Innovatie

Droom wordt werkelijkheid: auto loopt op water (video)

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Pakistaanse ingenieur heeft op succesvolle wijze een technologie ontwikkeld waarmee voertuigen worden aangedreven door water in plaats van benzine of gas.

Wat eens een droom leek is nu werkelijkheid geworden. Agha Waqar Ahmad gaf met zijn auto op water een demonstratie voor Pakistaanse parlementsleden, wetenschappers en studenten. Dat meldt The Times of India.

Een auto met een 1000 cc motor kan met de technologie 40 kilometer rijden op een liter water en motoren kunnen met dezelfde hoeveelheid in totaal 150 kilometer afleggen.

Geschenk

Ahmad zei dat auto’s kunnen worden aangedreven door middel van een systeem dat gevoed wordt met water in plaats van benzine of gas. De toeschouwers stonden met verbijstering te kijken. De overheidscommissie prees het project van de ingenieur.

Minister van Arbeid en Religieuze Aangelegenheden Syed Khurshid Ahmad Shah zei dat Ahmad kan rekenen op volledige steun van de regering. Hij noemde het project met het oog op de Indiase Onafhankelijkheidsdag een mooi geschenk voor het land.

Watergas

Het systeem maakt gebruik van een technologie waarbij bruggen tussen waterstof- en zuurstofatomen in gedemineraliseerd water worden opgelost. Met het ontstane watergas kan een voertuig worden aangedreven. In onderstaande video geeft Ahmad een demonstratie.

Bron: Timesofindia.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eden
Eden
10 jaren geleden

En zie je dit op ons “gerenommeerde” NOS Journaal? Nee!

D.K
D.K
10 jaren geleden

nu even snel online informatie verspreiden voordat ie man wordt vermoord. 30 jaar terug vond iemand al uit, alleen is het vertraagd

Herman de Graaf
Herman de Graaf
10 jaren geleden

[quote name=”Eden”]En zie je dit op ons “gerenommeerde” NOS Journaal? Nee![/quote]
snelle scan:
Ook geen ANP-bericht.
Ook geen CNN
Ook geen RT

Magda
Magda
10 jaren geleden

goed zo dit zal heel veel schelen geen benzine meer ,en ze hoeven ook niet het water omhoog doen daar trappen wij dus niet meer in …maar het is mooi nieuws

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x