]In Egypte, in de buurt van Cairo is een ondergrondse basis. Ik heb er Large Grey’s gezien, en hun hulpjes, die kleine grijze gluipertjes. Ik heb er een implantaat gehad in mijn rechter oorlel, ter grootte van ongeveer een rijstkorrel. Ook kwam ik er mensachtigen tegen, maar dan met staart.
  Er is dus niet alleen een ufo hangar daar, maar een komplete ondergrondse stad.[/quote]
  Als die korrel maar niet de chip is waar mensen in Amerika mee worden misbruikt en die je overal kunnen volgen.[/quote]
  Na de 2de wereld oorlog zijn overal op de wereld baby,s geboren en die werden gelijk gechips,dus je kan je afvragen ben ik jij zij hij gechipst,ja ik weet het het klinkt belachelijk maar toch is het waar.En nu zijn ze met 2012 uitgeschakeld daarom worden er ook veel mensen wakker en willen geen slaaf meer zijn.[/quote]

  Interessante theorie. Heb je daar ook bronnen voor of moet ik je op je woord geloven?[/quote]
  In de agenda 21 van de cabal,als ik mij dat goed herrinner.
  ze hebben een hele senario.
  Victory of the Light.
  Victory of Love.
  Tineke.

  0 likes
 18. M&M er zijn geen mummys in piramiden gevonden .die zijn allemaal rondom de piramiden gevonden of in de vallei der koningen

  0 likes
 19. Ik had gelezen op internet dat een persoon met een 6de zintuig had kunnen zien dat er inderdaad een grote ruimte is eronder.

  Ook had ik gelezen dat het waarschijnlijk om een oude acte gaat, er zouden tipts in kunnen staan wat ons zou verder helpen, ook had ik gelezen wie dit bericht had achtergelaten, and dat zouden de oude Antlantianen hebben gedaan. ((toen de bewoners van Antlantish))
  ik zeg niet dat dit waar is, ik deel aleen maar wat.
  echter geloof ik zelf wel dat er iets ligt als een boodschap, ik denk een levensles die achter gelaten is door deze bevolking zodat wij een bepaalde technologie beter kunnen handteren of dat dat wij een bepaalde fout niet nog eens zullen maken omdat het fout zal aflopen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

huisarts

Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’

Op zaterdag verscheen er een onthullend interview ...

europese commissie

Europese Commissie komt met doodeng document. We mogen niet meer zelf denken

De Europese Commissie heeft net een doodeng ...