Homepagina » Mens en Dier » Minister De Jonge gaat quarantaine verplichten: ‘Duivel van de democratie’
minister
Foto: European People's Party CC BY 2.0

Minister De Jonge gaat quarantaine verplichten: ‘Duivel van de democratie’

Minister Hugo de Jonge gaat quarantaine voor mensen die mogelijk besmet zijn met het coronavirus verplichten. Ook wil hij alle reizigers uit oranje gebieden verplichten om in quarantaine te gaan. De maatregel gaat gefaseerd in, schrijft De Jonge. De verplichting wordt in de tweede helft van volgende week van kracht. Voor de verplichte quarantaine is een wetswijziging nodig. Wie niet meewerkt, pleegt een strafbaar feit.

De minister denkt ook na over een verplichting aan het meewerken aan het bron- en contactonderzoek. “De medewerking zou kunnen worden afgedwongen door een last onder dwangsom op te leggen.”

De nieuwe maatregelen leiden tot felle reacties. “Hugo de Jonge heeft een financieel belang bij de vaccin-business. Hij zal dus alles in het werk stellen om u aan een vaccin te helpen. Desnoods onder dwang of in de vorm van uitsluiting. Hier een eerste stap. Burgerrechten? Wat zijn dat?” schrijft Samira Tarrass.

Duivel van de democratie

Psycholoog Frank Brechts voegt toe: “Wat een geklungel weer van Hugo de Jonge; zonder persconferentie opeens zware middelen inzetten.”

“Wat voor pilletje heeft Hugo de Jonge geslikt voordat hij met zijn verplichte quarantaine kwam?” vraagt oud-journalist Dick Berts. “Het TOTALE bestuurlijke onvermogen. We worden letterlijk door volidioten geregeerd. Geen twijfel over mogelijk!”

Robert Bor vraagt zich af: “In hoeverre wordt de Nederlandse burger met deze plannen in zijn grondwettelijke rechten aangetast?”

“Ooit de duivel van de democratie in de ogen gekeken? Hier is hij dan: Hugo de Jonge draait helemaal door en lijkt besmet met het totalitaire syndroom. Zijn vriendjes Xi Jinping en Kim Jong-un kijken tevreden toe,” stelt Maarten Slagter.

70 procent

De meeste mensen vinden dat het kabinet niet de goede weg is ingeslagen. Op de website van NPO Radio 1 zegt bijna 70 procent van de respondenten het niet eens te zijn met de stelling dat het kabinet op dit moment de juiste coronastrategie te pakken heeft.

Die strategie omvat onder andere telefonische controles door de GGD of mensen wel in quarantaine gaan als ze uit een oranje reisgebied komen, een teststraat op Schiphol en het achterlaten van naam en contactgegevens bij horecagelegenheden.

4.3 20 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Skalenski
Skalenski
8 maanden geleden

Welkom in DDRNL. Nog een paar maandjes en dan staan ze klaar met de verplichte gifspuit. Niet dat ik of mjjn gezinsleden dit ooit gaan laten inspuiten. Maar consequenties zullen er zijn, daar maak ik me geen illusies meer over.

Pippie
Pippie
Reactie op  Skalenski
5 maanden geleden

Allemaal massaal nee tegen de spuit met chip… Mensen wordt wakker…!!!!!

Corrie de Jong
Corrie de Jong
Reactie op  Pippie
3 maanden geleden

Ik laat me niet injecteren.je hebt je leven niet zeker meer door die door gedraaide gekken in de regering.wasr blijven onze mensenrechters.het zijn monsters geworden die ons regeren.ze hebben l miloenen dode op hun geweten en genieten er ook van.het zijn duivelse en gestoorde gekken.Bill Gates is de opdracht gever van al deze ellende.

het nieuwe normaal ??
het nieuwe normaal ??
Reactie op  Pippie
2 maanden geleden

Vertel het dan aan die mensen, wat die spuit inhoud, er zijn er nogal wat die dit niet door hebben.
Ik merk dat in mijn omgeving, na dat ik het heb uitgelegd zeggen zij. ooooo nee, Hugo jij eerst.

het nieuwe normaal ??
het nieuwe normaal ??
Reactie op  Skalenski
2 maanden geleden

ga stemmen, daarna stoppen wij Hugo etc in hun eigen kuil (quarantaine kamp)ja van een 3e jaar lagere school meester valt niet het meeste denk vermogen te verwachten.

ps hoe is hij is het kabinet verzeilt geraakt, en Pieter Omtzigt had toch de meeste voorkeur stemmen.
wie help mij, ik snap er niets meer van, of toch

jan doornbos
jan doornbos
8 maanden geleden

Deze man wordt betaald om zich als een volslagen idioot te gedragen. Het ‘virus’ waarvan iedereen denkt te weten wat het is, is aantoonbaar het resultaat van wetenschappelijk bedrog. Je KUNT elkaar niet besmetten. Leest tip: The Curse of Louis Pasteur. Maar goed, wat er speelt heeft dan ook niks in positieve zin met onze gezondheid te maken. En nee, ik werk nergens aan mee. Dat rijmt.

William
William
8 maanden geleden

Deze omhooggevallen leraar van de lagere school gaat ons nu vertellen wat we moeten op straffe van gevangenisstraf en of boete? Heeft hij thuis niets te vertellen dat hij zijn frustraties op de Nederlandse bevolking botviert? Deze man hoort in een psychiatrische inrichting thuis

exegese
exegese
Reactie op  William
8 maanden geleden

William, dit heeft niets te maken met frustraties of dom onbegrip. Dit is doelbewust het volk voorbewerken en psychisch en de massa met de neus hun kant op te dwingen.
Door het vast een keer te benoemen kunnen de mensen vast wennen aan wat hen te wachten staat. Alles gaat precies volgens plan en is volledig doordacht. Alleen massale burgerlijke ongehoorzaamheid in de ruimste zin van het woord kan ons hier nog uit redden.

Flip. Kraakman.
Flip. Kraakman.
Reactie op  William
5 maanden geleden

Deze man hoort veroordeeld te worden als LANDVERADER en iedereen die hem steunt ook, samen met rutte natuurlijk dat is ook een LANDVERADER , deze mensen en hun partij zijn een BEDREIGING voor de Nederlandse bevolking.

Robbie
Robbie
Reactie op  William
5 maanden geleden

Binnenkort:
Wie niet meewerkt wordt gefusilleerd!

Petrus
Petrus
8 maanden geleden

De Jonge zal uit zichzelf niet stoppen met belachelijke maatregelen die nergens op slaan.

Tony
Tony
8 maanden geleden

De 1e persoon die in Nederland in quarantaine moet is Hugo de Jonge zelf en dan wel minstens 2 meter onder de grond in een gelaste metalen box, waar hij nooit meer kan uitkomen.

Naast hem mogen plekken voor zijn politieke aanhangers/voorstanders gereserveerd worden. Dan zijn wij tevens verlost van ongewenste ethervervuiling.

Raciswanhopig
Raciswanhopig
Reactie op  Tony
5 maanden geleden

Precies goed verwoord!

Bahrija Keljmeni
Bahrija Keljmeni
8 maanden geleden

Wij moeten niet accepteren dit , als nu zo gaan voor paar maanden zitten we helemaal opgesloten want is hun doel dat is duidelijk. zo willen ze van alles verboden dan alles sluiten ons sluiten alle bedrijven sluiten voedsel te kort beweging beperken zo zitten in Australië al omdat daar mensen hebben meegewerkt op begin van nieuwe wet regels. Dat willen we niet, het is duidelijk dat dat niet gewoon gedrag is van hem tegen ons, dus wij zijn wakker en bewust wat spelt nu met regering !Dit oorlog tegen ons moeten we niet accepteren en als ons wil opleggen voor martelaars!

Gaston
Gaston
8 maanden geleden

Als Hugo premier wordt gaat hij de daaropvolgende verkiezingen met 80% winnen…..

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Gaston
8 maanden geleden

kijk er niet raar vanop gelet op de peilingen.

Tony
Tony
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Mensen die voorstander zijn van de plannen van Hugo de Jonge, hebben letterlijk en figuurlijk een gaatje in hun hoofd. Dat zou nog wel eens het gevolg kunnen zijn van de laatste inenting die zij hebben gehad.

andré
andré
8 maanden geleden

Hoe komt deze marionet aan zoveel macht ?

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  andré
8 maanden geleden

De Cabal?

Mikkel
Mikkel
Reactie op  andré
8 maanden geleden

Ofwel omgekocht, ofwel chantabel. Dit zijn niet de ware machthebbers, maar slechts uitvoerders.

Petrus
Petrus
Reactie op  andré
8 maanden geleden

Wat dacht je via Bilderberg?

TL
TL
8 maanden geleden

Hugo heeft een satanische pedofiele pillen ogen blik, wij hebben het recht onder “de natural law regels” om ons op welke manier dan ook van deze wezens te ontdoen nu zij de aanval op onze levens geopend hebben,

Het collectief moet wakker worden en in de aanval gaan als er teveel meelopers en weg kijkers zijn die deze situatie met hun stem gedrag en systeem volgen gemanifesteerd hebben aan hun kant blijven staan dan lukt het ze,

Als de meerderheid van het westerse collectief met overtuiging tegen deze satanische invloeden zijn met het bewustzijn van wat er echt speelt dan is de universele toestemming weg en mogen zij geen negatieve energie meer van ons stelen voor hun occulte pedofiele kinder moordende meesters….

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Dit nooit weer zei men na WOII.

Nu is het weer zover. Men heeft niets misdaan, net zoals ten tijde van WOII, maar wordt wel opgesloten.

Zojuist (rond 12.12) was wilders in gesprek met Jette.
Ik meen hieruit te begrijpen dat wanneer de overheid de zaken in orde heeft, dus de GGD voldoende capaciteit heeft, dan pas mag er volgens Wilders een verplichte quarantaine worden gehanteerd.
Dus mijns inziens, wil ook Wilders
mensen op basis van niets op te sluiten.
Laatste verkiezingen altijd nog PVV gestemd maar dit wordt wel zeer moeilijk en eigenlijk onmogelijk.

Politici die mensen willen opsluiten zonder dat zij wat hebben misdaan zijn geen knip voor de neus waard.

Ook nu praten zij alleen maar over meewerken, opsluiten en noem maar op.
In plaats van dat het virus een sterfte veroorzaakt van 0,3% en dus minder dodelijk is dan de griep (2017/2018 is 1,0% tot 1,2%)
Dat waarschijnlijk is dat viral load bepalend is hoe ziek men wordt.
Dat jongeren in wezen tot een jaar of 50 á 60 nauwelijks risico lopen.
Dat als men er niet er niet goed op reageert dat er diverse goede succesvolle behandelingen zijn zoals met HCQ te lezen op zelfzorgcovid19.nl
Laat mensen elkaar een beetje besmetten maar niet te veel gelet op bovenstaande.

Maar niets van dit alles.
Neen, zoals geschreven: alleen meewerken, opsluiten en meer van dies zij.

Wat hebben zij in godsnaam gedaan vanaf halverwege maart? Het is nu verdomme half augustus.

Schande, schande, schande. En dan druk ik mij mild uit.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Tja, inderdaad crimineel. Mensen opsluiten die niets hebben misdaan. Wat dacht u van gezonde mensen in quarantaine plaatsen…? Zieke mensen zou je eventueel in quarantaine kunnen plaatsen. In de wereld waarin we leven is niets wat het lijkt en werkelijk alles is gelogen. Wil je in de buurt van de waarheid komen, dien je zaken 180 graden te draaien. Voorlopig is er 1 partij crimineel, gevaarlijk en een zeer groot risico voor de bevolking. Juist, de ‘politiek’. We gaan nat met de PCR test. De PCR test technologie is nooit ontworpen voor het vaststellen van een covid-19 virus. Deze techniek is bedacht door de vorig jaar overleden biochemicus en Nobelprijs winnaar Kary Mullis, die zelf ook van mening was dat deze techniek NIET geschikt is voor het opsporen van een virus(..). Kortom, Haagse bluf. Als gerecht heerlijk. Voor de rest zum kotzen!

Lucie
Lucie
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Het virus is allang verdwenen,de griep overleeft niet in de zomer.
De’besmettingen’ nu zijn rhinovirussen,oftewel verkoudheid,en in de zomer heerst ook vaak een soort van buikvirus,veel mensen hebben dan zomaar diarree.
Laat je niet gek maken met die hysterische besmettingen aantallen,COVID19 is weg.

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

arts

Dit is waarom artsen zich grote zorgen maken over de experimentele coronavaccins

Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

61
0
We lezen graag je reactie!x