Homepagina » Buitenland » Staten VS mogen mensen die coronavaccin weigeren beboeten of gevangenzetten
staten
Foto: CC0

Staten VS mogen mensen die coronavaccin weigeren beboeten of gevangenzetten

Het kabinet haalt de teugels verder aan. Mensen die in contact zijn geweest met iemand die besmet is met het coronavirus, moeten verplicht in quarantaine. Hetzelfde geldt voor reizigers die in een oranje gebied zijn geweest en terugreizen naar Nederland, schreef minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid in een brief aan de Tweede Kamer.

En nu komt het: wie zich vanaf de tweede helft van volgende week toch niet aan een opgelegde gedwongen quarantainemaatregel houdt, pleegt in principe een strafbaar feit. De komende tijd wordt een passende strafeis uitgewerkt door het OM. De rechter bepaalt uiteindelijk de straf. Het kabinet overweegt daarnaast om mensen te verplichten mee te werken aan een bron- en contactonderzoek van de GGD.

Waar gaat het heen?

Krijgen we hier straks – als er een vaccin is – Amerikaanse toestanden? Daar hebben staten de bevoegdheid om mensen te beboeten of gevangen te zetten als ze het coronavaccin weigeren. “Ze kunnen mensen de toegang tot scholen, diensten of werk ontzeggen als ze zich niet laten vaccineren. Ze kunnen mensen zelfs een boete laten betalen of een gevangenisstraf opleggen,” zei professor Dov Fox van de Universiteit van San Diego in een interview.

Zo komt het wel heel dichtbij

Fox merkte op dat de Amerikaanse autoriteiten nog nooit mensen in de cel gegooid hebben wegens het weigeren van een vaccinatie, maar dat andere landen – waaronder Frankrijk – deze agressieve tactiek wel hebben toegepast. Zo komt het wel heel dichtbij.

In 2019 moesten New Yorkers zich verplicht laten vaccineren tegen mazelen. Als ze dat niet deden, konden ze een forse boete van maximaal 1000 dollar tegemoet zien. Fox verwacht echter dat mensen zich fel zullen verzetten tegen verplicht vaccineren. “Dat staten deze bevoegdheid hebben, wil nog niet zeggen dat dit het beste beleid is.”

[ABC15]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
9 maanden geleden

Het mensenlijk lichaam zit perfekt inelkaar, zo zorgt het immuunsysteem ervoor dat een virus gedetecteerd wordt en uitgeschakeld. Door deze idioterie van mondkapjes, desinfektie gel, zeep, afstand en isolatie wordt het immuunsysteem onermijnd. En dan krijg je verplicht een cocktail van ondefineerbare substantie in je lichaam gespoten? Die ook nog eens (is nu al bekend) je DNA verandert.. Laat de bedenkers van deze krankzinnigheid zich vol laten spuiten met deze rotzooi en dan kijken we het een paar jaar aan… ik laat mij nooit vaccineren..

Nexit Please!
Nexit Please!
Reactie op  William
9 maanden geleden

Ik zou me ook niet willen laten vaccineren.
Maar bij mij, kwam zojuist ook deze vraag boven: Wat nou, als ik – vanwege bijvoorbeeld quarantaine – m’n ouders / dierbaren niet meer mag ontmoeten…?
Ja, zo chanteren ze ons natuurlijk…

1984…!
Dat het ooit werkelijkheid zou worden…
Een paar jaar geleden, had ik dit nog voor een science fiction verhaal gehouden.

salvar
salvar
Reactie op  Nexit Please!
9 maanden geleden

Nexit Please!
vaccineren is ja of nee , als je al twijfelt laat jij het toe.

exegese
exegese
9 maanden geleden

uiteindelijk is dat het doel van dit hele plan : onverwijlde toegang tot ons lichaam met hun nano-chips en in combinatie hun 5G straling zullen ze zo uiteindelijk ook toegang krijgen tot onze geest en ziel. Zo kunnen ze ons ontmenselijken en langzaam veranderen in cyborgs die op een robotachtige manier onvoorwaardelijk zullen gehoorzamen tot in de eeuwigheid. De natte droom van de cabal. En nu de prangende vraag : Gaan wij dat goedvinden ? Gaan wij dat klakkeloos toestaan ? Meer dan je ziel kan een mens niet verliezen, dan dooft het licht !

Willem
Willem
Reactie op  exegese
9 maanden geleden

Het doel is uitroeiien, er moet geoogst worden, vlees bestaat in vele vormen. Eerst alles met grove porno en subliminale reclame ophitsen waardoor we van 3 miljard mensen in 1983 naar 7,5 miljard in 2020 zijn gegaan en dat is vlees. Er leeft veel meer om ons heen dan je zou denken, raar? Kijk maar naar alles wat er nu aan het gebeuren is. Totale krankzinnigheid maar wel uitgedacht. Kijk naar slachterijen, kijk dan weer naar jezelf.

salvar
salvar
Reactie op  exegese
9 maanden geleden

exegese
het licht mag nooit doven.
naar de hel met die lui.

exegese
exegese
Reactie op  salvar
9 maanden geleden

@salvar, volledig met je eens. Voorlopig heb ik de dierbaren om me heen weten te overtuigen het vaccin onder alle omstandigheden te weigeren. Wat er echter gebeurt als de overheid daadwerkelijk het mes op de keel gaat zetten valt nog te bezien. het is van het allergrootste belang dat het aantal weigeraars zo overweldigend groot wordt dat ze hun satanische plannen onmogelijk door kunnen drukken. In Duitsland zijn er al meer dan een miljoen mensen in de benen gekomen om te protesteren tegen de corona waanzin. De media zwijgt angstvallig in alle talen maar steeds meer mensen gaan het zien. Hopelijk is het niet te laat !

salvar
salvar
Reactie op  exegese
9 maanden geleden

exegese
Hopelijk is het niet te laat !
hoop ik ook.

Roel
Roel
9 maanden geleden

Ik vind het wel heel toevallig dat er in 2019 een verplichte BMR-vaccinatie was in Newyork en dat ju8st daar nu zoveel Covid-19 slachtoffers zijn gevallen. Die extra 500.000 griepvaccins die de Jonge in heeft gekocht zijn niet aan mij besteed.

Eelke Piers
Eelke Piers
9 maanden geleden

Gewoon weigeren om je te laten inenten.
In Nederland hebben we 1 miljoen mensen in de Bijbel-belt die dit blijven weigeren. Met nog een miljoen antroposofen en principeweigeraars erbij wordt het moeilijk om dit met geweld door te drukken.
dan is er ook nog de Universele Rechten van de Mens.

salvar
salvar
Reactie op  Eelke Piers
9 maanden geleden

Eelke Piers
wel bij elkaar komen natuurlijk.
een flinke massa maakt altijd indruk.
ik ben ervoor.

Rob
Rob
Reactie op  Eelke Piers
9 maanden geleden

Alsof ze daarom die mensen niet gaan vaccineren. Dat interesseert ze helemaal niets. Die lui zijn volledig van God los, bezeten door macht. Ze hebben schijt aan alles en iedereen. Als zij willen dat die groepen gevaccineerd worden dan zal het gebeuren ook. Desnoods met een zombie-squad hun huis binnen vallend. dat staat nu al op het plan, om je huis binnen te dringen zonder enige rechtvaardigheid. Tenzij het Nederlandse volk zich gezamelijk verzet zie ik niet dat het niet gaat gebeuren. Het land s veel te verdeeld en er zijn hele massa’s die allerlei clubjes volgen.

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  Eelke Piers
9 maanden geleden

De satanische elite die deze wereld regeren hebben schijt aan mensenrechten,voor hun is dat inkt op papier,waardeloos dus.

marijke
marijke
9 maanden geleden

Blijf uit de vangarmen van hun eendenkooi. Zo ben ik gisteren weer vriendelijk weggegaan bij een terras waar mijn naam e.d. werden gevraagd; je gaat zo’n risico van ophokplicht niet lopen alleen maar omdat je even ergens wilde koffie drinken. En om gezond te blijven kun je nog hier kijken : https://beforeitsnews.com/eu/2020/08/home-recipe-for-hydroxychloroquine-hcq-2659852.html of zet je eigen kina bast thee https://the-art-of-tea-herbs-spices.nl/product/kinabast/ , beide met wat verse gember.
Maar kijk uit voor die test want het is idd raar dat een mondkapje wordt overwogen opdat je een ander ‘zou kunnen besmetten’ terwijl ze met die test een absurd lange staaf gebruiken voor wat ..? en een laser thermometer als een pistool gericht op het voorhoofd schijnt ook niet gezond te zijn, dat behoort gericht te zijn in de okselholte of op de pols : zie https://healthimpactnews.com/2020/are-the-covid-tests-a-way-to-surreptitiously-infect-or-implant-people/
Toch, blijf positief : WWG1WGA

fli0p
fli0p
9 maanden geleden

Vergeet vooral even te zeggen dat de democraten daar muiten, en denken hun eigen wetten te kunnen schrijven.
Ook zijn er veel staten die deze hoax allang niet meer serieus nemen, de mensen trouwens ook niet.

Dat is heel wat anders dan een reden vinden om mensen vast zetten.
En een overheid die denkt dit te bewerkstelligen pleegt dagelijks aanslagen op de grondwet.
Je weet wel, van die dapper kerels die achter een bureautje bepalen hoe anderen moeten leven.
Motherfucking nsb-ers zijn het stuk voor stuk.

Het draaiboek is duidelijk dat dan wel weer.
Er worden wetten bedacht om hardwerkende mensen als criminelen neer te zetten.

U heeft uw bijdrage vandaag weer gedaan zo te zien.

Tony
Tony
9 maanden geleden

Het wordt steeds gekker, maar dat is nou juist de bedoeling. Mensen aan banden leggen en zo van hun vrije wil willen ontdoen. Het hele Coronavirus met alles er om heen is een gemanipuleerde hype. Mensen die een slecht en niet goed werkend immuunsysteem hebben, dus onderliggende gezondheidsproblemen hebben, zijn de slachtoffers van deze wereldwijde uitdunning van de bevolking. Het ziek maken moet natuurlijk lijken, maar is in in feite een wereldwijde vergiftiging van de mensen. De symptomen zijn afwijkend van een normale griep, dat zegt al genoeg. Zelfs medici weten nog steeds niet wat er precies aan de hand is. De gevestigde medici zijn niet opgeleid om giftige en chemische stoffen te analiseren.

Zowel regeringen als de rechterlijke macht zijn door Bill Gates en het WHO onder druk gezet en omgekocht.

Het wordt tijd dat politici in Nederland, maar ook over de hele wereld wakker worden, neutraal gaan denken en ingrijpen. Ook voorstanders van de ideeen van Rutte en Hugo de Jonge moeten zich nog eens goed achter de oren krabben. Wanneer het zo doorgaat is er geen toekomst voor jullie politici zelf, maar ook niet voor jullie nageslacht. Het maken van de juiste keus is nu aan de politiek in Nederland. Dat moet snel gebeuren, voordat het nog gekker gaat worden. Of hebben jullie dan helemaal geen kennis van zaken. Er moet een politiek gevoerd worden die inzet op een gezond en vrij leven voor mensen, dus zonder verplichte inentingen. Dus ook niet op het vernachelen van mensen, want dat is wat er nu gebeurd.

Het is Hugo de Jonge zelf die op dit moment de grootste crimineel van Nederland is. Hij heeft geld en macht geroken en kan net als Bill Gates er niet genoeg van krijgen. Twee handen op een buik. Dat geesteszieke mensen op dit moment de wereld beheersen en het lot van de mensheid (ook wereldwijd) in handen is van enkele gekken, is niet alleen zorgwekkend, maar niet voor te stellen.

Hebben al die andere bestuurders dan al die tijd zitten slapen. Zij hebben genoeg tijd gehad om in hun vakantie zaken uit te zoeken en een plan uit te werken om de wereld te redden van de ondergang. Wanneer zij dat nog niet door hebben zijn zij geen haar beter dan Hugo de Jonge en Rutte. Dat geldt dus voor alle politici, en niet alleen in Nederland.

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  Tony
9 maanden geleden

Tony.Regeringen en politici zijn marionetpoppen,ze worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) ze voeren braaf bewust of onbewust de communistische N.W.O. agenda uit van de satanische globalistische elite uit.Per slot van rekening moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.Hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
9 maanden geleden

Ja, duidelijk is de angst voor VERPLICHT vaccineren.
Dus niet de angst voor deze besmetting.
De angst in een stoel gebonden te worden, en een vreemde vloeistof ingespoten te krijgen, waarvan de complicaties vooraf onduidelijk zijn.
Een medisch experiment.
Code van Neurenberg.
Misdaad.
Diegene die uitvoert(b.v. arts, verpleegkundige) en de opdrachtgever (b.v. overheidsdienaar).

salvar
salvar
9 maanden geleden

als het overgrote deel van de burger het niet doet en in opstand komen wat willen ze dan??
ze zullen verliezen ook zal er bloed vloeien maar het is nu of nooit meer.
het ergste is slaaf zijn.
wat zijn dat voor twee gekken de jonge en rutte???
zijn het mensen nee totaal niet dus die moeten eerst geruimd worden of op bossen.
we kunnen of hebben niets meer te kiezen het is het slaven tijdperk of revolutie.
het is nu kiezen voor ons.

RayOfLight
RayOfLight
9 maanden geleden

Tja , een week of wat heb ik geen nieuws gelezen of gehoord. Lijkt erop dat deze wereld finaal naar de knoppen is. ‘RayOfLight’ was ooit meer dan een motto voor mij. Nu? Whatever de trein dendert door veel mensen zullen onnodig sterven. Verantwoordelijk ze de de mensen die de democratie vertegenwoordigen. Echt licht is er wel … bij de gewone mensen. Maar bij de mensen die anderen manipuleren heerst de demonische duisternis…

x

Check Also

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

gevallen

Ruim 10.000 sterfgevallen gemeld bij EMA na coronaprik, Nederland bijna koploper

Bij de Europese database van rapporten over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x