UFO

‘Vliegtuighangar onder Sfinx van Gizeh’

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op maandag kwam Reg Presley, zanger van de Engelse rockband The Troggs, te overlijden. Met de hit ‘Wild Thing’ uit 1966 werd de band wereldberoemd. Het nummer werd een grote hit.

Reg was gefascineerd door onverklaarbare fenomenen zoals UFO’s, buitenaardsen, graancirkels en de geschiedenis van oude steencirkels.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Toen in de jaren negentig mysterieuze patronen verschenen in weilanden in Wiltshire en Hampshire had Reg daar een duidelijke verklaring voor. De graanvelden van Zuidwest-Engeland waren volgens hem een halte voor buitenaardse schepen en de gigantische symbolen waren boodschappen of waarschuwingen van een buitenaardse intelligentie.

Driehoek

Jarenlang bezocht Reg nieuwe cirkels juist nadat ze waren verschenen. Hij interpreteerde de verborgen betekenis van symbolen op zijn eigen manier. Het bezoeken van graancirkels deed hij samen met rijinstructeur Busty Taylor.

“We ontmoetten elkaar voor het eerst op 17 juli 1990, bij de gigantische graancirkel van Alton Barnes. We werden gelijk goede vrienden,” herinnert Taylor zich. “We verkenden samen veel formaties. Hij wilde mensen graag helpen door de mogelijke betekenis van de cirkels te bespreken.”

Volgens Reg verschenen veel graancirkels in een driehoek tussen Warminster, Wantage en Winchester. “Kijk naar de eerste letters van iedere plaats,” vertelde hij een interviewer in 1994. “War (oorlog), want (willen), win (winnen). Is dat een boodschap?”

Vliegtuighangar

Reg schreef ook een boek, Wild Things They Don’t Tell Us, over buitenaardse wezens, graancirkels en de associatie tussen UFO’s en oude bouwwerken. Reg en Busty erkenden dat een aantal formaties door mensen zijn gemaakt, maar stelden dat een deel van de graancirkels niet kan worden verklaard.

“Kort voor hij stierf nam hij contact met me op om te zeggen dat zich onder de Sfinx in Egypte een grote vliegtuighangar bevindt,” vertelde zijn goede vriend en publicist Keith Altham. “Hij was ervan overtuigd dat daar een UFO geparkeerd staat.”

Het nieuws over de dood van Reg kwam naar buiten toen voormalig BBC-verslaggever David Icke het overlijdensbericht van de zanger op zijn Twitterpagina had gezet.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Reg vertelde dit op zijn sterfbed heb ik begrepen,aan zijn vriend Keith.Waarna hij kort daarna overleed.De urgentie moet hoog geweest zijn,anders doe je zoiets niet.En waarom zou Reg ongelijk hebben??Tenslotte is de “sfinx” met duisterheden omhuld.Bovendien begeven zich in hetzelfde gebied nog pyramide,s die bewaakt worden,zodat u en ik de volledige waarheid moeten missen.Maar er wordt iets geheim gehouden dat moge duidelijk zijn.

Frits
Frits
11 jaren geleden

Er is wel meer te vinden onder de sfinx, volgens Edgar Cayce.
Het probleem zit in het gegeven dat men niet alles naar buiten brengt omdat dat een denkverandering geeft. Dus dat wat er gevonden is wordt angstvallig achtergehouden zodat de heersende religies niet omvallen en daarmee de mens wakker wordt.
Voor de heersende elite is het van belang om ons slapend te houden.
Geschiedenis wordt gemaakt door de macht van het moment en kan ook vervormd worden zodat het gross in slaap blijft.

lauke
lauke
11 jaren geleden

er gaan met gemak zoveel theorien over de sfinx , bewijs zou ongetwijfeld lastig zijn,, maar het word steeds lastiger om in elk verhaal mee te gaan ,, waarheid zou ook deze keer wel ergens in het midden liggen en wederom de waarheid zou nooit boven water komen ,, te veel lose ends ,, en de waarheid zou hard zijn voor veel gelovigen ,, deksel blijft op de pot

legaal
legaal
11 jaren geleden

Hoi allemaal,er zijn veel zaken die daarover verzwegen worden,en met name die minister Hamas heet die geloof ik die houd alles tegen,en weet veel meer.Deze minister van oudheden wil dit verzwijgen,anders komt het uit wie de pyramides geboud hebben.Hij wil gewoon dat dit door Egyptenaren geboud zijn geworden.
Er schijnt onder de poten van de SFinx een kamer te zijn.
Maar van die gewezen minister mocht daar niet gegraven worden.
Maar binnen kort word er niets meer verzwegen en komt alles in de openbaarheid.
Victorie of the light.
Tineke.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x